IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2012, 12:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Temmuz 2012 Aylık burç yorumları, Temmuz Ayında Sizi Neler Bekliyor ?




Temmuz 2012 Aylık burç yorumları, Temmuz Ayında Sizi Neler Bekliyor ?

Koç Burcu Temmuz 2012 Yorumları

1 Temmuz’ da, dördüncü
eviniz Yengeç burcundaki Yeni Ay, yakın özel ve aile ilişkilerinizde stresli dönemler yaşayacağınızı gösteriyor. Yine pek çok yöne çekilebilirsiniz ve her biri zamanınızı ve ilginizi ona vermeniz konusunda ısrarcı olabilir. Bu da sizin özgürlük ve bağımsızlık arzularınızı tetikleyecektir. Ama acele etmeyin; sabırlı olun. Dinler ve olayları başka insanların bakış açılarından değerlendirirseniz, ilişkilere dair öğrenebileceğiniz çok şey vardır.


Aile ve özel yaşammızdaki gerginlik, Temmuzun son iki haftasında hafifleyecek ve siz sorunun neden çıktığını bile merak ediyor olacaksınız. Bunun için 28 Temmuza kadar Yengeç burcunu ziyaret edip mutlu akşamlar ve hafta sonları vaat eden Venüs’e teşekkür edin. Ev ve aile yaşantısından keyif almanın yanında, bu arkadaşlarınızla olmak için harika bir zamandır.


Ay sonunda, bu kez beşinci eviniz Aslan burcunda olmak üzere ikinci bir Yeni Ay yaşayacaksınız,
Eğlence için tasarlanan bu Yeni Ay, sosyal yaşamınız, aile gezileri ve çocuklarınızla geçireceğiniz zaman ve romantizm için önemlidir. Çiftler birlikteliklerinin keyfini çıkarırken bekârsanız, güneş enerjiniz yeni bir ilişkiyi tetikleyebilir. Ancak dikkat edin; çok para harcamayın.


15 Temmuz’da Dolunay’ ın kariyer ve statünüzü temsil eden onuncu eviniz Oğlak burcunda belirmesiyle, göze çarpmaya başlayacaksınız. İnsanlar sizi örnek alacaklar ve bir lider ve bir ekip üyesi olarak değerinizi ortaya koymak için birden fazla fırsatla karşılaşacaksınız. Sezgilerinizi, neyi ne zaman söyleyeceğinizi bilmek için kullanın ama sırlarınızı iş
arkadaşlarınızla paylaşmayın.


Boğa Burcu Temmuz 2012 Yorumları

Nedenini tam olarak kestirmek zor olsa da 1 Temmuz’da Yeni Ayın üçüncü eviniz Yengeç burcuna girmesiyle ilişkilerle ilgili sıkıntılar yaşamaya başlayacaksınız. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ya da dinlemeyi reddeden iş arkadaşlarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. Kaynağını düşünün, iyimserliği elden bırakmayın ve bu sürecin geçeceğini bilin.


15 Temmuz’da Dolunay’ ın dokuzuncu eviniz Oğlak burcuna gelmesiyle, yeni yerler görme arzusu da artıyor. Rahatlayabileceğiniz bir
seyahat, gezi ya da kısa bir hafta sonu kaçamağı planlayın. Bu söz konusu değilse, bir sonraki seçeneği değerlendirin ve evde ailenizle zaman geçirmek ve çocukların seveceği bir yere gitmek için birkaç gün izin alın. Evle ilgili projeler ve bahçeyle uğraşmak da sizi rahatlatabilir.

Merkür’ün 2 ile 28 Temmuz tarihleri arasında dördüncü eviniz Aslan burcunda olması,
aile ilişkileri üzerinde olumlu etkiler bırakacak. 30 Temmuz da Aslan burcundaki ikinci Dolunay ile birlikte enerjiniz zirveye ulaşıyor. Ayın büyük bölümünde iletişim önem kazanıyor ve siz sevdiklerinizin sizinle, yaşamınızın diğer alanlarındaki zorluklara dair öngörüler sunacak açık ve dürüst sohbetler yaptıklarını göreceksiniz.

Tüm ay boyunca Mars, ikinci eviniz ikizler burcunda ilerliyor ve size kazancınızı artırmak için maksimum teşviki sunuyor. Bu, Mars günlük işleri temsil eden altıncı
eviniz Terazi burcunda Satürn ile karşılaştığında olabilir. Ama aynı zamanda Mars sizi para harcamaya sevk edecek, o yüzden bütçenize karşı düşünceli davranmayı unutmayın.


İkizler Burcu Temmuz 2012 Yorumları


Temmuz ayının ilk iki haftası boyunca,
uzun zaman önce sonlandırmış olmanız gereken bir arkadaşlığı ya da ilişkiyi neden devam ettirdiğinizi sorgulayacaksınız. Ayrıca değerlerinizin ve finansal düşünce yapılarınızın çok farklı olduğunu ve hiç bir şey değişmeyeceğini fark edeceksiniz. 1 Temmuz’da Yeni Ay (güneş tutulması) bu sorunları bir sona getirirken siz de harekete geçin. Ve bu olasılığı düşünmekte zorlansanız bile, kimsenin, en yakınızdaki insanların bile finans durumunuzu kurcalamadığından emin olun. Kredi kayıtlarınıza bakın.


Temmuz güzelliklerle başlayıp bitiyor. 3 Temmuza kadar burcunuzda olan Venüs, çekim
gücünüzü artırıp size ayrı bir cazibe katıyor. Ay sonunda Merkür, dördüncü eviniz Başak burcuna ilerliyor ve evinizi, hafta sonu olmak isteyeceğiniz en sıcak yer yapıyor. Tembellik yapın ya da birkaç arkadaşınızı davet edip keyifli zaman geçirin.


30 Temrnuz’ da, ikinci bir Dolunay üçüncü eviniz Aslan burcunu ziyaret ediyor ve günlük yaşamınızın hızını artırırken sizi pek çok insanla görüştürüyor. Bunlardan biri size şans getirecek. Merkür 2 ve 27 Temmuz arası aynı burçtayken komşularınızla bir araya gelmek, akrabalarınızla zaman geçirmek ve yeni insanları yörüngesine çekebileceğiniz yeni bir grubun içine katılmak için daha uygun bir zaman olamaz.



15 Temmuz’ da Dolunay sekizinci para eviniz Oğlak burcunda parlıyor. Sizin (ya da eşiniz) için bir zam mümkün olsa da ay enerjisi büyük olasılıkla dikkatinizi bütçe ve finansal planlama yapmaya çekecektir, böylece kaynaklarınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.



Yengeç Burcu Temmuz 2012 Yorumları

Temmuz ayında birkaç sıkıntı, genel olarak Yeni Ayın burcunuza geleceği 1 Temmuz civarında yaşanacak. Dolayısıyla bunların da sıkıntı olmasına gerek yok çünkü sonucu sizin eylem ve tepkileriniz belirleyecek.



Özetle: sorumluluk sizde. Günlük sıkıntıların ve etkenlerin aile yaşamınızı, yakın ilişkilerinizi ve kariyerinizi etkilemesine izin verebilirsiniz. Ama vermeyebilirsiniz de. Aynı şey, bu alanlardaki olaylara vereceğiniz tepkiler için de geçerlidir. Kendinizi geliştirmenin ve daha çok şey öğrenmenin yollarını arayın.



Temmuz ayının ilk iki haftasını atlattıktan sonra 1 Temmuz’da Yengeç burcundaki Güneş tutulmasıyla gelen taze enerjiden
faydalanmaya başlayabilirsiniz. Bu, yeni Güneş yılınızın başlangıcını temsil ettiğinden, gelecek on iki ay için kişisel hedefler belirlemeye başlayın. Temmuz başında yaşadığınız olayları düşünüp listenize onları da eklemeyi unutmayın.


Yardıma mı ihtiyacınız var? Dolunayın yedinci, eviniz Oğlak burcunda olacağı 15 Temmuz haftasında çevrenize sorun. İnsanlar sizi ve gayretlerinizi destekleyecek, size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Bu özellikle süregelen özel ve profesyonel ilişkileriniz için iyi olacak çünkü siz de başkalarının düşünce ve duygularına karşı hassas olacaksınız.



Para harcamamaya gayret ederseniz, 30 Temmuz’da ikinci eviniz Aslan burcuna gelen Yeni Ay da hesabınızı biraz genişletebilir. Bu ay Merkür 28 Temmuz’ a kadar Aslan burcunda olacağından bir zam almanız mümkün. Sonra Venüs aynı burcu ziyaret edecek ve o iki hafta içinde Yeni Ayın sizi bir
alışveriş çılgınlığına sürüklemesine izin vermek yerine para biriktirmeye çalışın.


Aslan Burcu Temmuz 2012 Yorumları

Özellikle 1 Temmuz sonrasındaki iki hafta boyunca stresten arınacak ve buna sevineceksiniz. On ikinci evdeki bu Yeni Ay Satürn ve Plüton’la çakıştığında iş yerinde yeni çatışma ve sıkıntıları tetikleyecek. Ayrıca trafikte, toplantılarda, görüşmelerde ve günlük
iletişimde dikkatli olmanız gerekiyor. Bir başkası sizi bir karar vermeye zorlayabilir ancak tavrınızı koyun ve kendiniz için iyi olanı yapın.


Temmuz ayının ikinci
Yeni Ayı 30′unda sizin burcunuzda olacak ve bu ilkinden çok farklı. Üzerinizdeki spot ışıklarına ek olacak bu Yeni Ay, fark edilme ve ilerleme potansiyelinizi artırarak kariyer alanınızı aydınlatıyor. Eğer bir projeye veya ekibe liderlik etme fırsatı yakalarsanız bunu değerlendirin.


1 Temmuz’daki Yeni Ayın etkisini üzerinizden atar atmaz, neredeyse tüm kişisel ve profesyonel ilişkileriniz 27.si ne kurulur burcunuzda kalacak Merkür’den faydalanıyor. Bazen insinin söylediğiniz her sözü dikkatle dinleyecekler ve siz onları kolay ve hızla olayları sizin gördüğünüz gibi görmeye ikna edeceksiniz.. Ayrıca görüş birliğine ulaşacaksınız ve parlak fikirleriniz clvcı ıslı ve dolayısıyla uygulanabilir olacak.



15 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay, günlük isleri temsil eden altıncı evinizi parlatırken size de güzel değişimler görünecek. Daha önce ortaya çıkan bir gerginliğin, sanki hiç yaşanmamış gibi kaybolduğunu görecek ve her zamanki gibi ilerlemeye devarn edeceksiniz. Ay
enerjisi işlerinizi tamamlamanız için sîze fırsat sunuyor; üretken olmak için her türlü teşvike ve girişkenliğe sahip olacaksınız.


Başak Burcu Temmuz 2012 Yorumları

Yeni Ayın on birinci eviniz Yengeç burcuna geleceği 1 Temmuz haftasını atlattıktan sonra Temmuz ayı sizin için rahat geçecek. Yeni Ay Satürn ve Plüton’u harekete geçirdiğinde arkadaşlarınız, para ve çocuklarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın bir ak-tivite veya spor dalma katılımları konusunda zorlu bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz ve çocuklarınızın arkadaşlarıyla tanışmanız mantıklı olacaktır, özellikle de çocuklarınız ergenlik çağındaysa.

2 ve 27 Temmuz tarihleri arasında on ikinci eviniz Aslan burcunda olan Merkür, sizi yanıtlan bulmak için kendinize bakmaya teşvik ediyor. Düşüncelerinizi netleştirmeye
yardımcı olması açısından günlük tutmak iyi bir fikir olabilir, Bu ay, 30′unda Aslan burcuna gelecek ikinci Yeni Ay zamanında tek başınıza kalıp zaman geçirmek için birkaç gün izin almayı deneyin.

15 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay eğlence ve romantizmi temsil eden beşinci evinizi aydınlatıyor. Arkadaşlarınızla görüşün^ sosyal aktivitelere katılın ve boş zamanlarınızı en sevdiğiniz hobiyle uğraşarak geçirin. Bu aynı zamanda çocukları temsil eden
evdir. Dolayısıyla çocuklarınızla ilişkilerinizi kuvvetlendirmek için kısa bir hafta sonu gezisi planlayın, özellikle de ayın ilk haftalarında sıkıntı yaşarsanız. Yeni bir ilişki arayışındaysanız, arkadaşlarınızdan sizi biriyle tanıştırmalarını isteyin» Ancak birlikteliğiniz beklediğiniz kadar iyi girmiyorsa, Dolunay sizi yolunuza devam etmeye teşvik edebilir.


Mars onuncu eviniz ikizler burcunda ilerlemeyi sürdürürken iş yükünüz artıyor. Planlama ve organizasyon sayesinde her şeyi sorunsuz bir şekilde götürebileceksiniz ancak zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Kimsenin size, daha sonra pişman olabileceğiniz şeyler söyletmesine izin vermeyin.



Terazi Burcu Temmuz 2012 Yorumları

Temmuz ayı kariyer ve kişisel ilişkilerini/deki periyodik
km aksaklıklar dışında sorunsuz geçecek. Bu sıkıntıların büyük bölümü Temmuzun ilk iki haftasında karşınıza çıkacak ve zorlanacaksınız. Soğukkanlılığınızı koruyun, iş yerinizde yıkıcı potansiyele sahip değişimler meydana gelirken insani becerilerinizi kullanın.

Aile yaşamı, 15 Temmuz’da Dolunayın (Ay mınlması) dördüncü eviniz Oğlak burcuna girmesiyle dilediğinizden de güzel ilerliyor. Birkaç gün izin alabilirseniz evde kalın, ailenizle zaman geçirin ve evle ilgili yapılacak listesinde bulunan birkaç maddeyle ilgilenin. Aynı zamanda bu arkadaşlarınızla bir araya gelip
keyifli zaman geçirmek için ideal bir zamandır.

Merkür’ün 2 ve 27 Temmuz tarihleri arasında on birinci eviniz Aslan burcundaki geçişi sırasında arkadaşlıklanın/ önem kazanıyor. 30 Temmuz’da
Yeni Ayın (bu ay ikinci) aynı hurt a gelmesiyle bu enerji Ağustos ayma da yansıyacak. Bu sizin ideal yazınızdır çünkü sosyal ortamlarda popüler bit konuk olarak ve arkadaş çevrenizi genişleteceksiniz. Ayrıca iyi bir hedef için bir yardım kuruluşuna katılmayı düşünebilirsiniz.

1 Temmuz’da Yeni Ay (Güneş tutulması) onuncu eviniz Yengeç burcunu aydınlatırken kariyerinizde başarı görünüyor. Dikkati üzerinize çekme gücünüz de 4 ve 27 Temmuz tarihlerinde aynı burçta bulunan Venüs’le artıyor ve bu etki sizi, ön planda bulunan birkaç insandan biri yapıyor. Ama aynı zamanda etrafınızda olup bitenlere karşı uyanık olmalısınız. Rekabet de artıyor.



Akrep Burcu Temmuz 2012 Yorumları

Temmuzun ilk haftasında seyahat konusunda gecikmeler devam edebilir ve siz aynı geçen ayki sıkıntılarınızla uğraşmaya devam edeceksiniz. Ancak bu süreci atlattığınızda, Temmuz genel anlamda
keyifli ve sorunsuz olacak. Harika işler başarmanız mümkün.


Merkür bu ay üç burcu; Yengeç, Aslan ve Başak burçlarını ziyaret ederken zihniniz ve merakınız son derece aktif olacak. Bunun da üzerine 1 Temmuz’da Yeni Ayın (Güneş tutulması) dokuzuncu eviniz Yengeç burcuna gelmesiyle bu etki çoğalacak ve siz
yeni şeyler öğrenmek için büyük bir arzu duyacaksınız. İş becerilerinizi geliştirmek için bir eğitim alabilir, her zaman ilginizi çeken bir alanda daha çok araştırma yapabilirsiniz.

15 Temmuz’da Dolunay üçüncü eviniz Oğlak burcuna girdikten sonraki iki hafta içinde iletişim konusunda bir uzman ola-caksmız. Bu da sizin öğrenme arzunuzu güçlendirecek. Şimdiden plan yapmalısınız çünkü görünüşe göre herkes sizinle zaman geçirmek istiyor olacak. Bu sizin zamanınızı alacak olsa da çevre edinmek ve yeni
haberler almak için idealdir.


Temmuz’un iki Yeni Ayı, 30 Temmuz’da onuncu eviniz Aslan burcunda olacak ve bu dönem kariyer alanında gelişmelere açık. Bu etki Ağustos ayma kadar uzanacak. Bu ayın başlarında, kariyer ve gelirinizde ilerleme sağlayabilecek biriyle özel bir konuşma yapmanız söz konusu. Ancak rekabeti hızlandırmamak için bu bilgileri kendinize saklamaksınız. 9 Temmuz civarında mümkünse iş
arkadaşlarınızla sosyal ortamlara katılın çünkü bu dönemde şirketinizin ufkunda görünen gelişmelere dair bilgiler alabilirsiniz.


Yay Burcu Temmuz 2012 Yorumları

Temkinli davranırsanız, bu ayı kârlı bir şekilde kapatabilirsiniz. Ama önce 1 Temmuz ela gerçekleşecek ve Satürn ve Plüton ile çakışacak Yeni Ayın (
Güneş tutulması) getirdiği zorluklan atlatmanız gerekecek. Bu evrenin size, bazı lükslerden mahrum kalsanız bile bütçenizi aşmamanız gerektiğini hatırlatma biçimidir. Uzun vadeli hedeflerinize ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.

30 Temmuz’da ikinci
Yeni Ay Aslan burcunda gerçekleşirken bir hafta veya birkaç gün uzaklaşmaya bakın. Ortam değişikliği size iyi gelecek ve Merkür’ün 2 ve 27 Temmuz tarihleri arasında dokuzuncu eviniz Aslan burcundaki geçişi sırasında canlanacak olan macera hissinizi tatmin edecektir. Uzaklaşmanız söz konusu değilse, en azından yakınlarda bir yere bir günlük bir gezi planlayın. Bir sınıf toplantısına katılmayı planlıyorsanız, yeni, büyük olasılıkla da romantik biriyle tanışabilirsiniz.

Bu ay Mars’ın yedinci eviniz İkizler burcundaki ilerleyişiyle ilişkilerinize zaman ve
enerji harcamanız gerekecek. Ama buna değecek, çünkü insanlarla konuşarak çok şey öğreneceksiniz. Ayrıca biraz tatlı dille, onlar size bilmek istediğiniz her şeyi anlatacaklar. Ancak aynı zamanda kendinize sabırlı olmayı hatırlatın. Çünkü zaman zaman insanları zorlama eğiliminde oluyorsunuz.

15 Temmuzda ikinci
eviniz Oğlak burcundaki Dolunay size 1 Temmuz’daki Yeni Ayla tetiklenen harcamaları dengeleme imkânı verecek. Ancak büyük bir para akışı beklemeyin. Kaynaklarınızı dikkatli bir şekilde kullanarak bu dengeyi sağlamaya çalışın, böylece kendinizi finansal açıdan daha güvende hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu Temmuz 2012 Yorumları

1 Temmuz’da
Yeni Ayın (Güneş tutulması) yedinci eviniz, Yengeç burcuna girmesinden sonra, iki hafta boyunca bazı ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir. Bu Yeni Ay Satürn ve Pliıion ile çakışıyor, dolayısıyla özellikle kariyerle ilgili konularda canınızı sıkılabilir. Ancak bu durum kişisel ve aile ilişkilerinizi de etkileyebilir. Öfkenizi boşaltmanın bir yolunu bulun ki evde ve iş yerinde soğukkanlılığınızı koruyabilesiniz.

15 Temmuza dikkat edin. Bu Dolunayın Oğlak burcundu olacağı zamandır. Bu da dikkat çekiciliğinizi büyük ölçüde artıracak. Her güne güvenle ve yüzünüzde bir tebessümle başlayın. Başkalarının desteğini aldığınız ve siz de onları desteklediğiniz sürece, başarmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzu bilin.


Yeni Ayla tetiklenen sıkıntıları atlattıktan sonra, Venüs 27 Temmuz a kadar Yengeç burcunda kalırken ilişkilerinizin pozitif ve heyecan verici olması mümkündür, insanlarla aranızda güçlü bir çekim olacak ve yakın zamanda yaşadığınız sorunları, ilk adımı attığınız takdirde
kolaylıkla çözüme ulaştırabilirsiniz. Venüs’ün etkisi özellikle çiftler ve iş ilişkileri için idealdir.

30′unda Aslan burcundaki ikinci Yeni Ay, paradan sorumlu evinizi aydınlatıyor. Dahası, bu etki Ağustos ayına kadar sürecek. Siz, eşiniz veya her ikiniz de bu veya bir sonraki ay zam alabilirsiniz. Ancak büyük bir satın alma gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, paranın elinize geçmesini bekleyin; Yeni Ay sizi özgürce para harcamaya teşvik edebilir. Önemli görüşmeler ve finans toplantıları için 8, 9 veya 11 Temmuzu
tercih edin.


Kova Burcu Temmuz 2012 Yorumları

1 Temmuz’da
Yeni Ayın (Güneş tutulması) altıncı eviniz Yengeç burcuna girmesinden sonraki günlerde iş hayatınızda sıkıntılı günler yaşayabilirsiniz. Egolar çakışacak ve perde arkasında güç oyunları etkin olacak, Siz bu çekişmelerden uzak kalmak isteyebilirsiniz, çünkü durumu yatıştırmak için yapacağınız girişimlerin sonuçsuz kalması muhtemeldir. Ve bu çatışmaların içine çekilmek de istemezsiniz. Ancak biri size, eğitiminize devam etmenizi önerirse bu tavsiyeye kulak verin.

Bu ay, dinlenebileceğiniz her anı mutlulukla karşılayacaksınız. Kendinize bir iyilik yapın ve 15′inde Dolunayın on ikinci eviniz Oğlak burcunda olacağı günlerde kendinize bu armağanı verin. Hiçbir şey yapamazsanız, birkaç akşamı veya bur hafta sonunun bir kısmını tek başınıza geçirin. Kitap okuyun, film izleyin, bir hobinizle uğraşın veya parka gidin. Sizi sakinleştirip rahatlatacak ne varsa onu yapın.


30′unda Aslan burcundaki ikinci Yeni Ay, yaşamınızdaki yakın ilişkileri aydınlatıyor. Ağustos ayında da devam edecek bu etki hem özel hem de
ailenizle geçireceğiniz zamanlar için harikadır. Bazı bekar Kova burçları yeni bir ilişkiye adım atabilir ya da ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşıyabilirler.

Ancak görüştüğünüz insanla evinizi paylaşma hayallerine son verin. Şu anda iyi bir fikir gibi görünse de tam tersi olduğunu fark edebilirsiniz.



1 Temmuz da Yeni Ayla harekete geçen stresi atlattıktan sonra, iş hayatınız daha pozitif bir yönde ilerleyecek. 27 Temmuza kadar Venüs’ün Yengeç burcundaki ziyareti sayesinde işinizden memnun olacak ve iş
arkadaşlarınızla genel anlamda keyifli ilişkiler kuracaksınız.


Balık Burcu Temmuz 2012 Yorumları

Bu ay beklenmedik harcamalar ve giderek artan maliyetlere bağlı olarak aktiviteler ve çocuklar bütçenizi zorlayabilir. Yatırını lar değer kaybedebilin 1 Temmuzckki
Yeni Ay (Güneş tutulması) parasal konularda temkinli olmanızı gerektiriyor. Harcamalarınızı sınırlandırın. Kredi kartınızı kullanmayın ve kimseye borç vermeyin. Çünkü paranızı geri alabilmeniz pek mümkün görünmüyor.


Dördüncü eviniz ikizler burcundaki Mars, evinizi şekle sokmak için gereken tüm motivasyonu sağlıyor. Yeteneğiniz varsa, projeleri kendiniz yaptığınız takdirde daha
hızlı ilerleyebilirsiniz. Ancak önümüzdeki ay başına tamamlayamayacağmız ölçekte işlere kalkışmayın. Yoksa işi tamamlamanız 2013′ü bulabilir.

15 Temmuz ek on birinci eviniz Oğlak burcundaki Dolunay ile eğlence, arkadaşlıklar ve sosyal aktiviteler hız kazanıyor, Ayrıca meslektaşlarınızla mesai sonrasında dışarı çıkmak veya arkadaşlarınızı evinizde ağırlamak için ideal bir dönem. Ancak bir ilişkiniz varsa, Ay enerjisi sizi ilişkinizi sonlandırmaya teşvik edebilin Temmuz başında bir arkadaşınızla sıkıntılar yaşayıp yollarınızı ayırabilirsiniz.


2 ve 27 Temmuz tarihleri arasında altıncı eviniz Aslan burcundaki Merkür ile diğer gezegenlerin şanslı dizilimleri sayesinde Temmuz ek iş hayatınızda başarı görünüyor. Hatta 30′unda Aslan burcunda olacak ikinci Yeni Ay, bu pozitif
enerjiyi Ağustos ayına taşıyabilin Bazı günler gayretleriniz övgülerle karşılanacak. Bunun etkilerini maaş hesabınızda görmeniz de mümkün.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, ayında, bekliyor, burÇ, neler, sizi, temmuz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eylül ayında sizi neler bekliyor? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Eylül 2011 10:20