IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Violent

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ağustos 2012, 11:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ağustos 2012 Aylık Burç yorumları, Ağustos Ayında Sizi Neler Bekliyor ?




Ağustos 2012 Aylık Burç yorumları, Ağustos Ayında Sizi Neler Bekliyor ?



Balık burcu
Ayın ilk beş günü öfkeli davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde ciddi şekilde başınızı ağrıtacak ve kolay kolay sıyrılamayacağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu süreci atlattıktan sonra iş hayatınızda önemli kararlar alabilir, yeni bir oluşumun içine girebilirsiniz. Arkadaş ve dostlarınızın vasıtası ile yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Sektör değiştirebilir, yeni bir işe başlayabilir, önemli bir ortaklığın içinde olabilirsiniz. Bu ay değişiklikler sadece iş hayatınız olmayacak, yakınlarınızla ilişkilerinizde de değerlendirmelerde bulunacak ve bazı insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştıracaksınız.


Negatif insanlara ve konuşmalara tahammülünüz kalmadı. Yakınlarınızı seviyorsunuz ama kendinizi daha çok seviyorsunuz, bu da sizler için doğru kararlar almanızın şifresidir. 17 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile evli Balık’lar ilişkilerinizi güçlendirecek, eşinizin sevgi dolu yaklaşımları ile ortak kararlar alarak başarı ile uygulayabileceksiniz. Bekar Balık’lar aşk hayatınız canlanacak, korkularınızı bir kenara bırakın ve akışa ayak uydurarak hareket edin.


Kova burcu
2 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşen Dolunay sizleri bir hayli sinirli ve hassas bir ruh haline büründürecek. İş hayatınızla ilgili konularda agresif tavırlarınız hoş karşılanmayabilir ve uzun zamandır birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızla ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. 7 Ağustos itibari ile işinize daha fazla önem vermeli, girişimci davranarak birden fazla konuyu bünyenize alarak araştırma yapmalı ve yeni başlangıçlar için bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

Ayın ilerleyen günlerinde, özellikle kendi işinin sahibi Kova’lar vergi daireleri, sigorta, bankalar ve benzeri kurumlarla yaşanabilecek sorunlar söz konusu olabilir. İşinizin finansal kısmını idaresinde bulunduran insanları kontrol etmeniz olası aksaklıkların önüne geçebilir. 17 Ağustos’ta karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek Yeni Ay, özel yaşamınızı canlandıracak. İlginizi çekecek, onunla olmaktan mutluluk duyacağınız, yıllardır tanıştığınızı düşündürecek özel bir insan hayatınıza girebilir. Evli ve ilişkisi devam eden Kova’lar ise sudan sebeplerle eş ya da sevgilinizle ciddi tartışmalar yaşayabilir ve buna bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

Oğlak burcu
Gökyüzü, ayın ilk haftası yakınlarınızın, kendi aile bireylerinizin yanlış yönlendirmelerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapabilir, kendinizi tam anlamı ile bu yanlış yönlendirme doğrultusunda çıkmaza sokabilirsiniz, dikkatli ve duyarlı davranın. Maddi konularda resmiyete dökülmemiş beklentilerinizde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Geleceğinizi düşündüğünüz paraya güvenerek verdiğiniz sözler varsa zorlanabilirsiniz.


Finansal konularda resmi olarak alacaklarınızı güvence altına almayı öğrenmeli ve mümkün olduğu kadar ay boyunca harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Ayın ikinci haftası iş ilişkileriniz önem kazanmakta, kendinizi olduğunuzdan çok farklı gösterebilecek öfke patlamalarına karşı dikkat edin. Yakın çevrenizde adeta ruhunuzu zehirleyen insanları görmenizin zamanı geldi de geçiyor bile. Bir an evvel kendinize dönmeli, yaptıklarınızın farkına varmalısınız. Özel yaşamınızda ise 17 Ağustos Yeni Ay’ı iyileştirici etkilere sahip. Eş ya da sevgilinize olan duygularınızı ifade edin, verdiğiniz değeri gösterin. Karamsar ve başkalarının etkisi altında kalarak hareket etmekten vazgeçin.

Yay burcu
Ayın ilk 10 günü iş hayatınız önem kazanacak. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, yapabileceklerinizin farkındasınız. Bu da sizleri güçlü kılacak ve kariyer hayatınızda yıldızınızı parlatacak pozisyonlarla karşılaşacaksınız. Parlak zekanız sizi önemli bir mevkiye taşıyabilir. Öz disiplininizi sağlayın ve ilerleyin. Kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler maddi anlamda da sizleri sevindirecek. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber ayın ilk haftası gelebilir.

Bu noktada dikkat etmeniz gereken tek şey egonuz. Haklı başarınız bu duygunun uyanmasına sebep olursa hiç hoş olmayan tavırlar sergileyerek tepki alabilirsiniz, dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise iç dünyanıza yönelerek sorgulamalarda bulunacak ve eksik yönlerinizi, birlikte olduğunuz insandan beklentilerinizi adil bir şekilde değerlendireceksiniz. Bunun sonucunda ilişkinize bir şans daha verip vermemeyi belirleyeceksiniz. Bekar Yay’lar, sizler ise birden fazla insanın teklifini alabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.


Akrep burcu
Gökyüzü Ağustos ayında yaşanacak hızlı gelişmelere dikkat çekmekte. İş hayatınızda bir takım değişiklikler yaşanabilir, yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli bir geçiş yaşamanız da söz konusu olabilir. Bu dönemde size sunulandan çok kendi isteklerinizi hayata geçirmek için çabalamalı ve mümkün olduğunca ön planda olmaya özen göstermelisiniz. Ayın ilk 10 günü gerek özel yaşamınızdaki arkadaşlarınızla gerekse çalışma arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız. Ön plana çıkmaya başlamanız ve değer görmeniz rahatsız edici olabilir. Sizi engellemek adına öfkenizi uyandıracak davranışlar sergilenebilir.


Dikkatli olun, aksi halde öfkenize bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. 17 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ruhsal ve fiziksel anlamda rahatlamaları da beraberinde getirecektir. Yatırımlar, ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıntıların öneminin bilinci ile hareket ederseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Akrep’ler yanlış anlaşılmalar, tahammülsüz davranışlar sonucu problemler yaşanabilir. Bekar Akrep’ler, sizler ise olabildiğince sosyal olmalı ve bireysel olarak sizi mutlu edecek aktivitelere yönelmelisiniz.


Terazi burcu
Ayın ilk beş günü çevrenizde gelişen nahoş olaylar sizleri bir hayli zorlayabilir. Başkalarının etkisi altında kalarak sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Ruhsal anlamda hemen her olaydan etkilenebilir ve buna bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalı ve mümkün mertebe çekilmek istendiğiniz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Ayın ilk 10 günü işinizle ilgili önemli kararlar almamaya ve daha sonrası için vakit kazanmaya bakmalısınız.

10 Ağustos itibari ile daha iyi şartlar ve kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlarla karşılaşabilirsiniz. Ay boyunca dikkat etmeniz gereken konu, yakın arkadaşlarınızdan kaynaklanabilecek problemler olmalı. Bazı arkadaşlıklarınızdan daha fazla zarar görmeden uzaklaşmayı seçmeniz, verebileceğiniz en doğru karardır kendi adınıza. Sezgileriniz bu süreçte oldukça yoğun olacak. Özel yaşamınızda 17 Ağustos Yeni Ay’ı ile birlikte yaşanacak keyifli gelişmelerle moral bulacak ve kısa bir sürede kendinizi toparlamayı başaracaksınız. Bekar Terazi’ler, devam eden bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi resmileştirme kararı almadan önce birbirinizi daha iyi tanımaya çalışmanız daha doğru olacaktır.


Başak burcu
2 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, yakınlarınızla ilişkilerinizde bir takım gerginliklere sebep olabilir. Burada hatalı taraf siz olabilirsiniz ve yaptığınız davranışlardan üzüntü duyabilirsiniz. Alınganlık duygunuzu kontrol altına aldığınız takdirde böylesi bir durumun önüne geçebilirsiniz. Ayın ilk haftası diyete ya da spora başlamak istiyorsanız harekete geçmelisiniz. Kısa bir süre içinde disiplinli hareket ederseniz fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu ay kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta.

Uzun süredir işsizseniz ya da yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız ayın ikinci haftasından itibaren harekete geçmeli ve bu konu ile ilgili tüm görüşmelerinizi tamamlamalısınız. Ne kadar sosyal olursanız isteklerinize ulaşmanız o denli kolay olacaktır. İstek ve şartlarınıza uygun gelişmeler yakalayarak uzun süren bir karanlıktan sonra aydınlığa geçiş ve yükselişi deneyimleyebileceğiniz zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise yolunda gitmeyen konuları 17 Ağustos’ta Yeni Ay ile birlikte gündeminize almalısınız. Devam ettirme isteğindeyseniz karşılıklı fedakarlık yapmanız gereken konuları, karşılıklı anlayış çerçevesinde konuşmalısınız. Bekar Başak’lar aşktan kaçmanız, uzak durmanız yeni tanıyacağınız bir insanla mümkün olmayacak gibi görünüyor.


Aslan burcu
Güneş’in burcunuza geçişi ile kendinizi daha huzurlu hissederken daha bireysel ve ben merkezli düşünceler içinde bulabilirsiniz. 7 Ağustos’a kadar iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar almamalı ve bu konularda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birlikte iş hayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu. Fakat birlikte çalıştığınız, fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir.

Eş ya da sevgilinizin kulağına çalınan hoş olmayan sözler tartışmalara neden olabilir. Anlamadan, empati kurmadan hareket ederseniz ilişkinizi büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. 17 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay, sizleri daha sakin ve ılımlı bir ruh haline büründürecek ve bu sayede daha sağlıklı kararlar alacak, ilişkilerinizde yeni olumlu deneyimler yaşayabileceksiniz. Aşk hayatınızda sürprizlere hazırlıklı olun. Önemli yatırımlar ve iş anlaşmalarınızı yine bu tarihler arasında gerçekleştirirseniz oldukça kazançlı çıkabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek konu mide ve bağırsaklarınızla ilgili olası sağlık problemleri.


Yengeç burcu
Bu ayın sizler için şifresi ‘’cesaret’’. Sesiniz, tavrınız, duruşunuz haklı tepkinizi yansıtmalı. Hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz, sessiz çığlıklarınızı duyurarak isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz özel bir aydasınız. İş hayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabileceğiniz bir dönem. Bu süreçte zam ya da terfi alabilirsiniz, yeter ki cesaretli davranın. Sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş, fikir, öneri ve projeleriniz için başlangıç zamanıdır şimdi.

Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın. Özel yaşamınızda ise ailenizden göreceğiniz destek, onların sevgisi yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmeniz için adeta doping olacaktır sizler adına. Maddi konularda yaşanan olumlu gelişmeler sizi bu anlamda da güçlendirirken yeni şartlar ve yeni oluşumlar içinde bulacaksınız kendinizi. Bekar Yengeç’ler hayal ettiğiniz o dürüst insan hiç beklemediğiniz bir şekilde aniden yaşamınıza girebilir. Sağlık sorunları yaşayanlarınız ise bu ay sağlığınızda yaşanacak olumlu gelişmeler sizi bu anlamda da rahatlatacak.

İkizler burcu
Gökyüzü, ayın ilk gününden itibaren, yaşamınızda zorlandığınız hemen her konuda yardımcınız olacak. Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu haliniz size birçok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde ve doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz.

Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize olan inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır. Özel yaşamınızda ise 17 Ağustos’a kadar cesaretli adımlar atabilir, ilişkinizi bitirme ya da istediğiniz duruma getirebilirsiniz. Bekar İkizler burçları ise uzun süren zorlu bir dönemden sonra aşk yüzünüz gülecek.

Boğa burcu
Gökyüzü, ayın ilk haftası problem yaşadığınız insanlarla yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Dürüst ve ne istediğinizi bilen tavrınız, karşınızdaki insanların da dürüst davranarak sizinle aynı değerler üzerinde hatalarının farkına vararak kabullenmiş bir tutum içinde olacaklarını göstermekte. 2 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay, var olan sorunların aşılması ile rahatlamalara gitmesi gerekenin gidip kalması gerekenlerin de size ve fikirlerinize değer vererek ilişkilerinizi güçlendireceğinizi müjdelemekte. Bu süre içinde kendinizi ifade ediş şekliniz mükemmeldir.


Konuşmanız, kararlığınız iş hayatınızda istikrarlı bir başarının anahtarı sizler için. Yazarlar ve bu sektörde hizmet verenler, 17 Ağustos Yeni Ay’ı ilham perilerinizin eşliğinde muhteşem yazılar yazabilir ve büyük kitlelere ulaşma imkanını elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki belirsizliklerin netleşmesi ile huzur bulacak ve ilişkinizi yeniden yapılandırabileceksiniz. Bekar Boğa’lar ilişkiniz yoksa yeni bir aşk yaşayabilir ve kısa sürede resmileştirme kararı alabilirsiniz.

Koç burcu
Huzur, kazanç ve güzel gelişmelerin yaşanacağı harika bir ay karşılamakta sizleri. 2 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, iş hayatınızda başarılı sonuçlar alabilmeniz için planlarınızı uygulama enerjisi ile kuşatacak sizleri. Hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Gökyüzü olumlu etkileri ile ayın ilk haftası aşk ve aile hayatınızda, sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta.


Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler, özellikle evli Koç’lar için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamınızın tümüne yansıyacak. 17 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’da kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Estetik müdahaleler, saç kesimi, saç boyası gibi kişisel bakımınız için mükemmel sonuçlar elde edeceğiniz bir gündür. Yine bu süreç içinde ev ve iş yeriniz için dekorasyon çalışmaları için oldukça uygundur. İş hayatınızda maddi şartlarınızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde disiplinli çalışmalı ve kendinize belli bir çalışma sistemi belirleyerek hareket edin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Temmuz 2012 Aylık burç yorumları, Temmuz Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2012 12:47
Eylül ayında sizi neler bekliyor? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Eylül 2011 10:20