IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2014, 15:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Terazi Aylık Burç Yorumu




TERAZİ BURCU

NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlar ve kendimizi gözden geçirme anlamında önemlidir. Kafamızı karıştıran ve hayatı zorlaştıran meseleleri ele alacağız. Fakat bu ele alış sürecinde detaylara takılmak, endişeli reaksiyonlar göstermek ve sonra da oluruna bırakmak gibi gel-gitli durumlar yaşayabiliriz. Bizim burada yapmamız gereken ne kadar mutlu olduğumuzu ve verimimizi ele almaktır.
7 Nisan tarihinde Merkür karşıt burcunuzda ilerler. İlişkinizin niteliğine göre sorunlu bir beraberliğiniz varsa, agresif konuşmalara neden olabilir. Sakin bir şekilde duruma bakmak lazım. İlişkisi mutlu olan kişiler için de, birlikte olumlu yansıma altında önemli kararlar verilebilir.
15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulmasıyla, özellikle ilişki meselelerinde tutarsız, dengesiz bir beraberliğin rahatsız edici olabileceğini, ilişkinin sevimli bir şekilde sonuçlanmayabileceğini gösterir. Burada yapılması gereken beraberliğinizi dengeleri sarsmayacak şekilde ele almaktır.
20 ve 23 Nisan tarihlerinde Güneş ve Merkür Boğa burcunda ilerleyecektir. Bu dönemde ortaklaşa kazanç konularını ve bütçeyi gözden geçirmeye ihtiyaç vardır. Sağlam adımlar atabilmek için şu andaki mevcut şartlara bakılmalıdır. Yatırımlar konusunda endişe taşıyabiliriz. Sağlam adımlar atabilmek için de dikkatli bir şekilde piyasanın durumu göz önüne alınmalıdır.
Nisan ayının ikinci önemli vurgulayıcısı Boğa burcunda oluşacak Güneş tutulmasıdır. Son 1,5 yıldır yaşananları mali anlamda ele almak gerekir. İlişkilerde yaşanan sorunlar, daha önceki deneyimler bu tutulmada net bir şekilde yerli yerine oturtulmuş olacaktır. Nisan ayı için tavsiyem, işbirliğinden asla uzaklaşmamaktır.

AŞK ve İLİŞKİLER
1-6 Nisan haftası: İlişkilerde bir taraf kendi istekleri doğrultusunda hareket etmeye, kendini ifade etmeye çalışabilir. Ortak sorunların veya yapılacakların mutlaka gözden geçirilmesi gerekir. Bazı ufak tefek anlaşmazlıklar bu hafta abartılı bir şekilde ele alınabilir. Yeni tanışmalarda partnerin kendine güvenli halleri sizi mest eder. Ancak bu ilişkiyi uzun vadede düşünüyorsanız, zamanla bu halleri sizi rahatsız etmesin. İyice bir düşünün lütfen. Yeni bir ilişki bir anda hızla başlayabilir. Özellikle yeni tanışmalar bu anlamda çok etkili olacaktır. Fakat sorunlu birliktelikte, partnerin yeter artık demesi mümkündür. Böyle ilişkisi olanlar bu hafta lütfen sakin olunuz. Hafta sonuna doğru gelişmeler olumlu. Problemleri çözebilmek mümkün. Aşk hayatımızda yenilikler, paylaşımlar bir hayli etkili olacak.
7-13 Nisan haftası: Bu hafta ilişkilerde ölçüsü kaçan tarzda konuşmalar, iletişimsel sorunlar yaşanması mümkün. O nedenle fikirlerinizi birbiriniz üzerinde baskıyla kabul ettirmeye çalışmayınız. Sert bir hafta olacağı için, istenmeden sarf edilen sözler, bencil düşünmek, partnerin ne dediğini bilmeyen halleri aranızda bir hayli sorun yaşanmasına sebep olur. Mars geri hareket dönemindeyiz. Çok dikkatli olmamız lazım.
14-20 Nisan haftası: İlişkilerde 19 Nisan tarihindeki Ay Tutulması çok önemli. gerginlik epeyce etkili olabilir. Tabii ki her Terazi aynı durumları ve dersleri yaşamadığı için, sizin açınızdan durum nedir? Bunu ancak eşleşim haritanız söyleyecektir. Genel olarak ideallerin farklılığı, bir türlü yerli yerine oturmaya ilişkilerde çok daha yıpratıcı olabilir. Bir taraf diğerine muhalif gibidir. Partner kendince meseleleri ele alır, kararını verir ve uygulamak ister. Ancak Mars geri hareket döneminde alınan bu kararın kalıcılığı tartışılır. Bu haftanın bir başka özelliği değişimlerin artık kaçınılmaz olduğudur. Bu değişimler de ilişkilerde bir hayli etkili olacaktır.
21-27 Nisan haftası: İlişkilerimizde dikkatli olmayı gerektiren hususlar bulunuyor. Bu hafta en etkili tarih 23 Nisan. Tümüyle birbirine aykırı, en ufak bir olayda burun buruna gelen, baskıda bulunmaya, çabucak kopmaya, ayrılmaya yönelik tarzda enerjimiz var. O nedenle kavga ve tartışmaların artabileceği bir gündeyiz. Mars geri hareketinde yanlış bir karar veya adım atmak sonrasında zarar getirir.
28-30 Nisan arası: Güneş Tutulması ortaklaşa kazançlar alanında etkili. Ancak ilişki konularında da öneme sahip. Cinsel hayatımız, bir başka kişiyle bedensel ve ruhsal anlamda tatmin duygumuz gayet kıymetli. Biz değerli bulunmak, karşımızdaki kişinin hayatında önemli bir yere sahip olduğumuzu bilmek istiyoruz. İşte o zaman tutkulu, cömert ve aşk doluyuz. Tutulma etkisiyle bu açıdan da durumumuza bakacağız.

İŞ VE KARİYER
1-6 Nisan haftası: Bir iş ortaklığınız varsa, bu hafta biraz dikkatli olmanızda, aksayan noktaları birlikte ele almanızda yarar var. Sözleşme yenilenmesi ve imzalanması konularında ise, maddeleri bir daha gözden geçirmemiz gerekir. Çalışma hayatınızla ilgili konularda mali denetim, inceleme, hesap kontrolleri, iş şartlarının tekrar ele alınmasını gerektiren hususlar ön planda olacak. Hafta sonunda sanatsal çalışmalar, güzelleştirme, makyaj, mistik faaliyetler, pozitif düşünmeyi sağlayan aktiviteler anlamında bir hayli olumlu. Venüs Balık burcunda seyrine başladığı için, yardımseverlik, ılımlı düşünme gibi konularda da etkin olacaktır.
7-13 Nisan haftası: Merkür-koç burcu geçişi iş konuların da etkili olacak. Belirsizlikler karşısında çabuk gerginlik duyabiliriz. Muhalif kişiler veya rakiplerimizin bize karşı sert çıkışlı sözleriyle karşılaşabiliriz. Bencil konuşmalar, bencil istekler sizi bir hayli rahatsız edebilir. İş sözleşmesi gibi yeniliklerde veya iş anlaşmalarında mutlaka çok iyi düşününüz. Çünkü karşı taraf kendini daha fazla düşünebilir.
14-20 Nisan haftası: İş konularında da bir hayli etkili haftaya adım atmaktasınız. Bu bir tek sizin için, haftanın enerjileri tüm burçlar için önem taşıyor. Bir yanıyla titiz, dikkatli çalışmak diğer tarafıyla kariyere önem vermek gereken bir haftadayız. İşimizi diğer insanlara sunacağız, hizmet götüreceğiz, yakın irtibatlarda bulunacağız. Fakat bunu bir hedefe yönelik tarzda yapmamız lazım. Bir amaç, bir yol belirlemelisiniz. Zaten değişimler bu hafta kendini yavaş yavaş hissettirir. Mücadele yoğun olacak. Yenilikçi düşünmeniz, rakiplerinizin veya size muhalif kişilerin ne yaptığını iyi takip etmek gerekecek.
21-27 Nisan haftası: Daha önce başvuruda bulunduğumuz işlerden haber bekleyeceğiz. Bu anlamda biraz sabırsız olabiliriz. İş projelerini otoritelere sunmak isteyen kişiler, eksiklerini gözden geçirmeliler. Biraz durgunluk, bazen yön tespit etmekte zorluklar yaşanabilir. Yenilikten ziyade, eskiye dair işler ön planda olacaktır. Toplumsal konular üzerinde duracağız. İlişkiler her alanda önemli olacak. İşimiz söz konusu olduğunda hassas yönlerimizi bir parça olsun ayarlamak lazım. Genelde sanat ve mistizm, renkler, sağlık sektöründe çalışanlar için enerjiler daha olumlu olacak. Yazarlık, bir konu üzerinde yaratıcı tarzda düşünmek, evcil hayvanlar ve onların hakları üzerine olan aktivitelerde bulunmak hoşumuza gidebilir.
28-30 Nisan arası: İş hayatımızla ilgili konularda 29 Nisan tarihinde bir görünüm oluşacak. Eğer ailemizle, bir yakınımızla, eşimizle çalışıyorsak gelişim ve büyüme anlamında kararlar alabiliriz veya neler yapabiliriz bunlar üzerinde durabiliriz. İş görüşmesinde bulunanlar, iş şartlarının mali açıdan doyurucu olmasına önem verirler. Yasal hakkınız olan ödemeleri tahsilat için hukuk yollarına başvurabilirsiniz.

PARA
1-6 Nisan haftası: Maddi konularda 3 Nisan tarihi önemli. Hem dağılmadan hesaplarımızı yapmamız, görevlerimizi yerine getirmemiz gerekiyor hem de disiplinli olmamızda yarar var. Çünkü bu maddi anlamda bize getiri sağlayabilir. Yeteneklerimizi değerlendirmek isteyeceğiz. Ve para kazanmak amaçlı neler yapabiliriz bunlar üzerinde düşüneceğiz.
7-13 Nisan haftası: Maddi konularda çok fazla etkili bir görünüm yok. Genel olarak ilişki ve iş hayatı çok daha fazla ön planda olacak.
14-20 Nisan haftası: Mars geri hareketinin devam ettiği ve bir hayli önem taşıyan bir haftaya adım atıyoruz. Hem ilişkiler hem iş ortaklıkları hem maddi konularda olayları yönlendirmeye çalışmak, toparlayacağım derken içinden çıkılmaz hale getirmek yanlış olur. eğer bir ilişki bitiyorsa, nafaka veya parasal bölüşümler üzerinde gerginlik yaşanabilir. Eğer bir iş ortaklığı sona erdiriliyorsa, taraflardan biri zararın yarısını karşılamakta, borçlarını ödemekte inatlaşabilir.
21-27 Nisan haftası: Maddi konularda haftanın sonuna doğru kendimizi denetlemek pek kolay değil. Hem dışarıdan destek bekleyeceğiz hem de gerekli ihtiyaçlarımızı karşılamak durumundayız. Hesabımızı bilmek zorundayız.
28-30 Nisan arası: Ortak kazançlar anlamında etkili olan Güneş tutulması, parasal anlamdaki krizlerin, belirsizliklerin, geri ödemelerin, iptal edilecek ortaklıkların veya destek amaçlı girişimlerin tümünde etkilidir. Hesapların denetimi, ödenmemiş vergiler, gecikmiş faizli borçlar, krediler bizi sıkıştırabilir. Bunlara çare bulmak için başka borçlar altına girmemek lazım. İş ortaklıklarının zamanı değil. Özellikle ev almak üzere çekilmiş krediler sizi bir hayli sıkıştırabilir. Bunlara dikkat ediniz.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 4-5-9-10-14-18-19-23
Zayıf Enerjili Günler: 6-7-20-21-27
Aşkta En Şanslı Günler: 23
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16-17
Yeniay: 13-14-15
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 1-26-27-28
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, nisan, terazi, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Başak Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:13
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Aslan Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:10
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Yengeç Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:08
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: İkizler Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:04
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Boğa Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:01