IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2014, 15:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Balık Aylık Burç Yorumu




BALIK BURCU

NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs'ün burcunuzda seyrine başlamasıdır. Yılın en güzel enerjilerinden biridir. Özellikle ilişki meselelerinde, yakın çevreyle ilgili temaslarımızda, mali konular üzerinde oturup bir düşünürüz. Bazen üstünü örttüğümüz, iyi niyetimiz nedeniyle gözden kaçırdığımız bütün yaşamsal konular, toplumsal meseleler üzerinde şimdi önümüze bakalım deme vaktidir. Fakat bunu yaparken de iyimser tavırlar içerisinde olabiliriz. Sevgiye, şefkate, merhamete ihtiyacımız vardır. Negatif insanlar pek gözümüze gözükmesin isteyeceğiz.
7 Nisan tarihinde Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. İletişim anlamında olsun, zihinsel anlamda olsun bütünüyle kendimizi maddi kazanç konularına doğru odakladığımızı gösterir. Tabii bu odaklanmada yer yer çabuk kararlar vermek, yer yer bekleyip detayları görmek hissiyatı yüksektir. Söylediğinizin sözlerin doğru olduğunu düşünebilirsiniz, halbuki piyasanın şartlarını göz önüne alarak fikirlerimizi ifade etmek faydalıdır.
15 Nisan'da Terazi-Koç burç aksı üzerinde oluşacak Ay tutulmasında bir yandan maddi konularda hevesli, kendimizi öne sürmek, kazanmak adına düşünmeden hareket etmek söz konusu. Ancak ortak iş ilişkileri, hisseli paralar, başkalarıyla alakalı mali konular (eş veya ortak, bankalar) bunlar üzerinde mutlaka iyi düşünmeliyiz. Mars bu alanda geri hareketini sürdürdüğü için ani kararların pek doğru olmayacağını gösteriyor.
20 ve 23 Nisan tarihlerinde, Güneş ve Merkür üç gün arayla birbirlerine arkadaşlık edecek. Burada çevremizdeki girişimlerin özünde maddi konular önem arz eder. Ayrıca huzursuz ve güvensiz yaşadığımız çevre ilişkileri varsa, çevre ilişkisinin değişip değişmemesi sorgulanabilir. Değerlere sahip çıkmak ve kendimizi huzurda hissetmek arzusu merkezde yer alıyor.
29 Nisan tarihinde Boğa burcunda güneş tutulması meydana gelecektir. Özellikle son 1,5 yıllık süreç içerisinde çevrenizle alakalı bir takım gelişmeler olduysa, bilginizi geliştirme, maddi ve manevi kazanç elde etmek anlamında bir takım kararlar aldıysanız ve deneyimler kazandıysanız, bunların ele alınması gerekir. Bu deneyimleri göz önüne alarak bundan sonraki yola bir bakmayı işaret eder. Sahip olduğumuz değerlere bilinçli bir şekilde bakmamız gerekiyor.

AŞK ve İLİŞKİLER
1-6 Nisan haftası: Gayet akıllıca değerlerimizi koruyabiliriz. Sezgilerimiz bizi aşkta koruyucudur. Bize nasıl yaklaşılıyorsa biz de buna göre davranacağız. Bize değer verildiğinde biz tüm sevgimizle karşımızdaki kişiyi sahipleneceğiz. Tam tersi durumda gerekli tavrı koymayı da bileceğiz. Hafta sonunda Venüs burcumuzda ilerlemeye başlıyor. Bu geçiş, sizler için Nisan ayının zorlukları, fırtınaları, karışıklıklarında koruyucu bir aşı anlamına geliyor. Hani sert rüzgarlar esiyor belki ancak biz bunların arasından aşabileceğiz. İnancımız, o güzelim niyetlerimiz bize siper olacaktır.
7-13 Nisan haftası: Geçen hafta Venüs burcunuzda ilerlemeye başlamıştı. Bu haftanın sonunda gayet olumlu bir görünüm yapıyor. Kendimizi, hayatı, çevremizdeki her şeyi güzelleştiriyor, huzurlandırıyor ve sakinleştiriyor. Romantizm, sevgiliye aşkınızı fısıldamak, bir şeyleri kutlamak, sanat ve sanatla alakalı konulara yönelmek, bir anda aşık olmak, aşkı teninizde hissetmek, ruhsal anlamda doyuma ulaşmak mümkün. Belki de diyorum, önümüzdeki haftaki strese karşılık, gökyüzü bize moral veriyor gibi. Ciddi niyetli bir ilişkinin habercisidir. İletişim yoluyla kurulan bu beraberlik fikirlerin paylaşımı, hayata bakış açılarının, ailevi konuların da konuşulması yönünde önem taşıyor. Dileğim o dur ki, tüm balıkları mutlu edici bir gelişmenin başlangıcı olsun. Venüs bu hafta
14-20 Nisan haftası: Tüm burçlar için önemli gelişimlerin, değişimlerin ön hazırlayıcısı ve bu yılın neredeyse en önemli görünümlerinin oluştuğu hafta olarak dikkat çekiyor. Mali konular ve ilişkilerde değer ölçülerimizin test edilmesi olarak yorumluyorum. Benim istediklerim, senin benden beklentilerin tarzında bir çekişme ve bu çekişme bize fazladan stres yüklüyor. Ancak her stres bir mücadelenin de göstergesidir. Yeter ki, ipleri koparmadan gücümüzü birbirimize gösterip sonra bir araya gelmeyi bilelim. Yoksa o ipler koptuktan sonra ne anlamı var?
21-27 Nisan haftası: Bu hafta sosyal yaşam, aşk hayatımız, değer verdiğimiz kişiler önceliğimiz olacak. Onların varlığı bizim için hem tutku hem güven hem de kuvvet. Çocuklarımız canımız, onların geleceğini mali anlamda düşünmek, iyi bir yaşam sürmelerini sağlamak istiyoruz. Bazılarımız bir çocuk sahibi olma özlemiyle yanıp tutuşuyor. Bu görünüm, Mayıs sonu gibi bu konularda anne ve baba olmak için uygun zamanı işaret ediyor. Mars geri hareketinin bitmesini beklemekte yarar var.
28-30 Nisan arası: Güneş Tutulması çevremizde bulunan yakınlarımız, eğitim, çalışma hayatımız, ilişkilerimiz anlamında önem taşıyor. Güvende yaşamak, maddi açıdan güçlenmek arzumuz bir hayli yoğun. Aslında kafamızın içinde bir projeyle ilgili düşünmektesiniz. Belki başka bir şehre yerleşme isteğimiz de yüksek. Fakat tam manasıyla emin olmadan bunları yürürlüğe koymak yanlış olabilir. Bu haftanın sonundaki enerjiler hem sosyal hem de yakınlarınızla olan güzel ve hoş paylaşımların işaretçisi.

İŞ VE KARİYER
1-6 Nisan haftası: Bu hafta genel olarak maddi konularda daha önem teşkil ettiği için, bizim de en çok odaklandığımız nokta gelirimiz, kaynaklarımız ve bizi rahatsız eden bazı borçların üstesinden gelmek ihtiyacımız olacaktır. Venüs bu anlamda bereketli bir akışı sağlayabilir. Bazı kişilerden destekler görebiliriz. İş anlamında bazı projeler hayata geçirebiliriz. Yeni iş olanakları için derinlemesine bir analizde bulunabiliriz.
7-13 Nisan haftası: Bu hafta ve önümüzdeki hafta özellikle mali konular çok önemli. Rahatlatıcı bir Venüs-Neptün görünümü var. Bu sanatçılar, yaratıcı çalışmalarda bulunanlar, müzikle, resimle, edebiyatla uğraşanlar için tabii ki olumlu. Ancak finansal iş ortaklıkları, yasal davalar, borçlarımız konusunda şimdiden duruma bilinçli bir şekilde bakmak gerekiyor.
14-20 Nisan haftası: Bu hafta üç tane önemli görünüm haftaya damgasını vuruyor. Aşk ve güvenilirlik, büyümek, huzurlu bir yaşam, hedefimiz, umutlarımız bizim için olmazsa olmazlarımız haline geliyor. Hatta bu uğurda, herkesi karşımıza alabiliriz. Hiç kimsenin de bunları hafife almasına müsaade etmeyiz. Düzenimizi iş veya para kazanmak amaçlı değiştirebiliriz. Huzur bulmadığımız yer veya kişilerden uzaklaşabiliriz. Ay tutulmasını göz önüne alırsak, maddi konularda bize katkı sağlamayan ortaklıkları bitirebiliriz. Değişimler sadece bizim inisiyatifimize kalmıyor. Bunlar yeni bir yolun gerekleri olarak hayatımıza dahil oluyor.
21-27 Nisan haftası: Bu hafta Merkür-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Kararlı ve kendinizden emin bir şekilde işlerinize odaklanabilirsiniz. Genelde çevrenizle olan ilişkiniz daha fazla ön planda olacak. Bu konuşmak veya bir araya gelmek şeklinde olabilir veyahut bir iş ve projeyle alakalı konular için fikir paylaşımı şeklinde gerçekleşebilir. Başkaları ne dersen desin dinlersiniz fakat kararlarınızı kendi bakış açınıza göre ele alacaksınız. Hafta sonunda ılımlı, gönül okşayıcı, çevrenize yardımcı, kucaklayıcı tarzda iletişimde bulunabilirsiniz. Kardeşinizle bazı meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. Sakin ve huzurlu şekilde hareket edebilirsiniz.
28-30 Nisan arası: Güneş Tutulması çevre değişikliği, kardeşleriniz, eğitim hayatınız, yolculuklar, bilgi edinme ve bilgilendirme konularında yürürlüğe konulmuş veya koymak istediğiniz işlerin tamamlanması anlamı taşıyor. Eğer bu konularda hala düşünüyorsanız o zaman lütfen artı ve eksilerini iyi hesap ediniz. Diyelim ki, zaten bu çevre değişimi gerçekleşmişti ve şimdi rahatsınız. O zaman sürdürünüz. Bu tutulma yine bu meseleleri vurgulayacak. Nerede doyuyorsan, nerede kendini rahat hissediyorsan ve geleceğin anlamında iyi olacağını her şekilde iyi analiz ettiysen o zaman sabırlı ve kararlı bir şekilde yoluna devam et diyor.

PARA
1-6 Nisan haftası: Bu ve önümüzdeki hafta üzerinde en fazla yoğunlaşacağımız konu para olacak. Öyle önemli ki, hemen bu hafta başından itibaren mali konulardaki işlerimizi çok iyi takip etmemizde yarar var. Harcamalar veya ortaklıklar, borçlar, biriken ödemeler bizi bir hayli düşündürecektir. Ancak şu da var, biz bunlara pek yabancı değiliz. Geçtiğimiz yıl da bizi bu tutulmalar bir hayli sıkıştırmıştı. Artık halledilmesi gerekiyor dostlar. Aklımızı başımıza alma zamanı. Hemen bu hafta itibariyle bunları düşünmeye başlayalım.
7-13 Nisan haftası: Mars geri hareketi ve 8 Nisan tarihinde yapacağı görünüm, çalışma hayatımızla ilgili meselelerde mücadelenin işaretçisidir. Hem kazanmak hem de karşılığını almak isteyeceğiz. İş bağlantıları olabilir. Fakat ödemelerde sorunlar yaşanabilir. Onun için, yaptığınız işler için mutlaka yarı oranında bir para isteyiniz. Şu gün vereceğim, bugün öderim sözlerine kulak asmayınız.
14-20 Nisan haftası: Bu hafta oluşacak Ay Tutulması bizi parasal konularda cesur kararlar almaya, isteklerimizi elde etmek için her türlü mücadeleyi vermeye çağıran uyarı zili gibi. Sanki bir şeyler artık canımıza yetmiş ve biz de yetti deyip harekete geçiyoruz. Bunun nedeni bir ortak, eş veya bir borç olabilir. Biz taleplerimizi ortaya koyarız karşımızdaki de kendi isteklerini dile getirip bu kadar der. Bizim işimize gelmez ve karşı çıkarız. Bunun gibi birçok örnek verilebilir. Hatta bir ortaklığın kurulma aşamasını dahi gösterebilir. Borç-alacak meselelerini işaret edebilir. Bir paranın eşit şekilde bölüşümü, paylaşılması anlamındaki stresin de göstergesidir. Diğer görünümleri de hesaba katarsak, bu hafta mali konularda baskı veya bir şekilde kendi yolumuzu çizmek, kazanmak üzere harekete geçmek yönünde değişimler kendini hissettirir.
21-27 Nisan haftası: Bu hafta ortaklık ilişkilerindeki maddi bölüşümler, borç-alacak konularına odaklanacağız. Finansal anlamda hesaplarımızı kontrol edeceğiz. Ödenmesi gerekenleri saptayacağız. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, bunlar üzerinde düşüneceğiz. Ne kazanıyoruz, ne getirisi oluyor, bunları da ele alacağız. Merkür burcumuzla uyumlu bir görünüm yapacak. Mali konularda akıllıca düşünmemizi, sağlam ve güvenilir olana yönelmemizi sağlayacak. Mars geri hareket döneminde olduğumuz için, parasal konularda lütfen borç altına girmeyin veya yeni kararlar almaktan sakının. Şu anki mevcut durumu düşünün.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-16-17-20-21-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-12-18-19
Aşkta En Şanslı Günler: 6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 27
Yeniay: 24-25-26
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 11-12-13
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, balık, burÇ, nisan, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Kova Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:25
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Aslan Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:10
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Yengeç Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:08
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: İkizler Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:04
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Boğa Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:01