IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2014, 00:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu




OĞLAK
HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ


7-17 Haziran tarihleri arasında, öncelikle ikili ilişkiler konusunda hassasiyetin yoğun olduğu bir dönem yaşanacaktır. Partnerin içinde bulunduğu ailevi durum, ilişkideki problemler nedeniyle alınganlık ve sahiplenme arzusunun yüksekliği olabilir. İçe kapanıklık nedeniyle duygusallığı anlatamama beraberliği zorlayıcı bir etken olabilir. İlişkiye yeni başlayanlar için geçmişin gözden geçirilmesinde yarar vardır. Boşanmaya karar vermiş çiftlerinse yeniden düşünmelerinde fayda vardır.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, iş hayatıyla ilgili meseleler önem taşır. Bitirilmemiş işler tamamlanmalıdır. Gerginlik ve huzursuzluk hissedilebilir. İş anlamda iletişimde olunan kişilerle geçmişe yönelik meseleler gündeme gelebilir, bilinçli bir şekilde ele almak mümkündür.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Oğlaklar açısından geri planda kalmaya, bir takım meseleleri fazlasıyla büyütmeye neden olabilir. Bu dolunayda ilişkilerde sorun varsa, bu sorunları gereksiz yere büyütmek ön planda olacaktır. Bundan uzak durulmalıdır, amaca uygun gözlemler çok önemlidir. Yolculuklar ertelenebilir. Sağlık nedeniyle ya da psikolojik durumdan ötürü bazı Oğlaklar kaçış gösterebilir, sorumluluklardan uzaklaşabilirler. Arkadaşlarla ilgili konularda iletişimi güçlü tutmak gerekir.

21 Haziran tarihinde, Güneş karşıt burcunuzda geçişine başlıyor. 27 Haziran'da da bu bölgede yeni ay oluşuyor. Mazide kalmış bir ilişkinin kendini yeniden ruhsal anlamda hissettirmesi olabilir. Ama bu bizi yanlışa sürükleyebilir. İlişkisinde sorun olmayan kişiler için gözlemde bulunmak söz konusu olabilir. Yapmak istedikleriniz için beklemede kalarak mercek altına alabilirsiniz. Evlilik teklifiyle karşılaşıldığında ise, karşıdaki kişinin özelliklerine, hayata bakışına, ailevi değerlerine bakılmalıdır.

AŞK VE İLİŞKİLER


2-8 Haziran haftası: Venüs'ün hafta boyunca aydınlatacağı kişilerden birisi olarak, 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum. Aşk hayatınızda hoş paylaşımların, nazik, uyumlu, şefkatli yaklaşımların ruhunuzu huzurlandıracağı bugün, kendinizi şımartın. Sevdiğinize ve kendinize minik bir hediye verin. Birbirinize güzel sözler fısıldayın. Bekar oğlaklardan birisi iseniz, böyle bir günde her an güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İkili ilişkilerde mutlaka güven unsurunu öne alarak düşünmemiz gerekiyor.

9-15 Haziran haftası: Hafta başında olumlu bir görünüm var. 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Aşk hayatınızı güçlendirici, huzur ve sevgiyi temin edici, maddi ve manevi anlamda da kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayıcıdır. Çocuklarınızla ilgili konularda da olumludur.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde flört veya evlilik türü ilişkilerde güven, huzur, sevgi birliği içinde hareket edebilmek mümkün gözüküyor. Ayrıca duygusal hayatımızı tekrar bir analiz etmek, neleri çok fazla dert etmekteyiz veya neler sorun çıkarıyor, yolunda gitmeyen bir durum var mı, bunlara bir bakmamızda yarar var. 21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda ilişki evinizde etkili olacak. Bu geçiş, partnerin duygu dünyası, ilişkiye verdiği değer, ailevi yapısı ve beklentilerini davranışlarıyla bize hissettirdiği dönem olacaktır.

23-29 Haziran haftası: İlişkilerde gayet önemli bir haftadayız. Hassasiyetle ele aldığımız, ancak güven unsurunu bir hayli göz önünde tuttuğumuz bu beraberlikte tutarsızlık, dengesizlik bizi yoruyor. Evet, bir ilişki yaşanıyor fakat büyümüyor, yerinde sayıyor. Bu da bizi yoruyor. Her taraftan mücadele içindeyiz. Yengeç burcundaki Yeniay, bu beraberliğin duygusal ve kişisel tatminkarlık açısından ne durumda olduğunu gözlem altına almamızı sağlayacak. Ben ve sen, birbirimizin yaşamında ne anlam ifade ediyoruz? İşte bunu bilmek isteyeceğiz. İki hafta boyunca sakin olmakta yarar var.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: İş hayatınızla ilgili konularda da 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum iş ilişkileri olumlu yürür, yeteneklerinizi gösterme ve ifade etme olanağı bulursunuz. Moraliniz düzelir, motivasyon gücünüz yüksektir. Yaratıcı tarzda çalışmalarla etrafın dikkatini çekersiniz. 6 Haziran tarihinde ofis veya evde pek uzun saatler kapalı kalmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak isteğiniz bir hayli yoğundur. Kendinize göre bir iş planı yaparak uygulamak istersiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte geri harekette. Bizim iş konularında bu süreçte çok iyi düşünmemiz gerekiyor.

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihi ise, tüm burçlar üzerinde mücadeleci ve farkındalık yaratıcıdır. Yeni bir hedef belirlemek, amacınıza uygun şekilde seçimlerde bulunmak anlamında önem taşır. Aynı gün gerçekleşecek Dolunay, ilişkilerde veya duygusal anlamda yargılayıcı ve ben haklıyım tarzında düşünmenize neden olabilir. İş yoğunluğu ve stresi sizi yorabilir. Otoritelerin üzerinizdeki baskısı veya dış dünyadaki rekabet gerginlik verebilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Altından kalkamayacağınız hiçbir şey yok.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
İş sorunlarımız üzerinde bir hayli duracağız. Çok daha akıllıca ve bir formül bulabilmek için gayretli olacağız. Dağılmadan, piyasa şartlarını, iş ilanlarını, iş araştırmalarını sürdüreceğiz. Yeteneklerimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Mevcut durumda çalışıyorsak, işlerimizi dikkatli yapmamızda yarar var. Sağlığımız üzerinde duracağız. Yoğun bir çalışma programımız varsa, gergin biriysek tabii ki dikkatli olacağız. Yeni bir projeye başlamamak gerekir. Çünkü bizi epey uğraştırır. Rutin işlerimizi düzgün şekilde yaparak dönemi değerlendirebiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptıralım.

23-29 Haziran haftası: Venüs-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Böylece hem çalışma hayatımızla ilgili konularda bilgilenmeye önem vermek hem de iş ilişiklerinde karşılıklı fikir alışverişini önemsemek lazım. Merkür geri hareketi Oğlaklar için aslında gayet olumlu. Yeter ki, dağılmadan, belli bir projeye, işe odaklanalım. Yoksa onu mu yapacağız, bu işe mi ağırlık vereceğiz şaşırabiliriz.

PARA


2-8 Haziran haftası: Parasal harcamalar 6 Haziran tarihinde yoğun olabilir. Evinizin ihtiyaçları veya ailenizle ilgili yapılması gerekenler için bir miktar para harcayabilirsiniz. 4 Haziran tarihi güzel bir gün ve gece olduğu için, bir kutlama veya özel bir davet için harcamalarda bulunabilirsiniz.

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda 13 Haziran tarihinde oluşacak Dolunay, iş hayatınızdan elde edilen gelir ve ortaklaşa kazanç anlamındaki düzenlemelerin, analizlerin çok dikkatli yapılması gerekiyor. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Partnerinizin iş hayatı, mali durumuyla ilgili vereceği kararları, iş ortaklarınız varsa onlarla olan ilişkinizi de hoşgörülü ve önyargısız bir şekilde ele almanızda, güvence unsurunu önemsemenizde yarar var.

16-22 Haziran haftası: Eş veya iş ortaklıklarımızla her türlü maddi ve manevi ilişkilerimizi gözden geçireceğimiz Güneş-Yengeç burcu seyri 21 Haziran tarihinde başlıyor. İş sözleşmelerimizle ilgili de bu geçiş etkili olacak. Dayanışma içeren beraberliğimiz varsa, bu süreçte birlikte ileriye dönük bir yatırım düşünebiliriz. Eşimizden destek görebiliriz. Ancak problemli devam eden bir boşanma davamız varsa, nafaka için eş ile görüşme talebinde bulunabiliriz. Ancak Merkür geri hareketi anlaşmanın önüne geçebilir.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda Güneş-Yengeç burcu geçişi, kendi gelirimizden ziyade başkalarıyla aramızdaki parasal bağlantıları vurguluyor. Eşimiz, iş ortağımız bize destek veriyorsa veya birileriyle bölüşmemizi gereken bir para varsa bunun vicdanlı, adil ve yasalar çerçevesinde yapılmasını bekleyeceğiz. Hiç kimsenin hakkı kimseye geçmemeli diye düşüneceğiz.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz


Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-14-18-19-22-23
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-20-21-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 22-23
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16
Yeniay : 13-14-15
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 1-2-27-28-29
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, haziran, oğlak, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 4 01 Haziran 2014 01:07
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:54
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:47
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:44
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:37