IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
4Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian
  • 1 Post By AftieL
  • 1 Post By AftieL
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2014, 00:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




BOĞA
HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ


Bu ayın tümünde geçerli Merkür geri hareketi iki ayrı burçta oluşacaktır. İlk gerileme hareketi Yengeç burcunda 7 - 17 Haziran tarihleri arasında olacaktır. Çevreyle olan iletişimde, eğitimden iş girişimlerine kadar kendimizi ifade etme yönünde biraz hassasiyetle olayları ele almamızı sağlar. Etrafımızdaki insanlarla olan bağlantılarımızda algılama yönünde içe dönük düşünüyoruz. Birçok durumu gözden geçireceğiz. Subjektif düşünmek mümkündür. Aile ve değerlerle ilgili konularda hassasiyet yüksek olabilir. Ama bu gerileme hareketlerinin her zaman için bir onarım olduğunu belirtirim. Yakın çevremizle olan bağlantıda belirli bir opsiyonla düşünmemiz gerekebilir. Eğer bir çevre değişimi düşünüyorsak, bu tarihler arasında beklemede kalıp hesap kitap yaparak, özellikle de artı ve eksileri iyice tartarak hareket etmekte, biraz daha düşünmekte yarar görüyorum.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise mali konularda olayları iki ayrı yönlü ele alalım. Getiri ve götürü hesabımızı iyi yapalım. Alışverişlerimizde dikkatli olalım, bilinçli hareket edip riskten uzak durmaya çalışalım. Paramıza sahip çıkalım ve yatırım konularında da piyasa şartlarını mutlaka gözetelim.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda hukuk ve yasalarla alakalı konularda, borç alacak meselelerinde ve başkalarıyla ortaklaşa olan mali konular üzerinde belli bir gerilim yaşanabilir. Bu dolunayın bir başka yanı, bizden başka düşünen insanlarla olan aramızda kutuplaşmanın meydana gelmesi nedeniyle yaşanacak gerilimi işaret etmesidir. Burada çok dikkatli ve sakin bir şekilde olaylara yaklaşmakta fayda vardır. Risk almamakta ve ilişkileri iyi düzenlemekte yarar görüyorum.

21 Haziran tarihinde burcunuz ile uyumlu görünüm yapacak güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor. 27 Haziran tarihinde yeni ay oluşuyor. Yeni ay oluştuğu sırada Merkür geri hareketi devam ettiği için doğal olarak biz de çevre ilişkilerine önem veriyor, aceleci kararlar vermiyoruz. İletişime en çok dikkat edilecek bir zaman dilimindeyiz. Yeni bir ilişki ya da yeni bir iş konusunda karşımızdaki insanı çok iyi tanımamız ve onu anlamamız gerekiyor. Gerilimden uzak durmamız gereken bir aydır.

AŞK ve İLİŞKİLER


2-8 Haziran haftası: Venüs burcunuz üzerinde ve siz bir hayli çekici kılıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz yüksek olacak. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir haftaya adım atıyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz güçlü ve yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. 4 Haziran gecesi gayet olumlu. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Yakın çevrenizle ilgili konular üzerinde hassas düşüneceğiz. Geçmiş meseleleri bir daha gözden geçireceğiz.

9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk günü olumlu gözüküyor. Venüs desteğiyle dürüst, güvenilir insanlarla karşılaşırsınız. İlişkinizle alakalı konular üzerinde düşünürsünüz. Yapıcı davranırsınız. 13 Haziran tarihi ikili ilişkilerde test zamanıdır. Güven ve huzuru önemsersiniz. Karşı tarafın da kırıcı davranmadan, eğer problem varsa çözüm bulmasını beklersiniz. İleriye yönelik hedefler koymaktan yanasınız. Uzun zamandır birlikte olan çiftler bu tarihteki gerginliğin üstesinden kolayca gelirler. Ancak inatlaşan çiftlerin dikkatli olmasında yarar var.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Aşk hayatımızla ilgili konularda değerlerimizi, kriterlerimizi, seçeneklerimizi tekrar gözden geçirmemizde yarar var. Bu gerileme, bizim için şu andaki mevcut ilişkimizdeki iletişimi ve sağlamlığı tespit etmemizde yararlıdır. Venüs burcumuzda ilerlediği için, bizi güçlendiriyor. Böylece yaş tahtaya ayak basmamış olacağız. Güneş-Yengeç burcunda bu hafta seyrine başlıyor. Yakın çevremizde bulunan kardeşlerimizle, ailemizle ve can bildiğimiz kişilerle yakından ilgileneceğiz.

23-29 Haziran haftası: Bu hafta fiziksel, duygusal ve finansal konularda ilişkinin sizi tatmin etmesi gerekiyor. Her açıdan duruma bakıyorsunuz. Bu da yine sağlam düşünen biri olduğunuz için gayet doğal. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Aile olma, güvenli bir yaşam sürme, duyarlılık, çevresel ilişkiler, değerli bulduğunuz her şeye sahip çıkacak, başkalarının da bunlara önem vermesini bekleyeceksiniz. 27 ve 29 Haziran olumlu. Ancak iş ilişkilerinde 25 Haziran tarihi zorlayıcıdır.

İŞ VE KARİYER


2-8 Haziran haftası: Venüs'ün desteğiyle imajınız gayet güçlü. Hedefinize uygun şekilde ilerleyebilirsiniz. Sanat, mistik konular, yazı ve edebiyat, güzel yiyecekler, elit ortamlarda bulunarak insanlar gayet güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Ilımlı ve kendinize güvenli duruşunuzla isteklerinizi kabul ettirebilecek güce sahipsiniz.

9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk günü yapılacak görüşmeler umut vericidir. Girişilen işlerde sağlamlık aranır ve buna göre değerlendirmeler yapılır. 13 Haziran tarihinde iş ortaklıkları, sözleşmeler, yasal davalar, eski çözümlenmemiş meseleler sizi biraz uğraştırır. Biz güven ararız, huzur bulmak isteriz, ilerisini düşünürüz. Muhatabımız olan kişi anlaşmaya gönüllü değilse hem finansal hem iş hem de mali konularda rest diyerek kesip atabiliriz. Eğer en başından bu yana işinizden, ortaklığınızdan memnunsanız, bu hafta mali konularda ve yapılacak değişimler için anlaşmaya varırsınız. Haftanın nasıl geçeceği biraz da bu tarihe kadar yaşananlara göre sonuçlanacaktır. Eğreti olan gider, sağlam olan kalır.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde olumlu bir görünüm var. Karşınıza bir teklif çıktığında, öncelikle nasıl bir çevrede, ortamda çalışacağınızı veya kimlere hizmet götüreceğinizi bilmeniz lazım. Bunları etraflıca gözlemlemekte yarar var.

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihinde iş ilişkilerinde sizi rahatsız eden durumlar oluşabilir. Çalışma ortamındaki insanlara, şartlara uyum sağlamak zor olabilir. Bu sağlığınızı da etkilediği için, benim değerlerim bunlar diyerek belli bir mesafe koyabilirsiniz. 25 Haziran tarihinde sıhhatinize dikkat etmenizde yarar var. Biriken sıkıntılar veya problemler uyumsuzluğu çok daha fazla arttırabilir. Dikkatli olmak gereken bir tarih.

PARA

2-8 Haziran haftası: Parasal konularda hesabınızı iyi yapınız. Şansınız iş ve aşk konusunda bu hafta gayet güçlü. Fakat mali anlamda yanlış kararlar vermemek için aceleci davranmayınız. Mal satın alırken özellikle teknolojik aletlerde garanti belgesi almayı unutmayınız. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Hesabımızı bilmemiz lazım.

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın mali konularda da etkili olduğunu söylemek isterim. Özellikle 13 Haziran tarihindeki görünümler ve Dolunay bizim de şapkamızı önümüze alarak düşünmemizi gerektiriyor. Bir getirisi olmayan tam tersine her açıdan yoran ortaklıklar sözleşmeler sona erebilir. İleriyi vadeden, huzur veren, güven uyandıran her şey kalıcı yönde sağlamlaştırılır. Sağlığımıza özen göstermemizde yarar var. Çalışma hayatında taviz vermek zorunda kaldığınız durumlar sizi stres altına sokabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İki ayrı iş üzerinde düşünüyorsanız, dağılmadan işlerinizi takip ediniz. Kazancınızı risk altına almayınız. Akıllı ve mantıklı bir şekilde şu andaki bütçenizi gözden geçirmenizde yarar var. Çevre değişimi, kardeşlerle alakalı, ev ve aileye yönelik her konuyu maddi anlamda da, artı ve eksileriyle tartmak, incelemek lazım.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda Venüs-İkizler geçişi 23 Haziran itibariyle etkili olacak. Hem iletişim hem ilişkilerimizde parasal meseleler de belirleyici bir unsur. İki ayrı yerden geliriniz varsa, bunun bir tanesi devre dışı kalabilir. Huzursuz olduğunuz yerle çalışmayı bırakabilirsiniz. 25 Haziran tarihi bu anlamda stresli gözüküyor. Maddiyat nedeniyle ya uyum göstermek zorundasınız veya yeter artık diyerek bitirebilirsiniz. Ancak Merkür geri hareketinde bunun yapılması yanlış olur.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-14-18-19-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-10-16-30
Aşkta En Şanslı Günler : 5-6
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26
Yeniay : 22-23-24
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 9-10-11
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ast.uzm:iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Haziran 2014, 00:38   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




Kuzum senin şu çalışkanlığına hayranım ayın 1'ine gireli yarım saat oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Haziran 2014, 00:52   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




Kendiminkini okuyayım dedim sonra da görev aşkından dolayı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)) Uykum gelmedi kuzum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Karnım ağrıyor geçmesini bekliyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Haziran 2014, 01:04   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




Geçmiş olsun canım sıcak su falan koy

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Haziran 2014, 01:07   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




Ağrı kesici içtim etki ediyor sanırım çok şükür geçiyor yavaş yavaş, hafifledi çünkü
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, boğa, burÇ, burcu, haziran, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:32
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Balık Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 08:04
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:47
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Boğa Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:01