IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu




AKREP

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

3 Mayıs tarihinde çalışma hayatınız, ilişkileriniz, fiziksel sağlığınız, günlük yaşamdaki uğraşılar yönünde etkili olacak Venüs Koç burcu geçişi sizi biraz zorlayabilir. Dikkat etmemiz gereken nokta, işlerimizi düzenlemek ve ilişkilerimizde dengeli ve ölçülü davranmaya çalışmaktır.

7 Mayıs tarihinde Merkür yönettiği burç olan İkizler'de seyrine başlıyor. Bizim de çıkarlarımız konusunda zeki bir şekilde davranma dönemi başlıyor. Hesabı bilme vaktidir. Eğer bir yatırım düşünüyorsak uzmanlara danışmamız gerekir. Aldığımız irtibatlarını aslını araştırmalıyız. Hem konuşacağız, hem de aktif olmaya çalışacağız. Yeni bir iş istiyoruz, çıkarımıza uygun bir fırsatla karşılaşırsak ve şartlar uygunsa kabul etmemizde fayda vardır.

14 Mayıs tarihinde burcunuzda dolunay meydana gelecek. Nelerin ilişkiyi bozduğunu veya nelerin rahatsızlık uyandırdığını bilhassa kendi adımıza ele alacağımız bir zaman dilimi. Tutkularımız gayet yoğundur. Eşitlik ilkesi içermeyen, tatmin olmadığımız bir beraberlikte kalmak istemeyeceğiz. Özellikle iş hayatında biraz daha çıkarlarımızı düşüneceğiz.

20 Mayıs - 25 Temmuz tarihleri arasında Mars düz seyirde ilerleyecek. Çok rahat değiliz, geri harekette gözden geçirmede bulunduğumuz konular üzerinde, biraz daha kendimizi iyi hissedebiliriz. Net bir olgu Ağustos ayına doğru gerçekleşebilir. Sakin olunuz, çünkü gücünüz yükselmeye başlıyor. Gerginliklerin hepsi bertaraf olacaktır.

21 Mayıs tarihinde Güneş ortaklaşa kazanç evinde seyrine başlıyor. Bir hafta sonra 28 Mayıs tarihinde yeni ay İkizler burcunda oluşuyor. Hem beraberlik konularını, hem de mali anlamda işbirliklerini restore edebileceğimiz bir zaman dilimidir. Bundan sonra daha tutarlı ve dengeli bir çerçeve içerisinde olmaya gayret edeceğiz.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta beraberliklerde inatlaşmak, birbirinizin üzerinde baskı kurmaya kalkışmak, ben haklıyım sen haksızsın tarzında tavır almak hiçbir işe yaramaz. Şu sıralar Mars geri hareketi devam ediyor ve kafamız bir yandan iş hayatına, diğer yandan ortaklık ilişkilerine takılı. Bu durumda bir de özel meseleler bizi yorarsa, bu gerginlik sağlığımızı da etkileyebilir.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta 6 ve 7 Mayıs tarihlerinde olumlu enerjileriniz var. Şu ilişki meselelerini tatlı ahenkli ve ilerisi adına düzgün bir şekilde ılımlı açıdan ele alabilirsiniz. Özellikle partneriniz, eğer bu beraberliğe önem veriyorsa, bu enerjilerin desteğiyle size karşı daha olumlu şekilde yaklaşabilir. 10 Mayıs tarihinde yine sert etkiler altındasınız. Beraberlikte bu sefer de karakter ve görüş farklılığı birbirinize karşı anlayışsız davranmanıza yol açabilir. Dikkatli olmakta yarar var.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta enerjiler bir hayli yoğun ve yine dikkat etmemizi gerektirici hususlarla dolu. 14 Mayıs tarihi problemleri çözümlemek adına şifa verici gözüküyor. Eğer bu ilişkide sevgi birliği güven sadakat ve kararlılık en başından bu yana tesis edilmiş ise hiç korkmayınız. Ancak iki kişi arasında kimliksel ve hedefsel anlamda ayrımlar bir hayli fazla ise ve bugüne dek bunlar çözüme kavuşturulmamışsa Akrep burcunda oluşacak Dolunay, özellikle 15 Mayıs tarihinin sert geçmesine neden olur.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi bitiyor. Böylece kişisel, duygusal, ruhsal anlamda sizi zayıf düşüren, kendi kendinizi kısıtlamanıza, geri çekilip her meseleyi gözden geçirmenize, hedef belirleyememenize, mücadele edememenize yol açan zorlayıcı dönem yarı yarıya azalmış oluyor. 24 Mayıs tarihinde olumlu bir görünüm var. Bu ikili ilişkiler açısından ilerisi adına umut vericidir. Evet Mayıs ayının başından bu yana epeyce gerilim yaşadınız. Ancak bu tarihte bazılarınız yeni bir ilişkiye adım atabilir, beraberlikteki sorunlar çözümlenebilir.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta Venüs-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Böylece her ne kadar devam eden problemlerimiz olsa da, bu geçiş sizler için rahatlatıcı olacaktır. Venüs, ikili ilişkilerde gerginliği azaltıcı, ortamı yumuşatıcıdır. İlişkisi olmayanlar açısından olumlu yönleri vardır.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta Venüs Koç burcunda ilerlemeye başlıyor. İş ortamında ve genel olarak ilişkilerimizde sert, taviz vermez bir şekilde hareket edebiliriz. Başkaları üzerinde etkin olmaya çalışabilirsiniz. Hakimiyeti elinde tutan taraf olmak isteriz. Bazen canınızı sıkan bir şey olduğunda uyumlu davranayım susayım dersiniz bazen de yetti artık içime attığım diyerek tepkinizi koyarsınız. Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda 4 Mayıs tarihinde derinlikli bir şekilde düşüneceksiniz. Hem parasal getirisi olan işleri hem de güvenli olanları tercih edebilirsiniz. Ortaklaşa çalışan kişiler de, bu tarihte şöyle bir durum değerlendirmesi yapmaları iyi olur.

5-11 Mayıs haftası: Özellikle 10 Mayıs tarihi yine bir direnç ve baskının işaretçisidir. Özellikle iş sözleşmeleri, maddi konular, kariyer hayatınızı birebir ilgilendiren meseleler üzerinde baskı yaratabilir. Taleplerimizi otoritelere iletiriz. Sıkıntılarımızı dile getiririz. Üzerimizdeki sorumluluklardan söz ederiz. Eğer biz iş sahibiysek, yanımızda çalışan kişiler hakkında bir karara varabiliriz.

12-18 Mayıs haftası: Dolunay burcumuz üzerinde gerçekleşecek. Kariyer hayatımızı ilgilendiren konularda belli bir baskı, üzerinizde artan yük, duygusal gerginlikler sebep olabilir. Eğer iş sahibiysek çalışanlarla, ortaklık ilişkimiz varsa ortağımızla, bir yerde çalışıyorsak patronumuzla aramızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. İş arayan bir kişiysek, bize sunulan ücret yeterli olmayabilir. Sabırsızlık, değişim arzusu, başka bir seçenek aramaya bizi yöneltebilir. Ancak 29 Mayıs tarihine kadar mutlaka iyi düşünmekte yarar var.

19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi sonlanıyor. Çalışma hayatınızı ilgilendiren konulardaki kararlarınızı bir daha gözden geçirerek uygulanabilir hale getirmenizde yarar var. Ancak şunu da belirteyim. Temmuz sonuna kadar yine geri planda çalışmanız, yine iş ortaklığı ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde durmanız gerekiyor.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta Venüs Boğa burcunda seyrine başlayacak. İlişkilerimiz başta olmak üzere iş sözleşmeleri ve iş ortaklıklarında sağlam ve maddi anlamda doyurucu olan çalışmalara yöneleceğiz. İş tercihlerimizi yaparken güçlü bir finans akışı ve ilerisi adına güve verici tercihlerin karşımıza çıkması mümkün olabilecek.

PARA

1-4 Mayıs arası: Maddi konularda hesabımızı bileceğiz. Elimize geçen miktara göre hareket etmemiz gerektiğinin farkında olacağız. Eğer eşimiz veya bir ortakla çalışıyorsak aramızdaki alışverişin sağlamlığını gözden geçireceğiz. Sözleşmesiz veya sigortasız çalışmayacağız. İş haklarımızı gözeteceğiz. Parasal konularda hiçbir şeyi şansa bırakmayacağız.

5-11 Mayıs haftası: Başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda, ortaklık ilişkinizde akıllıca hareket etmeye çalışacağız. Eğer sıkıntılarımız varsa, bunları bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. Merkür ikizler burcunda zaten çıkarlarımız konusunda gözümüzü dört açmamızı sağlıyor. Düşünmeden borç altına girmeyeceğiz. Parasal alışverişlerimizde akıllı hareket etmenin faydası büyük.

12-18 Mayıs haftası: Finansal konularda hem hesapların gözden geçirilmesi hem de yapılacakların dağılmadan akıllıca tespit edilmesi gerekiyor. Şu andaki mevcut işimizden elde edilen gelir, mecburen bizi birilerine uymaya zorluyor. Bu zorlanma yüzünden yeteri kadar baskı altındayız. Para konusunda tam ve sağlıklı bir yol izlemek pek kolay değil.

19-25 Mayıs haftası: olumlu bir görünüm meydana gelecek. Bu yeni iş imkanları, yeni maddi olanaklar, eğitim, ticari ve gelecekle alakalı olarak önümüzü görmemizi sağlıyor. Buna çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçtiğimiz için, umudumuz da yükseliyor.

26-31 Mayıs haftası: Venüs Boğa burcu geçişiyle, başkalarından destek görmeye başlayacağız.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-18-22-31
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 22
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16
Yeniay : 13-14-15
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 26-27-28
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, akrep, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:44
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18