IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu




TERAZİ

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

3 Mayıs itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Venüs süresi, ilişkinizle alakalı konulara gerçekçi bir gözle bakma zamanının geldiğini gösterir. Aranızdaki birlik ve beraberlik duygusunun özü ve sağlamlığı bu seyirde önem teşkil ediyor. Dengeli bir beraberlik için her iki tarafın da el birliğiyle düşünmesi, olan ve bitenleri gözden geçirmesi, gönül birliğine açık bir şekilde hareket etmesi gerekir.

7 Mayıs tarihinde Merkür burcunuzla uyumlu İkizler'de seyredecek. Bu seyir yolculukları işaret ediyor. Bir anda verilen kararlarla çıkılan aktif yolculuklar, kısa seyirli de olsa sizi mutlu edecek, değişik insanlarla tanışacağınız yolculuklar olabilir. Bekar Teraziler için de yeni bir tanışmanın göstergesi olabilir.

14 Mayıs tarihinde Akrep burcunda oluşacak dolunay, tamamen kişisel kazanımlarınızla ilgili konular üzerinde etkilidir. Kimlerle işbirliği yapıyorsak, bize kazanç sağlıyorsa, dolunayda bu ilişkileri tutarlı ve dengeli şekilde ele alacağız. Mali anlamdaki durumumuza ve bütçemize bakacağız. Bizi ürküten borçlarımız varsa, bunlara da net bir şekilde bakarak, bundan sonrası adına dostumuzu düşmanımızı iyi tanımamız gerektiğini anlayacağız.

20 Mayıs tarihinde Mars burcunuzda düz seyre geçiyor. Bu tarih itibariyle arzularımıza ve amacımıza uygun bir şekilde restorasyonlarda bulunabileceğiz, hedefimize uygun girişimler için aktif durumdayız. Geçmiş meseleleri yeni bir bakış açısıyla ele alacağız. Yeni çıkan fırsatları daha rahat bir şekilde yerine getirebileceğiz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Karakteristik özelliklerimizi farklı insanlara bir araya gelip gösterme yönünde kuvvet kazanacağız. 28 Mayıs'ta da yeni ay İkizler burcunda seyrine başladığında, eğitimden ticarete, ikili ilişkilerden farklı kişilerle olan bağlantılara kadar her konuda enerjimiz yüksek olacaktır. Burada kariyer konularına önem vereceğiz.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Mars gerileyişi burcunuzda devam ediyor. Bu nedenle kişisel anlamda bir yön belirlemek, ilişki hakkında karar vermek kolay değil. Bazen devam etmekten yanasınız kimi zaman da, sizi tatmin etmeyen noktalar var. Venüs bu hafta Koç burcunda seyrine başladığında, her iki taraf da birbirinin kişilik özelliklerine ve isteklerine dikkat etmek zorunda kalacaktır. Ben derim ki, ne olursa olsun, konu ilişki ise, 29 Mayıs tarihine kadar lütfen her şeyi gözden geçirmeye devam ediniz.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta Merkür-İkizler burcunda seyrine başlıyor ve sizler dış dünya ile iletişim anlamında bir hayli aktifleşiyorsunuz. Bu da, yeni tanışmaları, karşılaşmaları işaret etse de, açıkçası bunlar kafaca anlaşma, konuşma, yazışma tarzında etkili olacaktır. Ancak şunu da ekleyeyim. Eğer ilişkiniz bitmişse, yeni bir arayış içindeyseniz veya şu arada biraz da kafamı boşaltayım diye düşünüyorsanız, biriyle konuşmak, şöyle bir rahatlamak size iyi gelebilir. 11 Mayıs tarihinde yine ilişkilerde karşılıklı restleşmeler ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Ancak bunlar bir şekilde halledilir. Ayrılık olsa dahi, telafisi mümkündür.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta ilişki konularında hayli aktif, ilginç gelişmelere işaret. Hem yeni tanışmalar bu hafta da bir hayli etkili hem de ilişkinizle alakalı konularda oturup konuşmak, birbirinizin sözünü kesmeden dinlemek mümkün gözüküyor. Bunun yanı sıra Teraziler sürpriz bir aşka kolayca yelken açabilirler. Mevcut ilişkideki sorunlar iyice tatsızlaştıysa sabır göstermek her iki taraf için de zor olabilir.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi bitiyor. Ardından Güneş-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bütün bunlar hem ciddi ilişkilerde yavaş yavaş bir karar aşamasına geldiğimizi, ayrıca kendimizi istediğimiz şekilde ifade etmekten yana olduğumuzun göstergesidir. 25 Mayıs tarihinde oturup iyice bir düşününüz. Çünkü bu tarih gelişim anlamında kendinize bir yol belirlemeniz demektir. Ancak asıl önemlisi, gelecek haftaki görünümler ve etkilerdir.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta son derece önemli bir görünüm oluşacak. Bu şu andaki mevcut ilişkiniz hakkında geleceğe dönük bir kararın verilmesi anlamı taşıyor. Kimileri evlilik kararı verebilir. Ki bu kararı verecek olanlar uzun süredir bir arada olan veya geçtiğimiz haftalarda birden bire aşık olan çiftler için geçerlidir. Bazıları yürümeyen evliliğini sonlandırabilir. Onlar zaten uzun zamandır anlaşmayan, ayrı yolların yolcusu çiftlerdir. Bir kısım Teraziler ise, ufak tefek anlaşmazlıkları doğal sayarak ilişkilerine devam ederler.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Hafta boyunca hem mali konuları hem sağlığımızla ilgili meseleleri önemseyeceğiz. İşimizin veya günlük hayatımızın rutin gidişatı ve bizi pek tatmin etmeyen yönleri üzerinde duracağız. Bazen yapıcı düşüneceğiz. Bazen en ufak bir sorunu kendi içimizde büyüteceğiz. Moral gücümüzü, bizi kaygılandıran meseleleri umutsuz bir şekilde ele almak yanlış olur. Verimli çalışmanın ve yaşamanın da önüne geçer.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta iletişim, zihin faaliyetleri ve haberleşme açısından aktif bir gündeme sahibiz. İş girişimlerinde zihnimiz pek hızlı çalışacak. Ne istediğimizi gayet net ifade edebileceğiz. Yeni işler, çalışmalar, akademik ve mesleki konular üzerinde duracağız. Merkür sizi destekleyici bir pozisyonda olduğundan akıllıca tespitlerde bulanabilirsiniz. 10 Mayıs tarihinde yine mali konular üzerinde odaklanacağız. İşimizden elde ettiğimiz gelir bizi tatmin etmiyorsa, borçlarımız sıkıştırıyorsa bir de şartlar umduğumuz gibi değilse, haftanın sonlarına doğru biraz sıkabiliriz.

12-18 Mayıs haftası: Kariyer hayatımızı ilgilendiren konularda Akrep burcunda oluşacak Dolunay son derece önem taşıyor. İdare etmek, anlaşmak, yapıcı düşünmek hayli zor. Ancak şu anda daha yüksek gelir imkanı olan bir iş bulamıyorsak tabii ki mevcut işimizi sürdürmek zorundayız. İş ortaklıklarında ise, her iki tarafın da finansal konuları mutlaka gözden geçirmeleri gerekecek.

19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi bitişinin ve ardından Güneş-İkizler burcu seyri bize rahat bir nefes aldıracak. Birilerine uymak istemediğimiz halde bizi mecbur bırakan nedenler, sağlıktan iş hayatına kadar olan geniş alanda bizi kilitleyen yavaşlamalar azalmaya başlayacak. Şimdi onca aydır olan biteni, düşündüklerimizi, yaşananları şöyle bir bilinçli şekilde ele alarak, tamam budur diyecek kıvama geleceğiz. Aslında biraz da kendimiz çelişkide kalmıştık. Çünkü Mars burcunuzda gelgitler yaratan, cesareti azaltan bir enerji. Şimdi o zaman toparlanıp işimize gücümüze yapacaklarımıza bir bakalım.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta artık geçmişi, olmuş bitmişi, yaşanmışı bir kenara bırakınız ve bundan sonrası adına sizin kendinizi huzurlu, mutlu, güvenli hissedebileceğiniz bir yol belirleyiniz. Ona uy, buna sus, şuna katlan, aman dengeli davran derken zaman akıp geçiyor. Geri harekette yeteri kadar düşünmüş olmalısınız. Yeniay, İkizler burcunda oluşacak. İşte size güzel bir fırsat enerji. Başka şehir, mekan, iş değişikliği, yeniye yer açmak, yolculuklar iş ve ticari konularda girişimde bulunmak için bu taze enerji işinize yarayacaktır.

PARA

1-4 Mayıs arası: Finansal konularda pek hoş bir hafta değil. Özellikle gelir ve gider dengesinin sağlanması zor olduğu gibi, dış destekler görmemizde pek kolay değil. Atılımda bulunmak, başka bir iş tercihi yapmak, problemleri halletmek istesek de, karşımıza uygun bir çözüm çıkmadığı için mecburen eldekiyle yetineceğiz.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta finansal konularda 10 ve 11 Mayıs tarihleri zorlayıcıdır. İki ayrı alanda bizi sıkıştırıyor. Bir yandan ödenmemiz gerekenler, diğer yandan kazanç yetersizliği. Gündem maddemizde sürekli bu konular, hafta boyunca etkili olacak. Eş veya iş ortağıyla olan sorunlar, destek görememek, çıkarlarını düşünen, çözüm bulmak yerine zorlaştıran insanlar, bizim de bütün bunlar karşısında çıkış yolu aramamız haftaya damgasını vuruyor. Merkür İkizler burcunda akıllıca düşünmemizde yardımcı olabilir. İş girişimlerine veya düşündüklerimizi daha rahat ifade ederek bir çözüm bulmaya
çalışabiliriz.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta bir yandan iletişimde bulunacağız diğer taraftan yolculuklar, görüşmeler gündeme gelecek. Hani parasal konularda zorlanıyoruz ya, işte bunların üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Dolunay Akrep burcunda gerçekleşecek. Bu bizi zaten bildik parasal, ilişki ve ortaklaşa kazançlar anlamında zorlarken, en azından bir hareketlilik olması moralimizi düzeltebilir.

19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi bitiyor ve ardından Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Her ikisi de olumlu. Hem ortaklaşa kazançlar, miras, hisseli paralar, bir malın bölüşümü, taraflar arasında pay edilişi gibi konular üzerinde önümüzü görmemizi sağlayacak hem de girişimde bulunma ve sorunlarımızı çözebilmek anlamında destekleyecek.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta hem hukuki alacakların hem de başkalarıyla alakalı tüm finansal konuların ileriye dönük bir şekilde ele alınmasını gerektirecek bir mücadelemiz olacak. Bu mücadele nafaka davaları, miras pay edişleri, eş veya ortaklarla ilgili de söz konusudur. Bir dönemeçtir. Hakkımız olanın peşine düşeceğiz, borcumuz varsa mutlaka ödeyeceğiz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-15-16-20-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 3-4-18-24-25-31
Aşkta En Şanslı Günler : 20
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14
Yeniay : 10-11-12-13
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 23-24-25-26
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, terazi, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:39
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18