IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu




ASLAN

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

İlk etkili enerjimiz, uzak yollar, yüksek eğitim, yabancılarla olan temas, ticaret konuları ve özellikle keşif gibi konular üzerinde 3 Mayıs tarihi itibariyle etkili olacak Venüs Koç burcu seyridir. Bu geçiş özellikle aktif Aslanlar için yurtdışı işlerini halletmek veya karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek aşamasında yardımcı olacaktır. Mars geri hareketini sürdürdüğü için 20 Mayıs'a kadar bu kararlar anlamında beklemede kalıyoruz. Ancak bu tarihten sonra hedeflerimiz anlamında güç kazanıyoruz. Yeni biriyle tanışma, var olan ilişkide bencil duygulara kapılmadan bir araya gelme yönünden önem taşıyor. Aktif olmak ve eğlenmek isteyeceğiz.

7 Mayıs tarihinde Merkür yönettiği İkizler burcunda seyrine başladığında, size ikinci bir enerji olarak, fikirleri ifade etme anlamında kuvvet taşıyor. Amacımız ve hedeflerimize uygun kişilerle bir araya geliyoruz. Haberleşme, yolculuklar, maddi konular üzerinde durma, yeni iş girişimlerinde bulunma, dostlarla bir araya gelme, teknolojiye meraklılık, yeni yerle görme arzumuz yüksek olacaktır. İç huzursuzluk olabilir, ancak aktif aslanlar altından kalkacaktır.

14 Mayıs tarihinde Akrep burcunda dolunay meydana gelecektir. Bu dolunay, ailevi konuları yeniden ele alma, yaşanan sorunların gözden geçirilmesi, bütçenin gözden geçirilmesi konularında çok etkili olacaktır. Aceleci karar vermiyoruz.

20 Mayıs tarihinde Mars düz seyre geçiyor. 25 Temmuz'a kadar gözden geçirdiğimiz meseleleri ve karşımıza çıkacak fırsatları değerlendirme şansı yakalayacağız. Böylece çevre değişimi, yeni bir tanışmanın yerine oturtulması anlamında önemlidir.

21 Mayıs tarihinde, Güneş haberleşmenin göstergesi olan İkizler burcunda seyrine başlıyor. Biz de kendimizi özellikle grup arkadaşlıkları ve sosyal ilişkilerde fikirsel ve sözel anlamda ifade etmeye başlıyoruz. Bir hafta sonra da yeni ay İkizler burcunda oluşuyor. Bu da demektir ki yeni idealler ve hedefler anlamında etkili bir dönemdir. Özellikle haberleşmeye dayalı konularda kendimizi çok daha etkin bir şekilde ele alabiliriz.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Haftanın aşkta en etkili enerjisi Venüs-Koç burcu seyrinin başlaması. Cesur, aktif, kendimizden emin hareket etmemizi, kim ne derse desin özgür ilişkilerde bulunmamızı sağlayıcıdır. Denetlenmek hoşumuza gitmez. Yenilikler ilgimizi çeker. Gezmek görmek isteriz. Yeni bir çevrede yaşamak, yeni insanlarla tanışmak hoşumuza gidecektir. Haftanın diğer görünümleri ciddi ve baskı yaratıcı olsa da, Venüs sayesinde kendinizi mutlu edecek bir şeyler bulursunuz.

5-11 Mayıs haftası: 6 Mayıs tarihinde aşkta öyle gelir geçer tarzda değil, sadakat ve güvence unsurunu daha fazla önemseyerek ve iç dünyanızdaki kriterlere uygun şekilde ilişkileri tercih edersiniz. İç dünyanızdaki özel yeri öyle pek kimseye açmazsınız. 7 Mayıs tarihinde iletişim gücünüz yükseliyor. Arkadaşlıklar daha kolayca kurulabilir. Fikirlerinizi insanlarla paylaşarak, konuşarak, yazışarak, haberleşerek iletebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, aşkta cesur, yeniliklere açık yaklaşım tarzını benimsersiniz. Ancak bir insana öyle kolay kolay bağlanmazsınız. Konuşursunuz, yazışırsınız fakat aradığınız şartlara uygun olmayan kişilere pek yüz vermezsiniz. Genel olarak karşı tarafın dengeli, sabırlı ve çok nazik davranması, size uyum sağlaması ve güven vermesi gerekir.

12-18 Mayıs haftası: Aşkta gizlilik, mahremiyet, sevmenin insan hayatındaki yeri ve önemi üzerine düşüneceksiniz. Dışarıdan bakıldığında kolayca insanlarla bağlantı kurabilseniz de, bu arkadaşça paylaşım şeklinde olabilir. Orta yaşta biriyseniz seçenekleriniz arasında güvence bir hayli önem taşıyacaktır. Gizli dünyanıza ancak ve ancak çok özel bir insan dahil olabilir. İlişkisinde sorunları olan Aslanlar konuşarak ve birbirlerini dinleyerek çözüm bulabilirler. Dolunay Akrep burcunda gerçekleşecek. Ev ve ailevi konular öncelik taşıyacaktır. 15 Mayıs tarihinde sürprizler gündeme gelecektir. Her an bir aşk ilişkisine evet diyebilirsiniz. Daha rahat ve daha özgür bir şekilde aşka kapılarınızı açabilirsiniz.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor ve Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Böylece hem çevrenizle olan bağlantılarda ve hem de sosyal yaşamda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gayet canlandırıcı olan bu geçişler, size aktif bir iletişim, paylaşım, uyum ve denge sağlayacaktır. Yeni bir çevre, yeni dostluklar, hareketlilik, haberleşmeler, aktiviteler açısından olumlu gelişmeler yaşanabilir.

26-31 Mayıs haftası: Haftanın etkili görünümleri, kendi arzularımız ve ilişkiden beklentilerimiz kafamızı karıştırabilir. Bir yandan evlenip bir hayat kurmayı diğer taraftan bunu yapmanın bir zorunluluk olmaması gerektiğini düşünebiliriz. Aslında bir yanımız özgürlükten yanadır ancak hayatın şartları bizi belli bir karar aşamasına getirebilir. Yeniay İkizler burcunda oluşacak. Sosyal hayatın içindeki tüm paylaşımlar, iletişim ve arkadaşlıklarımız üzerinde düşüneceğiz. Hareketli bir yaşam ve fikirsel paylaşımlar bizim için önemli hale gelecek.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta sağlam ve kalıcı adımlar için kararlarımızı çok iyi tartmamız gerekecek. Hangi konuda olursa olsun geleceğimizi en iyi şekilde kurma özlemimiz bir hayli yoğun olacak. Yapmak istediklerimizi kendimize göre belirlerken, hayat şartları gereği zorlanabiliriz. Hem mesleki hem de yerleşim yerinizin değişimiyle alakalı konular üzerinde durabilirsiniz. Seçici davranırsınız. Hangi tercih sizin için daha uygun sorusuna verilecek en iyi cevap, olasılıkları iyice hesap etmekten geçiyor.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta mesleki konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kişisel olarak sizin öne sürdüğünüz veya sizin önemsediğiniz kriterler başkaları tarafından kabul görmeyebilir. Genelde anlaşmazlıklar ve inatlaşmalar yaşanabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızla ilgili meseleleri soğukkanlılıkla değerlendirmek kolay olmayabilir. Ancak bir olumlu enerjiniz var. Merkür-İkizler burcunda bütün bu zorlukları akıllıca ve yenilikçi bir gözle ele alarak mantıklı bir karar vermenizde yardımcı olabilir.

12-18 Mayıs haftası: Hafta başında iş görüşmelerinde bulunabilirsiniz. Ancak mevcut işiniz devam ediyorsa, verilecek bir kararın çok iyi düşünülmesi gerekiyor. Mars geri hareketinin devam etmesi, tam olarak önümüzü görmemizin önüne geçebilir. Sorunlar nedeniyle işten ayrılmayı düşünüyorsanız bence acele etmeyiniz. 15, 16 Mayıs tarihlerinde görüşmeler ve yenilikler gündeme gelecektir. Bunların da yine akıllıca ele alınması, şartların gözden geçirilmesi faydalı olur.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor ve yöneticiniz Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Hem yeni kararlarınızı hem de girişimde bulunmak istediğiniz işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

26-31 Mayıs haftası: Önemli bir projeye başlamanın ve bunun üzerinde aylarca sürecek bir çalışmaya başlamanın işaretçisidir. Bu çalışmalar yorucu ve bazen ailenizden bile uzakta kalmanızı gerektirebilir.

PARA

1-4 Mayıs arası: Bu hafta parasal konularda dikkatli hesaplamalarda bulunmak gerekecek. Bir yandan elinize geçen miktarla ekonomik şekilde hareket etmek gerekiyor ancak diğer yandan ailevi veya kişisel anlamdaki ihtiyaçlarınızın karşılanması lazım. Hesaplar yapacak, bir şeyleri toparlamaya çalışacak ancak belli bir parayla idare etmenin kolay olmadığını düşüneceksiniz. Eğer ailenize destek olan birisiyseniz, durum biraz daha zor olabilir.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta çok akıllıca düşünmek ve bilmediğimiz insanlarla maddi alışverişte bulunmamak lazım. Merkür ikizler burcunda tabii ki akıllıca düşünmenizde yardımcıdır. İleriye dönük yatırımlar için iyi bir hesaplamada bulunulmasını sağlar. Çıkarlarınızı kollamanızda da yardımcıdır.

12-18 Mayıs haftası: Kazanç anlamında olumlu bir gelişmeyle haftaya adım atacağız. Mali konularda başkalarıyla olan bağlantılarımız kazandırıcı olabilir. Görüşmelerde olumlu sonuçlar alabiliriz. 15 Mayıs tarihlerinde kazanç evinizin yöneticisi olan Merkür'ün olumlu ve heveslendirici görünümleri var. Ancak yine de bu hoş etkiler, harcamaların dikkatli bir şekilde yapılmasının iyi olacağını gösteriyor.

19-25 Mayıs haftası 25 Mayıs tarihinde iş ortaklıkları veya başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişte karşımıza fırsatlar çıkabilir ve elimize paralar geçebilir. Ayrıca geleceğe dönük umutlandırıcı gelişmeler de yaşanır. Güzel haberler alabiliriz.

26-31 Mayıs haftası: 28 Mayıs tarihinde kazanç anlamında yine aktif enerjilerimiz var. Fakat bir yandan da hoşumuza giden bir şey varsa, hiç düşünmeden satın alabilirsiniz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-15-16-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 13-14-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 15-16
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 8-9
Yeniay : 5-6-7-8
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 19-20-21
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aslan, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:15
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Aslan Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:10