IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu




KOÇ BURCU

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ
3 Mayıs tarihinde burcunuz üzerinde seyrine başlayacak Venüs, beraberliklerde kontrolü elinizde tutma arzunuzu işaret ediyor. İlişkide liderlik gücümüzü baskın kılmaktan yanayız. İlişkisi olmayanlar açısından böyle bir geçiş genel olarak flört etmeye yatkınlık, kısa süreli birliktelik arzusudur. İlişkisinde sorun olanlar açısından ise, ilişkiyi gözden geçirmek gerekliliğini vurgular. Mars geri hareketi 20 Mayıs tarihine kadar, gerek yeni başlayan beraberliklerde, gerekse problemli beraberliklerde aceleci kararlar vermemek gerekir. 20 Mayıs sonrası duruma yeni bir gözle bakılabilir. İş ortaklıklarında da Venüs Koç geçişi önemlidir. Fakat bireysel kararları vermeden önce ortam şartlarına bakmamız gerekir.
7 Mayıs tarihinde, Merkür yönettiği burç olan İkizler'de seyrine başlayacak. Bu hepimiz için iletişim açısından aktif bir dönemin göstergesidir. Yakın çevre ilişkilerinde, özellikle genç insanlarla anlaşmak, farklı çevreden insanlarla tanışmak, eğitim, yolculuklar ve haberleşmede ön planda olacağız. Olayları incelerken duygusallıktan ziyade mantığımızı ön plana alacağız. Manevra kabiliyetimiz çok yüksektir. Bulunduğumuz ortamda liderliği hemen ele geçirebiliriz.

14 Mayıs tarihinde Akrep burcunda Dolunay meydana gelecektir. Bu dolunayda ortaklaşa ilişkiler sürdürdüğümüz, mali anlamda paylaşımda bulunduğumuz insanlarla olan birlikteliğimizin o andaki mevcut durumuna bakacağız. Paylaşımlarda adaletsizlik varsa, gelir tatmin etmiyorsa çok sabırlı olmamız gerekir. Borç ve alacak konuları, miras ve hisseli paralar, ortaklıklar anlamında biraz zorlanabiliriz. Fakat bu zorlanmalar Ağustos civarında yerini kuvvetlenmeye bırakacaktır. Önümüzü görmediğimiz borçlara girmemeliyiz. İşlemeyen ortaklıklar varsa bu dolunayda ortaya çıkacaktır.

20 Mayıs tarihinde, Mars düz seyre geçecektir. Böylece 25 Temmuz'a kadar mevcut durumumuza yeni bir gözle bakacağız. Düz seyirle hem geçmişi ele alacağız, hem de bundan sonrası adına bulunduğumuz durumu net gözlerle görerek yeni kararları uygulama fırsatı bulacağız. 'Ben' demek yerine 'biz' demeyi başarmak gerekiyor. İçimizde sıkıntı yaratan bir beraberlik yaşıyorsak, bu geri hareketin bitişiyle de nerelerde aksaklık olduğunu ele alacağız.
21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcunda seyrine başlayacak ve ardından 28 Mayıs'ta Yeniay ikizler burcunda oluşacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim ve çevreyle ilişkilerde istekliyiz, yeni bir karar vermek istiyoruz, gelişmek ve büyümek arzusundayız. Diğer yandan da ailevi konular bunun içerisinde yer alır. Aile içerisindeki birlik ve beraberliğin iletişimsel anlamdaki durumuna bakacağız. Ev hayatıyla ilgili konuların üzerinde duracağız.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta Venüs burcunuzda ilerleyecek ve sizler için, karşı cins üzerinde etkili olacağınız bir dönem başlayacak. Arzu ve isteklerinizi bir ilişkide elde etme gücünüz yüksek. Genelde bu geçişte, kimseye hesap vermeyiz. Bizim ilişkideki beklentilerimiz önemlidir. Ancak şunu da belirteyim, partnerinizle ve karşı cinsle olan bağlantılarda dengeli hareket etmek gerekiyor. Sen ve ben diye diretmek yerine, biz olmayı bilmek lazım.
5-11 Mayıs haftası: Bizim için ailevi değerlerimiz ve güven içinde, huzurlu bir yaşam sürme arzumuz yoğun şekilde haftaya adım atacağız. İlişkilerde iletişime dikkat etmemizde yarar var. Birbirimizi kırıcı, hayal kırıklığı yaşamasına yol açıcı şekilde konuşmamak lazım. Ayrıca iyi niyetliliğin sınırlarını da belirlemek gerekiyor. Eğer bir ilişki gelecek vaat etmiyorsa, sorunlar devam ediyorsa ve birbirinize karşı dürüst davranmıyorsanız, bu beraberliğin uzun soluklu olması çok zor. Bir küsüp bir barışmak, sonra başkasıyla tanışıp, tekrar eski ilişkiye şans tanımak sizi yorabilir. Merkür-İkizler burcunda 7 Mayıs tarihinde etkili olacak. Bu sizler için hem akıllıca düşünmek hem de kendinizi dilediğiniz şekilde ifade etmek anlamına geliyor. Ancak biraz önce değindiğim gibi, dilimizin ayarını da bileceğiz.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta isteklerimizi elde etmek ve kendimizi güçlü hissetmek isteyeceğiz. Karşı cins üzerinde etkin olmak, sözümü dinletmek, ilişkide hakim partner profili çizebiliriz. Tutkular bir hayli yoğun olacak. Özellikle cinsellik merkezde yer alıyor. Bir yandan benim arzularım diyeceğiz, diğer taraftan karşı tarafı kaybetmemek için esneklik göstereceğiz. Ancak baskı ile yine son sözü söyleyen kişi olmaya çalışacağız. Beraberliklerde zorlu bir hafta olacak. Haftanın bir başka özelliği, özgür olmak, ilişkilerde denetim altına alınmamak, farklı olana yönelmek, değişim ve yenilenmek isteği önde olacak. Bir anda aşık olabiliriz, bir anda vazgeçebiliriz. Problemli bir ilişkimiz varsa, koparıp atabiliriz.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor. Uzun aylardır bir ileri bir geri ilişkilerde pek lezzetli dönem yaşamadık. Bazen ayrıldık sonra barıştık. Aramızdaki bağ bir gerildi, bir koptu. Gözden geçirdiğimiz beraberliğimizi veya aşka bakış açımızı, olan ve bitenleri şimdi bir başka gözle ele alarak dengeli bir beraberlik için, al gülüm ver gülüm halini kollayacağız. Güneş bu hafta itibariyle İkizler burcunda seyrine başlayacak. İletişim, bilgilenme, hazır cevaplılık, meraklılık ve seyahat arzusu bir hayli ön planda olacaktır. Karşı cinste zeka, hareketlilik, fikir paylaşımı, yolculuklar, yazışmak, haberleşmek, hobilerimizi paylaşmak, yeni insanlar tanımak arzumuz yükselecek. İkna edemeyeceğimiz pek kimse yok. Karşı cins bizim çok zeki ve oldukça aktif biri olduğumuzu görecek.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor. Aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu bir enerji. Hem dürüstlük hem huzur hem güven unsurunu gözeteceğiz. Mali konularda gücü olan kişileri tercih edeceğiz. İlişkimizde tutkularımız yükselecek. Cinsellik etkili. Sadakat unsuru bir hayli kıymetli olacak. Konuşarak, fikir alışverişinde bulanarak ilişkimizi güçlendireceğiz. Yeni bir aşk kapıyı çalabilir. Beraberlikte sorunlar tatlı şeker yaklaşımlarla çözülebilir.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta görevlerimizi düzgün şekilde planlamamızda, kendimizden emin bir şekilde üstümüze düşen görevleri yerine getirmemizde yarar var. Zaten siz de, gayretli olacaksınız. Otorite konumundaki kişilerle iletişiminiz gayet güçlü, yenilikleri uygulama arzunuz, derleyip toparlama işleriniz başarıyla sonuçlanır. Bir işi yaparken, anlamadığınız bir şey olursa sorular sorunuz, bilgileniniz, projelerinizi yenilikçi bir gözle ele alınız. Hangi sektörde çalışıyorsanız, o sektörle ilgili piyasanın durumuna bir bakınız. Yeni fikirlerinizi etrafınızdaki kişilerle konuşarak, alışverişlerde bulunarak uygulayınız. Acele etmeyiniz. Bilinçli, sakin, kendinizden emin bir şekilde her işin altından kalkabilirsiniz. Ortaklaşa iş yaptığınız veya birlikte çalıştığınız kişilerle yapıcı, çözüm bulucu tarzda konuşunuz. İlla ben haklıyım demek yerine, nasıl birlikte ilerleriz, bunu düşününüz.

5-11 Mayıs haftası: İletişim ve işbirliğinin, dilden çıkan her sözün dikkatli ve akıllıca edilmesi gereken bir haftaya adım atıyoruz. Hem kendi değerlerimize hem de başkalarının görüşlerine saygı göstermek lazım. İyi niyetin, ortaklaşa düşünmenin, aynı dünyada yaşadığımız gerçeğinin göz ardı edilmemesinde yarar var. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. İş hayatımız, haberleşme ve bilgilenme anlamında gayet yararlı. Girişimlerde bulunarak, ticari, ulaşım, satış-pazarlama, eğitim, medya ve yayıncılık faaliyetlerinde bulunarak, dil öğrenerek, kendimizi geliştirerek hızlı bir biçimde işlerimizi yoluna koyacağız.

12-18 Mayıs haftası: Ortaklık ilişkilerinde özellikle dikkatli olmak gerekiyor. Görevimizi yaparken, işin sahipleri veya iş yaptığımız insanlarla bağlantımızda özenli davranalım. Olumlu birçok görünüm var. Bunlar hem yeni projeleri, girişimleri, bağlantıları işaret etmekte. Yeni ve farklı olana yöneleceğiz. Özgür olmak isteyeceğiz. Hızlı ve gayet aktif çalışacağız. Bir yandan hareketli ve kendine özgü davranırken, diğer yandan güvenceyi de göz ardı etmeyeceğiz. Doğur alan da bu zaten. İletişim becerimiz, kendimize güven duygumuz yüksek olacak. Ancak en başta da belirttiğim gibi başkalarıyla da bağlantılarda özenli davranmamızda yarar var.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor. Kişisel ve ilişkiler anlamında içe yönelerek düşündüğümüz, üzerinde çalıştığımız, ortaklaşa hareket etmeye özen gösterdiğimiz bütün meseleleri şimdi yeni bir bakış açısıyla insanlara sunacağız, işbirliği yapacağız.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta iletişimde dikkatli ve ölçülü hareket etmek, sırf çıkarımız var diye kimseyi de yanıltıcı konuşmamak gerekiyor. Bir yandan aktif olacağız diğer taraftan yaratıcı tarzda yeteneklerimizi bir iş veya proje üzerinde gösterebileceğiz. Bazen dağınık çalışabiliriz. Böyle hallerde bir plan üzerinden gidilirse yanlışlık yapılmaz. Sağlımıza da özen göstereceğiz.

PARA

1-4 Mayıs arası: Bu hafta kazanç konularında, borçlarımızla ilgili meselelerde bilinçli davranalım. Sonradan pişman olacağımız harcamalara, işlere kalkışmayalım. Üzerimizde bir baskı oluşabilir. Bazen ödenmemiş bir borç veya dikkat edilmeden yapılan bir alışveriş bütçemizi zorlayabilir. Hafta içinde olumlu bir görünüm var. Bu sizi kazanç anlamında rahatlatabilir. Paranıza daha fazla dikkat edersiniz.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta, paranın ve bizim için kıymetli olan her şeyin hayatımızdaki anlam ve önemi üzerine düşüneceğiz. Ne olursa olsun, yaşadığımız ve öğrendiğimiz dersleri unutmayacağız. Çünkü bu dersler bize maddiyatın ne kadar önemli olduğunu öğrettiği için dikkat edeceğiz. 10 Mayıs tarihinde maddi konularda biraz nakit paraya ihtiyaç duyabiliriz. Bir şeyler yapmak isteriz ancak elimizdeki yetersiz olabilir. Bankalarla alakalı konularda hesabımızı bilelim. Ortaklaşa paralar, miras, hisse payları, kredi borçları anlamında bilinçli olmak durumundayız.

12-18 Mayıs haftası: Haftanın en etkili görünümü, Akrep burcunda oluşacak Dolunay. Ortaklık ve paylaşım ilişkilerinde tedbirli olmamız lazım. Çok iyi düşünmeden alınan kararların bizi zor duruma düşürebileceğini göz ardı etmeyelim. Bir mülkün satışı, bir mirasın paylaşımı, bir iş ortaklığının maddi anlamda ele alınması yönündeki her türlü meseleyi bilinçli şekilde inceleyelim.

19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketinin bitişi, ortaklaşa kazançların pay edilmesi, görüşülmesi, uzun aylardır devam eden problemlerin şimdi yeni bir bakış açısıyla tekrar ele alınarak düzenlenmesi anlamında yararlıdır. Hafta içindeki görünümler sağlamlaştırmak, güven altına almak yönünde önem taşıyor.

26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor. Mali açıdan bu bizi rahatlatıcı ve sağlam bir şekilde bütçemize yapmamızda, borçlarımızı ödememizde, yeni kazançlar elde etmemizde faydalıdır. Elimize para geçer. Merkür-Yengeç burcunda ilerleyeceği için Ailemizle veya kendimizle alakalı ihtiyaçlar üzerinde dururuz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-15-16-20-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 3-4-11-12-18-31
Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26-27
Yeniay : 23-24-25-26
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 10-11-12-13
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, koc, mayıs, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Balık Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:27
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Kova Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:25
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Aslan Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:10
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Yengeç Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:08
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: İkizler Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:04