IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu




YENGEÇ

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

3 Mayıs tarihi itibariyle Venüs-Koç burcunda seyrine başlayacak. Bu geçişte özellikle iş ilişkileri konusunda biraz bencil düşünen kişilerle karşı karşıya gelebiliriz. Bu da bizim gibi duygusal insanlar için rahatsız edici olabilir. Patronlarla ilişkilerimiz, iş ortamındaki rekabet bir hayli baskın olabilir. Bu arada da Mars hala geri hareketini sürdürdüğü için, ev içerisinde de bir huzursuzluk söz konusuysa, iş yerindeki bu baskılara pek toleranslı davranmayabiliriz. Bu geçişte biraz esnek düşünüp kariyer planlarımızı yapmada yarar vardır. Böylece gerilmemiş, ilişkilerimizi daha düzenli bir şekilde gerçekleştirmiş oluruz.

7 Mayıs tarihinde Merkür yönettiği İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir beklenmedik bir takım meseleler olduğunda, işler yolunda gitmediğinde, isteklerimizi dışarıya yansıtmakta zorlandığımızda, olaylara zekice bakmamızı sağlayacaktır. Duygusallığı bir kenara iterek, daha akıllıca yapılabilecekler üzerinde durulabilir. İletişim anlamında bazen huzursuzluklar görülebilir. Özellikle duygusal konularda suistimale uğradığımızda, gerginleşebiliriz.

20 Mayıs tarihinde Mars geri hareketi sona eriyor ve düz seyre geçiyor. 25 Temmuz'a kadar da bu seyir devam edecektir. Mart ayından beri bekletilen planlar ve sorunlara, Mars'ın ileri geçişi bu meselelerin yeni bir bakış açısıyla ele alınmasını sağlayacaktır.

14 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecektir. Bu dolunay özellikle çocuklarımız, aşk hayatımız, yaşamın gerekli olan maddi ve manevi paylaşımları, başkalarından beklediğimiz destek, derinlikli bir şekilde gözden geçirilir. Dolunay, bir sonuç gibi görünse de aslında resmin tamamını, aksayan noktaları net olarak tespit etmemizde bir ışıktır. Önemli olan bu ışıkları gerçekçi görebilmektir.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bir hafta sonra yeni ay oluşacak. Bu yeni ay ise önümüzdeki iki haftalık süreç içerisinde yürürlüğe koymak istediğiniz işleri düzenlemenizde ve yerli yerine koyabilmenizde yardımcıdır. İkili düşündüğünüz, bir yanıyla gözden geçirdiğiniz ve rahat hissetmediğini meseleler bu dönemde ele alınabilir.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta aşk hayatımızla ilgili konularda dengeleri yerli yerine oturtmak gerekiyor. Aslında ben hiç zorlayıcı bulmuyorum. Bir yanıyla kendi arzularımızı ve değerlerimizi önemseyeceğiz. Ancak diğer taraftan partnerimizin bizden beklentilerini önemsememiz gerekecek. İlişkinizde kıskançlık veya geçmiş konular sürekli kurcalanıyorsa, o zaman lütfen iletişime dikkat edelim. Arkadaşlıklarda, sosyal ilişkilerde, ileriye yönelik düşündüğümüz bazı konularda güvenilirliği, uzun ömürlülüğü öne alacağız.

5-11 Mayıs haftası: Haftaya olumlu başlayacağız. 6 ve 7 Nisan tarihlerindeki enerjiler hem güven duygumuzu yükseltiyor hem de aşk hayatımızda yumuşacık duyguların öne çıkmasını sağlıyor. Kendimizi rahat hissedebileceğiz. Hafta ortasında Merkür İkizler burcunda seyrine başlayacak. Üzerinize gelen veya canınızı sıkan bir şey olduğunda çabucak sinirlenebilirsiniz. Bazen mantıklı düşünürsünüz ancak çoğu zaman konuşmak istediğiniz halde susmak zorunda kalışınız sizi stres altına alır. İnatlaşmalardan mutlaka kaçınalım.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta Akrep burcunda oluşan Dolunay, ilişkilerde bir hayli gerilim yaratabilir. Bir taraf benim dediklerim doğru derken diğer taraf tümüyle hakimiyeti elinde tutmaya çalışır. Bu gerilim rahatsız edicidir. Aslında dengeli olunsa, her iki kişi de inatlaşmasa sorun çıkmayacaktır. Ancak tek taraflı bir çözüm bulunması zor olur.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor. Aşk hayatımızla ilgili konularda da önemli olan bu durum, hem eski meselelerin hem de mevcut sorunların çözülmesinde rahatlatıcı olabilir. Sevgilisi uzakta olanlar kavuşmaya başlarlar. Evlenmeyi düşünenler hazırlıklara başlarlar. Evin içinde hem bir aktivite hem de ortaklaşa hareket etme yönünde etkiler devreye girer. Huzursuzluk çıkmaması için, problemli çiftlerin el birliğinde bulunmalarında yarar vardır.

26-31 Mayıs haftası: Yeniay-İkizler burcunda oluşacak. Bu durum aşkta hem duygusal hem de bilinçli bir şekilde düşünmek, gereksiz yere meseleleri büyütmemek gerektiğini işaret ediyor. Kendi içinizde oturup bir düşününüz. İletişimi engelleyen ne gibi hususlar var, gözden geçiriniz. Bazılarınız iki aşk arasında kalabilirsiniz. Hangisi doğrudur ve hangisi daha olumlu. İki hafta boyunca bunlar üzerinde durabilirsiniz. Venüs, 29 Mayıs tarihinde Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu sizi huzurlandırır. İlişkileri güçlendirir. Bekar Yengeçler için bir tanışmanın, aşkın işaretçisidir.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Haftanın ilk gününde işlerimizi sakin ve gayet pratik ve inançla yapmamızı sağlayacak enerjilerimiz var. 3 Mayıs tarihinde bir yandan sakin bir şekilde görevlerimizi yerine getirelim. Diğer taraftan birileriyle ortaklaşa hareket etmemiz gerektiğinde uyumlu davranalım. Böylece hem istediğimiz şekilde ilerleriz hem de gereksiz stresten uzak durarak, günü değerlendiririz. Venüs-Koç burcunda bu hafta seyrine başlayacak. Gerek ailevi gerekse kariyer anlamında ilişkilerin önemi epeyce fazla. Sorumluluklar ve zorluklar bir yandan, iş ortamındaki bencil tavırlar huzursuzluk yaratabilir.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta mantıklı düşünmek, işlerimizi planlamak ve yürürlüğe koymak zamanıdır. Neyin önemli neyin gereksiz ve neyin zaman alıcı olduğunu tespit edelim. Ona göre ilerleyelim. Bir teklifle karşılaştığımızda analiz edelim ve iyice düşünelim. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. Bazen kolayca dağılırız, stres altında kalabiliriz. Bunun farkında olarak işlerimizi düzenlersek iyi olur. Bu haftanın bir başka önemli yanı, kafanızın içinde sorun yaratan bir durumla karşılaştığımızda hemen panik olmayalım. Bilakis soğukkanlılık, sizi rahatsız eden problemi kolayca çözmenizi sağlar.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta her konuda gücü elinde bulunduran taraf olmak isteyeceğiz. Birileri çok fazla duyarlı olduğumuzu söyleyecek. Kimileri bizim sabrımızı sınayacak. Ani ve kararlar vermemize neden olabilirler. Bunlara dikkat ediniz. Bazen hayat insanın üzerine fazlaca gelir. Bu hafta da buna benzer durumlar söz konusu. Vereceğimiz karar doğru mudur? Buna iyi bakalım. Yoksa birilerinin dolduruşuyla yanlış yapmayalım.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor. Kariyer konularında şimdi olan bitenleri, yaşadıklarımızı, işimizle ilgili meseleleri, gerileme hareketinde bu yana yaşananları bir daha gözden geçirelim. İç dünyamızda huzursuzluğa yol açan sebepleri ancak ve ancak insanların etkisi altında kalmadan, kendimize güvenerek ve işimize odaklanarak ortadan kaldırabiliriz. 24 Mayıs tarihindeki görünüm, iş konularında umut verici.

26-31 Mayıs haftası: Zorlu bir görünümle haftaya adım atacağız. Artık geçmiş ve gelecek arasındaki tercihi iş ve yuvanızla ilgili konularda yapma zamanınız. Ya işinize tümüyle kendinizi vereceksiniz ve yolunuzu çizeceksiniz. Hırsla çalışacaksınız veyahut evimdeki huzurum önemli diyerek bu denli dışarıda gergin olmayacaksınız. Ancak ben derim ki, iki ucu da dengede tutabiliriz. Dış dünyada kimseyle çatışmadan evimizde de huzuru önemseyerek gerekli dengeyi sağlarız. Gerginlikler sizin en büyük engeliniz.

PARA

1-4 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihinde maddi konularda bir yandan kazanmak, çoğaltmak istersiniz, diğer yandan hırs yaparsınız. Bu doyumsuzluğa neden olabilir. Çok güçlü olmak ve sürekli garantili bir yaşam arzulamak fakat duygusal anlamda asıl arzunuz olanı elde edemediğinizi düşünmek. Bu tabii ki rahatsız edici bir haldir. İş ve özel hayatınızda gerginliğe, başkalarıyla aranızda sorunlara neden olabilir. 4 Mayıs tarihinde parasal konularda disiplinli olmak, eş-iş ortağı veya başkalarıyla ilişkilerinizi mutlaka ele almak gerekiyor.

5-11 Mayıs haftası: 6 ve 7 Mayıs tarihleri maddi konularda hem rahatlatıcı hem de belli bir akışı sağlayıcıdır. 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde yine geçen haftayı hatırlatıcı gözükmekte. Kendi bildiğimiz şekilde kararlar almak isteyeceğiz. Benim param, benim değerlerim demek yerine bizim kazancımız şeklinde düşünmekte yarar var. Ancak bu pek kolay olmayabilir. Kiminle ortaklaşa bir bölüşüm içindeysek, o kişinin baskın tavırlarıyla karşılaşabiliriz.

12-18 Mayıs haftası: Akrep burcundaki Dolunay parasal konularda da önem taşıyor. Çocuklarımızın veya bizim geleceğiz, ilişkimizdeki her türlü paylaşım, ileriye yönelik kişisel hedeflerimiz gibi geniş alanda maddi açıdan bizi düşündürüyor. Gerekli ayarlamalarda bulunmak zorundayız. Eğer şartlarımız tek başımıza ayakta durmanın önüne geçiyorsa, hedeflerimiz ile kazancımız arasında farklılıklar varsa başkalarını idare etmek, onlara uymak zorunda kalabiliriz. İş hayatı çok önemli. İşimizde sorunlar varsa veya işimiz yoksa, mali anlamda yeteneklerimize ağırlık vererek para kazanmaya çalışmalıyız.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta destekleyici enerjiler mevcut. Ortaklaşa kazançların tekrar bir gözden geçirilmesi, beklediğimiz bir takım mali haberlerin olumlu yönde gelişeceğine dair gelişmeler yaşanması rahatlatıcı gözüküyor. Bekleyip, sabırlı olmamız işimize yarar.

26-31 Mayıs haftası: Rahatlatıcı ve bizi mali anlamda umutlandırıcı gelişmeler 29 ve 31 Mayıs tarihlerindeki geçişlerle bir oh çekip ayı bitireceğiz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz


Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler : 11-12-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler : 13-14
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7
Yeniay : 3-4-5-30-31
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 17-18-19
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, yengec, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:15
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Aslan Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:10
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Yengeç Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:08