IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu




İKİZLER

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ
İlk etkili enerji, 3 Mayıs tarihi itibariyle etkili olacak Venüs Koç burcu geçişidir. Sosyal hayatı canlandırır, arkadaşlık ilişkilerinde, gruplarla olan temaslarda ve girişimler anlamında da iletişimin yoğun olduğu bir zamandır. Genellikle bekar İkizler için tanışma fırsatlarının yoğun olduğu bir zamandır. Özellikle de karşılıklı samimiyetin, eğlencenin, fikirleri paylaşmanın, dostlukları kurmanın da yüksek olduğu bir zaman dilimidir.

7 Mayıs tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. İkizler insanları aktif, akıllı, manevra kabiliyetleri yüksek, bulundukları ortamda fikirleriyle insanları etkileme gücüne sahiptirler. Bu da aktif bir dönemdir. İş girişimlerinde bulunacağız. Fikirlerimizi ve yeteneklerimizi öne süreceğiz. Bu dönemde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir.

14 Mayıs tarihinde, Akrep burcunda çalışma hayatınızla ilgili alanda bir dolunay meydana gelecektir. Bu dönemde ortaklaşa işlerin, çalışma ortamında birlikte yaşadığımız insanlarla olan ilişkimizin geldiği sürece bakacağız. Mali anlamda doyurucu bir işte mi çalışıyoruz, hangi konularda istemediğimiz durumlar gerçekleşiyor, arka planda güvenmediğimiz insanlar var mı, bizi rahatsız edici problemler yaşanıyor mu, bunlar sorgulanır. Dolunay, özellikle zayıf noktaları ve şartları görmemizi sağlar. Biz de bu duruma göre çalışma yaşantımıza bir bakacağız. Olan resimdeki aksayan noktaları tespit ederek gidermeye çalışacağız.

20 Mayıs tarihinde, Mart ayından beri geri hareketini sürdürmekte olan Mars düz seyre geçiyor. Bu geçişte bizim aktif olarak öne sürmek istediğimiz ve bir türlü tam olarak dengeye kavuşturamadığımız bir takım konularda, iletişim ve paylaşımı, biz olmayı başarma yolunda öne atılma enerjisi sağlar. Yenilik anlamında adım atamadığımız konulara yeni bir gözle bakacağız. Enerjimiz çoğalacak, Temmuz'a kadar da sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak.
21 Mayıs tarihinde yeni bir yaş döngüsünü başlatacak Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu da yeni bir olgunlaşmanın göstergesidir. 28 Mayısta da burcunuz üzerinde yeni bir ay oluşacaktır. Bu yeni ay mali konularda önemlidir. Çeşitli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Aktif bir şekilde projenin, planlamanın dış dünyada ortaya konması şeklinde bir niyette bulunabilir. Mali konularda geleceğe dönük düşüneceğiz. Hayatımızı garanti altına almak isteyeceğiz.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta Koç burcunda ilerleyecek Venüs, sosyal hayatın canlılığı, aktif hale gelişi, karşı cins üzerinde etkili oluşunuz, yeni arkadaşlıklar, faaliyetler şeklinde özetlenebilir. İlişkiler çabucak kurulur, arkadaşlıklar bir hayli ön plandadır. Bununla da kalmaz. Girişken ve gayet hevesli bir şekilde yenilikleri kucaklarsınız. Kendi arzularınızı daha fazla öne alabilirsiniz. Bu güvenli haliniz bazı kişilerin sizin hakkınızda, -Çok fazla rahat demesine yol açsa da, size kazandırdığı cesaret bir hayli ilgi çekecektir. Beklemeye tahammülünüz yoktur. Farklı bir şeyler yaşamak istersiniz. Tek başınıza bile olsanız, hayatın keyfini çıkarırsınız. İlişkinizde partnerinizin bu aktif yanlarınızın farkında olması ve size ayak uydurması yerinde olacaktır. Aşktan yana şanslı bir dönemdir.

5-11 Mayıs haftası: 7 Mayıs tarihinde burcunuzda ilerleyecek Merkür, tabii ki Venüs'ün ardından sizler için bir ikinci şans anlamına geliyor. Cinsellik bir hayli etkili. Her ne kadar yeni arkadaşlıklara açık olsak da, eğer şu anki ilişkimizde sorunlar varsa bunları el birliğiyle çözmek lazım. Toplumsal ilişkilerde hatalı veya eksik yanlarımızı da ele alalım. Tabii ki hepimiz mükemmel değiliz. Bazen biz veya başkaları bizde hayal kırıklığı yaratabilir. Bunlar hayata dair. Ancak yeri geldiğinde dikkatli davranmak, ayarı bilmek, toparlamak için, el birliği şarttır.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta kıskançlık, tartışma, birbiriniz üzerinde güç uygulama ve çözüme değil, kopmaya yönelik davranışlara dikkat edelim. Hafta içinde aşkta çok hızlı gelişmeler gündeme gelecek. Sürpriz aşklar, hızlıca tanışmalar, özgürlük, heveslilik, farklı bir şeyler yapmak, yaşamak arzusu bir hayli yüksek olacak. Bunlar gelip geçici tarzda olabilir. O anda, ortamın güzelliğine bağlı olarak yan yana gelinir ve ilişkiye başlanır. Arkadaşlıklar kurulur, sosyal gruplara girilir, değişik insanlarla özel yakınlaşmalar gerçekleşir.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi bitiyor. Böylece aşk hayatımız eski tadına kavuşuyor. İlişkilerde daha rahat olacağız. Kendimize güveneceğiz. İsteklerimizi elde edebileceğiz. Arkadaşlık etmek, sanatsal faaliyetlerde bulunmak, sahnede yer almak, kendinizi nezaketle kabul ettirmek kolaylaşacak. Hobilerinize yöneleceksiniz. Hedefler belirleyeceksiniz. Güzellik ve çekicilik bir hayli yükselecek. Aktiviteler hoşumuza gidecek. Geleceğe ait kararlar almayı, ilişkilerde ortaklaşa hareket etmeyi isteyeceksiniz.

26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor bu hafta. Sizin için aşk hayatınızda huzurun önemi, sadakat olgusunun yeniden gözden geçirilmesi, değerlerinizi koruma arzunuz yükseliyor. Ailenin önemi, güvenilir bir aşkın hasreti ve kıymeti çok büyük. Duygularınızı kendi içinizde ve gerçekten bunlara önem veren biriyle yaşamaktan yana olacaksınız. 31 Mayıs tarihinde enerjiniz olumlu. Kendinize güven ve ilişkilerde arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta amacınız her ne ise, dağılmadan ve bilinçli bir şekilde üzerine gidiniz. İşinize ait problemlerinizi veya rutin sağlık şikayetlerinizi önemseyiniz. Çünkü bunlar verimli çalışmanızın önüne geçen engellerdir. İş yükünüz artabilir. Sistemli çalışmakta yarar var. Ne fazla kendinizden ödün verin ne de rehavete kapılıp görevlerinizi ihmal ediniz.

5-11 Mayıs haftası: Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sizler açısından gayet olumludur.
Bildiğiniz, tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda girişimde bulunabilir, gerekli kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde koordine edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Bu hafta dikkat edilecek hususlara gelince, iç dünyamızda huzursuzluk yaratan, bazen kendimizi güvensiz hissetmemize yol açan nedenler yüzünden inatlaşmalar ve uyumsuzluklar yaşanabilir. 10 Mayıs tarihi ve civarı günlerde sakin olmakta yarar var. Merkür, size destek veriyor. Akıllıca bütün bunların üstesinden gelebilirsiniz.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta meydana gelecek Akrep burcundaki Dolunay, sağlık ve iş hayatımızla ilgili durumların bizi yormasına, endişeli ve gergin hale getirmesine yol açabilir. Yılda bir kez yapılması gereken sağlık kontrollerimize özen gösterelim. Sigortasız çalışmayınız. Her şeyin sizin istediğiniz gibi olması bazen mümkün değil. Bunu olgunlukla karşılamalısınız. Sabırlı olmak gerektiği gibi, sizi üzmelerine de izin vermemeniz için soğukkanlı davranmalısınız.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Yeni bir proje veya yapmayı istediğiniz yenilik anlamında bir çalışma varsa, kolaylıkla ilerlersiniz. Problemli durumlar varsa bunlar üzerinde fikirlerinizi dile getirerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Değişime açık, zeki ve yenilikçi oluşunuz insanların ilgisini çekmenizi, arzularınızı elde etmenizi sağlayacaktır.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta iş ortaklıklarında veya genel olarak iş girişimlerinde uzun vadeli olana yöneleceğiz. 31 Mayıs tarihindeki olumlu görünüm, bize çalışma hayatımızla ilgili konularda moral kazandıracaktır. Hem cesur hareket edebileceğiz hem de kiminle nasıl bir irtibatta bulunmamız gerektiğini gayet iyi bileceğiz.

PARA

1-4 Mayıs arası: Bu hafta ortaklaşa kazançlar yönünde mücadeleci düşüneceğiz. Hem isteklerimizi elde etmek arzusu hem dış dünyanın bize sundukları arasındaki farklılık yorucu gelebilir. Elde olmayan fakat uymamız gerekenler bizi yavaşlatabilir. Alacaklarımızı tahsil etmek veya planlarımıza göre hareket etmek zor olabilir. Kilitlenip kalırız. Beklememiz gerekir. Tam oldu derken, birileri bizim düşündüğümüzden başka bir teklifle karşımıza çıkabilir.

5-11 Mayıs haftası:10 Mayıs tarihinde maddi konularda hem sabırlı olmamız hem de birleştirici ve uzlaştırıcı şekilde hareket etmemiz lazım. Çünkü beklememiz gerekecek. Bir yandan beklentilerimize göre bir artış istiyoruz diğer yandan başkalarıyla ilişkilerimizi düzgün tutmak lazım. Çünkü bu dengeleme, kazanç anlamındaki işler için şart gözüküyor. İş başvurularında da yine miktar konusunda hem bize hem de sisteme, şartlara göre hareket etmek gerekecek.

12-18 Mayıs haftası: Dolunay Akrep burcunda oluşacak ve maddi konularda bizi baskı altına alıcı, başkalarına uymamızı gerektirici şartlar altındayız. Sağlığımıza özen göstermemiz gerekiyor. Alacaklarımızı tahsil etmek veya işimizden beklediğimiz geliri elde etmek anlamında bireysel düşünmemek gerekiyor. Ortaklıklar, yatırımlar, borçlar, krediler anlamında mutlaka bilinçli olmamız lazım. Dış faktörler epeyce etkili gözüküyor.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş burcunuzda ilerleyecek. Bu sizi aktif hale getiricidir. Maddi konulardan genel durumunuza kadar her şeyi yoluna koymak için harekete geçersiniz. İki tane olumlu görünüm var. Bunlar girişim anlamında ve mali konularda umut vericidir.

26-31 Mayıs haftası: 31 Mayıs tarihindeki görünümüm girişimlerden elde edilecek kazançları gösteriyor. Bu bizi rahatlatabilir. Eskiye ait alacaklarımızı tahsil edebiliriz. Ayrıca yeni iş girişimlerinde başarılı sonuçlar alabiliriz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-20-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 8-9-15-16-22
Aşkta En Şanslı Günler : 11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4-31
Yeniay : 1-2-3-28-29-30
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 15-16-17
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, İkizler, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:15
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Balık Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:27
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Oğlak Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:23
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: İkizler Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:04