IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu




BAŞAK

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

3 Mayıs tarihinde Venüs Koç burcunda seyrine başlıyor. Biz de burada mali anlamda ilişkide bulunduğumuz kişilerle olan durumumuza bir göz atıyoruz. Genellikle bireysel tavırların, bencil arzuların fazlasıyla etkili olduğu bir zaman dilimidir. Karşı taraf da aynı şekilde kendini merkeze koymak ister. Banka, kredi veya bir takım borçlar varsa, dikkatlice ele alınması gereken bir zaman dilimidir.

7 Mayıs tarihinde, yöneticiniz Merkür, kariyer evinizde yönettiği bir burç olan İkizler'de seyrine başlıyor. Bu tümüyle kariyer ve mesleki konular üzerinde aktif bir iletişim ve haberleşmenin göstergesidir. Ancak sorumluluklar geri plana atılmamalıdır. Bir yandan arayışlar içerisindeyiz, fakat verdiğimiz kararların sağlam olmasına da bakacağız. Kısa süreli gelir geçer işler yerine, sağlam ve tutarlı işlere yönelmemizde fayda vardır. İletişim çok yoğundur.

14 Mayıs tarihinde dolunay Akrep burcunda oluşacak. Bu dolunayda, yakın çevremizdeki bazı insanların, pek dostane olmayan tavırlarıyla karşılaşmamız, akraba ilişkilerini, ticari ilişkileri gözden geçirme anlamında önem taşıyor. Değerlerimiz üzerinde bir baskı söz konusu olursa, aktif davranarak kendi çıkarlarımızı öne alacak tarzda davranışla gösterebiliriz. Rahatsız edici insanlardan pek hoşlanmayacağız.

20 Mayıs - 25 Temmuz tarihleri arasında, Mars düz seyre geçiyor. Bu hareketle, biz de özellikle kazanç anlamındaki ortaklıklara ve kazancımızla alakalı meselelerde yaşanan yanlış paylaşımlara göz atacağız ve yeni bir bakış açısıyla bundan sonraki bütçemizi ayarlama yolunda kendimizi biraz daha rahat hissedebileceğiz.

21 Mayıs tarihinde Güneş kariyer evinizde seyrine başlayacak. Özellikle kendiniz ifade etme alanınız işinizle ilgili konular olacaktır. En önemli görünüm, 28 Mayıs tarihinde İkizler burcunda oluşacak yeni aydır. Bu yeni ay, yenilik hevesliliğinin iş hayatıyla ilgili meseleler üzerinde bir hayli etkili olduğunu gösterir. Mesleği medya, yayıncılık, yazarlık olan kişiler için de, yeni bir adımın simgesi olabilir.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta ilişkilerde özellikle yapıcı tarzda konuşmak, sözlere dikkat etmek, sizin düşüncelerinizle karşınızdaki kişinin arzuları arasındaki dengeyi iyi tartmakta yarar var. Değerlerimiz ve bağımlılıklarımız, bir ilişkiden beklentilerimiz ve sunduklarımız bütün bunları, mevcut ilişkinizi göz önüne alarak değerlendirmeniz yararlı olacaktır. Tabii ki bu değerlendirme geçmişten bugüne dek yaşanılanların üzerinizdeki tesiriyle bir inatlaşmaya, çekişmeye dönüşebilir. Yeni başlayan bir ilişkide ise, taraflar birbirlerinin nelere öncelik tanıdığını en başta açık ve dürüst bir şekilde konuşmalılar.

5-11 Mayıs haftası: 10 Mayıs tarihindeki görünüm, geçtiğimiz haftanın bir başka versiyonu gibidir. Bir ilişkiden beklentilerimiz, kriterlerimiz ve değerlerimiz önceliğimiz olacaktır. Biz bunlara göre aşk hayatımızı ve ilişkimizi mercek altına alacağız. Eğer birlikteliğimiz sağlamlık ve güven, paylaşım ve ortak hayat ilkelerine uyuyorsa bu tarihteki görünümün yaratabileceği çekişmelerin önüne geçebiliriz.

12-18 Mayıs haftası: Haftanın etkili görünümleri tutku dolu bir aşkın peşinden gitme ve ne olursa olsun hiçbir kural ve sınırlama olmaksızın bu beraberliği yaşama arzunuzun işaretidir. Aşkın büyülü derinliklerinde kendimizi yeniden keşfederiz. Sevdiğimizi öyle sahipleniriz ki, ondan başkası gözümüze görünmez. Kaybetmeye asla göze alamayız. Akrep burcunda oluşan Dolunay, arzularımızı çok daha fazla baskın kılıcıdır. İsteklerimizi elde etmek adına odaklanırız.

19-25 Mayıs haftası: Aşk ve ilişkilerde sağlamlaştırma, köklendirme, güvence altına alma ve arzularımıza göre hayatımızı şekillendirme yönünde gayet olumlu bir enerjimiz var. 24 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Sizler açısından geçmişte yaşanmış problemleri çözümlemenizde yardımcı oluyor. Doğru kişiyle ve zor engellerin üstesinden gelerek bir araya gelmenin de işaretçisidir.

26-31 Mayıs haftası: Venüs Boğa burcunda seyrine başlayacak ve bu sizleri aşk ve ilişkiler anlamında destekleyici olacaktır. Güzel ve estetik, sağlam ve uzun ömürlü bir beraberliği size hediye edebilir. Merkür Yengeç burcu geçişi de, ilişkiler anlamında hassas iletişimin işaretçisidir. Genelde her konuşmada güvence ön planda tutulur.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta çevremizdeki bazı kişilerle iletişimde sorunlar veya anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bizim üzerimizdeki sorumluluk, yapmak istediklerimiz ancak başkalarının bunun farkında olmadan kendi arzularını öne sürmeleri rahatsız edicidir. İş tercihlerinde karşı tarafın ileri sunduğu şartlar bize uymayabilir. Biz onların düşündüğü kişi olmayabiliriz. Beklemede kalmamız veya isteklerimizi daha makul hale getirmemiz gerekebilir. Eğer yeni bir işe başlamışsanız bu hafta biraz zorlanabilirsiniz. Hafta içinde işlerinizi disiplinli bir şekilde yapmanız yerinde olacaktır. Hırslı, yenilikçi ve kazanmaya yönelik düşüneceğiz. Bu nedenle bize sunulanları yeterli bulmayabiliriz.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta ayrıntılara fazla dalmadan konu bütünlüğünden uzaklaşmadan, asıl önemli işlere öncelik tanımamız yerinde olacaktır. Tedbirli davranalım. Elimizdeki donelere bakalım. Bir işi yaparken araştıralım, bilgilenelim ve ona göre sunumunu yapalım.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta gerçekleşecek Akrep burcundaki Dolunay, iş hayatınızda birebir karşılaştığınız insanlarla olan iletişimin, alışverişlerin, ortaklıkların uyum ve denge gözetilerek ayarlanmasını gerektiriyor. Her şeyi bildiğinizi iddia etmek, tecrübeniz yetersiz ise kendinizi çok bilgili bulmak, başkalarıyla aranızda uçurum oluşturabilir. Başkaları üzerinize gelerek sizi test etmeye çalışabilir. Çalışma hayatınızla ilgili bir değişim veya beklenmedik bir yenilik, sizin de durumunuzu tekrar gözden geçirmenizi gerektirebilir. Çok hızlı gelişmeler var. Fakat biz böyle ani gelişmelere pek hoş bakmayabiliriz.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta İkizler burcunda seyrini sürdürecek Güneş, kariyer hayatımızla ilgili konularda mantıklı düşünmenin, sürekli detaylara takılarak vakit kaybetmemenin işaretçisidir. Hem aktif olacağız hem de birileri söylemeden bizim ne demek istediklerini anlamamız gerekiyor. İş görüşmelerinde şartlarımızı dile getirirken, karşı tarafın çok zeki davranacağını biliniz. Siz de ona göre stratejinizi belirleyiniz.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta geçtiğimiz günlerde bahsettiğim işteki değişimler nedeniyle durumunuzu gözden geçirerek, bu yeniliklerin içinde yer alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Sisteme ve şartlara uymanız istenebilir. Sağlığınıza da bu arada dikkat ediniz. Yeniay ikizler burcunda gerçekleşecek. Yeni iş başvurularında bulunmayı, artı bir iş daha yapmayı, ek kazanç sağlamayı düşünebilirsiniz. İşiniz iletişimle birebir alakalı olabilir.

PARA

1-4 Mayıs arası: Bu hafta Koç burcunda ilerleyecek Venüs etkisi altında, düşünmeden, her şeyiyle incelemeden bir ortaklık kurmak, ortaklığı devre dışı bırakmak zamansız bir karar olabilir. Mars geri hareketi 20 Mayıs tarihinde sona erecek. Ancak biz, Mayıs sonuna kadar beklemede kalarak durumumuza bir bakmamız lazım. Parasal konularda da ölçüp biçmeden, tartmadan, piyasa koşullarını gözden geçirmeden hareket etmeyelim. Bu geçiş her ne kadar cesaretlilik veya gerginlik sonucu aceleci hareket etmemize sebep olabilir. Bizim mutlaka geçmiş meseleleri, borçları, ortaklıkları bir daha ele almamız gerekiyor. Tedbirli olalım.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta parasal konularda yine dikkatli olmamız gerekecek. Hafta sonuna doğru zorlayıcı birkaç enerjimiz var. Bunlar mali konularda bir çekişmenin, bazı kişilerle anlaşmazlıkların işaretçisidir. Özellikle eski borçlar, eski ortaklıklar, bir türlü sonuçlanmayan davalar bizi sıkıştırabilir.

12-18 Mayıs haftası: Ben bu haftayı da mali konularda dikkatli hareket etme şeklinde yorumlayacağım. Bir yanıyla hadi şu işi hallet, kur şu ortaklığı veya bitir şu ortaklığı dememize yol açan enerjiler var. Ancak böyle güdüsel hareketlerle bir başka zorlayıcı durumun içine gireriz. Güven, istikrar, geri ödeme koşullarının önemi, her türlü parasal meselede ön planda tutulmalı. İşlevini kaybetmiş olanlar zaten devre dışı kalacaktır. Fakat burada asıl mesele bir işe yaramadığı halde, düzelir diye sürdürülen ortaklıklar. İşte bunları önümüzdeki hafta Mars geri hareketinin bitimiyle daha net bir şekilde ele alacağız.

19-25 Mayıs haftası: Kazanç evinizde aylardır devam eden Mars geri hareketi sona eriyor. Bu durum kişisel kazanç ve yatırımlarımız, ortaklıklar konusunun yeni bir bakış açısıyla ele alınmasını sağlayacak. Ancak ben 29 Mayıs sonrasını olumlu bulmaktayım. O zaman bu hafta yine gözlemlerde bulunmamız, akışa göre tedbirli davranmamız iyi olacaktır.

26-31 Mayıs haftası: Venüs Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu sayede hem mali konularda sağlam ve doğru kararlar alabilmek kolaylaşacak. Hem de kazancımızı arttırıcı yeni ve güçlü girişimlerde bulunmak, bağlantılar kurmak mümkün hale gelecek.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-18-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-15-16-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 18
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12
Yeniay : 8-9-10
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 21-22-23
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, başak, burÇ, burcu, mayıs, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:15