IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 08:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Balık Burcu Aylık Burç Yorumu




BALIK

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

3 Mayıs tarihinde Koç burcunda ilerleyecek Venüs, girişimlerimizde, parayla alakalı konularda dengeyi muhafaza et ve hesabı şaşırma ikazıdır. Ancak biz, aktif olmak istiyoruz. Arzularımızı gerçekleştirmekten yanayız. Bu nedenle de özellikle elimize geçen parayı harcama anlamında biraz daha dikkatli ve ölçülü hareket etmemizde yarar vardır.

7 Mayıs tarihinde, aile içinde ve ev yaşamındaki konuların bir hayli aktif olarak görüldüğünü söyleyebiliriz. Burada özellikle bir yenilik arzusu hakimdir. Yolculuklar yapılabilir, iş hayatıyla ilgili meseleler üzerinde yapılabilecek düşünülebilir. Belki bir taşınma söz konusu olabilir. Hesapta olmayan ya da beklenmedik bir takım değişimler evden ayrılmamıza neden olabilir. Bunların da belirli bir toleransta ele alınması gerekecektir.

14 Mayıs tarihinde dolunay Akrep burcunda oluşuyor. Dışarıdan gelen etkiler çerçevesinde nasıl iletişimde bulunduğumuza, maddi ve manevi anlaşmazlıklara bakılır. Daha dikkatli düşünmemizde ve derinlikli analizde bulunmamızda yarar görüyorum.

20 Mayıs - 25 Temmuz tarihleri arasında Mars düz seyirde ilerliyor. Mali ortaklıkların, paylaşımların, birlik ve bütünlük duygusunun, iş veya eş ilişkilerinde tekrar ele alınması, bundan sonraki süreçte de yeni iş ortaklıkları kurulması yönünde daha dikkatli bir dönem geçireceğiz. Karşımıza başka fırsatlar çıkabilir, belirsizlikler devam ediyor olsa da baskıların biraz daha azaldığı bir dönemdir.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bir hafta sonra İkizler burcunda yeni ay oluşuyor. Bizim için burada güven olgusu son derece kıymetlidir. Bu yeni ayın arka planı bizi destekliyor. Eğer yüklü bir kredi aldıysak, geri ödemeleri konusunda hesaplamayı çok iyi yapmak gerekiyor. İş ortaklıkları düşünüyorsak, bu ortaklıkların ailevi insanlardan destek görmesi şeklinde gerçekleşebilir. İleriye dönük yatırımların planlamalarının çok akıllıca ele alınması lazımdır.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Önemli bir görünüm etkisi altındayız. İkili ilişkilerde güven unsurunu gözeteceğiz. Partnerimizle olan her türlü iletişimde, açıklık ve dürüstlük ilkesini gözeteceğiz. Birbirimizin farklı düşüncelerine saygı göstermeyi bileceğiz. İlişkinin bir değerler ortaklığı olduğunu, her iki tarafın da buna göre hareket etmesi gerektiğini düşüneceğiz. Bu görünüm sizler açısından pek zorlayıcı değil. İlişkilerde karşılıklı uyumun ve kıymetlerin maddi-manevi anlamda ele alınacağı günler olacak.

5-11 Mayıs haftası: Merkür bu hafta İkizler burcunda seyrine başlayacak. İlişki evimizin yöneticisi olması nedeniyle beraberlik konularında fikirlerimizi paylaşacağımız, gerektiğinde yapıcı bir biçimde tartışarak oturtmamız gereken bir süreç. Bazılarımız için iki ayrı ilişkide tercih yapmakta zorlanma süreci de olabilir. Kimileri için, evimiz ve ailemizle alakalı konuların ev içinde bazen gerginlikle konuşulduğu zamanlar olabilir.

12-18 Mayıs haftası: Aileyle ilgili ve ilişkimizi de yakından ilgilendiren gelişmelerin bir hayli yoğun olduğu haftaya adım atıyoruz. Bu gelişmeler bir tanışmanın işaretçisi olduğu gibi iletişim, haberleşme, eş veya partnerin yakınlarıyla bir araya gelme, uzak akrabalarımızla bağlantılı hareketliliğin de göstergesidir. Birçok mesele üzerinde konuşulur, anlaşılmaya çalışılır, bazen gereksiz yere olaylar büyütülür. Bir başka şehre yerleşme, bunun üzerinde karar verme, bir meselenin halledilmesi için tarafların yan yana gelişi gibi birçok örnek sunulabilir. Dolunay-Akrep burcunda oluşacak. Bu aileyi ve kadınlarla alakalı konuları kapsamaktadır. Maddi anlamda da önem taşır.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta aşk hayatımız, çocuklarımız ve maddi konularda olumlu bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm bizim için gelişim, büyümek ve ortaklaşa hareket etmek anlamında kıymetlidir. İnsanlarla aranızda empati geliştirir. Halden, durumlardan anlarsınız. Sezgileriniz bir hayli yükselir ve zor mücadeleleri güce dönüştürebilirsiniz. Ufkunuzu geliştiren, size farklı bir pencereden hayatı ele almanızı sağlan mistik alanlarda gelişebilirsiniz.

26-31 Mayıs haftası: Yeniay İkizler burcunda oluşacak. Aşk hayatımız, çocuklarımız, aile yaşantımızla ilgili kararların işaretçisidir. Değişimler genel olarak, eğitim bilgilenme tarzı çalışmalar, hesap kitap işleri, yazmak, okumak, söyleşmek, bilgilendirmek ve bilgi sahibi olmak, başka bir çevreye yerleşmek gibi alanlarda gerçekleşir. Merkür-Yengeç burcunda seyrine başladığında aşk hayatınız, çocuklar, ailevi konularda gelişmeler yaşanmaya başlar. Yeniayda verilen kararları yürürlüğe koyabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta Venüs-Koç burcunda seyrine başlıyor. Kazançlı işler için bir hayli aktif olma zamanıdır. Girişimlerde bulunarak, hem mali konulardaki sıkıntıların üstesinden gelmek hem de cesaretle iş girişimlerinde bulunarak kendinizi gösterebilirsiniz. Kardeşleriniz, yolculuklar, yeni çevreye dahil olmak gibi gelişmeler yaşanabilir. Sosyal ilişkileriniz güçlenir. Maddi ve manevi anlamda kendinizi huzurlu ve güvenli hissedersiniz. Sağlam temeli olan işlere yönelirsiniz. Sabırla çalışırsınız.

5-11 Mayıs haftası: Yeni iş çevresi, eğitim hayatıyla alakalı kararlar, yakınlarınızla ilgili konular, mali anlamda girişimlerde bulunabilirsiniz. Merkür bu hafta İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu da ev ve aileye ait değişimlerin, hareketliliğin simgesi olacak. Fazlasıyla aktif ve pratik olmanız gerekecek. Projelere başlayabilirsiniz. EV-ofis tarzı çalışmalar, elle yapılan işler, konuşmak, aktiviteler tümüyle bu hafta yoğun olacaktır.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta Akrep burcunda oluşan Dolunay çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeleri işaret ediyor. Başka bir yere yerleşmek, teklifler almak, sanatsal ortaklıklar, mistik çalışmalar, bir eğitimden geçmek, felsefik boyutta öğrenmek, akademik anlamda uzmanlaşmak gibi konular da bu Dolunay etkili olacak.

19-25 Mayıs haftası: Güneş-İkizler burcunda seyrine başlayacak. Yine çalışma hayatınızla ilgili konularda ev-ofis tarzı çalışmalar bir hayli yoğun olacak. İş alanınızda değişimler oluşabilir. Dil öğrenebilirsiniz. Eğitime ağırlık verebilirsiniz. Sağlık ve alternatif tıp kitapları, beslenme, elle yapılan işler de yine bu dönemde kendinizi geliştirme anlamında etkilidir.

26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa ve Merkür Yengeç geçişleri bu hafta etkili olmaya başlıyor. Parasal konularda, çevre ilişkilerinde, iş ortaklıklarında olumlu gelişmeler yaşanacaktır.

PARA

1-4 Mayıs arası: Ortaklaşa kazançlar, mali konulardaki davalar, para kazanmak amaçlı olan tüm işlerinizde aktif hareket etmek dönemidir. Harcamalara dikkat etmek lazımdır. Gelir-gider dengenizi mutlaka gözetiniz. Mars geri hareketi devam ettiği için, kazanç yönünde zorlanmalar belirsizlikler yaşayan bir Balık burcu iseniz ve yatırım yapmayı düşünüyorsanız şu an beklemede kalınız. 29 Mayıs tarihinde Venüs-Boğa burcunda ilerleyince duruma göre hareket edersiniz.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta iş ortaklığı veya mali konulardaki davaların işaretçisidir. Eğer bir borcunuz varsa, bunun ödenmesi gerekir. Bir iş ortaklığınız varsa aranızdaki paylaşımları adil olacak biçimde ayarlamak gerekiyor. Borçlar belli taksitler halinde düzenlenerek geri ödenebilir. Bir kredi düşünüyorsanız mutlaka beklemede kalınız. Çünkü Mars geri hareketi 20 Mayıs tarihine kadar etkilidir. Ancak o tarih sonrası duruma bakarak karar verirsiniz.

12-18 Mayıs haftası: Parasal konularda hızlı ve aktif değişimlerin işaretçisidir. Bir mirasın pay edilmesi, ihtiyaçların temini, yeni bir işe başlama, kredi çekimi gibi konularda önem taşıyor. Ancak geçtiğimiz hafta değindiğim gibi 20 Mayısı beklemekte yarar. Maddi bir dava tekrar görüşülmek üzeri temyize gidebilir.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta itibariyle Mars geri hareketi sona eriyor. Böylece maddi konularda son aylarda düşündüğünüz fakat bir türlü karar veremediğiniz girişimleri şimdi bir daha gözden geçiriniz. Ancak benim tavsiyem iş ortaklığı gibi bir şey düşünüyorsanız lütfen çok dikkatli gözden geçiriniz. Mars güçlü bir pozisyonda değil. Maddi yatırım, krediyle borçlanma gibi meselelerde de dikkatli olunuz. Paranızı risk etmeyiniz.

26-31 Mayıs haftası: Maddi konularda bildiğimizi okur tarzda, bazen hesap kitap yapmadan harcamalarda bulunmaktan kaçınmalıyız. Venüs, 29 Mayıs tarihinde Boğa burcunda ilerleyecek. İşte bu geçiş, yatırımlar yönünde ve kendimizi garantiye alma açısından olumludur. Eğer bir alış veya satış işimiz varsa, şimdi onu yürürlüğe koyabiliriz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-13-14-18-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-15-16-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 3-4-31
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24-25
Yeniay : 21-22-23
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 8-9-10
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, balık, burÇ, burcu, mayıs, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:44
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:39
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18