IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2014, 22:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizler Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu




İş

Gezegenlerinizin çoğu batı ufkuna doğru kaymaya başlıyor. Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Sevdiğiniz işleri yapmaktan zevk alıyorsunuz, birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı beklediğiniz için, bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Titiz çalışmak ve gerekeni en ince ayrıntısına kadar yerine getirmek istiyorsunuz.Bu ay ;alışkanlıklarınızı ve kurallarınızı seviyor ve değişimlere karşı fazla istekli davranmıyorsunuz. Fakat disiplinli bir değişim veya kurallara uygun logaritmik bir genişlemeye de "hayır" demek istemiyorsunuz. Bu duygular beraberinde; arkadaşlarınızla birlikte ortak projeler üretecek, zorluklar karşısında pes etmeyeceksiniz. Tartışmalardan ve güç savaşlarınızdan sakınmalı ve kaba kuvvet gösterilerinin size olumsuzluk vereceğini bilmelisiniz. Sakin olduğunuz zaman para durumunuzu da istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Bu ay hisseli paralar konusunda dikkat etmeli ve ortağınızla para konusunda tartışmamalısınız. Size gelen iş teklifleri konusunda hemen karar vermelisiniz. Bu arada, sevdiğiniz bir arkadaşınız tarafından size sunulan abartılı tekliflere hemen inanmamalısınız. Detaycı bir gözle yeniliklere uyabilirseniz, her şey size artı şekilde dönecektir.18 Aralık'tan sonra; Karşıt finans evinizde Güneş,Merkür , Venüs Plüton birlikte hareket edicekler. Harcama konusunda sizi kışkırtabilirler.. Para harcama içgüdüleriniz oldukça yoğun seyrediyor. Mali hırslarınızı planlı adımlarla kararlı ve iddialı bir şekilde öne çıkarırsanız, para kazanma konusunda "güneş " sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Cesur, aktif ve risk almaya hazırsınız. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Akıllıca kurgularla hata yapmamalısınız. Ay boyunca gelirleriniz ve giderleriniz ile ilgili titiz ve tutumlu bir tavır sergilemelisiniz.

Aşk

10 Aralık'a kadar Merkür Venüs ve güneş aşk ve evlilik evinizde birlikte hareket edecekler. Sosyal ilişkilerinizdeki gelişmeler, ilginç ve hoş günler geçireceğiniz eğlenceli anlara neden olacak ve akıllı kişilerle birlikte olmanın motivasyonunu yaşayacaksınız. Yenilik taraflısı bir yapıya sahip olmanız nedeniyle, içinizdeki kıpırtıların arttığını göreceksiniz. Bazılarınızın yeni tanışacağınız kişilerden etkileneceği bir gerçek. Aşkta ilginçlikler ve sürprizler söz konusu. Kariyerinizi ilgilendiren arkadaşlarınızla mesleki çalışmalarınızı pekiştirecek çalışmalar peşindesiniz. Çevre faktörlerinin yardımını alacağınız işler içinde olacaksınız. Dostlarınız ve çevrenizi sınamak ve önemli fırsatları görmenizin tam zamanı. Durgunlaşan ilişkilerinizde görmeniz gereken detayları yakalayacaksınız. Tüm bu çabalarınız, size mesleki açıdan uygun şartları gündeme getirecek.7.EVİNİZDE Venüs ,GÜNEŞ MERKüR 10 Aralık'a kadar olumlu etkiliyor.Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Dikkat çekici evlilik gerçekleştirebilir, ortak çalışmalar içinde olacağınız bir arkadaşınızla ileriye dönük evlilik planları yapabilirsiniz. "Merkür" ünde aynı evde "Güneş" ve "Venüs" e eşlik etmesi nedeniyle, kendinizi asil duyguların yer aldığı arkadaşlıkların içinde bulabilirsiniz. Aynı düşünceye sahip kişilerle birlikte ortak işbirlikleri ve yurt dışını kapsayan entelektüel çalışmalarda bulunacaksınız. Maceracı yapınızın ön plana çıkmasından hoşnut kalacaksınız. Katılacağınız grup toplantılarında fikirlerinden etkileneceğiniz kişilerle tanışacaksınız. Bazıları, sizin için önemli kişiler sınıfına girecek ve isteklerinizi onlarla birlikte gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. İş ilişkilerinizde yaşayacağınız canlanmalara ve alacağınız tekliflere karşı hazırlıklı olun. Mesleki potansiyelinizde beklemediğiniz sıra dışı artışlar ve sürpriz gelişmeler gündeme gelecek. Entelektüel çalışmalarınız hız kazanacak ve kendinizi yeteri derecede pratik hissedeceksiniz. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak ve kendinizi mutlu hissettirecek sosyal çalışmalara ağırlık vereceksiniz.

Sağlık

Bu ay, sağlığınızla ilgili önemli bir sorun olmamasına rağmen değişen hava koşulları karın bölgenizde ağrılara neden olacaktır. Ayaklarınızı üşütmemeli kendinize dikkat etmelisiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkilenme sonucunda, bacak kaslarında kramp sorunu yaşayabilirsiniz. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. 6 Aralık'ta "Dolunay" ruhsal yönlerinizi ön plana çıkarıyor. Dengeleri korumak zorunda kalabilirsiniz. Arzu ettiğiniz meseleleri, çevre faktörlerinizin desteklemediğini görmek canınızı sıkacaktır. Kadınların süt bezi ve yumurtalık problemi yaşamaları mümkün. Baş ve boğaz bölgesini korumalı ve troidlerle ilgili sorunlarınızı gözden geçirmelisiniz.İYİ 2014 YILI DİLEĞİMLE.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aralık, aylık, burÇ, burcu, İkizler, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boğa Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:11
Koç Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:10
İkizler Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:43
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:47
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:37