IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2014, 07:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu




İKİZLER

TEMMUZ AYINA GENEL BİR BAKIŞ
Yönetici gezegeniniz için geri hareket 7 Temmuz'da bitecek ve derin bir nefes alacağız. Çünkü bu geri hareket sizler için zorlayıcı olmuştu. Bekledik, durduk, olayları gözden geçirdik. 1-13 Temmuz arasında, Haziran'da yapamadıklarımıza tekrar bakarak belki uygulama fırsatı bulabiliriz. Daha hızlı ilerleyeceğiz, kararları daha çabuk alacağız.

12 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay mali konular üzerinde bir hayli etkilidir. Öncelikle de çalışma hayatıyla ilgili meseleleri vurgulayacaktır. İş hayatıyla ilgili konularda, alacak verecek meselelerinde, güvende hissedip hissetmediğimiz konusunda soru işaretleri varsa, bu dolunayda bunun göstergeleri ortaya çıkacaktır. Karamsar düşünmeden, aklımız başımızda dolunayın ışığıyla resme bir bakacağız.

13 Temmuz tarihinde yöneticiniz Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Bu da maddi konularda kendimizi güvence altına alma anlamında önem taşımaktadır. Sınırlarımızın farkında olarak yeniden düzenlemeler yapabileceğiz.

16 Temmuz tarihinde, Jüpiter Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu da aktif İkizler için harekete geçme ve kendini gösterme, yakın çevre üzerinde hakim olma, ifade gücünün yükselişidir. Yeni çevreye girme arzusu ortaya çıkarır. Yeni bir girişimle ilgili konularda, çok abartmadan getiri ve götürü hesabına bakmak gerekmektedir. Ocak - Nisan 2015 tarihlerine kadar sakin ve ağırbaşlı olmakta fayda vardır.

23 Temmuz tarihinde Güneş burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacaktır. Ardından 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda yeni ay oluşacaktır. Çevre ilişkileri, bilgi ve tecrübeyi gösterme, eğitim anlamında olumlu enerjiler vardır.

26 Temmuz tarihinde Mars Akrep burcunda seyrine başlıyor. Aralık ayından beri aşk hayatıyla ilgili konularda Mars ileri geri hareket yapmıştı. İş ilişkilerinde ve sağlık konularında dikkatli, akıllıca, diretmeden davranmak gerekmektedir.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişiyle hem kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade edeceğiz hem de aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu bir haftaya adım atacağız. İlerisi adına düşünebiliriz, ortaklaşa hareket edebiliriz, ikna kabiliyetimizle karşı cins üzerinde etkili olabiliriz.

7-13 Temmuz haftası: Sürpriz aşklar, keyifli tanışmaların görüleceği bir haftaya adım atıyoruz. Gayet hoş, hızlı başlayan, kafamıza uyan arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz. Bir arkadaşlık çok ciddi boyutlara ulaşabilir. Aşkta gayet keyifli bir haftaya adım atmaktasınız.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde aşkta ortaklaşa hareket etmek ve birlikte gelişmek arzusunda olacağız. Uyum içinde olmak bizim için önemli olacak. İlişki insanın bir başka kişiyle ortak hedefler belirlemesidir diye düşüneceğiz. Aşkın meyvesi çocuktur diye içimizden geçireceğiz. Bu isteklerimizi veya düşüncelerimizi kabul ettirmekten yana davranacağız. Jüpiter-Aslan burcu seyri 16 Temmuz tarihinde başlıyor. Ağustos 2015 dek sürecek. Çevremiz genişleyecek. Bilgileneceğiz, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edeceğiz. İlgi uyandırmayı seveceğiz. Sanatsal alanda birçok insanla bağlantımız olacak. Alkışlanmak isteyeceğiz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Kendimizi eğitim, yakın çevre, bilgilenme, yolculuklar, tatil, gezmek görmek yönünde deneyimlere bırakacağız. Eğlenmek, yeni insanlar tanımak isteyeceğiz. 24 Temmuz tarihi farklı yerler görmek, özgür olmak, değişik bir şeyler yapmak için biçilmiş kaftan bir gün. Ancak bütçemize göre hareket etmeyi de bilelim olur mu? 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, çevremiz üzerindeki etkinliğimizin yükselişi, aşka kapılarımızı ardına kadar açma isteğimizi işaret ediyor.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: Bu hafta yaratıcı becerilerimizi gayet rahatlıkla ifade edebiliriz. Sanatla alakalı konularda, ortaklaşa projelerde başarılı sonuçlar alabiliriz. Çeşitli kişilerle bir araya gelerek yeni bir girişim veya organizasyon için konuşmalar yapabiliriz. Finansal açıdan gerekenleri tespit etmeye çalışırız.

7-13 Temmuz haftası: Kişisel ilişkilerin girişimlerimiz yönünde önemi bir hayli fazla. Ne kadar çok insanla internet veya farklı ortamlarda paylaşımda bulunuyorsak, bunların bizim işimize getirisi olacaktır. Bu hafta maddi konular çok daha önemli olacak. İşimizi değerlendirme ölçümüzde para en önemli kriterimiz haline geliyor.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde mesleği sanat, güzellik, estetikle alakalı olanlar yeni bir proje için ileriye dönük karar verebilirler. Çalışanlar için bu tarih, zevk alınan işi icra etmenin, bir kutlamanın, bir serginin, insanlarla bir araya gelmenin işaretçisi olabilir. Bazılarınız için şifa ve sezgiye dayalı işlerin göstergesidir.

21-27 Temmuz haftası: 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Çalışma hayatımızı yakından ilgilendiren bu geçişte, bir yandan hızlı ve aktif biçimde işlerimizi yapmak isteyeceğiz. Ancak diğer taraftan iş ilişkilerimize dikkat etmemiz lazım. Enerjimiz çok güçlü ancak biz bunu nasıl ortaya koyacağız. Birileriyle tartışıp, baskıcı mı davranacağız yoksa tüm enerjimizi belli bir alana odaklayarak gelişmeye mi ağırlık vereceğiz. Ben ikincisini tercih etmenizden yanayım. Tabii ki sağlığınıza da özen göstermeniz yerinde olur.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Maddi konular üzerinde 4 Temmuz tarihinde hem yapmak istediğimiz işler için gerekli miktarı saptamak hem de alacak-borç konuları üzerinde duracağız. Genelde bir proje için para gerekiyorsa, dikkatli şekilde durumu incelemekte yarar var. Para konusunda çok baskın ve kendi istediğimizin almak taraflısı olacağız. Ancak başkaları da kendi bildiklerini okuyacaklardır. Bu tarihte finansal konularda temkinli olmakta yarar var.

7-13 Temmuz haftası: Finansal anlamda önemli bir haftaya adım atıyoruz. Gelirimizi yükseltecek işlere daha çok ağırlık vereceğiz. Sosyal çevremizle bağlantılarımız ek kazançlar anlamında fırsat getiricidir. Serbest iş yapanlar açısından bu hafta daha olumlu. Maaşlı çalışanlar pek tatmin olmayabilir. Dolunay 12 Temmuz tarihinde oluşacak. Mali konularda ciddi anlamda düşüneceğiz. Ödemeler biraz sıkıştırabilir. Ailemizin ihtiyaçları önceliğimiz olacaktır. Merkür-Yengeç burcunda seyrine başladığında parasal konularda hem hızlı bir şekilde çareler arayacağız hem de çok duyarlı olacağız. Biraz parasız kalsak duygusallaşacağız.

14-20 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta elinize bir miktar para geçebilir. Daha önce yaptığınız bir iş için ödemede bulunurlar. Eğer bir iş teklifi gelirse, 19 Temmuz tarihinde yapılacak işler için ön ödeme mutlaka alınız. Herkese güvenmeyiniz!

21-27 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta hem güvencemizi düşünerek akıllıca hareket etmek lazım hem de güçlü kişilerle olan parasal ilişkilere önem vermek. Çünkü ancak böylece bütçemizin dengeleri sarsılmaz. Bir de gelir ile gider arasındaki dengenin sarsılmasına izin vermeyelim. 24 Temmuz tarihinde kazanç elde edebileceğimiz fırsatlarla karşılaşacağız. 25 Temmuz tarihinde farklı ve sıra dışı işlerden kazanç elde edebiliriz. Sosyal hayatımızdaki ilişkilere çok önem verelim. Çünkü bunlar bize para getiricidir. 25 Temmuz tarihinde hem iş hem mali konular üzerinde titizlikle duracağız. İşlerimize odaklanacağız ve para getirici işlere yöneleceğiz.

Temmuz Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-13-14-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-10-15-16-29-30
Aşkta En Şanslı Günler: 5-6
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25
Yeniay: 21-22-23-24
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 9-10-11
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, 2014 temmuz, aylık, aylık burç, aylık burç yorumları, aylık burç yorumu, ayı, burÇ, burcu, ikizler aylık burç, temmuz, temmuz aylık burç, temmuz ikizler yorumu, İkizler, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:41
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:36
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:37
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: İkizler Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:04