IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2014, 07:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




BOĞA

TEMMUZ AYINA GENEL BİR BAKIŞ
Temmuz ayının ilk etkili enerjisi, Merkür geri hareketinin 7 Temmuz'da sonlanması olacaktır. Böylelikle Haziran'dan beri mali konularda bizi durdurucu bir hareket anlamında girişimde bulunmadığımız meseleleri düzenleyici, durgunluk yaşanan meseleleri ele almakta rahatlatıcı bir etkidir. Girişimlerde hakkımız olanı isteme anlamında daha rahatız. Bütçe yeniden tasarlanır. Durdurucu faktörler çok etkili olmayacaktır. İki ayrı alandan iş teklifi ve para gelebilir. Yolculuklar için bir miktar para harcanabilir.

12 Temmuz tarihinde burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacak dolunay meydana gelmektedir. Özellikle yurt dışı ile alakalı meseleler, yolculuklar, iş girişimleri anlamında, ailevi meseleler üzerinde sorumlulukları hatırlatıcı bir dolunaydır. Bu dolunayda gerilimden ziyade öndeki rotaya bakılmalıdır. Akışa ayak uydurulmalı ve karamsar düşünmekten uzaklaşılmalıdır.

13 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor. Böylece birkaç hafta önceki meseleler tekrar gözden geçirilir. Yakın çevre ilişkilerinde etkili bir geçiştir. Aile ziyareti, uzun süredir görüşülemeyen dostlar, ev ziyaretinde bulunmak, farklı ortamlarda aileyle temas etme yönünde bu geçiş son derece kıymetlidir.

16 Temmuz tarihinde, Ağustos 2015 tarihine kadar etkili olacak Jüpiter Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu enerji olumlu bir tesirdedir, ailenin büyümesi, evin genişlemesi, yuva içinde dirlik ve düzenin sağlanması, egonun yükselişi mevcuttur. Bir yuva kuruluyorsa, partnerle anlaşılıp anlaşılmadığına bakılmalıdır. Acele kararlar verilmemelidir.

23 Temmuz tarihinde, yuva alanında Güneş Aslan burcunda seyrine başlıyor. Ardından 27 Temmuz tarihinde yeni ay oluşacak. Yuva alanında bir canlanma, hareketlenme ve aktif olma hali vardır. Kimle beraber yaşıyorsak bu kişilerle aramızda sahip olma arzusu ev içinde fazlasıyla etkilidir. Ancak dışa karşı biraz esnek olarak, sakin bir şekilde akışına bırakırsak, önümüzdeki 1 yıl içerisinde ev sahibi olabiliriz. Özellikle Ocak - Nisan 2015'deki resme biraz daha bakmak gerekir.

26 Temmuz tarihinde Mars Akrep burcunda seyrine başlıyor. Aylardır Mars'ın sakin ol diyen sesiyle yavaşlamıştık, bu dönemde ikili ilişkilerde hakim partnerlik ve baskı söz konusudur. İş ortaklıkları, partnerle olan ilişkide karşı tarafın kriterlerini ve baskın kimliğini gözden geçireceğiz. Belirsizlikler ortadan kalkacak, net olarak resmi göreceğiz.

AŞK VE İLİŞKİLER


1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketi sona eriyor. Daha önceki meseleleri şimdi hem akıllıca hem de sağlamlık ilkesi içinde değerlendireceğiz. Sağlıklı ve gelişen bir ilişkiden yanayız. Ancak her bildiğimizin de doğru olduğunu düşünerek hiç kimse üzerinde baskı kuramayız. 4 Temmuz tarihinde kendimizi baskın şekilde ifade etmeye çalışabiliriz. Bu da çevremizle olan ilişkimizde sıkıntılı durumlara yol açabilir.

7-13 Temmuz haftası: 13 Temmuz tarihinde Merkür-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Aşk evimizin yöneticisi olduğundan hem mantıklı bir şekilde aşkı ele alacağız. Ancak çoğunlukla hassas ve duygusal yönden etkilenmeye açığız. Aşkta kafaca anlaşmak kadar bizim için duygular çok daha önemli olacak. Güvendiğimiz ilişkimizi sürdüreceğiz. Karşımıza yeni birisi çıktığında onu hem duyarlı bir şekilde dinleyeceğiz hem de kafamıza uyup uymadığına bakacağız. Geçtiğimiz aylarda aramız bozulan kişiyle tekrar bir araya gelip konuşabiliriz.

14-20 Temmuz haftası: 16 Temmuz tarihinde Aslan burcunda ilerleyecek Jüpiter, Ağustos 2015 tarihine kadar etkili olacak. Evimizi, ailemizi büyütme, eğitime ev içinde özel önem verme, sanatla alakalı bir ofis açma, ev içinde kendimizi geliştirme, aile içinde takdir görme, büyük bir aileye sahip olma, aileye destek olma, onları bir çatı altında toplama gibi birçok etkileri olacaktır. Ancak bunları canı gönülden yapmalısınız. 19 Temmuz tarihinde çocuklarımız, yakınlarımızla bir araya gelmek, hasret gidermek isteyeceğiz. Bu amaçla kısa yolculuklar yapabiliriz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde aşkta hem güven hem de sağlamlık olgularını gözden geçireceğiz. İlişkimizde iletişim ne durumda, biz bu beraberlikte nelere değer veriyoruz neleri ciddiye alıyoruz? Nasıl konuşuyoruz, neler düşünüyoruz? Fikirlerimiz birbirinden farklı oluşunun bize bir katkısı var mı yoksa tartışmalara zemin hazırlayıcı bir durum mu. İşte gerçekçi bir şekilde bunlara bakmak, tespitlerde bulunmak lazım. Açıklık ve dürüstlük çok önemli. 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Ev ve ailevi konularda kendi isteklerimize önem vereceğiz. 26 Temmuz tarihinde ilişki evimizde etkili olacak Mars-Akrep geçişinde, ilişkimizde partnerin baskın eğilimi, hakimiyeti elinde bulundurmak isteyişi problemlere yol açabilir. Bu durum ilişki için çok önemli bir test zamanıdır. Güçlü olan beraberliklerde ortak hedefler belirlenir. Problemli olanlarda ise, ayrılığa neden olabilir. 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımızla ilgili yeni kararların gelişimlerin simgesidir.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin sona erişi, parasal kazanç getirici işlere yönelmemizi sağlayacak. Çalışma hayatında ortaklaşa yapılacak işler üzerinde durabiliriz. 4 Temmuz tarihinde iş görüşmelerinde kendimize bir hayli güveneceğiz. Fikirlerimizi, isteklerimizi öne sürerek kabulünü bekleyeceğiz. Becerikliyiz, kendimizi ispat etmekten yanayız. Dikkat çekebiliriz ve isteklerimizi kabul ettirebiliriz. Bu bazıları için yeni bir işe başlamak anlamına gelir.

7-13 Temmuz haftası: İş hayatınızla ilgili konularda farklı seçenekleri göz önüne almakta yarar var. Eğer sizi tatmin etmeyen bir görevde çalışıyorsanız, araştırmalarda bulunabilirsiniz. Bu hafta iş ilişkilerine önem verelim. Ortaklaşa çalışmalar kazandırıcı olabilir. Ayrıca işimizle ilgili yeniliklere de açık olalım. Farklı neler yapabiliriz onları gözden geçirelim. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, işimizle ilgili konularda ciddi ve büyümeye dönük düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Merkür-Yengeç burcunda 13 Temmuz tarihinde seyrine başlayacak. Hem eski işlerimize ağırlık verelim hem internet üzerinde hızlı ve aktif olmaya çalışalım hem de çevremizle olan bağımızı güçlü tutalım.

14-20 Temmuz haftası: 18 Temmuz tarihinde Venüs-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Eşimiz bir yakınımızla ortak iş düşünebilir, belli bir dönem eğitmenlik yapabiliriz, yuva açmak, yemek işine girmek, çocuk bakımı gibi alanlara yönelmek, bir dergide yazılar yazmak, internet üzerinde bir site açmak gibi alanlarla ilgilenebilir veya çalışabiliriz. Eşimizin işlerine yardımcı olabiliriz veya ortak bir iş düşünebiliriz. Ancak ortaklıklarda kişisel görüş farklılığımızı da mutlaka göz önüne alalım.

21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihinde hedefimize ulaşma, gerçekleştirme yönünde yaratıcı enerjimiz ve gücümüz gayet yerinde olacak. Neyi hayal ediyorsak ona göre kendimizi yönlendireceğiz. 25 Temmuz tarihinde biraz engelle karşılaşırız. Biz isteklerimizi ifade ederiz. Ancak beklenmedik sürprizler nedeniyle gerilim duyabiliriz.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişiyle maddi konularda düşündüklerimizi hızlı biçimde uygulayabiliriz. Hesap kitap kafamız hızlı biçimde çalışır. Çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde dururuz. Ek kazanç konuları üzerinde düşüneceğiz.

7-13 Temmuz haftası: Merkür-Yengeç burcu seyri 13 Temmuz tarihinde başlıyor. Mali konularda bu hafta bir hayli yoğun enerjiler var. Hem iletişimde bulunacağız hem de kazandırıcı olan işlere yöneleceğiz. Ek kazançlar yine önemini koruyor. Mevcut işimizi sürdürürken farklı işlere de el atarak para kazanabiliriz.

14-20 Temmuz haftası: 19 Temmuz tarihinde finansal konularda girişimci ve kendimizi güvence altına alacağımız şekilde düşüneceğiz. Sözgelimi yetenekli olduğumuz konularda bazı kişilerle bir araya gelebiliriz. Mistik çalışmalar, şifa ve sanatsal alanlar, aileye dönük iş ve yatırımlar da bunlara dahildir. Ancak bunlar çok fazla gelir getirir mi diye piyasanın durumuna göre bakmak lazım. Ek bir gelir olarak düşünürseniz tabii ki olabilir.

21-27 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta hem güvence anlamında düşüneceğiz hem de dış dünyada güçlü insanlarla irtibatta bulunarak, kazanç elde edeceğimiz girişimlere yöneleceğiz.

Temmuz Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-11-12-15-16-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 1-7-8-13-14-27-28
Aşkta En Şanslı Günler: 2-3-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23
Yeniay: 19-20-21
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 6-7-8-9
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, 2014 temmuz, aylık, aylık burç, aylık burç yorumları, aylık burç yorumu, ayı, boğa, boğa aylık burç yorumu, boğa burcu, boğa burcu temmuz yorumu, burÇ, burcu, temmuz, temmuz aylık burç, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:36
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 4 01 Haziran 2014 01:07
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 08:00
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Boğa Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:01