IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2014, 07:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu




KOÇ

TEMMUZ AYINA GENEL BİR BAKIŞ
Merkür geri hareketi 7 Temmuz tarihinde, gölgeli günler de hesaba katıldığında sonlanmış olacaktır. Bu da demek oluyor ki, Haziran başı itibariyle beklemeye aldığımız bir takım girişimleri, iş veya eğitimle alakalı konuları, seyahatleri yürürlüğe koyabiliriz. Bu rahatlama zihinsel anlamda daha akılcı düşünmeyi ve yarım kalmış işleri yürürlüğe koyabilmeyi sağlar.

12 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda özellikle ikili ilişkiler ve mesleki konular önem arz ediyor. İkili ilişkilerde gerilim hali söz konusu olabilir, ortaklaşa bilinç içerisinde hareket edilmelidir. Mesleki konularda ise sorumlulukların farkında olmak gerekmektedir.

13 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Ev, aile ile ilgili konular üzerinde değerlendirmede bulunma şeklinde gerçekleşebilir. Kimileri yaz tatili dolayısıyla yazlık evlerine gidebilir, rahat ettikleri ortamlara çekilebilir. Evin içerisinde birlik ve beraberlik olgusu söz konusudur.

16 Temmuz tarihinde olumlu bir enerji devreye giriyor. Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek. Jüpiter Aslan burcu geçişi, sizler için aşk hayatıyla ilgili konularda verimlilik anlamında olumludur. Mali ortaklıklar, hisseli paralar konusunda ise en olumlu devre Ocak - Nisan 2015 dönemidir. Aşk hayatıyla ilgili adım atmak veya yenilik düşünüyorsak, bunun ortaklaşa alınması gerekmektedir. Çünkü bu dönem bireysel egonun yükselişidir, kararları verirken ortaklık önemlidir.

23 Temmuz tarihinde Güneş aşk evinizde parlayacak, ardından 27 Ağustos'ta Yeniay doğacaktır. Koçlar için bu dönem aşkta yeni birini getirebilir, atak davranabilir, kendini ifade edebilir. Eğlence hayatı, yaşamın güzellikleri, aşkla sarmaş dolaş olma anlamında bu yeni ay çok olumludur.

26 Temmuz tarihinde Mars Akrep burcunda, yani güçlü olduğu alanda söz sahibi olmaya başlayacaktır. Bu dönemde ipleri ve kontrolü ele alıyoruz. Mali konular üzerinde kontrollü ve güçlü olmayı sağlayan, sezgilerin güçlü olduğu, aktif bir zaman dilimidir.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: İlişkide her iki tarafın da akıllıca düşünerek, dürüst bir şekilde konuşmalarında fayda var. Ancak bu şekilde ilişkide dengeler yerine oturur ve gelişim sağlanır. 4 Temmuz tarihinde beraberliği zorlayan, anlaşmazlığa yol açan sert bir görünüm oluşacak. Bütün değerlerinizi hassasiyetle koruma altına alacaksınız. İlkelerinize uymayan bir kişiyle anlaşmanız mümkün değil. Bu sert duruşunuz karşı cinsle aranızda sorun oluşturur. Sert ve itici bulunabilirsiniz.

7-13 Temmuz haftası: İlişki anlamında olumlu enerjilerle haftaya başlayacağız. Özellikle ciddi ve uzun süreli ilişkiler kurulabilir. Sağlam temelli olanlar güçlenir. İleriye yönelik kararlar alınır. Kısa süreli olup, flört ilişkilerine pek önem verilmeyecektir. Bu yönde arkadaşlıklardan ziyade evliliğe dönüşebilecek beraberlikler önemsenecektir.

14-20 Temmuz haftası: Bu haftaki enerjiler oldukça etkileyici. Bir yanıyla ilişkilerde aktif
olmak isterken aslında bir taraftan da uyumdan yanayız. Hani şu istemem yan cebime koy misali. Evlilik, doğru bir insan çıktığında tabii ki istediğimiz bir şey. Ancak bu zamanda oldukça zor diye düşünüyoruz. Evli olanlar ise, sorunlarını bazen tartışarak çözmeye çalışsalar da, biliyorlar ki başka biriyle olsalardı farklı bir şey olmayacaktı. 16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda ilerleyecek. Ağustos 2015 dek sürecek. Bir yanıyla gelişim, büyüme, verimlilik, keşif dönemi olan bu süreçte özel biri olduğumuzu ve bizimle olmanın karşı cins için şans anlamına geldiğini düşüneceğiz. Zevkli olan her şeyi denemek, görmek, yaşamaktan yana olacağız.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek ve aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmelere, zevkli paylaşımlara işaret olacak. Hem kendinizi güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz hem de karşı cins üzerinde etkiniz yüksek olacak. Çocuklarınızla ilişkiniz güçlenecek veya onlarla olan bağlantınız olumlu yönde gelişecektir. 24 Temmuz tarihinde yeni tanışmalar ve oldukça etkileyici karşılaşmalar gerçekleşir. Aşk hayatımızın merkez sahnesinde yer alır. 27 Temmuz tarihinde Yeniay-Aslan burcunda gerçekleşecek. Bu da son derece olumlu bir enerjidir. Aşk hayatımızla ilgili konularda alınan kararların, gelişmelerin işaretçisidir.

İŞ VE KARİYER


1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketi sonlanmış bulunuyor. Böylece çalışma hayatınızla ilgili konularda başvuru, görüşmeler, işlerinizi yoluna koymanız, gayet akıllıca planlamalar yapmanız mümkün. Ortaklık işlerinde de her iki taraf bir araya gelerek görüşebilir. İş güvenliği ve şartları üzerinde durulur.

7-13 Temmuz haftası: Dolunay 12 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. İş hayatımızda sorumluluklar belirgin bir şekilde artar. İşimize önem vermemizi gerektiren ciddiyet ve disiplin yorucu gelebilir. Bir yanıyla ailevi hayatımıza önem vereceğiz, diğer taraftan görevlerimizi ihmal etmeyeceğiz.

14-20 Temmuz haftası: İş ilişkilerinde duyarlılık ön planda olacaktır. İşe gitmek istemeyiz veya bazı insanlara kırgınızdır evde dinlenmek isteriz. Kendimize göre değerlendirmede bulunuruz, yanlış anlarız veya hata yapabiliriz. Özellikle ortaklaşa çalışıyorsak, uyumsuz davranabiliriz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda duygusal düşünmeyi bir yana bırakıp, güçlü bir şekilde işinize, sorumluluklarınıza sarılın. Çünkü bu sizi geliştirecek ve güçlendirecektir. Tam tersi bir durum gelgitler arasında yanlış kararlar vermenize sebep olur. Hayata güçlü yanıt vermenin yolu, kendinizin ve hedefinizin farkına varmaktan geçiyor. 25 Temmuz tarihinde yenilikleri hayatınıza uyarlamanız ve değişime kucak açmanız için, gereksiz meseleleri aşırı duyarlılık altında ele almamak lazım. Çünkü hem iş hem mali anlamda kriz yaşanmasına sebep olur.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Venüs 18 Temmuz tarihine kadar Yengeç burcunda. Mali konularda evimiz ve ailemizle ilgili gereksinimlerimiz, kişisel ihtiyaçlarımız üzerinde duracağız. Ev-emlak-geleceğin güvence altına alınması gibi hususlar üzerinde duracağız.

7-13 Temmuz haftası: Maddi konular üzerinde dikkatlice duracağız. İş ortaklıklarımızı sağlamlaştıracağız. Genel olarak bu haftadan mali anlamda yararlanacak kişiler, birlik ve beraberlik içinde olan aileler, hesabını bilen kişiler ve dayanışma içinde olan iş ortaklarıdır.

14-20 Temmuz haftası: Maddi konularda kendi huzurumuz ve ihtiyaçlarımızı öne alarak düşüneceğiz. Kendimizi huzursuz hissettiğimizde daha fazla para harcayabiliriz. 18 Temmuz tarihinde kazanç evimizle ilgili konularda etkili olacak Venüs-Yengeç burcu geçişi, mali konularda ailenin ihtiyaçlarını göre kendinizi ayarlamanız gerektiğini işaret ediyor. Ayrıca bir mülkün, bir paranın pay edilmesi gibi konuları gündeme taşıyor.

21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihinde maddi konularda çok dikkatli ve gerçekçi bir şekilde bütçenizi gözden geçiriniz. Ne fazla hayalci ne gereğinden çok özverili davranarak mali konularda kendinizi zor durumda bırakmayınız. 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bu ortaklıkların ve ortaklaşa kazanç konularının tekrar derinlikli ele alınması ve güçlendirilmesi anlamında önem taşıyor. Sorunlu ortaklıklar bir testten geçecek. Sağlam olanlar kuvvetlenecektir.

Temmuz Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 1-9-10-13-14-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 5-6-11-12-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 1-27-28
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20
Yeniay: 17-18-19

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 4-5-6-31
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, 2014 temmuz, aylık, aylık burç, aylık burç yorumları, aylık burç yorumu, ayı, burÇ, burcu, koc, koç aylık burç, koç temmuz yorumu, temmuz, temmuz aylık burç, temmuz ayı koç burcu, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Balık Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 01:09
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 4 01 Haziran 2014 01:07
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:59
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18