IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili Boğalar,
Yeni bir yıla adım attık. Ocak ayında her şey gönlünüzce olsun diliyorum. Eğitimden iş hayatına kadar olan konulara mercek tutuyoruz aslında bir bakıma özgür değiliz, yani şuan ki mevcut bir işimiz ya da plan ve projelerimiz bizi tatmin etmeyebilir. Biraz mecburiyetler üzerinizde hakim. Diğer taraftan da bizi kısıtlayan koşulları farklı bir pencereden görmeye çalışacağız. Bilgi ve tecrübelerimiz, eğitim ve kariyer yaşantımız gibi durumları gözden geçiriyoruz. Ocak ayı bu nedenle çok kıymetli.
Mars akrep burcu seyri 3 Ocak tarihinde devreye giriyor, özellikle ikili ilişkilerde çiftlerin birbirleriyle olan tutkuları son derece önemli. Fikir birliği, gönül birliği olan bir ilişki ise tarafların birbirine hem karşı cinse hem de paylaşım anlamında kol kanat gerdikleri son derece kıymetli bir mars geçişi önemli. Diyelim ki bir problem var, benim dediğim olacak senin dediğin olacak tarzında tartışmalar olabilir. Ama unutmayalım bir sıkıntı tümüyle ileriye dönük bütün hayatınızı etkileyebilir.
İlişkisi olmayanlar açısından ise biraz tutkulu bir partner özlemi olduğunu görüyoruz. İlişkide kol kanat geren ve bize bütünüyle hayatın içinde güç veren bir kuvvet olsun istiyoruz. Bu durum bazılarına evliliği bile düşündürebilir.
İş hayatınızda kendinize güvenmeniz gerekiyor. Bu yeni ay geçmişle gelecek arasındaki durumu iyice tespit etmek anlamında kıymetlidir. Şu andaki mevcut işimizi formda tutuyoruz ama gemileri yakmıyoruz.
Dolunayın etkili olduğu alan aile ve ev hayatımız. Ailemizin birliğine ve güzelliğine ihtiyacımız var. Ailede huzur bulursam dış dünyadaki sorunlarla da gayet baş edebilirim. İkili ilişkilerdeki huzur evimizdeki huzur bağlıdır. İhtiyacınız olan birlik ve beraberlik duygusudur. Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında ilişki evinizde etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri ilişki konularında, birbirinizin kişilik özelliklerinize ve hedeflerinize saygı duyulması ve mevcut durumun gözden geçirilmesi ve dengeye kavuşturulması gereken zaman dilimidir. Taraflar birbirine güç uygulamak yerine problemlerini uzlaşmacı bir tutum, olgun ve mantıklı bir bakış açısıyla ele almalıdırlar.

10 Ocak saat 03:31 itibariyle Yeniay-Oğlak burcunda doğacak. Size tecrübe kazanma yolunda bir adım niteliği taşıyor. İş veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda fikirsel anlamda gelişim vadeden bu Yeniay, bilgilenme, araştırma, eğitim, iş konularında sorumluluk aşılıyor. Yeniayın görünümleri incelediğimizde, onun etkilerini çok daha net görebiliriz. İlk görünüm, Jüpiterle olup, hem yeteneklerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymanızı hem de aşk hayatınızla ilgili konuları daha dikkatli bir şekilde incelemenizi sağlıyor. Mevcut duygular, fikirler yeni bir bakış açısıyla gözden geçiriliyor. Bu da gelişim anlamına geliyor. Yeniayın Kuzey düğümle görünümü, deneyimlere açık olmamızı ve özgüven duygumuzun yükselmesini sağlıyor. Merkür geri hareket dönemine denk gelen bu Yeniayda tabii ki acil kararlar vermemek, tam olarak emin olduğumuz konularda adım atmak en doğrusudur. Bilginizi geliştirmek yönünde geri hareket gayet olumludur. Öğrendiğiniz bir şeyi kolay unutmazsınız. Gözlemde bulunduğunuzda hangi işin hangi adımın sizin için daha doğru ve yararlı olduğunu tespit edebilirsiniz.

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür-Kova burcuna gerileyecek. İş hayatınızla ilgili yeni planlarınızı tekrar gözden geçirerek eksiklerinizi saptamalısınız. Yeni bir iş teklifini ise, gözden geçirmeli ve sizin açınızdan olabilecek artısı eksisi üzerinde mutlaka durulmalıdır. Aniden gelen bir teklif veya sizin bazı nedenlerle birdenbire karar değiştirmeniz, başka bir yöne gitmeye karar vermişken tam tersi bir seçimde bulunmanız ve yeni bir adım atmanız yanlış olacaktır.

8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Bu süre içinde, aşk olgusu, sevdiğimiz şeyler, hayatın keyif verici güzellikleri, çocuklar ve kendimizi ifade ediş biçimimizle ilgili olarak, içsel bir değerlendirmede bulunacağız. Özgüven duygumuz, tecrübelerimiz, bugüne dek yaşadıklarımız ve bizim için değeri olan her şeyi ele alacağız. Bizi nelerin mutlu ettiğini veya edebileceğini, nelerin rahatsız ettiğini veya kaygılandırdığını saptayacağız. Aşkta aradığımız nedir, verdiklerimiz, aldıklarımız, beklentilerimiz üzerinde duracağız. Tabii ki bütün bu sorgulamalar bardağın sadece boş tarafını değil, dolu tarafının da farkında olarak yapılmalıdır. Aldığımız kadarını vermek, verdiğimiz kadarını almak gibi alışverişten söz etmiyorum elbet. Burada önemli olan sağlıklı, verimli ve işlerliği olmayanı tespit etmektir. Sürekli kusur bulmaya dönük bir insansak mutlu olmamız zordur veya sürekli birilerine verici olmak da yorucudur. Önemli olan dengeli alışverişlerdir. Aşk ve çocuklar, hayatın genelinde bu geri hareket süresince kendimizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirerek yapacağımız tespitler hakikaten faydalı olup, sürenin bitiminde sağlıklı bir karar verilmesi yönünde önem taşır. Bu süreci bir içsel uyanış gibi görünüz. Özgüven duygunuzun niteliğini ölçüyorsunuz. Verdiğinizin, aldığınızın hesabını yapmak yerine, sahip olduklarınızın değerini bilmek de bu uyanışın işaretçisi olacaktır.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Siz Boğalar,
Aşk hayatınız.
Çocuklarınızla olan iletişiminiz
Hayatı algılayış biçiminiz
Sizden farklı görüşte olan insanlarla olan görüş alış verişiniz
Yüksek eğitiminiz, seyahatleriniz, akademik çalışmalarınız
Yabancı bir ülkede yerleşme konuları
Gönül maceralarınız
Ticaret hayatınız.
Yabancılarla olan temaslarınız.(Dış ülkeler)
İnancınız
Parasal kazancınızla alakalı iş görüşmeleriniz ve seyahatleriniz.

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.

11-17 Ocak arası:
Sevgili Boğalar bu hafta, yüreğinizin içinde kimsenin bilmediği ancak sizin içinizi burkan ve kimi zaman öfkelenmenize sebep olan mevzular nedeniyle biraz keyifsiz olabilirsiniz. Sorumluluklarınız ağır basabilir, bazı insanlar yüzünden kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Öfkenizi dışarıya yansıtmak istediğiniz halde, içinde bulunduğunuz şartlar buna mani olabilir. Haftanın genelinde, satış-pazarlama, toplumsal ilişkiler, aşk hayatınız, çocuklar, mali konular ve başkalarıyla aranızdaki her türlü duygusal, finansal bağlantıların ciddiyetle ele alınacağını söyleyebiliriz. Merkür geri hareket döneminde bu konuların gözden geçirilmesinde fayda görüyorum. Tedbirli olalım.

18-24 Ocak arası:
24 Ocak saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, ailemiz ve toplum içindeki yerimizi, geçmişimizi, değerlerimizi önemsememek, isteklerimizi kabul ettirmek ve takdir edilmek arzumuzun yükselişidir. Aile içinde kendimizi güçlü ve önemli görmek isteriz. Eğer bu alanda bir problem varsa, bunun mutlaka çözülmesi, ancak bizim istediğimiz şekilde olması gerekir. Böyle düşünürüz. Birlikte yaşadığımız kişi ve tüm ailemizle ilgili konular hassas noktamızdır. Bu anlamda Dolunayın görünümlerini incelemek durumu anlamamızı sağlar. Ay- Mars mücadeleci görünümü, eviniz, ailenizle ilgili konuda yaşanması muhtemel bir gerginliğin işaretçisidir. Bir taraf kendi isteklerini dayatır, baskı kurar, benim dediğim olacak diye tutturur. Diğer kişi söz hakkının kendisinde olduğunu düşünür ve bu baskıya karşı çıkar. Bir inatlaşma hali söz konusudur. Tatsızlık yaşanabilir. Ay-Satürn görünümü, her ne olursa olsun ortaklaşa bir yaşamın gereği olan kararların veya gelinen durumun dikkatlice gözden geçirilmesidir. Akılcı düşünme vaktidir. Her şeyi iyice hesap etmeden gerginlikle verilen kararın pişmanlığı zor olur. Unutmayalım ki, Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde sona erecek. Ancak bir haftalık gölgeli günlerini göz ardı etmemek lazım. Gerçekten emin misiniz, bu sizin için doğru mu diye düşünmelisiniz.

20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova dönemi iş hayatımızla ilgili konularda yenilikçi düşünülmesi, etrafınızdaki insanlarla ilişkilere önem verilmesi gereken zamandır. Şöyle bir kendinizi gözden geçiriniz. İşinize nasıl heyecan katabilirsiniz, nasıl yeniliklerde bulunabilirsiniz bunlar üzerinde mutlaka durun. Otorite konumundaki kişiler veya soluklandığınız dünya sizden farklı bir şeyler bekleyecektir. Siz de yaratıcı yönlerinizi öne çıkarırsanız orijinal olana yönelirseniz değişik yöntemler keşfedebilir, dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcundailerleyecek. Boğalar sağlamcı oldukları için, bu dönemde para kazanmak, kendilerini ifade etmek, güçlü insanlarla temasa geçmek, farklı bir şeyler yaparak kendilerini geliştirmek yönündeki meseleler üzerinde ciddiyetle duracaklar. İş hayatında ciddiyet daha fazla ön plandadır. Bekar Boğalar da, kendini toplum içerisinde kabul ettirmiş ve saygınlık uyandıran kişilere yönelirler. Venüs-Oğlak burcu geçişinde, işlerinizi ciddi biçimde organize etmenizde yarar var.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek Merkür, ciddi bilgi edinme ve gerçekçi düşünme sürecidir. Bu dönemde iş-eğitim- para- aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili meseleler üzerinde odaklanmayı tercih edebilirsiniz. Zihniniz disiplinli düşünmeye açık olduğundan, hiçbir işi yarım bırakmaz, mutlaka bir sağlam temel üzerine oturtmayı tercih edersiniz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır. Uzak akrabalarınızla ciddi anlamda bağlantılar kurarsınız. Bir alanda, işi en doğru biçimde öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye çalışırsınız. Amacınıza yönelik hareket edersiniz.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 9-13-14-17-18-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler :
4-5-11-12-24-25-31
Aşkta En Şanslı Günler :
26-27
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
20

Yeniay : 17-18-19(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 3-4-5-6-31
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, aylık, boğa, burÇ, ocak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21
Boğa Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:45
Boğa Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 1 30 Nisan 2015 10:45