IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Flora

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 10:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğa Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




Boğa Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ayın Olumlaması:
“Ben her an kendime değer veriyorum.”

1 Mayıs’ta Merkür, İkizler burcuna geçtiğinde Boğaların da günlük yaşamı hareketlenmeye başlıyor.
Ay-Plüton karesiyle birlikte ayın ilk haftasında bazı güçlü duyguların yüzeye çıkması olasıdır. Sinirli, kızgın ya da acı hissi içinde olabilirsiniz. Bu dönem boyunca duygularınıza kulak verin ve içinizde sağlıklı bir denge kurmaya çalışın.
Harekete geçmeden önce varsa eğer gerginliklerinizden arınmalısınız.

5 Mayıs’ta dolunay, Akrep burcunda gerçekleşecek. Dolunayla birlikte maddi ve manevi konularda sizi huzursuz eden birtakım yıpratıcı koşullar öne çıkabilir. Ortak kaynakların paylaşımı, kullanımı, banka-kredi işleri, vergi, nafaka, miras, sigorta, burs işlemleriyle alacak-verecek konularında ikilik yaratan durumlar açığa çıkabilir. Başkalarının da işin içinde olduğu finansal konuları değerlendirirken gerçekçi ve net olmaya çalışın. Sahip olduğunuz kaynakları, bütçenizi ve ödemeler dengenizi iyi yapın.

18-19 Mayıs günleri, her türlü iş ve aktivitede keyif ve verim sağlayabileceğiniz günler.

12 Mayıs haftasında Venüs ve Ay arasındaki güçlü kombinasyon, aşk hayatınızda, sevgi dolu sıcak duygular ve mutluluk yaşamanız muhtemeldir. Ayrıca çevrenizdeki kişileri etkilemek konusunda da başarılı olacaksınız.

20 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda geri harekete başlıyor.
Böylece internet ve ulaşım işlerinde, yazışma ve sözleşmelerde, fikir paylaşımlarında daha dikkatli ve özenli olmanız gerekecek. Acil değilse, yeni sözleşme ve eğitim programınızı retro bitimine kadar erteleyin. Bu süreçte yarım kalan işleri tamamlayın. Retro zamanını yeni fikirler üretmek ve yeni bakış açıları kazanmak için kullanın.
Yakın çevrenizle ya da kardeşlerle olan ilişkilerinizi bu dönemde iyileştirebilirsiniz. Anlaşmazlıklarınızı çözebilirsiniz.

Mayıs’ın 18-20-22-24-25-28 ve 29’uncu günlerinde ise, bütçe yönetiminde ve alışverişlerde daha dikkatli olmalısınız.
Araba almak/yenilemek, elektronik aletler almak vb. alım-satım işleri için Temmuz ayını beklemek daha doğru olabilir. Paraya çevirebileceğiniz işleri başlatmak için doğru zaman değil. Temmuza kadar projenizi gözden geçirin, kaynaklarınızı irdeleyin, planlarınızı yenileyin ve alternatifler geliştirin. Gezegenler, bu dönem için Boğaları finansal konularda dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yaptığınız alışverişlerde fişinizi dahi kontrol edin. Zira aslında satın almadığınız bir şeyin ücretini ödüyor olabilirsiniz. Yine para üstü alırken de dikkatli davranın. Bu geri hareketin en güzel etkisi, daha önce kaybettiğiniz bir eşyanın tekrar ortaya çıkma olasılığıdır. Sonradan pişman olmamak için finansal konularla ilgili hayatınızın akışını değiştirecek konuları 28 Haziran ve sonrasına bırakmakta fayda var.

Kazancınızı ilgilendiren konularla ilgili önemli görüşmeler, fikir alışverişleri ve konuşmalar da gündeme gelebilir.
Bu dönem özellikle elektronik alışverişlerde dikkatli olmaya gayret edin. Aldığınız eşya eve geldiğinizde çalışmayabilir, montaj gerektiren bir gereçse parçası eksik çıkabilir… Bu tür aksilikler Merkür’ün cilveleridir aslında.
Bu hafta Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular genellikle seyahatler, iletişim, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve aile eşrafı olacaktır. Eğer kitap yazmak istiyorsanız en uygun zamandasınız. Ayrıca türlü seyahatlere çıkmak için de fırsatlarınız olacaktır. İletişim trafiğiniz, rahat bir şekilde sorunsuz akacaktır. Bütün iletişim araçlarıyla oldukça yoğun ve aktif olacağınız zengin bir süreç başlıyor Boğalar için…

18 Mayıs’ta yeniay Boğa burcunda oluşacak. Yeniayla birlikte kazanımlarınızda artış yaşanabilir. Gelirinizi artırmak için yeni planlar devreye sokabilirsiniz. Eğitime ya da yakın yerlere olmak üzere seyahate para harcayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade etmekte ve yeni şeyler öğrenmekte zorlanabilir, çevrenizden baskı görebilirsiniz. Küslüklere ve tartışmalara açık bir dönemdesiniz. Bu açıdan koşulları fazla zorlamamakta fayda var. Gizli kalmış konular ya da dedikodular kulağınıza gelebilir. Özellikle 18-24 Mayıs günlerine kadar seyahatlerinizde ve trafikte dikkatli olun. Eğitim, yabancı insanlar, uluslararası işler, seyahat, yayıncılık, medya ve hukuk konularında boyut değiştirici gelişmeler yaşanabilir.
Kardeşinizin hayatında zorlayıcı birtakım beklenmedik koşullar ortaya çıkabilir.

16 Mayıs haftasında yaşanacak Mars-Merkür kavuşumu sizin için önemli ve tatmin edici zihinsel ve fiziksel paylaşımları çoğaltırken, aşk ve evlilikte iletişiminde, yine bu açının etkisiyle, entelektüel anlamda partnerinizle birbirinize karşı tamamlayıcı duygularla yoğunlaşıyorsunuz.
Özellikleri çift olarak birlikte rahat hareket edebileceksiniz. İlişkinizde dışarı vurulmayan duygu ve düşünceler varsa bu negatiflik giderek aranızda yoğunlaşabilir ve ilişkinin patlamalarla son bulmasına neden olabilir.

Finansal açıdan yapmak istediklerinizin ne olduğuna net olarak karar verirseniz, banka ve yatırımlarınız adına bu ay genelde olumlu geçecek. Bu olumlu mali duygu, önümüzdeki aylarda da devam edebilir.

Sağlık açısından bedeniniz kendini harika hissediyor!
Sağlığınız için bütün doğru hamleleri yaptığınızdan emin olacaksınız. Mutlu ve zinde olmak, ay boyunca size kendinizi huzurlu hissettirecek.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Nisan 2015, 10:45   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Boğa Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




Mutlu olacak mıyız Abidin bana onu söyle? Yıldık şu Dolunay'a geçen burçlardan, burçların açılarından, burçların bulunduğu açıların bizim acılarımız olması ne acı! Gidiyorum ben yorum bitti, boğalar bir gün mutlu olacak ama hiçbiri bunu bilmeyecek, tamam?

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2015, aylık, ayı, boğa, burÇ, burcu, mayıs, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55
Boğa Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:11
Boğa Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:42
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18