IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 09:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu




Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ayın Olumlaması:
“Benim cebimdeki para bereketlenerek artıyor.”

Ayın ilk haftası gerçekleşecek olan Uranüs karesiyle birlikte yenilenmek, farklı olmak, özgürleşmek ve kendinizi değiştirmek istediğiniz bir sürece giriyorsunuz.
İş ve kariyer alanında sizi farklı adımlar atmaya ve beklenmeyen tutumlar sergilemeye iten birtakım sürtüşmeler yaşanabilir. Bu süreçte gelecek planlarınızı, mesleğinizi ve kariyerinizi değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Cesaretinizi toplayıp yeni planlarınızı uygulayın.

4 Mayıs’ta dolunay Terazi burcunda etkili olurken, size kuşkusuz daha iyimser ve coşkulu enerjiler verecektir. Gelecekle ilgili hedeflerinizde yeni farkındalıklar kazanabilir ve yeni ufuklara doğru yol alabilirsiniz. Yükseköğrenim ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde hızlı gelişmeler söz konusu olabilir.
Medya, yayıncılık ve hukuksal konularda daha önceden başladığınız girişimlerinizden sonuç almaya başlayabilirsiniz.
En azından bu konularla ilgili şartlar çok daha görünür hale gelecektir.

8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Bu süreçte evinizin dekorasyonunda değişim yapma ihtiyacı duyabilirsiniz.

12 Mayıs’ta Mars İkizler burcuna geçerken siz de gençlerle ve yaşıtlarınızla olan ilişkilerinizde daha sakin ve uyumlu olmaya özen gösterin.

18 Mayıs’a kadar seyahate ve tatile çıkmak için oldukça uygun bir dönem… Ayrıca bir süredir görmediğiniz aile üyeleri ve akrabalarınızla da görüşebilirsiniz. Seyahate çıkamıyorsanız eğer, sizi ziyarete gelecek olan misafirleriniz olacaktır.
Genel olarak hareketli ve neşeli bir hafta geçirebilirsiniz.
Kariyer hayatınızda ve ortaklı işlerinizde zaman zaman baskı hissedebilirsiniz.

Mayıs’ın 20-21-22 ve 23’üncü günlerinde mesleki alanda kendinizi eksik hissettiğiniz konularla yüzleşebilirsiniz. Böylece eğitiminize ve gelişiminize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte kendi yolunuzu açmaya odaklanıyorsunuz.

20 Mayıs’ta Merkür, İkizler burcunda gerilemeye başlarken
siz de aile yakınlarınızla ilgili yarım kalmış konu ve konuşmaları sonuçlandırmayı isteyebilirsiniz. Uzun süredir üzerinize yük olmuş duygulardan arınma arzunuz giderek artıyor.
Merkür gerilerken plansız seyahatler yapmayın. Ani değişimlerden ve kararlardan uzak durun. Kendinizi hiç kimse için doldurmayın. İş hayatınızda ve günlük işlerinizde enerjinizi daha üretken hale getirmeye özen gösterin.

Mayıs’ın 5-6-7-8 ve 9’uncu günlerinde, sizin için sorun teşkil eden her şey için bir çıkış yolu bulmanızın zamanı geliyor.
Buna rağmen sert ve yıkıcı düşüncelere kapılarak yeni kararla almayın.

Mayıs’ın 15-16-17 ve 18’inci günlerinde kişisel özgürlüğünüz ön planda olurken birlikte iş yaptığınız kişilere karşı kendinizi ifade etmek ve hakkınızı savunmak için şiddetle ve yüksek sesle tepki gösterebilirsiniz.

21 Mayıs’ta Güneş Boğa burcuna geçiyor. Böylece öğrenmeye verdiğiniz önem de artıyor.

18 Mayıs’ta, toplumsal hayatınızla birlikte ailevi konularla ilgili iletişimde zorlanmalar söz konusu oluyor. Bu dönemde hem dış dünyadaki durumunuzu hem de iç dünyanızdaki dengeleri ele almalısınız. Bunu yaparken duygusal hassasiyetiniz sizi gerçek amacınızdan uzaklaştırmamalı ve her zaman sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. Böyle bir etki altındayken önyargılı düşünerek yerli yersiz alınganlıklar göstermeniz mümkün. En zorlu konuların bile basit bir çözüme ihtiyaç duyduğunu hatırlayarak hiçbir şeyi gözünüzde büyütmeyin. Aksi halde yaşam enerjinizin düşmesine sebep olursunuz. Şu durumda yapmanız gereken şey, şartların farkında olmaktır. Geçmişe ait sorunları ve ön yargılarınızı atacağınız yeni adımların ve geleceğinizin konusu haline getirmeyin.

Bu ay aşk ve ilişkilerinizin temelinde sağlıklı iletişim kurabilmek yatıyor. İlişkilerinizin ve dostluklarınızın sağlığı için, kendi sağlığınızı da düşünmeniz ve bedeniniz kadar psikolojik durumunuza da dikkat etmeniz gerekiyor.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, aylık, ayı, burÇ, burcu, koc, mayıs, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Balık Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 08:04
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:55
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:47
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:44
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31