IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu




OĞLAK

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

3 Mayıs tarihinde, evimiz ve ailemizle alakalı konuları ve ilişki deneyimlerini işaret eden Venüs Koç burcu geçişi başlıyor. Bu seyir süresince, bireysel arzularımızı ön planda tutabiliriz. Yenilik arzularız. Fakat iş anlamında koşullarımız icabı mecburen şartlara uymak durumunda kalıyoruz. Ev içerisindeki ilişkileri paylaşımcı bir şekilde ele almakta yarar görüyorum. Aceleci kararlardan da kaçının.

7 Mayıs tarihinde Merkür yönettiği burç olan İkizlerde ilerliyor. Çalışmayla ilgili konularda akılcı bir gözden geçirmenin önemi büyüktür. Yeni girişimlerde bulunmak, iş ortamındaki değişimlere adapte olmak, birlikte çalıştığımız insanlarla iletişimin yoğunlaşması söz konusudur. Planlı bir şekilde ilerlersek hızlı şekilde görevlerimizi yerine getiririz. Gerginlikten de uzak duruyoruz.

14 Mayıs tarihinde Dolunay-Akrep burcunda oluşacak. İleriye dönük hedefleri başkalarıyla gerçekleştirebilmek, verimli düşüncelerimizin dış dünyanın şartlarına uyması, ilişkilerde verimlilik ve ölçülülük, tutku ve bütün sosyal ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Dışarıdan yansımalar da bu konuda ne kadar başarılı olacağımızın göstergesi olacaktır.

20 Mayıs - 25 Temmuz tarihleri arasında Mars düz seyirde ilerleyecek. Bundan sonra hedefimiz anlamında hız kazanmaya başlıyoruz. Başkalarıyla olan ilişkilerimizin yeni bir bakış açısıyla gözden geçirilmesi söz konusu olacaktır. Dengeler sarsılmadan ilerleyeceğiz. Nezaketimizi ve üslubumuzu koruyarak görevlerimizi yerine getiriyoruz.

21 Mayıs tarihinde Güneş çalışma hayatımızla ilgili yaşam alanındadır. Çalışma hayatımızda ne kadar aktifsek, iş ortaklıklarında kendimizi ne kadar güvende hissediyorsak, o kadar verimli ve hızlı çalışabiliriz. 28 Mayısta ise yeni ay İkizler burcunda oluştuğunda, yine aynı şekilde nelere sahibiz, iş hayatında neler bekliyoruz konuları üzerinde duracağız. Zihnimizin duygusal yönü çok daha ağır basacak. Partnerimizden destek görmenin bize güven ve huzur vermesiyle, çalışma hayatımızla ilgili konuları daha düzgün bir şekilde restore etmemizde faydalıdır.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Venüs-Koç burcunda ilerlemeye başlıyor ve ilişkide baskın taraf olmak istersiniz. İstekleriniz mutlaka kabul edilmeli ve üzerinize gelinmemelidir. Güven ve bağlılık sizin için çok kıymetli. Bu kriterlere uymayan bir ilişkide yokum diyerek kestirip atabilirsiniz. Ancak ben derim ki, bu kadar çabuk kestirip atmayın.

5-11 Mayıs haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda neyi istediğinizi biliyorsunuz. Sizi memnun edecek gelişmeler de yaşanacaktır. Bundan şüpheniz olmasın. Maddi ve manevi anlamda rahatlamaktan yanasınız. Doğal olarak beraberliği bu açıdan da ele alıyorsunuz. Bu zaten sizin her zamanki ölçünüzdür. Ancak 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde birbirinizin farklılıklarına, aile yapınıza, hedeflerinize ve ilerisi adına düşündüklerinize saygı gösteriniz.

12-18 Mayıs haftası: Dolunay Oğlaklar açısından gayet önemli. Mevcut ilişkilerde partnerinizin hedefleri sizinle örtüşmeyebilir. Başka bir yön tayininde bulunabilir. Böyle durumlarda sakince düşünelim. Eğer uzun zamandır devam eden bir sorun varsa bu haftaki etkiler altında ani bir kararla ayrılmayı düşünebilirsiniz. Ancak emin olunuz, bu kararı önümüzdeki hafta tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

19-25 Mayıs haftası Mars düz seyre geçişiyle biraz yatışırsınız. Hafta içindeki olumlu bir görünüm sanki şu son üç haftada hiçbir şey olmamış gibi düşünmenizi sağlar. Birçoğunuz için bu ilişki sorunlarının çözümü anlamında da faydalıdır.

26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcu seyri maddi ve manevi anlamda doyuma ulaşmanızı sağlayacak. Aşk ve iş hayatında güzel gelişmelerin, kazandırıcı ortaklıkların ve rahat bir dönemin yaklaştığını gösteriyor.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu birkaç günlük süreç iş anlamında önemli geçiş ve görünümleri işaret ediyor. Çalışma hayatımızla ilgili konularda hem kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade edeceğiz hem de tercihlerimizi, hedeflerimizi gözden geçireceğiz. Bunları yaparken maddi konular da bizim için önem taşıyacak. Kendi isteklerimizi erteleyip, otorite konumundaki kişilerin beklentilerine uymak istemeyeceğiz.

5-11 Mayıs haftası: Merkür-İkizler burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatında bir yandan günlük programımıza uygun şekilde hareket etmek, işleri yoluna koymak durumundayız. Diğer yandan dağılmadan ne yapmamız gerektiğini bilerek yol almamız lazım. Bazen kafamız karışabilir, hangi işe yetişeceğimizi bilemeyiz. Hangi tercih daha doğru hangisi yanlış diye analizde bulunuruz. Tam bir iş bitti derken, diğer bir iş önümüze gelir. Detaylara takılıp, bir de sağlam olsun diye düşünürsek, zaman kaybederiz. 11 Mayıs tarihinde bir yandan evimiz diğer yandan iş hayatımızla alakalı işlerimizi aynı anda yoluna koymak biraz zorlayacak bizi.

12-18 Mayıs haftası: Bir yandan kendimizi kanıtlamak, dış dünyada güçlü biri olduğumuzu göstermek istiyoruz ancak diğer taraftan tam anlamıyla tatmin olamıyoruz. Şartlar bizi zorluyor. Doğal olarak hangi bir yana yetişeceğimizi bilemiyoruz. Hedeflerimizi tekrar bir gözden geçirmek gerekecek. Hafta sonuna doğru işlerimizi yetiştirme telaşı ve ayrıca ev içindeki koşuşturma yine bizi yoracağa benziyor.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona erecek. İş hayatımızın bizi kısıtlayan, bazen kendimizden şüphe etmemize ve karar almakta zorlayan etkisi yarı yarıya azalacak. Peki, şimdi ne yapacağız? Önümüzdeki hafta Venüs-Boğa burcunda ilerlediğinde işlerimizi düzene koymamız, bir rahat nefes almamız, dinlenmemiz mümkün olacak. Ancak bu haftanın sonuna kadar yine yoğunluğumuz yüksek olacak bilesiniz.

26-31 Mayıs haftası: Hafta başındaki önemli görünümler hem iş hem de ev yaşamınızı dengeli ve ölçülü şekilde düzenlemenin önemini işaret ediyor. Çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak. Yeniay, iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular üzerinde etkili olacak.

PARA

5-11 Mayıs haftası: Finansal konularda hesabımızı iyi bileceğiz. Hem gelirimizi çoğaltmak hem de dış dünya ile irtibatta bulunarak çıkarlarımıza uygun şekilde hareket edeceğiz. Venüs Koç burcunda bu hafta ilerleyecek ve bizim finansal konularda özellikle evimizle ilgili harcamaların göstergesi olacak. Ancak bunlar bizim zaten yapmak istediğimiz yenilikler olduğundan çok da zorlamayacağız.

12-18 Mayıs haftası: 7 Mayıs tarihinde Merkür İkizler burcunda ilerliyor. Parasal konularda harcamalar artabilir. Bunların bir kısmı sağlık giderleri, bir kısmı evimizin ihtiyaçları nedeniyledir.

19-25 Mayıs haftası: Partnerimizden, ailemizden destekler görebiliriz. Biz de işlerimize dört elle sarılarak para kazanmaya dönük girişimlerde bulunabiliriz. Bazılarımız bu dönemde bir iş sözleşmesine imza atabilir. Evlilik veya iş ortaklığımız gelir artışında etkili olabilir.

26-31 Mayıs haftası: Venüs Boğa burcunda ilerleyecek. Bu mali anlamda rahatlatıcı olabilir. Keyifli paylaşımlar, elit ortamlarda bulunmak, kaliteli ve uzun ömürlü olanı tercih etmekten yanayız.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 8-9-13-14-18-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler : 3-4-11-12-24-25-31
Aşkta En Şanslı Günler : 26-27
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 20
Yeniay : 17-18-19
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 3-4-5-30-31
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, oğlak, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:47
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:44
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:39
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18