IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2016, 09:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KOVA Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016




GENEL BAKIŞ

Sevgili Kovalar, Eylül ayı oldukça önemli bir ay. Bu ay, iki tutulmaya ev sahipliği yapıyor. 1 Eylül’de gerçekleşecek olan halkalı güneş tutulmasının dispozitör gücü Merkür, geriliyor. Başkalarıyla olan finansal ilişkilerinizde, bir baskı oluşturuyor. Bir borcun ödenmesinde bir blokaj oluşturuyor. Kafanız oldukça karışık. Nereye yönelip ne yapmanız gerektiğinden emin değilsiniz. Bütçenizi hakikatler çerçevesinde ve gerçekçi bir biçimde ele almalısınız. Önümüzdeki altı ayın içerisinde bu borçların ortadan kalkması için önemli bir sürece giriyorsunuz. Daha fazla açılmamalısınız. 16 Eylül’deki halkalı ay tutulması, hesabınızı bilmezseniz sorunlarla karşılaşabileceğinizi işaret ediyor. Doğru bir şekilde kullanmak için hesaplı davranın.

9 Eylül tarihinde Jüpiter, Terazi burcunda olacak. Farklı ülkelere gitmek, farklı insanlarla karşılaşmak gibi birçok konuda Ekim 2017’ye kadar devam edecek olumlu bir sürece gireceksiniz. Yurtdışına yerleşme fırsatları doğabilir, terfi gibi haberlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, bir yıla yayılarak devam edecek. Karşınıza birisi çıkabilir, bu özel bir ilişki olabilir. Bugüne kadar yaptığınız güzelliklerin bir geri dönüşü olarak bu geçişi değerlendirmelisiniz.

22 Eylül’de Merkür, Başak burcunda düzeliyor. İki üç haftadır olur olmaz kararlar vermeyen kişiler için planlarını daha yii ve olumlu bir şekilde değerlendirme imkanıdır. Eğer aksi bir durum söz konusuysa, bütçenizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Aynı gün burcunuza uyumlu görünüm yapacak olan Güneş-Terazi geçişi gerçekleşecek. İlişkilerden hayatınızda karşınıza çıkacak bütün olaylarla ilgili olumlu gelişmeler işaret ediliyor bu geçişte. Tutulmaları dert etmek yerine bu fırsatları değerlendirmeye bakın. Gerçekçi olup hesabınızı bilmeniz çok önemli.

23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda seyirde. Bu, kariyer hayatınızdaki ilişkilerin biraz da menfaatler içerisinde ele alınmasıdır. İkili ilişkilerde dikkat etmeniz gereken nokta, mevcut iş ortamınız ve toplumsal anlamda size uygun şartlar altında olup olmadığını dikkatle incelemeniz ve çıkar ilişkilerini dert etmemeniz gerekiyor.

27 Eylül’de Mars, Oğlak burcunda. Yaklaşık 40-45 günlük bir bekleme ve bir plan ve projenin detaylıca incelenmesi anlamına geliyor. Yarım kalan işleri yapıp hayatsal şartlarınızı ve isteklerinizi incelemeniz için bir fırsat olacak bu geçiş. Sağlam ve uzun vadeli planlar için neler yapmanız gerektiğine dikkat edin ve doğru bir analiz yapın. Her şey gönlünüzce olsun.

1-11 Eylül arası:
Sevgili Kovalar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, ayrıntılı olarak finansal ve iş ilişkilerinizi gözden geçirerek neler yapmak istediğinizi veya nelere dikkat edilmesi gerektiğini işaret eder. Burada önemli olan, sizin hesabınızı her türlü şekilde kontrol etmeniz, iyi analiz ederek paranızı doğru şekilde yönlendirmenizdir. Tutulmanın Merkür geri hareketiyle örtüşmesi dikkate değerdir. Çünkü şu sıralarda yapılacak gözlem, araştırma, analiz sonrasında doğru bir yol belirlemede her anlamda yararlı olur. Belki yanlış bir ortakla berabersiniz veya yanlış bir ilişki nedeniyle kafanız karışık, belki de zorlandığınız için finansal anlamda bir çözüm arıyorsunuz. İşte bunlar için Tutulmanın görünümleri bize rehberlik edebilir. Ay-Satürn görünümü, piyasa şartları çerçevesinde duruma bakmalıyız. Aldığımız kredinin geri ödemeleri, kurduğumuz işin getiri-götürü hesabı, iş ortaklığımız varsa bunun artı ve eksilerini gözden geçirmeliyiz. Şu anda dışarıdan belki bir geliş olmadığı için karamsar düşünebiliriz. Bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, içinde bulunduğumuz şartlar çerçevesinde bilinçli olmaktır. Ay-Neptün görünümü, hayalci davranmamak, iyi incelemek ve finansal konularda zor duruma düşmemek gerektiğini işaret ediyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, geleceğin farazi ve hayali değil, bilhassa gerçekçi şekilde iyi tahlil yapılarak kurulabileceğini söylüyor. Buna göre hareket etmek ve duruma bakmak lazım. Ay-Mars görünümü, beklentilerimizin fazla abartılı olmaması gerektiğini işaret ediyor. İki ayrı proje, iş veya planların temelinin güçlü olması gerekiyor. Oradan şu gelir, buradan bu gelir diyerek kendimizi risk altına alamayız. Ay-Pluto görünümü, belki bizi test edici gibi duruyor. Ancak duygularımızı derinlikli olarak ele alabilirsek, daha önce farkına varmadığımız çıkış yolları bulunabilir. Bir şeyleri içinize atmayınız. Tam tersine kendinizle yüzleşip, bu yanlış veya bu doğru diyerek sizi rahatsız eden konuları devre dışı bırakabilirsiniz.

9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte doğal çekiciliğimiz, güçlü iletişimimiz, popülerlik gücümüzle insanları kolaylıkla etkileriz. İlgilendiğimiz konularda fikirlerimizi, yeteneklerimizi sergileme, sunum yapma, planlama, organize etme yönünde fırsatlar yakalarız. Bir hedef belirlediğimizde nasıl elde edeceğimizi biliriz. Ona göre bağlantılar kurarız, kendimizi ifade ederiz, temasa geçeriz. Bu devre yeni biriyle tanışmanın ve özel bir ilişki yaşamanın işaretçisidir. Bu kişi hayatınıza ayrı bir renk katar. Kendinizi apayrı yönlerinizle tanımanızda rehberlik eder. Bu devrede yaşam tek başınalıkta ziyade iş veya özel anlamda kurulacak ilişkiler yoluyla bir açılım sürecidir. Zaman gelip geçerken hayat bizim için ne anlam ifade etmektedir sorusuna, bu ilişkiler yoluyla cevap buluruz. Adalet, barış, insanca yaşam, eşitlik gibi kavramlara insanca bir bakış açısı geliştiririz. Herkes için dünya güzel bir yer olmalı diye düşünürüz. Bilgileniriz, gelişiriz, tarafsız bir gözlem gücüyle yaşamı inceleriz.

Jüpiter-Terazi burcunda ilerlerken Uranüs ve Pluto ile Kasım-Aralık aylarında görünümler yapacak. Bunlar ileriye yönelik hedefler, projeler, planlar, ilişkiler yoluyla değişik fikirlerin uyanması anlamına gelir. Özgürce tercihlerde bulunma, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda kararlar verme, fırsatlarla karşılaşma yönünde önem taşır. Bir yenilik, dönüşüm, yenilenme halidir. Bizim hayata bakış açımıza göre değişir. Hakikaten hayatı bir açılım süreci görenler için yararlıdır.

10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünüm etkisinde, endişe, korku ve karamsarlıktan uzak hedefimize uygun bilinçli şekilde işlerimizi planlayalım. Şartlar zorlayıcı olabilir. Bu gayet doğal. Bunu bu denli büyütüp, karamsar düşünmek gerekmiyor. Siz bilinçli şekilde tercihlerinizi yapınız. Her şeyi illaki çok başarılı olmaya, çok fazla kazanmaya odaklı görmeyiniz. Dış dünyaya, gelişmelere, yaptığınız işin artı ve eksiklerine bakınız. Bazen zorluklar potansiyel gücümüzü görmemize vesile olur. Bir de bu açıdan duruma bakalım.

12-18 Eylül arası:
Sevgili Kovalar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, kazancınızı doğru şekilde değerlendirmenin, mevcut durumu görmenin, bugüne dek verilmiş kararların sonuçlarıyla karşılaşmak demektir. Tabii ki, eğer bilinçli bir şekilde, ölçüp tartarak hareket ettiysek şimdi geldiğimiz nokta olumludur. Ancak değilse, nerede yanlış yaptık diye bakmak vaktidir. Merkür geri hareket döneminde oluşan bu Tutulma bize ortaklaşa paylaştığımız mal, mülk ve diğerleriyle olan ilişkimizi zaten gözden geçirme anlamı taşıyor. Bugünlerde öyle ölçüp tartmadan evet dememek gerekiyor. Tabii ki arzularımız, hayallerimiz var. Bunlar bize lütuf olarak bir yerlerden gelmiyor. Biz bizzat çalışıp, çabalayarak ve doğru analizde bulunarak bir karar verebiliriz. Ne fazla endişeli düşünmeli, ne de ipleri kopup koyvermeliyiz. Gördüğümüz eksikleri, işimize gelmeyenleri, belki de güvenmemiz gereken kişileri incelemeliyiz. Alım-satım, kredi, yatırım, borçlanma, hukuk, yasal, vergi gibi konuları es geçemeyiz. Öyle aklımıza geldiği gibi de bunları halletmemeliyiz. Bu Tutulma, mistik faaliyetler, soyut çalışmalar, yardımlaşma konuların da etkilidir. Bir işin getirisi götürüsü iyi hesap edilmelidir. Ortaklaşa bir iş yapılacaksa, bu iş hakkında ne kadar bilgimiz var, kimlerle yola çıkabiliriz bunlara bakmalıyız.

19-25 Eylül arası:
22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, farklı görüşten insanlarla karşılaşabilir, tanışabilir, iş birliğinde bulunabiliriz. Sanatsal ortamlar, sergiler, davetler, trend olan her şey, ilişkiler, yolculuklar, organizasyonlar, eğlenceli geziler, turlar, insanları bir araya getirici her şey hoşumuza gider. Kovalar bu dönemde bazı meseleler üzerinde ikilemde kalsalar da, bir çıkış yolu mutlaka bulunur diye düşünürler. Artıları, eksileri bir kefeye koyarak problemlerin üstesinden gelmeye çalışırlar. Yenilik ve değişik ihtiyacınız bu süreçte bir hayli yüksektir.

22 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ancak ay sonuna kadar gölgeli günleri devam ediyor. Finansal konularda yine dikkatli olacağız. Hesabımızı bileceğiz. Geri hareket döneminde üzerinde düşünüp karar verdiğimiz işlerimizi yürürlüğe koyabiliriz. Bunda sakınca yok. Yatırım düşünüyorsak piyasanın durumuna bakarız. Gelir-gider dengemizi yine gözetecek şekilde muhasebemizi yaparız. Eğer bir alım-satım işimiz varsa, uzman kişilere sorarız, bilgi sahibi oluruz. Diyelim ki, sakınca yok, hallederiz. Kredi çekmeyi düşünüyorsak, bunun faizi, geri ödemelerini bütçemize bakarak değerlendiririz.

23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. İşinizden, ilişkilerinizden emin olmak, geleceğinizi garanti altına almak arzusu bu dönemin özünde var. Çünkü Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Siz Kovalar için, sabırla çalışmak, ilerisi adına doğru kararlar vermek için, tabii ki güvenirlik, ciddiyet, sabır gayet önemli. İşinize sahip çıkmanız gerekiyor. Fakat bunu yaparken, insanlarla ilişkinizde aşırı gurur, kıskançlık, hırs gibi olguların da terbiyesi şart. Etrafınızdaki insanların da bu türden yaklaşımları olabilir. Benim tavsiyem dönemi olumlu yönde geçirmek için, sorumluluk bilinciyle hareket etmeniz ve neyi hedefliyorsanız o yolda dürüstlükle işinizi yapmanızdır. Sel gider kum kalır dostlarım.

26-30 Eylül arası:
27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, hedeflerinizi tespit etme, çevresel konularda düşünme, amacınıza uygun şekilde nasıl hareket edeceğinizi belirleme anlamında etkili olup, sabır, kararlılık, direnç kazandırıcıdır. Endişelerinizi mantıklı bir şekilde çözümlemenizde size destektir. Şimdi durun, düşünün, disiplinli hareket ederek hedefinize odaklanın. Kimsenin ne dediğine bakmayınız. Engelleri, şanssızlık olarak değil aksine sizi hedefinize götürecek atlama taşları olarak görünüz. Amacınızı belirlemek, bastığınız yeri bilmek, hedef belirlemek ve mevcut işinizle ilgili konularda ne yöne gideceğinizi tespit etmek anlamında ben bu geçişi sizler için olumlu buluyorum.

EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-17-18-21-22
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-19-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 21-22
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16
Yeniay : 13-14-15
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 25-26-27-28
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
aylık burç yorumu, eylül 2016, eylül 2016 aylık burç yorumu, kova aylık burç yorumu, kova burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YAY Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:50
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:30
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:27
KOVA Aylık Burç Yorumu - Şubat 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Şubat 2016 01:09
KOVA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:37