IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KOVA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili Kovalar,
Kişisel anlamda baskılardan pek hoşlanmıyorsunuz. İş hayatınızda biraz karamsar hissedebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi ele almalısınız. İş hayatınızda sağlamlık, sadakat ve dürüstlük arıyorsunuz. Eğer bunlar yoksa noktayı koymalısınız.

Mars Akrep burcu seyri 3 Ocak tarihinde kariyer hayatımız ve dış dünyayla olan ilişkilerimiz önemli. Maddi ve manevi anlamda insanlarla olan ilişkileriniz çok önemli.
Şuan ki mevcut işinizden memnun değilseniz yeni bir cv oluşturmanız gerekir.
Çok gergin olmamanız da fayda var. Ay sonuna kadar kendinizi ele almalısınız. Biraz kitap okuyarak müzik dinleyerek zihninizi boşaltmaya önem vermelisiniz.

24 Ocak tarihinde yani dolunayda ikili ilişkilerinizde aşkı paylaşabileceğiniz bir ilişki arzuluyorsunuz. Sırtınızı dayayabileceğiniz bir ilişkiye ihtiyacınız var. Neyi isteyip neyi istemediğinizi belirleyeceğiniz bir dolunaydasınız.
İşlerinize sahip çıkınız. Ayrılık ve evlilik gibi kararlarınızı ocak ayında lütfen gözden geçiriniz.
Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Mücadele gücü ve isteklerinizi elde etmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Mesleki gelişim bilgilenme, planlamalar yapma ve bunları uygulamak isteyeceğiz. Ancak unutmayalım, 5 Ocak itibariyle iki ayrı burçta gerileyecek Merkür, işyerinizde patron, birlikte çalıştığınız insanlar veya toplumsal ilişkilerimizde daha dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Bugünlerde yapılacak tespitlerin önemi büyük. Böylece daha doğru bir yön tayininde bulunarak, iş hayatında güçleniriz. Kararlarımızı uygularız.

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür, burcunuz üzerinde gerileyecek. Kişisel girişim, yetenekleriniz, sağlık, fiziksel değişim, toplumsal ilişkilerinizi gözden geçirme yönünde önem taşıyor. İnsan kendini öne sürmek, göstermek, ifade etmek ihtiyacı duyabilir. Ancak geri hareket döneminde düşünmeden etmeden bir şeylere olur yanıtı veremeyiz. İleri bir bakış açısıyla, yeni ve farklı olanı sıra dışı şeyleri isterken, bunların alt yapısını ne kadar kuvvetli olduğunu sorgulamamız gerekir. Ancak bu birilerinin sözüne uymak, onlara göre hareket etmek anlamına da gelmez. Biz burada kendimize, yaratıcı yönlerimize bir bakarak, yapmak istediğimizin artı ve eksilerini gözden geçirerek karar vereceğiz. Bu kararları gölgeli günler dahil olmak üzere 1 Şubat tarihinden itibaren yürürlüğe koyabiliriz.

8 Ocak 2016 - 9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte sizler, maddi ve manevi anlamdaki tüm paylaşımlarınızı, ilişki ve iş ortaklıklarınızı, yasal ve iş haklarınızı, mal, mülk, bankalarla alakalı konuları gözden geçirmelisiniz. Risk faktörünün farkında olarak, birilerine güvenip yola çıkmayınız. Yatırım, destekler, alacaklar anlamında durgunluk, bekleme, gecikme gibi durumlar oluşabilir. Bunlar biraz da, durumunuzu görerek neler yapılması gerektiğini tespitte aslında yardımcıdır. Sizin burada gerçekçi olmanız çok önemli. Belki de işlemeyen, sorun yaratan, sizi zorlayan konuları çerçeve içine alarak bakmanız gerekecek. Bilmediğiniz sularda yüzmemek lazım. Gelir anlamında muhasebenizi yapınız. Başkalarıyla ortaklaşa bir iş yapıyorsanız, ortağınızın ne kadar güvenilir olup olmadığına bir bakınız. Hesaplarınızı kontrol ediniz. Dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım. Sadece kendi menfaatlerini düşünen kişilere karşı dikkatli olunuz. Siz de alışverişlerinizde yarar-zarar hesabını iyi yapınız. Gözlem süresince yaptığınız bütün bu tespitler geri hareket sonrası verilecek kararların, izlenecek yolun sağlıklı şekilde gelişmesinde fayda sağlar.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Siz Kovalar
Gizli ilişki, bastırılmış öfkeleriniz, seçimleriniz, geçmişe ait deneyimleriniz,
Bilinçaltınızdaki tüm meseleler, dünyadan uzaklaşma isteğimiz(inziva), kaçışlarınız,
kaçamaklarınız, gizli işleriniz, gizli düşmanlarınız, yüzleşmekten kaçındığınız konular, geçmiş hayatınızla ilgili tecrübeler,
Edebiyatla ilgili çalışmalar (roman, şiir, senaryo), rüyalar, kaçışlarınız (televizyon izlemek, alkol, ilaç bağımlılığı, sürekli bilgisayar başında olma hali, sürekli uyumak gibi),
Meditasyon, iyileşme ve tedavi yeteneğiniz (nekahet dönemi), yüksek bilinci, istekleriniz ve zorunluluklarınız, yaşamdaki yönünüzü etkileyen güdüleriniz,
Fizikötesi deneyimleriniz (mistizm, huşu, arınmak için yapılan tüm eylemler), şefkat ve merhametiniz, gizlilik içinde yaptığınız iyilikleriniz,
Gizli görüşmeleriniz, ruhsal sınır ve sınırsızlıklarınız, sırlarınız

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.


Sevgili Kovalar, 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, duygusal ve bedensel anlamda bizi baskı altına alan her durumu aşabilme yönünde aslında kuvvetlendiricidir. Kişi nelerin kendisini zorladığını ve bunların ardında yatan nedenleri anlamaya çalışırsa bunları aşabilir. İlişki, iş veya herhangi bir konuda bizi ciddiyetle düşünmeye yönelten bu Yeniayın görünümlerini incelediğimizde, bu bir aylık sürecin nelere işaret olduğunu anlayabilir, kendimizi ona göre yönlendirebiliriz. Jüpiterle olan görünüm, hem maddi hem ilişki ortaklıklarında hesabınızı bilmenin önemini vurguluyor. Bir şey eğer zararlı gelişim gösteriyorsa, tat vermiyor, zorluyorsa, bunları çözmek yerine kaçmamıza sebep oluyorsa burada bir sorun var demektir. Bu sorunu es geçemeyiz. Bağımlılık da bir zorluktur. Biliriz yanlış olduğunu ancak vazgeçmeyiz, şikayet ederiz ancak sürdürürüz. Bu yanlıştır. Yeniayın ikinci görünümü kuzeydüğümle oluşacağı için, bu bahsettiğim konuların mutlaka ele alınmasını gerektiriyor. Yatırımlar, parasal konularda, ilişkilerde ilerisini düşünmeliyiz. Ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Merkürle olan görünüm ise, geri hareket dönemine rastladığı için, sıkıntı ve baskıya neden olan her şeyi veya geleceğimiz adına önemli olan meseleleri 25 Ocak tarihine kadar incelemekte, üzerinde düşünmekte yarar var. Bulacağımız ipuçları ve yapılan tespitler yararlı olacaktır.

11-17 Ocak arası:
Sevgili Kovalar, bu haftaki enerjilerin temelinde Merkür geri hareketinin etkisini görüyoruz. Bu olumsuz bir durum mu? Sizin nasıl ele aldığınıza göre değişir tabii ki. Çünkü geri hareket dönemleri olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmak halidir. İnsan bu bakışta daha önce fark edilmeyen ayrıntıları görür, üzerinde düşünür, eksiklerini tamamlar. Bu hafta sizler de, son bir hafta öncesine bir bakmalısınız. İletişim, haberleşme, yolculuk, ticari, iş hayatı, ilişkiler anlamında kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Girişimlerde bulunma arzunuz yoğundur. Planlarınızı bir an önce hayata geçirmek amacıyla bazı kişilerle telefonlaşabilir, yazışabilir veya farklı yollarla temasa geçebilirsiniz. Ancak dikkatli, tedbirli, gerçekçi bir şekilde gözlemde bulunmayı unutmayınız.

18-24 Ocak arası:
20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş, süresince yeniliklere hevesli olursunuz. Özgür olmak istersiniz. Sadece kendiniz için değil, bütün insanların yararına olacak şekilde düşünürsünüz. Haksızlıklar karşısında dayanamazsınız. Eskiyi geride bırakmak istersiniz. Çevre ilişkileri, girişimler, bilgilenme, haberleşme gibi alanlarda sizi ön saflarda görebiliriz. İş fırsatları bu devrede etkilidir. Özellikle insanları farklı kimliğinizle, giyim tarzınızla, yeteneklerinizle etkileyebilecek güce sahipsiniz.


23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Dış seslere, kurallara kulaklarınızı kapatıp, yüreğinizle baş başa kalmak vaktidir. Geleceğinizle alakalı konularda, güven olgusunun önemi kendini hissettirir. Sadakat kıymetlidir. Kendinizi emniyette hissetmek istersiniz. Siz talep etmedikçe, bana gerekli demedikçe, birilerinin akıl vermesini istemezsiniz. Siz, yaşadığınızı, şu andaki mevcut durumunuzu en iyi bilen kişisiniz. Gönlünüzle, tüm ruhunuzla, aklınızla, olan biteni gözden geçirirseniz sorunlara çözüm yolu bulabilirsiniz.


Sevgili Kovalar, 24 Ocak saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, ilişki meselelerinin bilhassa etkili olduğu, iş hayatınızı ilgilendiren konuların da tekrar bir ele alınmasını gerektiriyor. Burada bir sorun yaşanıyorsa, bunun nedenleri üzerinde düşünmek gerekir. Burada egomuzun ayar düğmesini kısık hale getirmekte yarar var. Bilhassa buna önem veriniz. Çünkü her iki taraf da gereksiz yere birbirini kırabilir. Oysaki bu Dolunay bir ışıktır. Gözden kaçmış veya fark edilmemiş olanları karşınıza getirerek görmenizi, farkında olmanızı sağlar. Dolunayın görünümleri içinde en etkin olanı Ay-Mars mücadeleci etkisidir. Kişinin ilişki ve iş meselelerinde dış etkenler nedeniyle yaşadığı gerginliğin işaretçisidir. Bazı ufak tefek sorunlar öylesine büyütülür ki, affetmek mümkün olmaz. Her iki taraf da suskun olabilir veya tam tersine güçlü bir tepkide bulunulabilir. Lütfen sonradan pişman olunacak durumlara yol açmayalım. Ay-Satürn görünümü, eğer istenirse pekala problemlerin çözülebileceğini vurguluyor. Olgun, ılımlı ve birbirinizin fikirlerini dinleyerek hareket ederseniz, problemleri çözebilirsiniz. Merkür geri hareketi 25 Ocakta sona erse de, önümüzdeki bir haftalık süreçte keskin kararlar vermeyiniz. İşaret ettiğim yukarıdaki konuları tekrar bir gözden geçiriniz.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek Merkür, geri hareket süresince gözden geçirilip uygun görülenlerin 1 Şubat itibariyle yürürlüğe konulması yönünde olumludur. Genel olarak Merkür-Oğlak geçişlerinde ister ileri ister geri hareket olsun, kişinin toplumsal tavrının da göstergesidir. Kimi disiplinden yana, bazıları içinde birikenleri, yapmak istediklerini ortaya koymaktan yanadır. Bu dönemde hazırlanır, kararını verdikten sonra, yolunda ilerler. O nedenle geri hareket sessizlik gibi dursa da, neler yapabileceğimizi tespit etme yönünde kendimizle bir istişare anlamına gelir. İşte şimdi Merkür düzeliyor. Sizler geri hareketi nasıl değerlendirdiniz, neler yapmıştınız, nelere karar vermiştiniz? Şimdi bunları dışa yansıtacaksınız.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-15-16-20-29-30
Zayıf Enerjili Günler :
4-5-17-18-24-25-31
Aşkta En Şanslı Günler :
20
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
13-14


Yeniay : 10-11-12-13(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 23-24-25-26(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, aylık, burÇ, kova, ocak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 3 03 Ocak 2016 11:59
YAY Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:34
BAŞAK Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:31
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:24
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21