IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BAŞAK Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili Başaklar,
Ocak ayında özgür düşünmenizi engelleyen durumlar olabilir.
Aşk hayatınızda sağlamlık, uzun ömürlülük ve sadakat sizin için çok önemlidir. Merkür geri hareketinde tespit ettiğiniz noktalar çok işe yarar.

Mars akrep burcu seyri 3 Ocak tarihinde Merkür gerilerken devrede. Çevre ilişkileri konularında son derece önemli. Başaklar projeleri ve planları konusunda etraflarındaki insanlarla bağlantıya geçecekler. Fikir alacaklar.

Aşk da hemen karar vermeyin, karşınıza biri çıkarsa ay sonuna kadar beklemelisiniz.

Çocuk sahibi olma hakkında planlar yapabilirsiniz.
Dolunay 24 Ocak tarihinde etkili olacak dar alanlarda ya da kısıtlılık isteyen işlerden ziyade daha farklı şeyler yapmak istiyorsunuz. Endişelerinizi bir yana bırakın. Yeteneklerinizi tespit edin ve kendinizden emin olun. Güvensizlik yaşamanıza hiç gerek yok.

Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Eğitim-öğretim, girişim, iletişim, çevre ilişkileri, kısa yolculuk, günlük uğraşılar, haberleşme, yazılı belge gibi geniş bir alanda her türlü olasılığı göz önüne alarak, yeniden bir bakalım. Çünkü bu ay Merkürün iki ayrı burçta geri hareketi söz konusudur. Mevcut durumunuz sizi tatmin etmiyorsa, başarılı olabileceğiniz alanları tekrar gözden geçiriniz. Gerekli kişilerle bağlantıya geçmek, yeteneklerinizi daha uygun alanlarda değerlendirmek için bu şarttır. Mars-Akrep burcunda, kazanmak adına yola çıkmanın, sonunda hedefe varıp ele geçirmenin işaretçisidir. Yapılan gözlemler oldukça işinize yarar.

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Hedefinizi, projelerinizi yürürlüğe koymadan önce lütfen bir daha kontrolünü yapınız. Geri hareket dönemi, daha önce fark edemediğiniz eksikleri net olarak saptamak adına faydalıdır. Ayrıca daha önce hiç düşünmeden girişimde bulunmaya karar verdiğiniz her iş hakkında şimdi durup geriye dönerek o konuları tekrar ele almak da yararlıdır. Herhangi bir teklifle karşılaşmanız halinde, olur yanıtı vermeden önce bir düşününüz. Geri hareketin bitiminde çok daha iyi bir iş teklifi almanız mümkündür. Önemli bilgilerinizi yedekleyiniz. Bilgisayarınızı da güçlü bir programla koruma altına alınız.

8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter burcunuz üzerinde gerileyecek. Bu süreçte, fiziksel anlamda kendinizde düşündüğünüz yenilikler, başkalarıyla olan bağlantınız, kişisel girişimler (iş hayatı, ilişkiler, eğitim v.b), sağlığınız, aktiviteleriniz kısaca sizi farklı kılan özellikleriniz ve ilginizi çeken her türlü mesele üzerinde içsel anlamda bir gözden geçirmede bulunabilirsiniz. Şunu şöyle yaparsam nasıl olur, bunu böyle yaparsam bana artı ve eksisi ne olur diye bir analizde bulunabilirsiniz. Araştırmak, gelişmek, büyümek, verimli yaşamak adına gerekli olanları tespit edebilirsiniz. Günlük hayatınızı, güvenirlik olgusunu, başkalarıyla iletişim ve bağlantı şekillerinizi de ele alabilirsiniz. Neler sizde kaygı, endişe yaratıyor, neler huzur veriyor, rahatlatıyor bunlara bakmakta yarar var. Tabii ki kendinize göre bakarken, dış dünya ile uyumsuzluk yaratan ne varsa, bunların ardındaki nedenleri de gerçekçi bir şekilde ele almak gerekiyor. Çünkü sürekli haklı veya haksız olamayız. Kusur bulmak, eleştirmek, hayattan sürekli beklenti içinde olmak, merkezde kendimizi görmek yanlıştır. Başkaları farklı düşünebilir, bizim gibi hissetmeyebilir. Sağlıklı bir ilişki alışverişini önemsemeliyiz. Hangi konularda yeni kararlar vermek istiyorsak, bunları bu süreçte tekrar ele almalıyız. Geri hareketin bitimiyle gözden geçirdiklerimizi uygulamaya dökebiliriz.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Siz Başaklar
1-Aşk, flört ilişkileriniz ve romantik ilişkileriniz,
2-İrade gücünüz, kararlılığınız, zevk aldığınız tüm hobileriniz,
3-Yaratıcılığınız, çocuklarınız, benliğinizi öne çıkarmanızı sağlayan faaliyetleriniz
4-Borsa, spekülasyon, şans oyunları, eğlence hayatı, tiyatro, müzik, sportif faaliyetleriniz
5-Cinsellik
5-Geçmişte yaşanan bir ilişki

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.


Sevgili Başaklar, 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Yeniay-Oğlak burcunda oluşacak. Duygularımız gayet ciddi ve aşkta sadakat, sorumluluk ve güven olgularına verdiğimiz önem çok daha belirgin hale geliyor. Bu Yeniayda hiçbir şeyin hafife alınmasına izin vermeyiz. Çocuklarımızın geleceğini daha fazla önemseriz. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsak, her açıdan duruma bakarız. Yeniay, sizler için tabii ki olumludur. Sevdiklerimizi korumak, sahiplenmek güdünüz gayet yüksektir. Yeniayın görünümlerini incelediğimizde, bu enerji etkinliğinin bizim için anlamını daha net kavrarız. Jüpiterle olan görünüm, aşkta şansımız yükselticidir. Bu eski bir ilişki veya yeni beraberlik olsun fark etmez. Bizim için önemli olan, sağlamlığıdır. Duygularımız faydalı yönde akıştadır. Eğer hayatımızda bir problem varsa, bunu çözmemiz kolaylaşır. Kuzeydüğümle olan görünüm, bu Yeniayın bizim şu andaki durumumuzu iyileştirici, geliştirici olacağını gösteriyor. Ancak Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, biz yine de her şeyi bir daha ele almamız, planlarımızı yeniden gözden geçirmemiz, geçmiş tecrübelerimizi unutmadan, geleceğimizi güçlü bir şekilde dizayn etmeliyiz. İşte bunlar için, en azından 25 Ocak tarihine kadar bahsettiğim gözden geçirmeler gayet yararlıdır.

11-17 Ocak arası:
Sevgili Başaklar bu haftanın etkileri, iş veya özel yaşamınızla ilgili konulardaki durumlara Merkür geri hareketini fırsat görerek, mantıklı bir şekilde ele almalısınız. Partnerinizle olan cinsel ve duygusal, başkalarıyla finansal, çocuklarınızla alakalı önemli kararların tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Kontrolü elinizde tutmak istiyorsunuz. Ancak bazen şartlar gereği olan bitene gerçekçi ve şöyle geçmişe dönük bakılmasında yarar vardır. Haftanın genelinde bu şekilde hareket etmeye özen gösterirsek, her bir meseleyi ilerisi adına doğru manada ele almış ve düzenleyebilecek kıvama gelmiş oluruz.

18-24 Ocak arası:
20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Araştırmak, bilimsel teknikleri uygulamak, pozitif bilime yönelmek, halkla ilişkiler, alternatif tıp, medya faaliyetleri, resim, fotoğraf, teknoloji, internet ve gruplarla temas, öğretmenlik, grafik ve tasarım, yardımlaşma alanları bu dönemin etkili meslek ve uğraşıları arasında yer alabilir. Sabırsız davranmayınız. Merkür geri hareketini unutmayalım. Eğer yeni işe başladıysanız birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutunuz.


23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu seyirde aşk ciddileşiyor. Bizim de bakış açımız özellikle partner konusunda daha dikkatli olmaya dönüktür. Başaklar zaten mükemmeliyetçi olduğu için, doğal olarak daha seçici davranırlar. İlişkilerde bir yanıyla ortaklık kurmaya çalışıp, güzel bir birliktelik yaşamayı önemsiyoruz. Ancak karşımızdaki insanın tutarlı duruşuyla güven uyandırması gerekmektedir. Mevcut ilişkimizin ilerisi için güven vaat edip etmediğini, iyi gözlemde bulunarak tespit edebilirsiniz. Gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat tarihinde durum netleşmeye başlar.

24 Ocak saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, insanın bir takım nedenlerle kendisini ifade etmekte zorlandığı zamanı işaret ediyor. İster istemez geçmiş ve bugünü düşünen kişi durup kendine ve yaşamına bakıyor. Şu anda tatmin edici bir yaşam sürüp sürmediğini kendine soruyor. Tabii ki isteklerimiz önemli. Onları elde etmek için hırslanmamız doğal. Ancak bilinçli şekilde düşünülürse hem öfke azalır hem de enerjimiz doğru şekilde yönlendirilir. Dolunayın görünümleri bu anlamda bize yardımcı olabilir. Ay-Mars mücadeleci etkisi, bizi hırslı ve oldukça tutkulu hale getiriyor. Ancak enerjimizi doğru iş, amaç, hedef üzerinde odaklamazsak, birileri üzerinde baskı kurmaya, ego odaklı hareket etmeye kalkışırsak, belki de başarılı olacağımız bir meselede kayba uğrarız. Ay-Satürn görünümü, başkalarının bizi değerli bulmasını, önemsemesini istediğimizin işaretçisi. Bu nedenle hırslıyız ve duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz. Özellikle istemediğimiz bir şeye zorlandığımızı, kısıtlandığımızı, reddedildiğimizi, önemsenmediğimizi düşünürüz. Oysaki bu bizim hissettiğimiz bir şey olabilir. Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde sona erecek. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günler olduğu için, bizim biraz sakin ve bilinçli şekilde meseleleri ele almamız gerekiyor.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek yöneticiniz Merkür, aşk hayatınızla ilgili konularda geri hareket süresince tespit ettiklerinize göre karar vermenizde önem taşıyor. Ciddi düşünmenin, her meseleyi gerçekçi bir şekilde ele almanın işaretçisi olduğu için, her durumu kritik etmeye, sağlam mı değil mi diye kontrol etmeye çalışarak ilerlemeyi sürdüreceğiz. Bu tarih sonrası, karşımıza birisi çıktığında, niyetini bilmek isteriz. Güvenilir bir insan mı, daha önce başından bir ilişki geçmiş mi, işi gücü var mı öğrenmeye çalışırız. Bizim için, önemli olan ilişkiye bakış açısı ve hayatı ele alış biçimidir.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-17-18-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler :
6-7-13-14-20
Aşkta En Şanslı Günler :
9
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
1-2-29-30


Yeniay : 26-27-28(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 13-14-15(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, aylık, başak, burÇ, ocak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 3 03 Ocak 2016 11:59
ASLAN Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:29
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:26
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:24
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21