IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ASLAN Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili Aslanlar,
Özellikle ikili ilişkilere baktığımızda ortak hedefler aynı mı? Buna bir bakacağız. Biz nasıl bir ilişki istiyoruz buna bakacağız. İlişkilerimizde çok aceleci kararlar vermeyeceğiz. Doğru olanı tespit edebilmemiz için bu çok önemli.


Çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili meselelere baktığımızda, bazen çok kendinizi işinize kaptırdığınızı görüyoruz. Bazen molalar vererek kendinizi dinlendirmeniz gerekiyor. Kendinize daha fazla önem vermelisiniz. Çalışmayanlar için yeni bir iş olanağı, kazanç olanağı olabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Mars akrep burcu seyri özellikle aile ve yuvanız hakkında çok önemli. Aile içindeki sorunlarda biraz daha esnek olmalısınız.


Oğlak burcunda ki yeni ay bize sağlığımız hakkında daha dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Merkür geri hareketinde yapılacak sağlık taramaları önlem almamız açısından faydalı olabilir. Uzun vadeli projelere yönelebilirsiniz.
Kova burcundaki dolunay başkalarının bizim üzerimizdeki etkisini gösteriyor. Bu yüzden ilişkileriniz biraz dalgalı olabilir. Dolunayda kendi egemenliğinizi baskın kılmak zorundasınız. İlişkide problem çıkaran partnere biraz daha baskın olduğunuz zaman huzuru bulacaksınız. Bekarlar için de bir yandan özgür olmak isteyebilirler ve bu doğrultuda bir ilişki isteyebilirler.
Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Merkürün iki ayrı burçta geri hareketini hesaba katmak gerekiyor. Yuvanız, ailenizle olan ilişkiniz, ailenizin mal varlığı(mal, mülk, para), özel duygularınız ve özel hayatınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, liderliğiniz olan alanlarda söz sahibi olmak ve güven içinde yaşamak arzunuz son derece yüksek. Size denetim uygulamaya çalışan kişiler, ister eşiniz, sevgiliniz, anne veya babanız olsun tahammülünüz yoktur. Bu süreçte, kimileri yeni bir eve taşınmak, satın almak ve hayatını yönlendirmek ister. Bazıları, evliliğindeki sorunlar nedeniyle gergin olabilir. Bir kısım Aslanlar yeni bir sayfa açmak ister. Ancak biraz önce değindiğim gibi, bu konularda bir karar vermeden önce gölgeli günler dahil olmak üzere Merkürün geri hareketinin bitmesini ve onun ardından kararlarınızı uygulamanızı tavsiye ediyorum.

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Partnerinize karşı olan tavırlarınızın ve ona karşı duyduğunuz sevginin, gösterdiğiniz emeğin, kısaca biz olmak adına verdiğiniz her çabanın, duyarlılığın karşılığını görme-almak istersiniz. İlişki demek, sen ya da ben yerine -biz- olmayı kabul etmek demektir. Eğer siz veya o, sadece kendi isteklerinizin peşinden koşmuş iseniz şimdi bu beraberliği mercek altına alıp düşünmek vaktidir. Karşılıklı olarak saygı çerçevesinde problemleri yeniden ele almalı, ama bunu yaparken olaylara bencilce yaklaşmak yerine -biz- olarak düşününüz. Yeni ilişkiye bu süreçte başlayanlar, lütfen birbirinizi iyi tanımaya çalışınız.

8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Bu süre, kişisel ve maddesel değerlerimizin hayatımızdaki önemi, bunlara bakış açımız, kısaca sahip olduğumuz veya olamadığımız her ne varsa bunların içsel anlamdaki tespit zamanıdır. Biz birey olarak, hangi kriterler çerçevesinde insanlarla ilişki kuruyoruz ve hangi değerler ölçümüzle hayatı ele alıyoruz. Kimi, hesapçıdır, nereden ne gelir diye düşünür, kimi kendinden sürekli verir, sonra üzülür. Bunlar yerine, sağlıklı bir paylaşım hepsinden daha güven vericidir, yormaz insanı. Mal, mülk, para gibi geleceğe güvenle bakmamızı sağlayıcı işleri, girişimleri, yeteneklerimizi değerlendirme yolunda yapmamız gerekenleri de yine bu süreçte ele alacağız. Belli bir miktar çerçevesinde fazla açılmadan hareket etmemiz gerekebilir. Bu arada belli bir durgunluk oluşabilir. İnsan daha fazla güven arayabilir, elindekini yetersiz görebilir veya yatırımda bulunmuştur, beklemesi icap edebilir. Bunlar doğaldır. Sürecin sonunda, bütün bunlar yerli yerine oturur. Tespit ettiklerinizi düzenlemeniz, yürürlüğe koymanız mümkün olur.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Siz Aslanlar
1- Çalışma ortamınız
2- Staj, ustalık, çıraklık konuları
3-İş temponuz içinde üstlendiğiniz tüm görevleriniz
4-Sağlığınız
5-İş arkadaşlarınızla olan ilişkiniz ve iletişiminiz
6-Beden ve zihin arasındaki denge
7-Kişisel gayretleriniz
8-Çalışma yöntemleriniz

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.

10 Ocak saat 03:31 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, günlük hayatın verimli, sağlıklı, düzenli hale getirilmesi anlamında önem taşıyor. Fiziksel ve bedensel anlamda kendimize dikkat etmek, kişisel bakımımız ve çalışma hayatımızla ilgili konuların ciddi bir şekilde ele almak ve gözden geçirmelerde bulunmak vaktidir. Yeniayın görünümleri durumu daha iyi anlamamızı sağlayıcıdır. İlk görünüm, Jüpiterle olduğu için, hem iş hem para hem de yukarıda sözünü ettiğim incelemelerde bulunmayı sağlıyor. Bu incelemeler geçmişe dönük bir şekilde yapıldığında, hangi işin, hangi düzenlemelerin sizin için gerekli olduğunu tespit edebilirsiniz. Bu tespit maddi kazancınızla ilgili konularda da doğru adımların atılmasında önümüzdeki bir aylık süreçte etkili olur. Yeniayın Kuzeydüğümle görünümü, mevcut sorunlarınızın çözüleceğinin göstergesidir. Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk geldiği için, sabırlı olmak, zamanı beklemek gerekiyor. En azından 25 Ocak tarihine kadar incelemelerde bulunmak, yarım kalan işleri yapmak, para, iş, sağlık anlamında daha özenli, bilinçli davranmak gerekiyor.

11-17 Ocak arası:
Sevgili Aslanlar bu haftanın etkileri, başta sağlığınız, çalışma hayatınız ve finansal konular üzerinde bilinçli bir şekilde eksiklerinizi saptama anlamında önem taşır. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme, değişimde bulunma, yenilikler yaşama arzunuz fazlasıyla ön planda olabilir. Oysaki sorumluluklarınızın farkında olmak fakat sorunlarınızı kafanızın içinde büyütmeden, mantıklı bir şekilde düzenlemeye çalışmak çok daha önemlidir. Özgür olabilmeniz ve dilediğiniz gibi yaşamınızı kurmanız için bugünlerde en fazla ihtiyacınız olan duygu sabırdır. Lütfen sakin olunuz. Kendinizi fazla zorlamayınız, eksiklerinizi gözden geçiriniz ve tamamlamaya çalışınız.

18-24 Ocak arası:
24 Ocak saat 03:46 burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, tabii ki kişisel anlamdaki isteklerin mutlak kabulü ve kendini yenileme arzusunun yükseldiği zamandır. Kişi ne olursa olsun kendine dönük duygulara, el üstünde tutulmaya ve varlığını yüceltmeye açıktır. Ancak ilişki söz konusu oldu mu, dengeli hareket etmeyi bilmek lazım. Bizim isteklerimizle karşı tarafın beklentileri arasındaki köprüde duruma bakmak gerekiyor. Yeniayın görünümleri bu konuda bize rehber olabilir. Böylece Dolunayın dikkate değer işaretlerini anlarız. Ay-Mars görünümü, kendi arzularımız doğrultusunda hareket ederek ailemiz veya birileri üzerinde etkin olmaya çalışacağımızı gösteriyor. Belki geçmişte yaşanılanları unutmuyoruz belki şu andaki durum bize ters geliyor. Öfkeliyiz veya baskınız. Bu oldukça kuvvetli bir içgüdümüz olduğunun da göstergesi. Vazgeçmek, yenilmek, birilerine ayak uydurmak yerine, kendimize iyi gelecek bir şeylerin peşindeyiz. Bu Dolunayda bizi kimse yolumuzdan çeviremez gibi. Ay-Satürn görünümü ise, bizi bir miktar hizaya getiriyor. En azından sınırlarımızın farkında olmamızı sağlıyor. Belki arzularımız güçlü ancak duruma göre hareket edebiliriz. İllaki diretmek yerine, karşımızdaki kişinin ne söylediğini ve ne istediğini anlamaya çalışırız. Merkür bildiğiniz gibi geri harekette. 25 Ocak ve bir hafta sonrası gölgeli günler olduğu için, işlerimizi bir daha kontrol etmemizde yarar var.

20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında Güneş-Kova burcunda ilerleyecek. Evlilik hayatınız, ilişkiniz, gruplarla alakalı temaslarınız, yenilik anlamındaki girişimleriniz, hedefleriniz, ailevi konular, ev ile alakalı meseleler ön planda olacaktır. Genelde yenilenme, değişim, özgür ifade etme konusunda kendi başınıza hareket etmek kolay olmaz. Eğer bekar bir Aslansanız karşınıza birilerinin çıkması, tanışmanız kolay olur. Devam eden ilişkilerde ise, görüş farklılıklarınız artar. Eğer arkadaşça yanaşarak, ilişkiyi hoş paylaşımlarda bulunarak yenilerseniz hiçbir sorun kalmaz. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, gölgeli günleri dahil olmak üzere, 1 Şubat tarihine kadar, İş ortaklıklarında veya evle alakalı satış, sözleşme gibi konularda taraflar olarak el sıkışmadan önce iyice bir düşünmekte yarar var.


23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Aslanlar için çalışma hayatıyla ilgili konular önemli olmaya başlar. Kendimizi hangi iş alanında veya konuda göstermek istiyorsak, liderlik arzumuz, sorumlulukları gerçekleştirme azmimiz yüksektir. Bu geçiş bazı konuların derlenip toparlanması gerektiğini işaret etmektedir. Karamsarlık söz konusu olabilir. Çalışma hayatınızda ilişkilere önem vermek gerekiyor. Pek sevimli kişilerle karşılaşmazsınız. Çoğu mesafeli ve sadece iş münasebetiyle konuştuğunuz kişiler olacaktır. Biraz sakin olup detaylara bakarak hareket etmekte fayda vardır. Ne de olsa hala Merkür geri hareketi devam ediyor.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyredecek Merkür, disiplinli düşünmenin, işlerinize odaklanmanın, genelde başarıya endeksli düşünmenin, kurallara uyarak yaşamanın işaretçisi olarak Aslanları bir miktar zorlayıcı olabilir. Merkür, kazanç sağlayan işlere yönelmenin, hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere sıkı çalışmanın gerektiğini gösteriyor. Tabii ki ciddi bir şekilde planlamada bulunmanız lazım. Çünkü eğer işlerinizi üstünkörü yaparsanız başarıya ulaşmanız kolay olmayabilir. Eksiklerinizi tamamlamanızda yarar var. Gölgeli günleri hesaba katarak, 1 Şubat tarihine kadar yine dikkatimizi elden bırakmayalım.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-15-16-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler :
4-5-11-12-17-18-31
Aşkta En Şanslı Günler :
6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
26-27


Yeniay : 23-24-25-26(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 10-11-12-13(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, aslan, aylık, burÇ, ocak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 3 03 Ocak 2016 11:59
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:26
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:24
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21