IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili İkizler,
Ocak ayında bir Merkür geri hareketi dönemi geçireceğiz. Özellikle sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar dostluklar, yeni plan ve projelerin ele alınması yönünde önemli. Yeni bir fırsat karşımıza çıktığında bir öncelikle bir odaklanıp bakmak lazım. Özgür olma arzumuz çok fazla üzerimizde denetim kurulmasını istemiyoruz yeni bir dünya istiyoruz.


Aniden çıkan teklifleri mercek altına alıyoruz, eski planlarımızı da bitiriyoruz. Refleks kararlardan da kaçınıyoruz. Maddi konularda bütçemize baktığımızda biraz karamsar olabiliriz çünkü belli bir bütçeye sahip olduğumuz için.
Mars Akrep burcu seyrindeki çalışma hayatımıza baktığımızda nerelerde masaya vurup nerelerde vurmamak gerektiğini çok iyi anlamamız lazım.

Finansal ilişkilerde her şeyin uzun vadeli ele alınması gerekiyor. Sakin olmalısınız. Alışverişe ve ödemelere dikkat etmeniz gerekiyor. Birazcık esnek düşünmemizde fayda var. Bir yanınız özgürlüğü ararken, diğer yanınız mecburiyetleri işaret ediyor. Hayat devam ediyor. Bu dolunayda vereceğiniz acil bir karar yanlışlara sebep olabilir. Ayın tümünde yapacağınız tespitlerin finansal alanda etkili olacağı görülüyor.
Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, çalışma hayatınız ve sağlık evinizde ilerleyecek. 5 Ocak tarihinde gerileyecek Merkürü unutmayalım. Düzene kavuşturulması gerekenlerin mutlaka ele alınması lazımdır. İradenize hakim olmanız, restleşmelerden kaçınmanız, ortama göre tedbirli olmanız yararlıdır. İstekler tutku hatta ihtiras halini alabilir. Elde etmek, mutlak hakim olmak, inatlaşmak, benim arzularım önemli diyerek baskın olmanız hususunda sizi uyarmalıyım. Meseleleri, sisteme uygun şekilde halletmek son derece önemli. Stresten uzak durmalıyız. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda aklımız başımızda olsun.


Sevgili İkizler, 10 Ocak saat 03:31 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, üstünüzde bir hayli yıpratıcı baskıların olduğu, özel veya iş anlamındaki ortaklıkların sizi yorduğu bir dönem geçirdiğinizi işaret ediyor. Sizin bu durumlar karşısında pes etmek yerine, olan biteni daha dikkatli bir şekilde analiz ederek, çıkış yolları bulabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlarınızın nedenleri üzerinde düşünmek vaktidir. Yeniayın görünümlerini birlikte inceleyerek durum karşısında neler yapabileceğimizi, nasıl değerlendireceğimiz tespit edebiliriz. Yeniayın, Jüpiter ile olan görünümü, iş, ailevi ve parasal konularda desteğe duyduğumuz ihtiyacın göstergesi. Şu andaki sorunlar, eğer birilerine yardımcı olduğunuz için yaşanıyorsa, gücünüzü aşan borçlara kalkışmayınız. Eğer bir ev borcunuz, iş ortaklığınız veya eş nedeniyle zor durumda iseniz, başka harcamalar yaparak daha fazla zor duruma düşmeyiniz. Bütün bunları tekrar bir gözden geçirmenizde yarar var. Yeniayın, Kuzey düğümle görünümü, iyi bir analiz yapmanın vaktinin geldiğini işaret ediyor. Geri hareketli Merkür ile olan görünüm, geçmişe ait meseleler üzerinde bir daha düşünmenin önemini vurguluyor. Yeni bir karar vermemek, hesabınızı bilmek, güven ve istikrar olgularını gözetmek zamanıdır.

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda geriliyor. Eğitimini sürdüren kardeşlerimiz bilgilerinizi tazeleyiniz. Eğitmenlerimiz, öğrencilerinizin gelişimlerini yakından takip etmenizde yarar var. Tez hazırlamak için olumlu bir süreç bu. Geri hareket dönemleri, normal zamanlarda fark edilmesi mümkün olmayan birçok detayın görülmesi açısından gayet etkilidir. Yurtdışıyla alakalı işleriniz, yaşam felsefenizi, fikirlerinizi gözden geçirme yönünde de olumlu buluyorum. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, uzaklarda bulunan yakınlarınızı aramak için ne güzel bir fırsat. Teknolojik yöndeki ürünlerin incelenmesi, insan hakları, yenilikler, bireysel girişim, özgürlük, grup aktivitelerimizi yeniden gözden geçirmek için bu kısacık süre yararlı olabilir. Yeniye yer açmak için, önce eskiye şöyle bir bakarak tecrübelerimizi hatırlamak faydalıdır.


8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Bizim geçmişimizden bu yana yaşadıklarımızı, ailemizi, yuvamızı, ülkemizi, kısaca bizim kökümüzün ne kadar sağlam olup olmadığını, kendimizi güvende hissedip hissetmediğimizi içsel anlamda sorgulamamızı sağlayacak. Kimse bilmeyecek belki ama biz bütün bunları ilerisi adına verimli, sağlam, kuvvetli bir şekilde büyütmek, geliştirmek için gerekenleri saptayacağız. Ailenin önemi üzerinde duracağız. Düzenimize bakacağız. Neler bizi yoruyor, zorluyor bunların nedenleri üzerine düşüneceğiz. Sağlıklı olanla olmayanı tespit edeceğiz. Etmeliyiz de. Bu biraz da sizin içsel anlamda duruma bakma isteğinizle örtüşüyor. Ancak şu var ki, bu süre içinde, bir şeyler zaten sizin dünyanızda bütün bunları ele almaya, sağlam ve köklü hale getirmeye vesile olur. Bekarsanız, bir yuva kurmayı, evliyseniz eşinizle, çocuklarınızla huzur ve güven içinde yaşamayı, sorunlar varsa bunları çözmeniz gerektiğini düşünürseniz, geri hareket süresini olumlu yönde değerlendirirsiniz. Dönemin sonunda bunları uygulamak için harekete geçersiniz. Burada önemli olan, ailenin birbiriyle olan teması ve aile olgusunun sizin dünyanızdaki yerinin tespitidir. Her şey mükemmel olmak zorunda değildir ancak eleştirel tavırlar, sürekli bir şeyleri eleştirmek, yargılamak, hiçbir şeyle mutlu olmamak da çözüm değildir.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Siz İkizler
Bankalarla alakalı kredi işleri ve her türlü parasal konu.
Sigorta, vergi, miras, nafaka, hisseli paralarla ilgili mevzular
Eşinizin parası veya iş ortaklarınızla alakalı her türlü para konusu
Cinsel hayatınız
Psikolojik terapi
Borçlarınız
Başkalarından gördüğünüz mali destekler
Fiziksel görünümünüz
Ailenizle alakalı konular(ilişkiler, aktiviteler, girişimler)
Ev ve toprakla alakalı yatırımlar

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.

11-17 Ocak arası:
Sevgili İkizler, yöneticiniz Merkür geri hareketiyle örtüşen bu hafta, sosyal ilişkiler, idealleriniz ve geleceğe dair yaptığınız planlarınızı gözden geçirmeniz anlamında önemlidir. Paraya olan ihtiyacınız fazlalaşır. Bu bir sermaye sorunu veya kişisel borçlarınızın yarattığı sıkıntı olabilir. Kazancınız, kafanızın içindekileri hayata uygulamanızda yeterli değilse, destek bulmak veya daha önceden girişimde bulunduğunuz konularda hakkınızı olanı almak isteyebilirsiniz. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, sabırlı olmak, şöyle bir duruma gerçekçi şekilde bakmak gerekiyor. Borcu borçla temizlemeye kalkışmayınız.

18-24 Ocak arası:
24 Ocak saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, tüm dikkatimizi etrafımızda olan insanlarla ilişkimize çevirdiğimiz zamandır. Sözümüzün önemsenmesi, bilgimizin tescil edilmesi, varlığımızın kabul edilmesi bizim için kıymetlidir. Kendimizi hangi alanda ifade etmek istiyorsak onda başarılı olmak, takdir edilmek isteriz. Eğer kafamıza bir şey koyduysak bunu mutlaka yaparız. Geçtiğimiz iki haftalık süreçte hangi meseleler bizim için önemli olmuşsa, şimdi onları yürürlüğe koyarak rahatlamak isteriz. Dolunayın görünümleri bu konuda bize rehberlik eder. Ay-Mars görünümü, genel olarak hayatımızda bizi tatmin edici olanı istediğimizi, gerekirse bunu zorla veya farklı bir şekilde yapmaktan hoşlanacağımızın işaretçisidir. Ancak şartlar burada önemli. Bir anda verilen karar, kızgınlık ve tepki, mutlak hakim olma arzusu eğer sonrasında pişmanlık duymamıza yol açacaksa dikkat etmemiz gerekir. bir de unutmayalım ki, yöneticiniz Merkür 25 Ocakta geri hareketi bitse de, önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. İsabetli kararlar için, kişinin bilinçli olmasında, enine boyuna düşünmesinde yarar var. Ay-Satürn görünümü, partneriniz veya ilişki meselelerinde her iki tarafın da kendi isteklerini olgunlukla ifade etmelerinin yararlı olacağını gösteriyor. İş konularında da durum böyle. Üst konumda bulunan kişilerle görüşmenizde istediğiniz şartları ılımlı bir şekilde ifade ediniz.

20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova burcu geçişi, gruplarla temas, insanlarla bir araya gelmek, farklılıklarınızı ortaya koyabilmek gayet kolaydır. İşlemeyen, yavaş olan, engelleyen ilişkiler ve çalışmalara tahammül edemeyiz. Eğitimde yeni bilgilerin öğrenildiği, iş hayatında yeni gelişmelere, teknolojiye meraklı olunduğu, çevre ilişkilerinde paylaşımın önemsendiği bir dönemdir. Merkür geri hareketini göz önüne alarak, bu konularda yenilikleri incelemek, üzerinde düşünmek hakikaten yararlıdır.


23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Ortaklaşa kazançlar, başkalarıyla bölüşülen miras, hisseli paralar veya boşanma nedeniyle oluşan durumların sizi biraz yoracağının göstergesidir. Çünkü bazı şeyleri hesaba kitaba uydurmaya çalışacağız. İş ortaklığınız varsa, kazanç-kayıp anlamında gözden geçirilmelidir. Miras ve hisseli paralar söz konusu olabilir, belirli bir zaman taahhüdü konulabilir. Unutmayalım ki, Merkür-Oğlak burcunda geriliyor. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 1 Şubat tarihine kadar bu konulardaki gözden geçirmeler gayet önemlidir.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında Merkür-Oğlak burcunda düz seyriyle ilerleyecek. Ancak gölgeli günleri unutmayalım. 1 Şubat tarihine kadar aşağıdaki konularda temkinli olalım. Kişisel ve ailevi meseleler üzerinde ve ortaklaşa yürütülen işlerde sorumluluklarımız önemlidir. Gelir elde etmek veya desteklenmek konusunda zorlanabiliriz. Yükümüz artar. Hızlı bir şekilde düşünen ve çabucak işleri halletmekten yana bir kişi olmamıza rağmen, belirsizlikler yüzünden beklemede kalabiliriz. Ailemiz, evimiz, güvencemiz, geleceğimizle alakalı konularda ciddi düşünmek zorundayızdır. Geri hareket döneminde düşünülen işler, gelişmeler tekrar karşımıza çıkabilir. Ancak iyi bir incelemede bulunup karar verdiysek, bunları artık uygulamak vaktidir.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-11-12-15-16-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler :
6-7-13-14-26-27
Aşkta En Şanslı Günler :
1-2-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
22


Yeniay : 19-20-21(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 6-7-8(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, aylık, burÇ, ocak, İkİzler, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:24
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:34