IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili Yengeçler,
Ocak ayında iki ayrı burçta etkili bir geri hareket var. ilk etki finansal ilişkiler.İkili ilişkiler anlamında eşinizle veya ortağınızla ilgili bir finansal durumunuzu gözden geçireceksiniz. İlişkilerinizde özgürlük arzusu var.
İkili ilişkilerinizde problemleriniz varsa tartışmalara yer vermemek gerekiyor. Eğer evlenmeyi düşünüyorsanız bunu bir kez daha düşünün. Eğer yalnızsanız ilişkilerinizi ileriye dönük olarak düşünmelisiniz.


Anne baba yengeçlerde çocuklarına yönelik kol kanat germe dönemi gerçekleşiyor.
Bekar yengeçler bu dönem özellikle cinsel paylaşmalarında çok tutkulu olacaklar.
Maddi anlamda hayatın güzelliklerini yaşamak isteyen yengeçler elde etme arzusuyla yaşayacaklar.


İlişkisi iyi olan çiftler ileriye yönelik ciddi kararlar alabilirler.
Bir projeniz veya bir planınız varsa bunu gözden geçirmelisiniz. Mali konularda kendinize güvenmelisiniz. Kendinizi ifade etmeniz çok önemli. Bütçenizi bilerek harcamalar yapmalısınız. Sakin olmalısınız.
Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Akrep burcunda seyredecek Mars etkisinde aşkta tutkuluyuz. Ancak bir o kadar da sorguluyoruz. Bunun nedeni, karşımızdaki kişinin niyetini anlamak, neden hayatımızda yer aldığını bilmek, bu yolu birlikte mi gideceğiz, yoksa sadece bir müddetlik eşlik mi edeceğiz? Yapıcı bir değişimden yanayız. Durgunluğa sebep olan her şeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve her şeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak niyetindeyiz. Anne ve Baba Yengeçlerin, evlatlarına bir hayli düşkün oldukları bir zaman dilimindeyiz. Ancak Merkür gerileme dönemindeyiz. Geçmişte verilen kararlar şöyle bir tartılıp, bundan sonra yapılacaklar tespit edilirse hakikaten yararlı olur. Böylece amacınıza ulaşmak adına, enerjiniz doğru şekilde yönlendirilmiş olur.

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 Merkür-Kova burcunda kısacık bir süre gerileyecek. Başkaları kaynaklı elde ettiğiniz gelirler, bankalarla alakalı girişimleriniz, kredi işleriniz, miras, vergi, sigorta, ortak paralar(eş, iş ortaklığı), borçlarınız, eşinizin parasal durumu gibi konuların yeniden gözden geçirilmesinde yarar var. Aksayan her şeyi mercek altına alarak düşündüğünüzde daha önceden fark edemediğiniz birçok olguyu saptamanız bu süreçte mümkün olabilir. İş ortaklığınızla alakalı parasal bölüşümle ilgili sorunlar adına yeni bir adım atmak yerine her iki taraf ta durumları tekrar tartabilirse gayet yararlı olur.

8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Bu süre içinde kendi bilgimiz, tecrübelerimiz, yakın çevremizle alakalı konularda işten eğitime kadar olan tüm meseleleri içsel anlamda gözden geçireceğiz. İnceleyeceğiz ve neler yapmalıyız bunları tespit edeceğiz. Çevremizi, kendimizi bir gözlem vakti olarak da görülebilir. Kimlerle iletişim kuruyoruz, nasıl bir bağımız var ve biz bu anlamda nasıl davranışlar içindeyiz. Çok mu eleştirel, fazla mı kusur bulucu yoksa her şeyin en doğrusunu bizim bildiğimizi düşünen biri miyiz? Kendimizi geliştirmek, verimli ilerlemek adına neler yapıyoruz? Şu andaki mevcut durumumuzdan memnun muyuz? belki de başka bir çevrede yaşamayı düşünüyoruzdur. O zaman bunun artı ve eksilerine bir bakmalıyız. Kimlere ne gibi yardımlarımız, desteğimiz oluyor? Ve biz de aynı şekilde destek görüyor muyuz? çevremizdeki insanlarla iletişim sorunlarımız var mı? İş veya eğitim konularına da bakacağız. Ve hepsinden önemlisi, bilgi ve tecrübelerimizi geliştirme yönünde eksiklerimiz var mı bunları da gözden geçireceğiz. Başkalarının görüşlerine, bizimle aynı olur veya olmaz, saygı göstererek dinlemenin önemi üzerinde duracağız. İşte bütün bunları kendi içimizde ele aldıktan sonra, sürecin bitiminde uygulayarak daha sağlıklı, verimli, huzurlu ilerlemenin keyfine varacağız.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Siz Yengeçler
Evlilik ve ciddi ilişkiler
İlişkilerin ciddiyete dönüşme aşaması
İlişkide dengelerin yerine oturtulması adına her türlü konu
İlişkilerde görüş farklılıklarının saptanması aşaması
Yeni bir ciddi ilişki
Birebir ilişkilerdeki bağlılık, ciddiyet

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.

10 Ocak saat 03:31 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, en başta ilişki meselelerinde etkili olup, güven-sorumluluk-paylaşım gibi olguların anlam ve önemi üzerinde durmamızı sağlayıcıdır. Ayrıca size muhalif olan bazı kişilerle aranızdaki sorunları bir daha gözden geçirerek, buna neden olan durumları tespitinizde önem taşır. Yeniayın Jüpiterle olan görünümü, geçmiş meseleler üzerinde birlikte yapılan analizin sorunların çözülmesinde etkili olacağını gösteriyor. Yeni tanışmaların da işaretçisi olan bu görünüm, Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için birbirinize verdiğiniz sözlere dikkat ediniz. Evlilik, boşanma gibi konularda da acil kararlar almayınız. Yeniayın diğer görünümü, Kuzey düğümle olacağı için, ilişkinizin durumu veya beraberlikte ciddi ve geleceğe dönük düşünülmeli. Kararlar çok iyi analiz edilmelidir. Söz ve davranışlar, daha önce yaşananlar bu bakış açısıyla gözden geçirilmelidir. Yeniayın son görünümü, gerilemekte olan Merkürle olacağı için, mevcut durumun açıklığa kavuşması, netleşmesi için sabırlı olmak ve bilinçli bir şekilde düşünmek gayet faydalıdır. Her ne olursa olsun, ilişkinizle alakalı yeni bir karar verecekseniz, 25 Ocak tarihine kadar beklemede kalınız.

11-17 Ocak arası:
Sevgili Yengeçler, bu haftanın etkileri, mesleki konumunuz, ailenizle olan ilişkiniz, toplum içindeki yeriniz ve ciddi ilişkinizle alakalı konular üzerinde de bilinçli bir şekilde düşünmenizi sağlayıcıdır. Ateşli dürtüleriniz nedeniyle kendinizi bu mevzularda hırslı bir şekilde ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek isteyebilirsiniz. Fakat ne kadar haklı olursanız olun Merkür geri hareket döneminde partneriniz ve siz, iletişiminize dikkat etmelisiniz.

18-24 Ocak arası:
24 Ocak saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, insanın kendini her manada özel ve önemli hissetmesi halidir. Maddi değerler, manevi kıymetler hepsi insana dairdir. Bunlara sahibi olmak veya sahip olduğumuz her ne varsa onu dışarıya yansıtmak, her şeyin en güzeline kavuşmak arzusuyla dolu olduğumuz bir Dolunay bu. Bu bir aydınlık, ancak bu aydınlıkta abartılı her şey gibi tutkular da fark edilir. Ayarını yapmak gerekir. Çünkü her şeyin fazlası bir zaman sonra insanı yorabilir, az olanı zorlayabilir. Kararınca olanı evladır, huzur verir. Dolunayın görünümleri bize, bu konularda rehberlik edicidir. Ay-Mars görünümü, mücadele verdiğimiz para, ilişki, hayata dair olan her şeyde kendi arzularımızı mutlak kabul ettirme isteğimizdir. İhtiraslı ve asla vazgeçmeden bir şeylerin kendi eksenimizde dönmesini bekleriz. Bu kazanmak dürtüsüdür. İlişkilerde de, kazançta da, reel hayatta da göze çarpar. Tabii ki bu arzuların sağlıklı bir şekilde ifadesi önemlidir. Ay-Satürn görünümü, Dolunayın güçlü duygularını biraz azaltır, makul seviyeye çeker. Sorumluluk bilinciyle hareket edilerek, iş hayatında ve kazanç getirici işlerde duruma olgunlukla bakılır, bakılması gerekir. Bir de unutmayalım, Merkür geri hareketi 25 Ocakta sona erse de, bir haftalık gölgeli günlerinde özellikle ilişkimiz ve iş konularında dikkatlice kararlarımızı ele almamızda yarar var.


20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında Güneş-Kova burcunda ilerleyecek. Bu bir aylık bu süreçte, ilişkilerinizi, bağlantılarınızı, mali durumunuzu, çıkarlarınızı koruma anlamında akıllı davranmakta yarar var. Özel, parasal veya iş hayatınızda birileri sizi önemsemiyorsa, canınız sıkılabilir. Aradığınız duygusal güveni bulmakta, kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Mali konularda dikkatli olunuz.



23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Partnerimiz biraz ciddileşebilir, baskın olmaya çalışabilir. Bekar Yengeçler genellikle olgun, hoşgörülü, yaşça büyük insanlara çekilebilir. Eşimizle sorunlarımız varsa yönetici tavırları rahatsız edebilir. Bu geçişte eşle beraber bakış açıları dengelenmeye çalışılmalıdır. Sorunlu bir beraberlikte ise, partnerle olgun ve ılımlı bir şekilde konuşulmalıdır. İş ortaklığında ciddiyetle her şey ele alınmalıdır. Projeye başlıyorsak, bu projede kimlerle bir araya gelineceğine önem verilmelidir. Bildiğiniz gibi Merkür-Oğlak burcunda geri hareketini sürdürüyor. Gölgeli günleri dahil olmak üzere 1 Şubat tarihine kadar tedbirli olacağız.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında karşıt burcunuz Oğlakta düz seyirde ilerleyecek Merkür süresince ilişkiniz, iş ortaklığınız veya genel anlamıyla insanlarla bağlantılarda bulunurken konuşmalarınıza, yazdıklarınıza dikkat etmek gereği duyabilirsiniz veya buna mecbur kalırsınız. Kimseyi kırmaktan hoşlanmazsınız. Ancak bu geçiş, iki misli tedbir gerektirir. Bu tarihlerde partneriniz veya birileriyle problemleriniz varsa, bunların dürüstçe konuşulmasını istersiniz. Partneriniz de bu süreçte fikirlerini açıklamaktan veya duyarlı konuşmaktan uzak davranışlar sergileyebilir.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-13-14-17-18-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler :
1-2-9-15-16-29-30
Aşkta En Şanslı Günler :
4-5-31
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
24-25


Yeniay : 21-22-23(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 8-9-10(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Ocak 2016, 09:49   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




yuzumu gulduremedin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ask yokki benim hayatımda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Ocak 2016, 11:49   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




belki bu ay aşkı bulacaksın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Ocak 2016, 11:59   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




4 - 5 Ocak'a ne kaldı [emoji23] [emoji23] [emoji23]

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2016, aylık, burÇ, ocak, yengec, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:26
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:24
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21