IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2016, 09:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016




GENEL BAKIŞ

Sevgili Boğalar, Eylül ayı önemli bir ay. 1 Eylül tarihindeki halkalı güneş tutulması, dispozitör gücü Merkür’ün gerilemesiyle olumlu yorumlanabilir. Kendinizi ifade etmek ve ön plana çıkabilmek için gerekli aksiyonu alabilmek adına önemli bir dönem. Burada bazı şeyler biraz endişe yaratıyor. Kafanızı kurcalayan, geleceğinizle ilgili kaygılar, çocuk sahibi olmakla ilgili planlar gibi konularda kendinize altı ay vermeniz gerekecek. Kendinize “neden böyle” diyerek bakmak yerine kendinize zaman tanımalısınız. Verimli ve sağlıklı bir aşk hayatı için durumunuzu ve şartlarınızı görmelisiniz. Çok etkili ve doğru kararların sonuçlarını bu tutulma 2017 yılının Şubat ayında görmenizi sağlayacak.

Ay tutulması 16 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşiyor. Bu ay tutulmasında geçmişe dönük incelemelerinizi halkalı güneş tutulmasında gerçekleştirriseniz sonuçlarını almaya başlayacaksınız. İleriye dönük doğru bir karar vermek adına halkalı ay tutulması bir fırsat olacak. Geleceğe dönük plan ve projelerinizi, toplum içindeki yerinizi, ideallerinizi, yeteneklerinizi verimli ve düzenli kullanmanın temelini bu noktada atabilirsiniz. Aklınız ve mantığınız yolunuzu çizmede size rehberlik edecek. Böylece Balık ve Başak tutulmalarını son derece olumlu bir şekilde inceleyerek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

9 Eylül tarihinde Jüpiter, Terazi burcunda seyrine başlıyor. Sağlığınız, güzelliğiniz, bakımınız, estetiğiniz, iş hayatında yeni ortaklıklarlarla karşılaşmanız, daha huzrlu ve daha dengeli hissedebileceğiniz ve bu etkide yeni işler ve gelişmelerle karşılaşmanız için fırsat olacak. Burada da, etrafınıza bakarak nasıl verimli hale getirebileceğinizi inceleyecek ve eksiklerinizi tamamlayacaksınız. Karşınıza çok etkili insanlar çıkacak.

22 Eylül tarihinde Merkür, Başak burcunda düzeliyor. Son birkaç haftadır sadece incelediğiniz ve geçmişe baktığınız konularla ilgili adım atma zamanıdır artık. Şimdi 2-3 haftadır gözden geçirdiklerinizi yoluna koyabilir, olumlu adımlar atabilirsiniz. Aynı gün Jüpiter de Terazi burcunda olacak. Artık dengeli, iş birliğine yatkın ve güzel bir Güneş-Terazi’yi Jüpiter’le yan yana düşünecek olursak bir mucize bile görebilirsiniz.

23 Eylül tarihinde Venüs, Akrep burcunda olacak. Artık tutkulu bir ilişki hissediyorsunuz. Kıskançlık ve gereksiz çıkarlar yerine daha mantıklı hareket edebileceksiniz.

27 Eylül tarihinde de Mars, Oğlak burcunda olacak. Eğitim ve iş ortamı gibi konularda yeni gelişmeler olabilir. Artık yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz olumlu işlere imza atabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

1-11 Eylül arası:
Sevgili Boğalar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, kendinizi ifade etme gücünün yükselişi, kendinize karşı olan samimiyetinizin artışı, kendinizi ve hayatı tanıma, önceliklerinizi belirleme, aşk ve çocuklarla alakalı konularda geliştiricidir. Tabii ki Tutulmanın görünümleri, bu konuda bize ışık ve rehberlik yapar. Böylece yolumuzu daha net görürüz. Ay-Satürn görünümü, bu tutulmanın yukarıda saydığım konularda bazen zorlayıcı etkileri olabileceğini işaret ediyor. Duygularımız ile düşüncelerimizin bazen gerçekçi olmama ihtimalini göz ardı etmememiz gerekir. Şartlar gereği tam olarak birilerine açılmakta, hayatı keyifli bir açıdan görmekte güçlük çekmemize neden olursa, yapmamız gereken her türlü meseleyi bilinçli şekilde iyi analiz ederek çözebileceğimizdir. Ay-Neptün görünümü, size hayallerinizi gerçekleştirmeniz yolunda ilham gücü veriyor. Hem özel hem de sosyal hayatla olan bağlantınızı kuvvetlendiriyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumlu. Aşkta seçicilik, çocuklarla alakalı konularda sorumluluk duygusu, yaşamı kucaklamada bilinçli tercihlerde bulunmak ve gelişimden yana olmak konusunda yardımcıdır. Ay-Mars görünümü, tabii ki hedefimizi iyi belirlemek gerektiğini işaret ediyor. Ancak ilişkilerde finansal ve duygusal anlamda gerginliğe neden olabilecek bir etkidir. Fakat unutmayalım ki, bilinçli insanlar için yaşanan her zorluk, mücadele yakıtı gibidir. Onun için, engelleri kendinize stres aracı değil, başarılı olmak adına itki gücü olarak kabul ediniz. Böylece kendinizi başarılı şekilde yönlendirirsiniz. Ay-Pluto görünümü sizin için doğru yolu tercih etmenizde, derinlikli düşünerek güçlü yanlarınızı ifade etmenizde yardımcıdır. Merkür bildiğiniz gibi geri harekette. Bu Tutulmada her şeyi yeniden inceleyeceğiz ve üstte yazdığım noktalara da dikkat ederek mevcut durumumuzu iyileştirecek düzenlemeleri yapabileceğiz. Bakmak, görmek ve farkında olmak çok önemli...

9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, sıhhatimiz, güzellik, bakım ve estetik duygumuz, huzurumuz, iş şartlarımız, yaşam koşullarımız, haklarımız bizim için çok daha kıymetli olacak. Çünkü bileceğiz ki, huzursuz, sağlıksız ve dengesiz bir yaşam sürmenin hiç kimseye bir faydası olmaz. Kendi haklarımız kadar başkalarının da hakkına saygı gösterirsek, bu süreçte elde ettiğimiz manevi tatmin duygusu hakikaten çok yararlıdır. Uyum içinde, adaletli, eşitliğe dayanan, iş hakkımızın gözetildiği bir ortamda çalışmayı tercih etmek gerekiyor. Sırf birileriyle iyi geçineyim diye kendimizden ödün vermemeliyiz. Bazen öyle işler karşımıza çıkar ki, toplumda çok bilindik bir yere sahiptir. Ancak geri planda o kadar çok eksikler, haksızlıklar vardır ki, biz sadece orada çalışmak için bunlara göz yumarız. Bu Jüpiterin gölge yanıdır. İnsan abartılı bir marka sevdasına düşebilir. Bundan kaçınalım. Fiziksel ve bedensel sağlımızı gözetelim. İşimizi adaletli yapalım. Tarafsız bir bakış açısıyla hareket edelim. İnsanların birbirine saygılı, özenli ve dikkatli davranmasında yardımcı olalım.

Jüpiter-Terazi geçişinde özellikle Kasım ve Aralık ayında Pluto ve Uranüs ile yapacağı görünümler çok önemlidir. Kısıtlamalar, mecburiyetler, zorluklar, iyi niyetlilik, özgürlük ihtiyacımız, farklı bir şeyler yapma arzumuz bizi yanlış ve aceleci kararlar almaya sevk edebilir. Lütfen bilinçli olalım. Bedensel ve psikolojik sağlığımıza önem verelim. Birileri idare edeceğiz diye kendimizden ödün vermeyelim. Üstümüze düşeni, gücümüz yettiğince yapalım. Bilgimiz, tecrübemiz, hedeflerimiz doğrultusunda gelişime önem verelim.

10 Eylül tarihinde son kez gerçekleşecek Satürn-Neptün görünümünde, maddi konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerimize özen göstereceğiz. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, hesabı bilmemiz lazım. Kazancımız söz konusuysa dağılmamak şarttır. Destek görmekte zorlanırız. Şu şöyle olsun deriz ancak olmadığında bu sefer huzursuz oluruz.

12-18 Eylül arası:
Sevgili Boğalar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, vizyoner düşünmenin gerekliliğini vurguluyor. Tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda şu anki mevcut duruma iyice bakmalısınız. Sizi tatmin ediyor mu? O zaman buyurun ideallerinizi, hedefinizi belirlemeye ve yolunuzu çizmeye. Bu Tutulma Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, bu konularda şikayet etmek yerine, yeniden duruma bakıp tespitlerde bulunma vaktinizdir. Zaten Ay Tutulmasında yaşanan hassasiyetin de özünde bu vardır. Yeteneklerini kullanmak yerine, kaderi suçlamak. Hayır, bu çare değil. Bilakis gerçekçi olmalısınız. Çocuklar, ilişki, hayaller, özlemler hemen hepsine şimdi yeniden bakma zamanınız. Gelişimin yolu budur. Hayal etmek, başarının yarısıdır derler ya, işte sizin de başarınız, gerçek manada ne istediğinizi bilmek ve ona göre hayatınızı restore etmekle mümkündür. Yaradanın bir planı var elbet. Ona ne şüphe. Ancak tedbir, özgür irade, bilinçli seçim, farkındalık gibi olgular da insana sunulmuş armağandır. Biz bu armağanın kıymetini bilerek tercihlerimizi yapmalıyız. Zaman alan hiçbir yararı olmayan uğraşılar yerine, size faydalı olacak, gelişiminizde destek verecek gruplar içinde yer alabilir, dostluklar kurabilirsiniz. Zaten bu Tutulma bu konularda rehavete kapılmak yerine bilinçli bir yeniden gözden geçirişin önemini vurgulayacak. Bunu görebilen kişiler bu Tutulmadan gerekli dersi çıkaracaklardır.

19-25 Eylül arası:
22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince, iş ortamında dengeli ve uyumlu davranmak zorunda kalırsınız. Kişisel anlamda enerjinizi en çok merkez aldığınız alan çalışma hayatı, sağlığınız, ortaklaşa işler, sanatsal faaliyetler veya günlük hayatta bir araya geldiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizdir. Eğer gerçekten adil olmayan ve haklarımızın gözetilmediği bir ortamda yaşıyor ve çalışıyorsak kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Problemlerimiz varsa, neden birileri idare etmek zorunda kalayım diye aklımızdan geçirebiliriz. Toleranslı olmayız. İyi bir işimiz olsun, sağlığımız yerinde olsun, bulunduğumuz ortamda herkesin birbirinin özlük haklarına saygı göstermesini bekleyebiliriz.

22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz. Ayrıca geçtiğimiz 30 EYLÜL tarihinden bu yana yaşanan gelişmelere bir bakacağız. Geri hareket döneminde gözden geçirdiğimiz, kararlaştırdığımız işleri de yürürlüğe koyacağız.

23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu hale getiriyor. Sürecin yöneticisi Mars-Oğlak burcunda ilerleyeceği için doğaldır ki, ilişkilerde ciddiyet, güven, uzun sürelilik çok önemlidir. Eğer bu beraberlikte büyük bir tutku, en başından beri varsa hiçbir sorun çıkmaz. Ancak tam tersi durumda, kangren halini almış veya almaya müsait bir beraberlik, iş ortaklığı söz konusuysa dikkat etmenizde yarar var. Burada yapılması gereken partneriniz ve sizin, hangi meselelerde zorlandığınızı, hangi konuların kıskançlık, restleşme, ayrılık gibi sevimsiz olgulara dönüştüğünü düşünmenizdir.

26-30 Eylül arası:
27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, başta mesleki ihtisas konuları olmak üzere, eğitim hayatınız, inancınız, çevrenizle olan her türlü temasınız, keşif ve araştırma konularınız, yüksek düzeyde bilgilenmeniz, yabancılarla olan temasınız ve yurtdışı faaliyetlerinizle ilgili alanlarda, temkinli ve gayet güçlü bir şekilde, isteklerinizin peşinden gideceğiniz bir zamanı göstermektedir. Bu enerji burcunuzla uyumlu ve olumlu bir görünüm yapacağı için doğal olarak sizler açısından olumlu bir zamanı göstermektedir. Mars Oğlak burcunda zaten düşünmeden taşınmadan hareket etmenin önüne geçer. Ben bu enerjinin sizler gibi sakin, mantıklı ve sağlam kararlar almaktan yana olan kişiler için gayet yararlı olacağını düşünüyorum.

EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-11-12-15-16-19-20-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 1-2-28-29
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22
Yeniay : 19-20-21
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 5-6-7-8
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylık burç yorumu, boğa aylık burç yorumu, boğa burcu, eylül 2016, eylül 2016 aylık burç yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:27
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Şubat 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Şubat 2016 01:03
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:24
Boğa Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:45
Boğa Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 1 30 Nisan 2015 10:45