IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2018, 07:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nisan Ayında Başak Burcunda Neler Oluyor?




NİSAN ayında sizleri neler bekliyor?

1-8 Nisan arasında biraz dikkat edelim. Bir projemiz varsa ve eğer para veya sponsor gerektiriyorsa, kimlerle bağlantıya geçebiliriz, bunlara bakalım. İşimizi asla kimsenin iki dudağı arasına bırakmayalım. Kredi ve hukukla ilgili konularda haksız paylaşımlara karşı tedbirli olalım. 15 Nisan tarihinde, borçlarımız, kredi kartı harcamalarımız, nafaka, miras, davalarla ilgili yeni gelişmelere bir göz atalım. 16 Nisan tarihinde, sürüncemede kalan finansal işleri yoluna koyacak. Zaten siz de, bunun için var gücünüzle girişimde bulunacaksınız. Belki evlisiniz veya bir ilişkiniz var. Bu Yeniayda beraberliğinizi gözden geçireceksiniz. Size destek mi olunuyor yoksa köstek mi? Cinsel uyumunuz nasıl, aranızdaki sorunlar nasıl çözülür bunları da hale yola koyacaksınız. 20 ve 24 Nisan tarihlerinde, Eskiye veda edip, yeniye yer açmak ve rahat etmekten yanayız. Ancak yinede bir bakacağız, inceleyeceğiz, düşüneceğiz ve doğru bir karar vermeye çalışacağız.

1-8 NİSAN HAFTASI

Sevgili Başaklar, 1-8 Nisan haftası, yöneticiniz Merkür geri hareketi nedeniyle tüm burçlar olarak biraz dikkat ve sabır gerektiriyor. İşlerimizin takibi, finansal konularda sağlamlık ve güvenilirliğin önemsenmesi, gelecek vaat edip etmediğine bakılması, aceleyle kararlar verilmemesi doğru olur. Öncelikle kimlerle ortaklaşa bir işi, projeyi, meseleyi halledeceğiz. Bu önemli. Bir projemiz varsa ve eğer para veya sponsor gerektiriyorsa, kimlerle bağlantıya geçebiliriz, bunlara bakalım. İşimizi asla kimsenin iki dudağı arasına bırakmayalım. Kredi ve hukukla ilgili konularda haksız paylaşımlara karşı tedbirli olalım. Boşanma, çocukların kimde kalacağı, nafaka, ortaklaşa malların bölüşümü gibi konuları tekrar ele alalım. Hani kimse kimseye baskı kurmasın. Her şey adil olsun. Aşk hayatımızda geçmişte yaşanmış konular tekrar gündeme gelebilir. Bir ilişki sadece cinsel tutkumuz nedeniyle problemli olsa da devam edebilir. Ancak bu sorunun kaynağına inmek için, şimdi düşünme vaktidir. Belki de gözden kaçan noktalar şimdi farklı bir pencereden ele almamızı sağlayabilir. Burada bencil düşünmemek ve düşünülmesine de izin vermemek lazım. Tartışmalar mevzuların daha büyümesine yol açar ki, sakin olmakta yarar var.

9-15 NİSAN HAFTASI

15 Nisan saat:12:21-13 Mayıs saat:15:40 tarihleri arasında etkili olacak Koç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, muhasebe kafasına sahip Başaklar için, mali konularda etkili olacak. Ancak burada çok iyi düşünülmesi gerekir. Bu enerji bir anda yanlış bir karar verdirebilir. Bazı belirsizlikler nedeniyle, çözüm bulmak amacıyla hızlı kararlar verilebilir. Lütfen bu geçişte biraz ortam şartlarına bakın. Borçlarımız, kredi kartı harcamalarımız, nafaka, miras, ortaklaşa yapılan parasal alışverişler ve bunlarla ilgili davalar veya bir takım meseleler üzerinde dikkatli olunuz.

16-22 NİSAN HAFTASI

Sevgili Başaklar, 16 Nisan saat 04:57 Koç burcunda doğacak Yeniay, dostluklar, hedef, duyarlı olduğunuz her konuda başkaları tarafından destekleneceğinizi işaret ediyor. Öyle becerikli ve öylesine aktif şekilde çıkarlarınızı kollarsınız ki, elinize kimse su dökemez bu konuda. Geçtiğimiz aydan beri yöneticiniz Merkür geriliyordu. Şimdi düz seyirle ilerleyecek ve sürüncemede kalan finansal işleri yoluna koyacak. Zaten siz de, bunun için var gücünüzle girişimde bulunacaksınız. Belki evlisiniz veya bir ilişkiniz var. Bu Yeniayda beraberliğinizi gözden geçireceksiniz. Size destek mi olunuyor yoksa köstek mi? Cinsel uyumunuz nasıl, aranızdaki sorunlar nasıl çözülür bunları da hale yola koyacaksınız. Mars-Oğlak burcunda size güvenilir insanları, aşkta ciddi ve tutarlı olanı kazandırıyor. Tutkular, arzular bu Yeniayda tavan yapıyor. Kıymetinizi bilene yöneltiyor sizi. Önceliğiniz açıklık, dürüstlük olacak. Bu Yeniay, sağlam projeleri, teklifleri size sunarken, önünüzü görmediğiniz hiçbir şeye adım atmamanız için yardımcı olacak.

20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde odak noktamızı, yüksek eğitimden, ticari konulara, başka bir yere yerleşimden, uzmanlaşmaya kadar mevzular teşkil edecektir. Bir şeylerin artık ayaklarımızı sağlam olarak yere basmamızda etkili olmasını arzuluyoruz. Bugünlerde, huzurlu ve kaliteli bir yaşam, iyi bir kazanç, güven ve istikrar olguları başımızın tacı oluyor. Eskiye veda edip, yeniye yer açmak ve rahat etmekten yanayız. Ancak yinede bir bakacağız, inceleyeceğiz, düşüneceğiz ve doğru bir karar vermeye çalışacağız.


23-30 NİSAN HAFTASI

24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek Mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanız ve becerikli olduğunuz alanlarda bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz yönünde kıymetlidir. Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Geçtiği yaşam alanı toplumsal hayatınızla birebir alakalı olduğundan sizlerin de kariyerinizle ilgili konulara önem vermeniz gerektiğinin işaretidir. Örneğin bu süreçte seminer, sosyal faaliyet, bilişim, internet dünyasıyla alakalı teknolojilerden yararlanmaya çalışmalı, kendinizi işinizle alakalı alanlarda göstermeli, bağlantılar içinde olmalısınız.

Sevgili Başaklar, 30 Nisan saat 03:58 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, ilginizi sadece dışarıyla bağlantılı değil, yakın çevreniz, eğitim, iş girişimi, iletişim, yeteneklerinize çeviriyor. Şimdi parasal anlamda güç ve kuvvet elde etmek için değişen şartların farkında olmak lazımdır. Sizin gibi düşünmeyen, farklı beklentileri olan kişilerle iletişiminizi güçlendirmeniz gerekir. Eğer çıkarlarınızı korumak istiyorsanız, başkalarını da dinlemek, anlamak zorundasınız. Bu sizin rehberlik, danışmanlık, mistik faaliyetler, algılama yönünde fayda sağlar. Bir yandan paranızı kazanırsınız diğer taraftan başkalarına yol gösterirsiniz. Sadece kendinize değil, diğerlerini de destek olursunuz. Kişisel olarak gururlusunuz ancak dış dünya bunu önemsemeyebilir, daha fazla çabalamak gerekir. Boş gurur zamanı değil. Dişinizle, tırnağınızla mücadele etmelisiniz. Şu aralar bazı kişilerle anlaşmak kolay olmaz. Hatta yakın çevrenizde bulunan kişiler üzerinizde baskı oluşturur. Fakat bu geçici bir durum, merak etmeyin. Dolunayın yöneticisi Mars-Oğlak geçişi size kuvvet sunacak. Her işinizi iyi takip etmeniz halinde başarılı sonuçlar alacaksınız. Aşkta aradığınız ciddiyeti ve güveni bulabilirsiniz. Sadece yeni tanıştığınız insanları iyi tanımak gerekiyor. Gizli ilişki, gizli işler, daha fazla kazanayım diye riskli faaliyetlerde bulunmayınız. Açıklık ve dürüstlük size kazandıracak. Venüs-İkizler burcunda iki ayrı görüşmenin göstergesidir. Uzun vadeli olanı tercih edin. Kim ne demiş, ne söylemiş iyice anlayın.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-17-21-22-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-12-13-19
Aşkta En Şanslı Günler : 7-8
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-27-28

Yeniay : 24-25-26-27
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 11-12-13-14
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

__________________
Kuşlar , Ağaçlar , Böcekler .. La La La La Laaaa
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylıkburcyorumları, başakburcu, nisanayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nisan Ayında Aslan Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:45
Nisan ayında Yengeç Burcunda Neler oluyor Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:42
Nisan ayı ikizler Burcunda Neler Oluyor Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:40
Nisan Ayı Boğa Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:36
Nisan ayı Koç Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:32