IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Funda

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2018, 08:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nisan Ayında Kova Burcunda Neler Oluyor?




NİSAN ayında sizleri neler bekliyor?

Yolculuk, kısa süreli gidip gelmeler tekrarlanabilir. Bir işi halletmek için, görüşmeler de aynı şekilde yinelenir. Evraklar, dokümanlar, bilgisayarımız, cep telefonumuz bunların 1-8 Nisan haftasında mutlaka iyi korunması şarttır. Ben öyle söylemedim dememek için, ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gereken vakitteyiz. 15 Nisan tarihinde, eğitim, iş, mali konular, çevresel değişimler yönündeki durumlar için olumlu buluyorum. Zihin hızlı çalışıyor. Çözümler de bir o kadar hızlı tespit edilebilir. 16 Nisanda, işlerin şimdi hızlıca bitirilmesi mümkündür. Yolculuklar tekrarlanabilir. Görüşme trafiğiniz artabilir. Yakınlarınızla iletişiminiz düzelmeye başlar. 20 Nisan tarihinde, pratik düzenlemeler ev veya ofis hayatında çalışanlar için uygundur. Aileden kalan bir mülkün satışı gibi meseleler gündeme gelir. 24 Nisan tarihinde, aşk her an kapıyı çalabilir.

1-8 NİSAN HAFTASI

Sevgili Kovalar, 1-8 Nisan haftası tüm burçlar için gerileyen Merkürün önemli görünümlerine ev sahipliği yapıyor. Durum böyle olunca, bizlerde çevremize karşı, aşk hayatımızla ilgili konularda, finansal kararlarda gerginiz. Hani hemen olsun diyoruz ama bir şeyler yolumuza taş koyuyor. Hesapsız işler, daha önce alınmış yanlış kararlar bizi yoruyor. Birileri de buna neden olabilir. İşimiz gücümüz vardır, gelir angarya çıkarırlar. Yolculuk, kısa süreli gidip gelmeler tekrarlanabilir. Bir işi halletmek için, görüşmeler de aynı şekilde yinelenir. Evraklar, dokümanlar, bilgisayarımız, cep telefonumuz bunların mutlaka iyi korunması şarttır. Ben öyle söylemedim dememek için, ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gereken vakitteyiz. Psikolojik ve beden sağlığımıza önem vermemiz lazım. Sözgelimi dişlerimiz, dizlerimiz, kemiklerimiz bunlara ait sıkıntılar ihmale gelmez. Mutlaka baktıralım. Yayıncılık, yazı ve söze dayalı işler, nakliye, kargo, ticaret, alış-satış gibi mevzularda yine aklımız başımızda olmalı. Öncelikli ve yerine mutlaka ulaştırılması gerekenlerin takibi yapılmalı. Çevrenizdeki insanlarla bağlantınızda yanlış anlaşılmaların yaratabileceği gerginliği unutmayalım. Söz ağızdan bir kere çıkar ya, biz çıkarmadan önce on kez düşünelim. Hesap hatalarına parasal konularda düşmeyelim. Hukuki paylaşımlarda hakkımız olanı koruyalım. Düşünmeden evraklara imza atmayalım.

9-15 NİSAN HAFTASI

15 Nisan saat:12:21-13 Mayıs saat:15:40 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda düz ilerleyecek. Eğitim, iş, mali konular, çevresel değişimler yönündeki durumlar için olumlu buluyorum. Zihin hızlı çalışıyor. Çözümler de bir o kadar hızlı tespit edilebilir. Ulaşım, haberleşme, bilgi aktarımı, merak edilenlerin öğrenilmesi anlamında işinize yarayabilir. Ancak trafik kurallarına uyalım lütfen.

16-22 NİSAN HAFTASI

Sevgili Kovalar, 16 Nisan saat 04:57 Koç burcunda doğacak Yeniay, tüm dikkatimizi çevremiz, çalışma hayatımız, sağlığımız, ilişkimizle ilgili konulara çevirir ve ilgilenmemizi sağlar. Değişiklik, yenilik ihtiyacı bir hayli vurgulanır. Yeniayın Uranüs ile yapacağı görünüm, olumlu fırsatların, sürpriz ancak tatmin edici girişimlerin, gelişmelerin işaretçisidir. Merkür geri hareketi sona erdiği için, daha önce adım attığınız, üzerinde düşündüğünüz işlerin şimdi hızlıca bitirilmesi mümkündür. Yolculuklar tekrarlanabilir. Görüşme trafiğiniz artabilir. Yakınlarınızla iletişimde yaşanan sorunlar veya önemli konular şimdi tekrar gözden geçirilir ve bir adım atılır. Mars-Oğlak burcunda henüz karar verilmemiş, sıkı çalışılması gereken işlerin göstergesidir. Disiplinli çalışma sizi biraz yorsa da, bu Yeniayın özündeki temkinlilik aslında son derece faydalıdır. Böylece yanlış kararlar verilmez. Yeniayın vurgulayacağı bir başka durum, ev içindeki huzur ve aileyle ilgili güvence olgusudur. Dışarıda mücadele eden kişi, bunları bulduğunda daha başarılı olacaktır.

20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreç, aile bağlılığı, birbirinizin değerlerine önem verme, geleceğin garantisi önemsenir. Yarınlarımız garantide olsun isteriz. Aile dayanışması önemlidir. Birbirinizin düşüncelerin önem verme, huzuru önemseme, konfor, kalite, mal sahibi olmak, toprakla haşır neşir olmak, sağlıklı yaşam kıymetlidir. Pratik düzenlemeler ev veya ofis hayatında çalışanlar için uygundur. Aileden kalan bir mülkün satışı gibi meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği, çocuk sahibi olmak ve finansal açıdan rahata kavuşmak gibi konular da yine bu dönemin içeriğinde yer alır.
23-30 NİSAN HAFTASI

24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süreçte uyumu gözettiğimiz kadar, fikirsel anlamda paylaşımları da önemseyeceğiz. Sadece güzellik, yakışıklılık bize yetmeyecek. Aklımıza da hitap edebilmeli diye düşüneceğiz. Genel olarak Venüs-İkizler geçişinde aşk her an kapıyı çalabilir, sosyal ilişkiler genel olarak etkilidir. İlişkide iletişim sizin için gayet önemlidir. Sözünün arkasında duran, sıcacık, güçlü, güven dolu ve sevdiğini koruyan, kollayan kişileri eş olarak tercih edersiniz. Sizin için kafaca anlaşmak kadar tensel uyum, çekicilik, dış görünüş de önemlidir. Sevgilinizin, eşinizin girdiğiniz ortamda beğenilmesi gururunuzu okşar.

Sevgili Kovalar, 30 Nisan saat 03:58 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sizin kariyer hayatınızla ilgili konuları gündeminizde en baş sıraya ekliyor. Tabii ki ailenin geleceği, bir yuvanın kurulması veya sizin kendiniz için düşündüğünüz yaşam için, kontrolü elinize alma vaktiniz geldi. Maddi-manevi anlamda kazanç elde etmenin yolu, mücadeleden geçiyor. Son zamanlarda belki ihtiyaçlarınız arttı. Belki evliydiniz yollarınız ayrıldı. Bugüne dek sürdürdüğünüz düzen şimdi farklı bir şekle büründü. Şimdi bu yeni karar, birkaç ay içinde yerli yerine oturmuş, işlerlik kazanmış olacak. Jüpiter şimdilerde Akrep burcunda geriliyor. Bu sizin iş hayatınızla ilgili kararlarınızı yeniden düşünmenizi sağlayacak. Gerçekten ne istiyorsunuz, neler yapmayı planlıyorsunuz, şimdi bunları daha ciddi şekilde ele alacaksınız. Dolunayın yöneticisi Mars-Oğlak burcunda ilerliyor. Bir iş planı yapmak için, yarım kalan işleri bitirmek adına, cesaretinizi ve gücünüzü toplamak için iyi bir zaman. Venüs-İkizler burcunda size iletişim, bağlantı, görüşme, inceleme, iki yönlü düşünme, ilişkilerinizi dizayn etmede yardımcı olacak. Belki destek görmeniz kolay olmayacak. Belki bazıları veya şartlar yolunuza engel koyacak. Ancak inandığınız bir yol varsa orada yürüyün. Temmuz sonrası şansınız açık.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-9-10-14-15-19-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-17-23-24-29-30
Aşkta En Şanslı Günler : 19
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12-13


Yeniay : 9-10-11
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 22-23-24
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

__________________
Kuşlar , Ağaçlar , Böcekler .. La La La La Laaaa
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylıkburcyorumları, kovaburcu, nisanayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nisan Ayında yay Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 1 31 Mart 2018 23:44
Nisan ayında Oğlak Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 08:01
Nisan Ayında Başak Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:49
Nisan Ayında Aslan Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:45
Nisan ayında Yengeç Burcunda Neler oluyor Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:42