IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2018, 17:42   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018*




KASIM ayında İkizler Burcu olanları neler bekliyor?

16 Kasım tarihine kadar etkili olacak Venüs geri hareketi, hedefe giden yol üzerinde bir moladır. Neler eksik, neler tamamlanmalı ve nasıl yola devam edip hedefe varılmalı diye kendi kendimize düşünürüz. Karşınıza özel biri çıkarsa, gözlemleyin. Çocuklarınızla vakit geçirmek, sorunları üzerinde konuşmak, uyumlu bir anne-baba modeli çizebilmek için onlarla yakınlaşmanızda özellikle geri hareket döneminde etkilidir. Çocuk sahibi olmak isteyenler de, tekrar bu kararlarını her yönüyle gözden geçirmeliler. 17 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Merkür gerileyecek. İlişkisi sağlam olanlar için, geçmişin gözden geçirilmesi, eğer ufak tefek sorunlar varsa bunların gözden geçirilmesi demektir. İlişkisinde sorunlar bulunan çiftler açısından bu dönemi onarım zamanıdır. İlişkisi bu tarihler arasında başlayacak olanlar için, birbirlerini tanımaları, gözlemde bulunmalarında faydalıdır.

1-11 KASIM ARASI

Sevgili İkizler, 7 Kasım saat 19:02 Akrep burcunda doğacak Yeniay, bir aylık süreçte sağlıklı yaşamanın iş ve özel hayattaki önemini daha fazla vurgulayacak. Mevcut şartlar altında yaşamakta zorlanıyorsak, işler istediğimiz gibi şekilde yürümüyorsa, finansal açıdan sıkışmışsak tabii ki bu Yeniayda aklımızı başımıza toplayıp bir yol ve yön belirleyeceğiz. Buna kararlı olacağız. Sözgelimi fiziksel sağlığımızla ilgili kontrollerimizi yaptırabiliriz. Spor, egzersiz, diyet gibi doktor kontrolünde bir program uygulayabiliriz. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Balık burcunda ilerleyecek. İdealist ve vizyoner olmak gerekiyor. Benim bir amacım var, buna göre bir seçimde bulunmalıyım ve onun üzerine gitmeliyim demeliyiz. Ancak gücümüzü aşan işlere, bizi yoracak, sıkıntıya sokacak projelere de girmemek lazım. Pratik ve disiplinli çalışmak, dağılmamak, ona göre ajandamızı yapmak yararlıdır. İşsizlik veya iş sıkıntılarının üstümüzdeki duyarlı etkisini güce dönüştürmeliyiz. Pes etmemeliyiz, var gücümüzle mücadelemizi sürdürmeliyiz. Venüs geri hareketiyle örtüşen bu Yeniay, aşk ve çocuklarla ilgili konularda geçmiş meseleleri, çözüme kavuşturulması gereken konuları gündemimizde tutabilir. İlişkimizde iletişimin önemi büyük. Size yardımcı olan, destek veren ve sizi engellemeyen, ortaklaşa düşünmeyi bilen kişiye ihtiyacınız var. Sizin de aynı şekilde onu anlamanız lazım. Bu Yeniay, finansal krizlerin aşılmasında, düzene kavuşturulmasında yardımcıdır. Ancak yukarıdaki noktalara mutlaka önem vermenizde yarar var.

Sevgili İkizler, 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter yönettiği Yay burcunda seyrini sürdürecek. Böylece özel ilişkiler ve ortaklıklar destekleyici ve menfaatlerinize uygun şekilde gelişecektir. Bu süreçte evlilik, hukuk, yurtdışı, sözleşmelerle ilgili alanlarda önemli adımlar atılır. Bunlar yeniye yer açılan, gelişen, büyüyen ve fırsatlar sağlayan ilişkilerdir. Bir iş ortaklığı kurulabilir veya daha önce yapılmış bir ortaklıkta şans yükselebilir. Böylece verimlilik yükselir. Bir evlilik yapılabilir veya zorlanan problemli bir ilişki düzelebilir. Karşı cins üzerinde şansınız yüksektir. Birden fazla ilişkide bu dönemde yaşanabilir. Burada önemli olan, sizin beraberlikten ne anladığınızdır. Bazen macera ve deneyim arzusu abartılı davranışlara yol açarsa, evlilikte sorunlar oluşturabilir. Bu süreçte, hukuki davalar sonuca bağlanır. Ortaklık kurulurken her şey bir sözleşme bağlanarak güvence elde edilebilir. Buna dikkat edelim. Maddi anlamda size şans sunan kişiler özel anlamda hayatınıza dahil olur. Sözgelimi eşinizden destek görürsünüz veya bekar İkizler böyle destek sunan bir kişiyle tanışabilirler. Başkalarına danışmanlık, rehberlik yapabilirsiniz. Tecrübeleriniz, bilgi birikiminiz insanlara yol göstermenizi sağlayabilir. Popülerlik kazanırsınız. Büyüme, verimlilik, şans faktörünün bu konularda epeyce etkili olacağı bu süreçte, fırsatları gözden kaçırmamak da bir o kadar önemlidir. Karşınıza çıkan bir olanağı değerlendirmezsek, bu bir daha yakalanmayabilir. Onun için gözünüz açık olsun.

12-18 KASIM HAFTASI

Sevgili İkizler 16 Kasım saat: 01:21 - 1 Ocak 2019 saat: 05:20 tarihleri arasındaki Mars-Balık burcu geçişi, mesleki konularda ve sorumluluklarınızla başa çıkma anlamında, dayanıklılık gücünüzü bir miktar düşürebilir. Hızlı ve aktif hareket etmek isteyen İkizler, bu enerji altında motivasyon sıkıntısı çekebilirler. Duygusal kontrol zayıfladığı için kendini ortaya koymakta zorlananlarınız olabilir. Burada dikkat edilecek husus, hedefleriniz nedir? Hangi yolları izlemektesiniz, şu anki mevcut sorunlarınız neler? Veya ne yaparsanız kendinizi daha başarılı bir şekilde ifade etmeniz kolay olur bunları düşünelim. Şartların bilincinde olacağız. Belki hızla bir şeyleri yerine koymak isterken, yavaşlamak zorunda kalabiliriz. Bunu gözümüzde büyütmeyelim. Önümüze ardımıza, eksiğimize bir bakalım. Bir hevesle atılıp daha sonra pişmanlık duymamak için, karşımıza çıkan teklif veya mevcut işimizle ilgili konularda bilinçli olalım.


Sevgili İkizler, 16 Kasım 2018 - 4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişleri, kendi çabanızla elde edilecek kazançlarınız ile başkalarıyla yürüttüğünüz finansal ilişkileriniz arasındaki dengenin mutlak sağlanması dersi içeriyor. Bu zamanda birilerine güvenip, şuradan şu gelir, buradan bu gelir diyerek hareket edemeyiz. Aynı şekilde birileri destek oluyor diye de, kendimizi çaresiz hissedemeyiz. Esasen önemli olan, güven duygusudur. Bu güveni siz eğer dışarıda arıyorsanız yanlış yaparsınız. Bu süreçte bilgi-tecrübe ve yeteneklerinizi geliştirerek, çabalayarak, sorumluluk alarak para kazanmayı daha fazla önemseyeceksiniz. Kendinize güvendiğinizde ne başkalarının parasına ihtiyacınız olur ne de gereksiz yere tedirgin olursunuz. Sözgelimi bu süreçte muhasebenizi iyi tutmalısınız. Belki eş veya iş ortağı zor durumda kalabilir. Bu durumda size daha fazla yük düşebilir. Yılgınlık göstermeden, ben neler yapabilirim, nasıl bütçemi düzene koyabilirim, harcamalarımı nasıl ayarlayabilirim diye düşünürseniz hakikaten güvence elde edebilirsiniz. Bir de önemli husus, her şey madde değildir, her şey cüzdanımız ve bankadaki hesabımız değildir. Önemli olan insanın kendiyle barışıklığı, bir lokma ekmeğini huzurla kazanması ve kendine yetebilmesidir. Ev-emlak işleri, rehberlik, danışmanlık, önemli kağıtlar, yatırımlar, ailelere dönük hizmetler, alım satım işleri dönemin etkili kazanç alanlarıdır.

16 Kasım saat: 13:51 - 2 Aralık saat: 20:01 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs süresince, öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca fiziksel ve ruhsal anlamda kaliteye, konfora, uyuma bir hayli önem verirsiniz. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır.


17 Kasım saat: 04:33 - 1 Aralık saat: 14:12 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yay geri hareketi, ilişkisi sağlam olanlar için, geçmişin gözden geçirilmesi, eğer ufak tefek sorunlar varsa bunların gözden geçirilmesi demektir. İlişkisinde sorunlar bulunan çiftler açısından bu dönemi onarım zamanıdır. Eğer aranızdaki sevgi çoktan tükenmişse, sürekli geçmiş olaylar sürekli kurcalanır. Ama anlaşmak kolay olmaz. Her iki kişi de birbirlerinin yanlışlarını bir koz olarak kullanmaya başlarlar. İlişkisi bu tarihler arasında başlayacak olanlar için, birbirlerini tanımaları, gözlemde bulunmalarında faydalıdır. Hayata nasıl bakmaktalar, nasıl algılamaktalar ve bu ilişkinin yaşamlarındaki yeri ne olabilir, birbirleri hakkında ne düşünmekteler ve bu beraberliği ileriye götürme arzuları var mı gibi birçok soruya cevap arayabilirler. Ancak bütün bunlar tam olarak cevap bulmadan geleceğe dönük yeni bir karar almak, hatta işi aceleye getirerek deyim yerindeyse abartılı düşünerek evlilik, nişan gibi bağlayıcı sözler vermek sakıncalı olabilir. Birbiriniz hakkında öğrendiklerini hazmetmeniz, bir ilişkide ne gibi arayış içindesiniz bunları tespit etmeniz en doğru yöntemdir. Benim de tavsiyem bu yönde hareket etmenizdir.

19-30 KASIM HAFTASI

22 Kasım saat: 12:01 - 22 Aralık saat: 01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş, partnerinizle aranızdaki farklı bakış açısı, beklenti ve birbiriniz hakkında gözlemde bulunmanız gereken süreçtir. Bilhassa yeni tanışanların buna mutlaka önem vermeleri lazım. İlişki bir ortaklıksa, ortak bir amacınız olmalı. Bu amacınızı gerçekleştirirken birbirinizle güçlü bir dayanışmada bulunmuş olursunuz. Bu da sizi birbirinize yaklaştırıcı bir unsurdur. Vicdanlı olmak lazım ama bunun sınırları da iyi ayarlamakta fayda var. Çok fazla iyimserlik, umursamazlık kadar tehlikelidir. Net anlamaya çalışalım ve dürüst davranalım. Evlilik kararı alanların da şöyle geçmişe dönük yaşanılanları ele alarak, bundan sonraki uzun hayat yolculuğunda problem çıkartabilecek meseleler var mı diye bakmaları iyi olur. Merkür, 17 Kasım tarihinden bu yana geriliyor. Geçmişe dönük her şey gündeme geliyor. İlişkinizi, hukukla ilgili konuları, ortaklıkları gerçekçi bir şekilde ele almanız, aceleyle karar vermemeniz gerekiyor.

Sevgili İkizler, 23 Kasım saat 08:39 burcunuzda oluşacak Dolunayda, henüz belirlenmemiş, aydınlığa kavuşmamış konularda start verilmemelidir. Bu bizzat sizi ilgilendiren veya ilişkinizle yakından alakalı bir durum olabilir. Bunlara yeniden bakmakta yarar. Bir başlangıçta bulunmak istiyorsanız, net olarak önünüzü görmelisiniz. Merkürün geri hareket dönemindeyiz. Neredeyse Ocak ayına kadar, kendimizin-şartların ve sürecin farkında olmalıyız. Kişisel anlamda bize doğru gelen, eşimize-iş ortağımıza veya başkalarına yanlış gelebilir. Sadece ben haklıyım demek yanlıştır. Tam tersi durumda, başkalarından etkilenerek atılacak adım sonradan pişmanlık yaratabilir. Sağlığınızı, kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Stres bünyenize zarar verebilir. Sakin, bilinçli şekilde meselelere yaklaşalım. Bu Dolunayda, isteklerinizin peşinden cesaretle gitmeniz zor olabilir. Sanki bir şeyler size engel çıkarıyor gibidir. Bunların ardında yatan nedenlere bir bakalım. Aşırı gergin, çok katı yaklaşmak, başkalarını umursamamak, sizi yanlış anlamalarına neden olur. Elinizden geldiğince bunu tekrar konuşuruz, bir yanlış anlama olmasın demek hem zariflik hem de akıllıktır. Tartışmaların da önüne geçer. Sizin bir amacınız, bir bakış açınız var. Tabii ki kendinizden taviz vermeyeceksiniz. Fakat çok önemli bir konu varsa, siz de kimseye baskıda bulunmamalı, önyargılı düşünmemelisiniz. Adli davalarınız, yasal sözleşmeleriniz, rekabete dayalı işleriniz, diğerlerinin önemli olduğu meselelerinizi mutlaka sağduyulu şekilde gözden geçiriniz.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-14-15-19-20-23-24-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-16-17-30
Aşkta En Şanslı Günler : 5
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26


Yeniay : 23-24-25
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 8-9-10-11
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Alıntı
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, aylik burç yorumlari, ikizler burcu, ikizler burcu aylik yorum, kasim, kasim ayi burc yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:59
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:41
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:33
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:25
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:16