IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:31   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başak Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında Başak Burcu olanları neler bekliyor?

1-7 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, bir iş üzerinde araştırma yapmak, eğitim ile alakalı bir konuda karar vermek, çevre değişimi, yakınlarınızla alakalı ilişkileriniz, dargınlıklar, kıskançlıklar, kötü niyetli sözler bunların hepsine dikkat ediniz. Herkese güvenmeyiniz ve sırlarınızı vermeyiniz. 7 Aralıkta, Merkür-Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yakın çevremizle olan ilişkilerimiz, eğitim ve iş hayatımız, kariyer yaşantımız ve toplum içindeki yerimizle alakalı her durumu yine derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. 13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Ev satın almak konusunda birkaç kez düşünün. Mali anlamda ödemelere ve gücünüze göre tüm planlarınızı gözden geçirin. Hesap kitap yapın, dağılmayın. Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak mı yapacaksınız. İyi düşünün. Son aylarda geri hareketler nedeniyle epeyce zorlandık. Neyin ne olduğunu anladık, gördük. Bundan sonra bizim için gerçekten önemli olan adımı atabileceğiz. 22 Aralık sonrası Güneş-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu gayet olumludur. Ciddiyet, sağlamlık ve uzun vadelilik olgularına önem vererek, aşkta ve hayatın her alanında doğru adımlar atabileceğiz.

1-9 ARALIK HAFTASI

Sevgili Başaklar, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, eviniz-ailenizle ilgili yapmak istediklerinizi, geleceğe dönük yeni kararlar vermenizi sağlıyor. Yeni bakış açısı bu. Daha özgür yaşamak, sevdiğiniz bir yaşam kurmak, gerçekten huzur bulacağınız bir hayatı deneyimlemek ihtiyacınız yükseliyor. Belki ailenizden uzaktasınız, belki de evlenmek üzeresiniz veya boşanma aşamasındasınız. Bütün bunlar sizi yoruyor, üzüyor veya şartlar nedeniyle zorlanıyor olabilirsiniz. Bu Yeniayın görünümleri, ailevi ve ilişki konusunda bir karar aşamasına geldiğinizi gösteriyor. Mutsuz bir yuvada veya arzu etmediğiniz bir ilişkinin içinde kaybolup gitmekten yana değilsiniz. Yeniayın görünümleri bir meselenin özünü kavramanızda, buna göre bir yol belirlemenizde yardımcıdır. Bu yuvadan ayrılış, bir boşanma, yeni bir yere yerleşme şeklinde bir kararı gösterebilir. Ancak size tavsiyem, sandığınız gibi olup olmadığını iyice anlamanızdır. Bazen insan birdenbire aşık olur, evlilik kararı verir. Kimi zaman da sağlıksız bir ilişkiyi sürdürmekte inat eder. Bunun için lütfen mevcut durumunuzu gerçekçi ve hakikaten doğru şekilde değerlendirin. Egonuza yenilmeyin ancak kendinizi de ihmal etmeyin. Mantığınızla duygularınız arasında çelişki olmasın. Buna dikkat edin.

Sevgili Başaklar 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, bir iş üzerinde araştırma yapmak, eğitim ile alakalı bir konuda karar vermek, çevre değişimi, yakınlarınızla alakalı ilişkileriniz, dargınlıklar, kıskançlıklar, kötü niyetli sözler bunların hepsine dikkat ediniz. Herkese güvenmeyiniz ve sırlarınızı vermeyiniz. Sezgileriniz ve buna dayalı işleriniz, doğru bilgilenme ve yolculuklarda güvenliğinize özel önem veriniz. Bu süreç, iş hayatınızla ilgili konularda yapılacak görüşmeler, bir proje üzerinde düşünmek, iş için bilgilendirmeler, ticari anlamda kurulacak iş ortaklıkları, yeni bir iş için çevre araştırılması gibi konularda da acele edilmemesi, her türlü detayın gözden geçirilmesini gerektirmektedir. Ayrıca yakın çevrenizden birine yapılacak bir maddi yardımın veya kardeşlerinizle aranızdaki bir parasal iş ortaklığının gözden geçirilmesi gerekir. Eğer daha önce yapılmış bir ortaklık finansal anlamda sorun yaratmışsa şimdi bu meselelerin bir daha tetkik edilmesi gerekir.

02 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Genel olarak tutkulu ve bir hayli arzulu davranırız. Çevremizdeki insanların bize karşı olan davranışları çok önemlidir. Zengin bir çevreye girmek, aradığımızı bulmak, evlenmek, finansal anlamda geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Genelde ilişki kurma tarzımız çekici yönlerimizi öne çıkarmak, karşı cinsi etkilemek şeklinde gelişir. Eğitimde, iş hayatında, tüm bağlantılarda güçlü insanlarla temas etmekten yana oluruz. Çünkü böyle kişilerin bizi üst noktalara taşıyacağını düşünürüz.

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yakın çevremizle olan ilişkilerimiz, eğitim ve iş hayatımız, kariyer yaşantımız ve toplum içindeki yerimizle alakalı her durumu yine derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. İşimizde güçlü olmak, girişimlerimizde başarılı olmak, birilerinin önüne geçmek, güçlü olmak arzusu ön planda olacaktır. Zihin gayet keskin, hızlı ve güçlü çalıştığı için, görünenle, sahip olunanla yetinmek kolay değildir. Bazen sözlerimiz bir iğne gibi batıcı olabilir. Ancak bu dostluğundan, size olan davranışlarından arkadan dolap çevirdiğini düşündüğünüz kişilere yöneliktir. Ser verip sır vermezsiniz.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Ev satın almak konusunda birkaç kez düşünün. Mali anlamda ödemelere ve gücünüze göre tüm planlarınızı gözden geçirin. Hesap kitap yapın, dağılmayın. Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak mı yapacaksınız. İyi düşünün. Gurbette misiniz, yurdunuza mı dönmeyi düşünüyorsunuz? Yoksa orada yerleşmeyi mi? Şartlarınızı gözden geçiriniz. Proje, tasarım, elle yapılan tüm çalışmalar bu dönemde ofis veya ev içinde yoğun olacaktır. Ailede, doğru iletişimin, dürüst ve mantıklı konuşmaların önemi büyük. Bir karar alınacaksa, mutlaka iyi etüt yapılmalıdır. Bu geçiş Zihnimizin fazlasıyla çalışmasına neden olur. Mükemmeli isteyen biz, daha fazla derinlikli düşünmeye, her durumu duyarlı bir şekilde incelemeye, çok fazla okumaya, çok fazla öğrenmeye çalışırız. Ancak bunun sınırını bilmezsek, dağılırız, dalgınlaşırız, çabuk unuturuz, stres yükleniriz.

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 arasında aşk evinizde ve Oğlak burcunda ilerleyecek Güneş döneminde, aşkta bir hayli titiz düşünürsünüz. Birlikte olduğunuz kişinin iş hayatındaki pozisyonu, nasıl bir aile içinde yetiştiği ve önceki ilişkileri mercek altına alınır. Aşk hayatında sorunları olanların bu dönemde bir hayli ciddi düşüneceklerini ve problemleri çözmeye çalışacaklarını söyleyebilirim. Bu süreç, çocuklarımızla ilgili sorumlulukların işaretçisidir. Onların ilişkileri, hayata bakış açıları, hobileri, uğraşıları, iş hayatları Başak anne ve babalar için önemlidir. Kazancınızla ilgili konular da bu geçişte önemlidir. Düzenli bir gelirimiz olsun isteriz. Çünkü hayatımızı garanti altına almak esastır. O nedenle uzun vadeli hedefler belirleriz.

Sevgili Başaklar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, ileri hamlelerin ancak siz buna hazır olduğunuzda atılacağını, kimseye değil önce kendinize güvenmeniz gerektiğini işaret ediyor. Dış dünya üzerinize geliyorsa, ruhunuzda var olan gücü açığa çıkarmalısınız. Kararlı ve organize şekilde ilerlerseniz başarılı olursunuz. Şu sıralarda Mars-Balık burcunda ilerlediği için, birileri bizim arzu etmediğimiz şekilde ve oldukça kafa karıştırıcı tarzda hareket edebilir. Biz fazla değer vermiş, abartmış olabiliriz. İlişkilere gerçekçi bakmak lazım. Ne kadar doğru, ne kadar güvenilir insanlarla birliktesiniz. Tabii ki endişe edin, iyi bir şeyi de şüpheyle karşılayın demiyorum. Ama gerçeklerin farkında olun. İş hayatında ve iş ortaklığı, özel ilişkinizde buna önem verin. Birileri iyi niyetinizi kullanmasın. Bu Dolunayda ilişki veya iş hayatınızda hoşunuza gitmeyen bir durum yaşanabilir. Sizden gizlenen bir mesele, birilerinin arkadan oyun çevirmesi, sizin bunu öğrenmeniz mümkündür. Bu durumda mutlaka ilgili kişiyle oturup konuşunuz. Bunun aslını astarını öğreniniz. Birileri dedi diye veya siz bir şekilde öğrendiniz diye yolları ayırmayınız. Aynı şekilde sizin bir yanlışınız başkaları tarafından öğrenilebilir. Size bu Dolunayda tavsiyem azimli, kararlı ve çözüme yatkın olmanızdır.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Başaklar 24-31 Aralık haftası yeni bir yıla adım atmadan önceki zaman aralığı ve tabii ki kendi içinde böyle duygusal bir heyecanı ve hassasiyeti var. Bu hafta, ilişkimizi şöyle gerçekçi bir gözle ele alacağız. Almalıyız da. Sevgi, şefkat, empati gibi duyguların ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket etmeliyiz. Aynı yolun yolcusu olmak, bir ömrü birlikte düşlemek ve farklı düşünsek bile aynı amaç üzerinde gönül gönüle verebilmek önemlidir. Bu varsa eğer, ilişki zaten her engele rağmen devam eder. Yoksa, üzülmek veya diretmek boşuna bir zahmettir. Yerleşim yerinizle ilgili yeni değişimler gündeme gelebilir. Eğer daha önce bu adım atıldıysa alışmak kolaylaşır. Bu hafta hem sosyal çevrenizle bağınızı hem de biraz önce değindiğim gibi özel hayatınızı gözden geçirmenin vaktidir. Gelişimden yana düşünmek, kısır bir döngünün içinde kaybolmamak gerekir.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-19-23-27-28-31
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-14-15-21
Aşkta En Şanslı Günler : 9-10
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-29-30

Yeniay : 1-26-27-28
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 13-14-15-16
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, astroloji, aylik burç yorumlari, basak burcu, basak burcu aylik yorumu, burc yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:21
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:10
Başak Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 17:09
BAŞAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2016 11:39
Başak Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:15