IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By beston

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:51   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında Kova Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Kovalar 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Girişim, cesaret, fikirlerinizi açıklamak, isteklerinizi kabul ettirmek ve hedefinize varmak daha kolaylaşacak. Hangi alanda aktif olmak isterseniz. O alanda Mars yanınızda olacaktır. Eğer bilmiyorsanız enerjiniz boş yere akıp gider. İki yıl sonra size enerji, aktivite, cesaret sağlayıcı olan Mars geçişini lütfen iyi değerlendiriniz. Bir amacınız, hedefiniz olsun. İşinizde atak olun. Etrafınızdaki dünyayı inceleyin. Hangi alan size daha cazip geliyor. Ne gibi atılımlarda bulunmak istiyorsunuz. Bunları tespit edin. Çevrenizle ilişkinizi önemseyin. Dış dünyadan uzaklaşmayın. Bilakis öne çıkın. Kendinize güvenin. Sizi görsünler. Özelliklerinizi fark etsinler. İmajınız önemli. Kendinizi nasıl göstermeniz, ifade etmeniz gerektiğini bilin. Oyunu kuralına göre oynayın.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, hem geçmişte yaşanılanları ciddi bir şekilde düşünmenizi hem de yarınlarınızı garanti altına alabilecek hedefler belirmenizi sağlayabilir. Merkür Oğlak burcunda öncelikle disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Bir Kova için bu durum pek keyifli değildir. Çünkü özgür düşünmenin önüne geçer. Kişiyi, kurallar çerçevesinde hareket etmeye, durumunu ele almaya zorlar. Ancak olumlu tarafları da var. Bir iş veya planlamanın yapılması, bir yol belirlenmesinde yararlıdır.

6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, maddi güvence ihtiyacını belirleyicidir. Önümüzdeki 1 yıllık süreçte psikolojik ve bedensel anlamda düşüncemiz, isteklerimiz, arzularımız yönünde kendimizi gözden geçireceğiz. Birçok meseleyi gerçekçi şekilde ele alarak yüzleşeceğiz. Bunu yaparsak maddi-manevi anlamda başarıya ulaşırız. Kim olduğumuzu, yolumuzu, hedefimizi belirlememiz gerekiyor. Yeni hedef ve idealler belirleme zamanıdır. Tutulmanın görünümleri de bize bunu söylüyor. Korku ve kaygılarından arınmadan ilerleyemezsin diyor. Kafanızı değiştirmedikçe bu mümkün olmaz. Bu olumlu bir tutulmadır. Sizin geçmişle-gelecek arasındaki köprüden geçmenizi sağlayacak. Manevi güç vererek, yeniden hayatınızı yapılandırmanız, düzene sokmanız için yardımcı olacak. Karmik bir temizlik süreci diyebiliriz. Direnmek yerine tevazu içinde, yanlışları savunmak yerine kabul ederek, kurbanmış gibi düşünmeden kendinize ve geleceğinize sahip çıkarak ilerlemelisiniz. İşe yaramayan, gereksiz, boş meselelerle zaman kaybetmeyin. Onun yerine hedef belirleyin, çalışın, ruhunuza ve bedeninize iyi bakın. Meditasyon yapın, sanatla uğraşın, müsait olduğunuzda kısa bile olsa tatile çıkın, kitap okuyun, hobilerinize zaman ayırın.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Kovalar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında, Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Bu geçiş sosyal yaşamı canlandırır. Bir de Jüpiter-Yay geçişini hesaba katarsak, pozitif düşünmenin, inanmanın, hayalleri gerçek kılmanın işaretçisidir. Kendimizi çok daha mutlu hissettiğimiz ve rahatladığımız bir dönemdir. Aktif olmak isteği, size yeni fırsatlar getirir. Güçlü bağlantılar kurulur. Dış dünyada sosyal ilişkiler ve özel hayatımızda canlanmalar vardır. Bekar Kovaların hayatına yeni birisi girer. Venüs-Yay burcu geçişinde arkadaşlıklar olsun, özel hayat olsun, ailenizle ilgili konularda olsun bunu arzularız. Öğrendiklerimizi, başkalarıyla paylaşmak bu dönemde etkilidir. İlişkiler rüzgar nereden eserse ona göre yaşanır. Genelde de çabuk aşık olunur. Plan ve projeler yenilikçi bir hevesle hazırlanır. Sizinle aynı yolda ilerleyecek güçlü insanlarla tanışılır. Fazla çabalamadan bir çok şey yapabilirsiniz. Başkalarına yardımcı olursunuz. İnsanları bir araya getir, etkinlik düzenlersiniz. Bilginizi geliştirirsiniz. Yabancı ülke bağlantılı işlerde başarı kazanırsınız.

14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Kovalar 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, süresince yeniliklere hevesli olursunuz. Özgür olmak istersiniz. Sadece kendiniz için değil, bütün insanların yararına olacak şekilde düşünürsünüz. Haksızlıklar karşısında dayanamazsınız. Eskiyi geride bırakmak istersiniz. Çevre ilişkileri, girişimler, bilgilenme, haberleşme gibi alanlarda sizi ön saflarda görebiliriz. İş fırsatları bu devrede etkilidir. Özellikle insanları farklı kimliğinizle, giyim tarzınızla, yeteneklerinizle etkileyebilecek güce sahipsiniz.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Kovalar 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu, sağlıklı yaşam, verimli çalışma ve kendimizi güvende hissetmek arzumuzdur ve bütün bunlar gelişim yolumuzda bundan sonra çok daha önemli olacaktır. Zihin ve beden sağlığımıza önem vereceğiz. İnsanlara bu yönde yardımcı olacağımız meslek veya aktivitelere yöneleceğiz. Gelelim bu Tutulmanın diğer etkilerine, özellikle ilişkide aşırı gurur ve benmerkezcilik sorunlara yol açabilir. Bu partneriniz veya sizin için geçerlidir. Ortaklaşa bir yaşam kurulmuşsa veya kurulacaksa eğer, kişilik haklarınız tabii ki kıymetlidir. Fakat sabit fikirlilik, farklılıklara saygısızlık, bir tarafın özgürlük arzusu, diğerinin baskın kimliği daima sorunlara yol açar. Bu tutulma uzun zamandır problem yaşayan çiftlerin ayrılmalarına neden olabilir. Özellikle aldatma, mali problemler, iş sorunları varsa dikkatli olunmalıdır. Kimi çiftlerde soğukluğa, problemlerle yüzleşmekten kaçınmaya sebep olur. Kimi Kovalar için ani bir evlilik kararı anlamına gelir. Fakat bunun çok iyi düşünülmesinde yarar var. Kimdir, neyin nesidir, iş durumu nasıldır bunları anlamak gerekiyor. Tutulmanın görünümleri, finansal açıdan dikkatli olmayı gerektirir. İş yaptığınız veya bir araya geldiğiniz kişilerle aranızdaki parasal konuları söz ile değil hukuken sağlama almanızda yarar var. Oldubittiye getirmemek lazım. Bütçenizi aşan harcamalardan kaçının. Kime söz verdiğinizi veya kimden söz aldığınızı iyi bilin. Çevre veya iş değişikliğinde bulunacaksanız, her yönüyle gözden geçirin. Nerede oturacaksınız, işe gidip gelmede sorunlar yaşanır mı bunlara bakın. Sigortasız çalışmayın ve çalıştırmayın. İş ortaklığı kuracaksanız güvenilir insanları tercih edin. Bu kişilerin geçmişine bir bakın.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor. İlişkimizde her şey karşılıklı anlaşmaya dayalı olacak. Kafa dengi arkadaşlığa, beraberliğe önem vereceğiz. Anlaşılmaz, huysuz, dediğim dedik kişilerden hoşlanmayacağız. Bu geçişte, parasal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Kısaca yenilenmek arzumuz, rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-7-8-9-13-14-17-18-25-26-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-15-16-21-22-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 17-18
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 10-11

Yeniay : 7-8-9
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 21-22-23
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Alt 13 Ocak 2019, 17:36   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




Özellikle insanları farklı kimliğinizle, giyim tarzınızla, yeteneklerinizle etkileyebilecek güce sahipsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BİR KOVA ERKEĞİ OLMAKTAN GAYET MUTLU VE HUZURLUYUM
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BURÇLAR ARASINDA BANA GÖRE EN ZEKİ BURÇ BAŞAK BURCUDUR AMA TÜM ÖZELLİK VE YENİLİK OLARAK TA BİZ KOVALAR DÜNYAYI YÖNETEN KİŞİLERİZ İSTER KABUL EDİN İSTER ETMEYİN...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KÜÇÜK Bİ ÖRNEK VEREBİLİRİM : BİR ÇOK TEKNOLOJİK , SOSYAL AĞLARIN VE ÜST DÜZEY YATIRIMCI YADA DÜNYA ÜLKELERİNİ YÖNETEN KİŞİLERİN HEPSİ BİR KOVA BURCUDUR..

DAHA YAZIYIM MI
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
... Neyse bu kadar antipati oluşturmayayımmmm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
...

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 13 Ocak 2019, 18:21   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




Kova olmak bir ayrıcalıktır. Özgürlüktür. Diktatördür.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
- Tiktok -> @gulcincecom
- Taklitler her zaman Asıllarını yaşatır.
- Eski mazide kaldı. QueeN & Gülçin
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, kova burcu, kova burcu aylik yorumu, ocak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
KOVA Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2017 12:56
KOVA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:37
Kova Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:57
Kova Burcu 2015 Mayıs Burç Yorumu - Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 1 30 Nisan 2015 21:05