IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Flora
  • 1 Post By beston

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 11:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kova Burcu 2015 Mayıs Burç Yorumu - Kova Burcu Aylık Burç Yorumu




Kova Burcu 2015 Mayıs Burç Yorumu - Kova Burcu Aylık Burç Yorumu


Ayın Olumlaması:

“Ben kendi içimde her an bolluk ve bereket içindeyim;
benim bereketim herkese yeter.”

Bu ayın ilk haftası Ay-Uranüs karesiyle birlikte yenilenmek, farklı olmak, özgürleşmek, kendinizi değiştirmek istediğiniz bir sürece giriyorsunuz. İş ve kariyer alanında sizi farklı adımlar atmaya ve beklenmeyen tutumlar sergilemeye iten sürtüşmeler yaşanabilir. Gelecek planlarınızı, mesleğinizi ve kariyerinizi değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Cesaretinizi toplayıp yeni planlarınızı uygulayın.

4 Mayıs’ta dolunay Akrep burcunda etkili olurken, dolunayla birlikte iş yaşamı ve kariyer planlarınıza ilişkin konular netlik kazanabilir. Terfi, iş değişikliği, önemli projelerin sunumu, yöneticilerinizi ilgilendiren konularda yıpratıcı koşullar, engeller, zorluklar ve daha fazla sorumluluk gerektiren gelişmeler çıkabilir. Genel olarak geleceğinize ilişkin alınması gereken sorumluluklar ve aşılması gereken zorluklar söz konusu.

4 Şubat-10 Şubat süreci iletişim kurmak, alternatif fikirler paylaşmak ve işbirliklerine açık olmak için elverişli günler. Bu dönemde maaşınızda iyileştirmeye gidilebilir. 10 Şubat’tan sonra kariyer planlınızın ne kadar gerçekçi uygulanabilir olduğunu göreceksiniz. Üstlerle olan ilişkilerinizi ve liderlik becerilerinizi güçlendirin. Eksikleri kapatma, yasal ve zorunlu prosedürleri tamamlama zamanındasınız.

Kariyerde köklü başlangıçlar yapmak ve kendi işinizi kurmak için hevesiniz artabilir. Gelecekle ilgili hedeflerinizde yeni farkındalıklar kazanabilir, yeni ufuklara yol alabilirsiniz.
Yükseköğrenim ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde hızlı gelişmeler olabilir. Medya, yayıncılık ve hukuksal konularda daha önceden başladığınız girişimlerden sonuç alabilirsiniz.

8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Evinizin dekorasyonunda değişim yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

12 Mayıs’ta Mars İkizler burcuna geçiyor. Ailenizdeki gençlerle ve yaşıtlarınızla iletişiminizde sakin ve uyumlu olmaya özen gösterin.

18 Mayıs’a kadar seyahate ve tatile çıkmak için oldukça uygun bir dönem olacak. Ayrıca bir süredir görmediğiniz aile üyeleri ve akrabalarla görüşebilirsiniz. Siz gidemeseniz bile onların size misafir gelmesi mümkün görünüyor. Genel olarak hareketli ve neşeli bir hafta geçirebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ve ortaklı işlerinizde zaman zaman baskı hissedebilirsiniz.

Ayın 20-21-22 ve 23’üncü günlerinde mesleki alanda kendinizi eksik hissettiğiniz konularla yüzleşebilirsiniz. 20 Mayıs’ta Merkür, İkizler burcunuzda gerilemeye başlıyor. Çalışma ilişkilerinde, bakıcı-kiracı ilişkilerinde ve yürüttüğünüz işlerde aksaklıklar yaşanabilir. Bu konularda önleminizi alın. Çalışma arkadaşlarınızla olan fikir paylaşımlarınızda ve yazışmalarınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Ayrıca egzersiz yapmaya başlayın ve beslenmenize özen gösterin.

20 Mayıs’tan itibaren aşk yaşamı ve çocuklar konusunda bazı aksaklıklar ve iletişim sorunları yaşanabilir. Daha özenli olmaya çalışın, sorunların üstesinden yeni fikirler geliştirerek gelebilirsiniz. Aile yakınlarınızla ilgili yarım kalmış konu ve konuşmaları tamamlamayı isteyebilirsiniz. Uzun süredir üzerinize yük olmuş duygulardan arınabilirsiniz.

Merkür gerilerken plansız seyahatler yapmayın, ani değişimlerden ve kararlardan uzaklaşın. Kendinizi hiç kimse için doldurmayın. İş hayatınızda ve günlük işlerinizde enerjinizi daha üretken hale getirmeye özen göstermelisiniz.

Ayın 21-22-23-24 ve 25’inci günleri, size sorun yaratan her şey için bir çıkış yolu bulmanız gerekiyor. Fakat bunu yaparken sert ve keskin düşüncelerle karar vermeyin.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. Öğrenmeye verdiğiniz önem artıyor.

18 Mayıs’ta yeniay Boğa burcunda meydana gelecek. Yeniayla birlikte aile, yer değiştirme ve taşınmayla ilgili konular gündeme getirebilir. Aile içinde bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir ya da siz ailenizden gizli hareket edebilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakmayı öğrenmeniz ve olası kayıpların aslında kayıp değil kazanç olduğunu anlamanız gerekebilir.

Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız.

Bu yeniay döneminde, özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir.

Ayın 28-29 ve 30’uncu günlerinde eski alışkanlıklar da dahil olmak üzere geçmişten gelen duygular ve önyargılar yeniden gündeminizin konusu haline gelebilir, bunu yapmayın.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Nisan 2015, 21:05   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kova Burcu 2015 Mayıs Burç Yorumu - Kova Burcu Aylık Burç Yorumu




Ne çok özelliğimiz varmış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tşkler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2015, aylık, burÇ, burcu, kova, mayıs, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yay Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 10:54
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55
Kova Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:19
Kova Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:51
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 08:00