IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2016, 18:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuzey Ege Levrek Avi




Kuzey Ege Levrek Avi

LEVREK BİZİ ÇAĞIRMIŞTI. Dün akşamdan yazdığım gibi iki arkadaş yılbaşının gecesinden oturup plan yaptık.Kocaelinden egeye varmak bilirsiniz en az beş saattir.Orayamı gitsek, burayamı gitsek zaten karar vermek mümkün olmadı. O zaman çıkarız yola elbet veririz bir yere karar dedik. Tabi gecenin bir vakti de yem bulmak lazım teke baktık nerde tanesi yok.O zaman bize lazım olan tek yem mamun. Hemen bu işi yapabilecek ekibe telefon ettik valla ne desem az adamlar gece yarısı sıfır derece soğukta denize girdiler ve 400 adet seçmece iri mamunu sabah erkenden bize teslim ettiler. Buraya kadar her şey tamam.Yem işi hallolunca apar topar kıyafetleri ve balık malzemelerinide yüklendik ve yoldayız. Hava çok güzel güneşli açık beş saat sonra avlak yerine vardık. ilk gece oltalar suda ve kısa gece avımızdan 8 levrekle kaldığımız pansiyona geldik.Ertesi gün saat 10 gibi kalktığımızda o güzel havanın yerini fırtına yğmur ve soğuk çoktan almıştı. İşte şimdi zor saatler başladı. Tüm tedbirlerimizde alarak tekrar avlak yerine indik.Her zaman en az 10-15 kişinin olta attığı yerde kimseler yoktu. Ancak bir söz vardır bilirsiniz pantalon ıslanmadan balık tutulmaz diye tamda öyle oldu.Kullandığımız su geçirmez kıyafetler dahi su aldı. Ve ikinci gün oltalar suda aman allahım tüm kötü hava şartlarını unutturacak bir durum. Her atışımızda balık vuruşu ancak ispari,istavrirt değil bu levrek. Uzatmayayım beş saat kadar aralıksız olta attık ve sonuç 21 levrek.Her boy var 500 gr ile 3500 gr arası ve bir tanede 5.4 kg lık. Hava karardığında artık dayanacak gücümüzün kalmadığınıda anlayınca ve hala indir bindir balık olmasına rağmen avlaktan ayrıldık. Pansiyona geldiğimizde sucuk gibi olduğumuz soyunduğumuzda anlaşıldı. Ama netice itibari ile hepsinede değdi. Tabi dönüş yolunda bizi bekleyen süprizi saymazsak.Koru dağını geçmemiz tam bir mucize oldu. Sanki içime doğmuştu ve arabanın lastiklerini kar lastiği takarak değiştirmiştim. Bu kar lastiği gerçekten mucizevi bir şey. Zincirin dahi gidemediği yeri geçebiliyor.Kar ve tipi Tekirdağına kadar bize ecel terleri döktürdü. Keşandan Tekirdağına 5 saatte vardık. Ama birde bize sorun neler çektiğimizi. Neyse kazasız belasız eve vardık. Gerçekten son zamanların en iyi avını yapmıştık.

Avlak yerinde hava şartlarının çok kötü olması bilhassa balığın o hızlı olduğu gün ve saatlerde inanın makineyi çıkartmak imkansızdı. Çok isterdim.hem videoya almak hemde fotograflamak ama olmadı. Görüntüler pansiyonda çekildi napalım bu seferlikte böyle olsun.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





aLinti..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kuzey ege levrek avi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Levrek Turşusu Amelia Turşular 0 26 Ağustos 2014 22:59
Kağıtta Levrek Candy Deniz Ürünleri 2 09 Temmuz 2012 01:33
Flaş!.. Internet kullanicilari, “kuzey güney” dizisinin kuzey’i kivanç tatlituğ.. PauL Haber Arşivi 1 01 Mart 2012 02:58
Pırasalı Levrek N999 Haber Arşivi 0 06 Şubat 2012 16:15