IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2016, 03:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye Senegal maçı saat kaçta hangi kanalda




Filipinler’in Başkenti Manila’da devam eden Olimpiyat Elemeleri’nde A Milli Takım’ın bugünkü rakibi Senegal olacak. Türkiye, maçı kazanırsa, grubu ikinci bitirip yarı finale kalacak ve diğer grubun lideri ile karşı karşıya gelecek. Milliler yenildiği takdirde ise olimpiyatlara katılma şansını kaybedecek. Mall Of Asia Spor Salonu’ndaki mücadele TSİ 13.30’da başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

Ataman dikkat çekti

Milli Basketbol Takımı Coach’u Ergin Ataman, Senegal’in ciddi bir rakip olduğunu belirterek, “Çok atletik oyunculardan kurulu, sert basketbol oynayan ve mücadele eden bir takım. Bizim ise bazı sıkıntılarımız var. Özellikle Cedi Osman’ın sakatlığı nedeniyle oynamayacak oluşu önemli bir dezavantaj. Bu yüzden kimse Senegal maçının kolay bir karşılaşma olacağını sanmasın. Rakip takımı iyi inceledik. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Eğer olimpiyat yolundaki mücadelemizi sürdürmek istiyorsak bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Bunun için de her türlü güçlüğün üstesinden gelip tüm enerjimizle mücadele etmemiz gerekiyor. Tek hedefimiz öncelikle Senegal maçını kazanıp, sonra yarı final mücadelesine hazırlanmak” dedi.

TÜRKİYE-SENEGAL
SALON:Mall Of Asia Spor Salonu
SAAT: 13.30
YAYIN: NTV Spor

Melih: Daha her şey bitmedi

A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Melih Mahmutoğlu, Kanada maçında istediklerini gerçekleştiremediklerini belirterek, “Kanada maçını kazansaydık her şey çok daha farkı olacaktı. Ancak sporda bazen böyle kötü günler vardır. Kanada maçı istediklerimizi gerçekleştiremediğimiz bir karşılaşmaydı. Henüz her şey bitmedi, önümüzde mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir Senegal maçı var. İnşallah Senegal maçında, Kanada karşısında yaptığımız hataları yapmayacağız” dedi.

Tek idman yaptılar

Senegal maçı hazırlıklarını Cuneta Astrodome Spor Salonu’nda basına kapalı antrenmanla sürdüren Ay-Yıldızlı ekipte çalışmaya maçta sakatlanan ve tedavisi devam eden Cedi Osman dışındaki tüm oyuncular katıldı. Senegal’in daha önce oynadığı karşılaşmaların görüntülerini antrenman öncesinde yapılan toplantıda oyunculara izleten başantrenör Ataman, rakibin agresif savunmasına karşı hücumda yapılmasını istediklerini oyunculara aktardı.

Büyükelçi ziyareti

Filipinler’de bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, Türkiye’nin Manila Büyükelçisi Esra Cankorur’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette TBF Başkanı Harun Erdenay, genel sekreter Celal Arısan, yönetim kurulu üyeleri ile Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan yer aldı. Büyükelçi Cankorur, Kanada karşısında aldıkları mağlubiyetin talihsiz olduğunu belirterek, “İnşallah Milli Takımımız, Senegal’i mağlup ederek üst tura çıkmayı başaracak” dedi.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi, kanalda, mac, senegal, turkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe-L.Moskova maçı saat kaçta,hangi kanalda? PauL Fenerbahçe 2 16 Şubat 2016 17:53
Galatasaray - Lazio Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda ? PauL Galatasaray 0 16 Şubat 2016 10:19
Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda saat kaçta? PauL Milli Takımlar 0 13 Ekim 2015 10:16
Türkiye-Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanalda Mehmet Basketbol 0 24 Haziran 2015 11:55
Lazio-Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda Mehmet Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 25 Mayıs 2015 12:46