IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2018, 10:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Babel'in durumu kritik




Sosyal medyada bir taraftarla yaşadığı tartışma nedeniyle büyük tepki çeken Hollandalı yıldız, Başkan Fikret Orman’ı kızdırdı. Yönetime yapacağı savunmada özür dileyecek olan Babel hakkında Şenol Güneş’in raporuna göre karar verilecek.

Sosyal medyada önceki gün Beşiktaşlı bir taraftarla girdiği tartışma nedeniyle siyah-beyazlı yönetim tarafından uyarılan Ryan Babel’in kulübe vereceği savunmasında özür dileyeceği öğrenildi.

Attığı mesajın mizahi bir yaklaşım olduğunu savunacak olan Hollandalı oyuncunun bir daha böyle bir şey yapmayacağını ifade edeceği aktarıldı. En kısa süre içinde iyileşerek takıma katkı yapmak isteyen Babel’in, performansıyla kendisini affettireceğini de belirteceği vurgulandı.

Babel kanadında bu gelişmeler yaşanırken, yönetimin ise kadro dışı bırakma ile para cezası verme arasında kararsızlık yaşadığı ortaya çıktı.

Babel’in sosyal medyada yazdıklarına çok sinirlenen Başkan Fikret Orman’ın ise “Ben de bir taraftarım. O mesaj herkes gibi beni de çok üzmüştür. Yönetim kurulunda hep beraber ortak bir karar alacağız. Bu karardan önce hocamız Şenol Güneş’in de fikrini almalıyız. Biz idari olarak üstümüze düşeni uygularız ama bu işin bir de teknik yönü var. Önce bir Babel’in savunmasını görmeliyiz” diye konuştuğu öğrenildi.

Anlaşma yok
Bu arada Babel’le sözleşme yenilemek isteyen ancak menajerinin talep ettiği yüksek yıllık ücret yüzünden anlaşmaya yanaşmayan siyah-beyazlı yönetim, mali koşulların oluşması halinde 31 yaşındaki oyuncuyla devre arası yollarını ayıracak. Yöneticiler, Hollandalı oyuncunun olası satışından bir miktar bonservis bedeli kazanmaya da çalışacak. Tarafların önümüzdeki günlerde bir araya gelerek tüm koşulları masaya yatırmaları bekleniyor.

6: Ryan Babel bu sezon 18 resmi maçta forma giyerken, 6 gol ve 1 asiste imza attı. Süper Lig’de 4 gol kaydeden Hollandalı oyuncu, Avrupa Ligi’nde 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
babel'in durumu kritik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ahu Tuğba'nın durumu kritik Estela Haber Arşivi 0 03 Eylül 2013 15:35
Chavez'in durumu kritik Zen Haber Arşivi 0 04 Ocak 2013 18:01
Denktaş'ın Durumu Kritik! Düş Haber Arşivi 0 01 Eylül 2011 23:22