IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2010, 15:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HP,Made in Turkey





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Türkiye, HP'nin Üretim Merkezi Oluyor... Hedef, yılda 2 milyon adet bilgisayar üretimi...

HP Kişisel Sistemler Grubu Türkiye Müdürü Ertuğ Ayık, HP'nin destekleriyle, dünya çapındaki üretim iş ortağı Foxconn'un Türkiye'de kuracağı bilgisayar fabrikası yatırımı ile bu alanda yeni bir kategori oluşturduklarını belirtti.

25 Mayıs Salı günü İstanbul Point Otel'de düzenlenen basın toplantısında HP'nin yeni vizyonu ile ilgili bilgilere yer veren Ayık, "Şu ana kadar iç piyasaya yönelik üretim yapan yerel üreticiler ve Türkiye'de daha çok satış ve pazarlama faaliyetleri yapan uluslararası firmalar bulunuyordu. Şimdi HP yeni bir kategori oluşturuyor. Hem uluslararası büyüklük ve ölçeğin avantaj ve standartlarını oluşturan ama aynı zamanda Türkiye'yi sadece bir pazar olarak görmeyen, insan ve entelektüel gücü ile bir kaynak bir üretim merkezi olarak gören bir kategori" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dünya çapındaki üretim iş ortağı Foxconn'un Türkiye'de kuracağı bilgisayar fabrikası ile çok ciddi avantajları olacağına da dikkat çeken Ayık, yatırımda en son teknolojinin kullanılması ve üretimin burada gerçekleşmesinin sağlayacağı maliyet avantajları kadar, en son teknolojiyi çok daha hızlı sunabilme imkânı da bulabileceklerini belirtti. Ayık, lojistik, gümrükleme , gibi diğer hem zaman hem maliyet unsurlarını ortadan kalkması, Türkiye'ye uygun daha esnek daha özel konfigürasyonların hızlı bir şekilde sunulabilmesi gibi çok ciddi katma değerlerden yararlanacaklarına da dikkat çekerek, 8 yıldır Türkiye'de sürdürdükleri pazar liderliğini artırarak devam ettirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Kurulacak bilgisayar fabrikasının kapasitesi yılda 2 milyon adet. Ertuğ Ayık, şu anda üretimin %10-15 lik kısmının iç piyasa için planlandığını, geri kalanın ihraç edileceğini belirtirken, iç pazarın daha da büyümesi halinde bu oranlarda değişiklik yapabileceklerini de söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HP, Bilgi Teknolojisi alanında, hedef gruplar, hizmetler ve ürün çeşitliliği konularında verdiği hizmet ve sunduğu çözümlerle birçok rakibinden ayrıldığını belirtiyor. HP Kişisel Sistemler Grubu Türkiye Müdürü Ertuğ Ayık HP'nin farkını da şu sözlerle vurguluyor:

" HP'nin dünyada ulaştığı konum itibariyle çok önemli bir farkı var; hemen hemen bütün müşteri grupları (tüketici, kobi, kurumsal ve kamu) ve mümkün bütün ürün çeşitlerine (taşınabilir, masaüstü, akıllı telefonlar, iş istasyonu, ince işlemci) ait bir portföyünün olması. İleride de bütün bu kategorilerde liderliğini devam ettirecek bir hedefi var. Burada da HP bütün müşteri grupları için yeni ve lider ürün kategorilerine yatırım yapmaya devam edecek. "

Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Made in Turkey’ tarih oluyor Swat Haber Arşivi 0 13 Ocak 2012 08:59
Made in Turkey SLyther Otomobil Haberleri 0 17 Aralık 2011 12:05
Kabus Made in Turkey inFerno Online Oyunlar 1 08 Nisan 2007 00:12