IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Eylül 2006, 14:57   #1
inFerno
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kabus Made in Turkey





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Türklerde bir atılım başlıyor ve çok güzel oyunlara imza atıyorlar. En son 3 Türkün bir araya gelerek kurduğu bir şirkettin yaptığı FARCRY oyunu ile iftar etmiştik. Grafiksel anlamda çok başarılı olmasının yanı sıra muhteşem fiziki alanlarla gözlerimizi doldurmuştu.Oyundaki her türlü manzara gerçek hayatı gözler önüne seriyordu. Sırf o manzarayı seyretmek için oyunu alan oynayanlar bile olmuştu. Yaz günleri oyunu oynarken suya girip yüzdüğümüzde, bizi adeta serinletiyordu. Kısacası o anı yaşatıyordu. FARCRY gerçekten inanılmaz bir yapımdı ve gurur duymamak elde değildi. Şimdi ise Son Işık adındaki bir firmanın adından uzun süre bahsedilecek kalitede bir oyun yapmakta olduğunu öğrendik ve resmi sitesinden öğrendiğimiz haberleri sizlere yansıtacağım.
Oyunun konusu, 1995’li yıllarda çok uzaklardan ‘ Dehri ’ adında biri gelir ve o bölgede değişik bir inanç ortaya koyar. İşin ilginç tarafı kimse bu cinsi dahi belli olmayan bu varlığı tanımaz ama bu varlık insanlığın dışında sihirsel güçleri olan bir varlıktır. Tam 5 sene sonra ülkenin ileri gelen, belli güçlere sahip insanlar bu gizli varlığın ortaya koyduğu inanca katılırlar. İnananlara hayatı boyunca istedikleri ama ulaşamadıkları yaşamı sunacağı garanti verir. Ona katılmayanları da düşmanı belirleyip, cezalandırmak amaçlı bir savaş açar. Kısa sürede bu inanışa katılan sayısı dünya nüfusunun 3/2 sine ulaşmıştı. 2002 yılında ise Dünya nüfusunun tamamı denilebilecek sayıda insan bu inanca katılır. Bu Dehri adındaki ne olduğu belirsiz yaratık dünyayı 22 bölüme ayırır ve her bir bölmeye bu yeni inanışa karşı direniş örgütleri kurar. Hikayemiz Dünyanın 22 parçaya bölünen ve en son parçası olan İstanbul’da geçmemektedir. Oyunun konusu hakkındaki bilgiler böyle.
Oyunun kısaca özellikleri bunlar ;
Oyunda Türkçe seslendirme ve altyazı üzerine kurulduğu için rahat anlaşılır bir oyun . Her oyunda 1 kahraman yer alır ama bu oyunda 3 farklı karakterle ( Demir, Ebru ve İnzar) oynama şansımız var . Tür olarak aksiyon oyunudur ve aksiyon oyunlarında olduğu gibi bulmaca çözeceğiz. . 4 adet farklı, kendine özgü alan yer ortam var. Yüzün üzerinde alt level var. İ İstanbul'un tarihi ve fantastik mekanları. (Kız Kulesi, Yere Batan Sarnıcı ) arasında geçiş yapacağız . Oyunda kullanabileceğimiz karakterler arasındaki İnzar karakteri için 15 farklı kombo atak ve 6 farklı büyü çeşidi kullanılmakta ve oyunda toplam 42 adet bulmaca yer alıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karakterlerden özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse ;
Bayanlar önden diyerek başlayalım. Ebru ; yaş : 26 doğum yeri İstanbul / Kadıköy , Doğum yılı 1980, kilosu 55 kg , boyu 1,72 cm fiziksel özellikleri bundan ibaret.
Ebru’nun kulladığı silahlar ; tek bir silah oda socka
Şimdi Demir adlı erkek karakterden bahsedelim : Demir : yaş 29 , doğum yeri İstanbul, doğum yılı 1977 , kilo 84 kg , boy 1.84 cm
Demir’in kullandığı silahlar oldukça fazla ; el bombası, bir adet tabanca , sabit ayaklı R65, Rator Ağır makinelı, 1 adet pompalı, Mp3 Saldırı silahı, lazer başlıklı TZ42, Serpme mayın
Diğer bir erkek karakter İnzar : Boyu 1.83 cm olduğundan başka özellikleri bilinmiyor ama bazı sihirsel güçleri var ;
En başta Hız farkı ; bu büy sayesinde düşmanlarınızı yavaşlata bileceksiniz. Soğuk son ; büyüsü sayesinde düşmanlarınızın üzerine buz çivileri yağdıra bileceksiniz. Bunların dışında düşmanlarımızı savunma taktiği ile onların ne olduğunu fark etmeden ölmelerine sebep olacaksınız. Daha sonra gafil avlama gibi bir çok sihir gücüde yer almakta.
Devri hakkında daha öncede söz ettiğim gibi ona dahil hiçbir şey bilinmiyor. Sadece kullandığı bir takım yaratıkları var. Başlıca isimleri ; Artal, Baba , Cino, Duma Latex , Lusi, Madun, Zipçi, Atıl ve Arı olarak bilinmekte.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyunla ilgili duyduğunuzda beğenmeyeceğiniz ama oynadığınızda bayılacağınız mekanlar var. Beğenmeyeceğiniz diye bahsetmiş olduğum genel olarak binalarda dövüştüğümüz için kapalı alanlara sıkışmaktasınız. Beğeneceğiniz dememin nedeni ise alanların yani savaş yapacağımız yerlerin estetik bakımından çok detaylı yapıldığıdır. Yani kısaca hem grafiksel hemde fiziksel anlamda güzel mekanlar bizi bekliyor. Oyunla ilgili tüm özellikler bunlardan ibaret. Oyunun çıkış tarihi Eylül olarak verildiği için her an tüm Vestel bayilerinde satışa sunulabilir . .

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türklerle gurur duymamız gereken bir an daha yaşayacağız bundan eminim. Sitemizde oyunla ilgili yayınlanan ekran görüntülerinin hepsi oyun içerisinde mevcutmuş. Ön incelememi okuduktan sonra oyunla ilgili yeteri kadar bilgi edinmiş olacaksınız. Ama siz yinede resmi sitesini ziyaret etmeyi ihmal etmeyin .

-ALINTIDIR-

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Nisan 2007, 00:12   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kabus Made in Turkey




bitirdim siradaki gelsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Hero was here.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
kabus, made, turkey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Made in Turkey SLyther Otomobil Haberleri 0 17 Aralık 2011 12:05
Made in Turkey HP'ler dünyaya satılacak FrAnK}{MArtIN Bilgisayar Donanımı 0 09 Şubat 2011 18:38
HP,Made in Turkey Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 26 Mayıs 2010 15:53