IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2010, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yoğun ofislerin can simidi!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, lazer tabanlı çok fonksiyonlu ofis ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Xerox'un KOBİ'lere yönelik satışa sunduğu yeni ürünü WorkCentre 3550, çalışanların ortak kullanımına sunulacak ve tek bir makineden çok farklı çözümler bekleyen firmalar için uygun bir ofis ürünü.

Xerox WorkCentre 3550, otomatik çift taraflı baskı yapabiliyor ve dakikada 33 A4 sayfa siyah beyaz kopyalama, yazdırma, faks ve renkli tarama işlemi yapabiliyor. Üzerinde bulunan CentreWare Internet Hizmetleri Yönetimi yazılımı ile daha verimli ve tasarruflu çalışmayı sağlıyor. Xerox WorkCentre 3550, 1,050 sayfaya kadar çıkartılabilen 550 sayfalık standart kağıt kapasitesi ile yoğun ofislerin iş akışına uygun hareket ediyor.

Xerox WorkCentre 3550'de bulunan güvenli baskı özelliği, kullanıcıların daha önceden belirledikleri güvenlik şifresini girmeden belgeyi basmıyor, hafızasında saklı tutuyor. Üzerinde bulunan Optik karakter tanıma yazılımı (OCR), kullanıcıların taradıkları kağıt belgeleri hızlıca ve kolayca düzenlenebilir, yönetilebilir elektronik dokümanlara çeviriyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Xerox WorkCentre 3550'in üzerinde yer alan USB girişinden, harici USB belleklerle baskı alınabiliyor ya da tarama işlemi yapılabiliyor. Xerox WorkCentre 3550, bilgisayardan tarama, e-postadan tarama, faks yönlendirme, fakstan e-postaya tarama gibi yöntemlerle, kullanıcılara dokümanları farklı yollarla gönderme seçeneği sunuyor.

Kullanıcı dostu kontrol paneli ve etkin menü düzenlemesi, Xerox WorkCentre 3550'nin kullanımını kolaylaştırıyor. Tarama ünitesine bir seferde 60 sayfa doküman yerleştirilebilen ve çift taraflı tarama yapabilen tarama ünitesi (Duplex Automotic Document Feeder - DADF) hızlı ve kaliteli bir tarama imkanı veriyor. N-up baskı (çoklu sayfayı tek sayfaya sığdırma) özelliğine de sahip WorkCentre 3550, toner tasarruf modu sayesinde toner kullanımını ve baskı maliyetini en aza indiriyor. Ayrıca kimlik kopyalama özelliği de bulunan Xerox WorkCentre 3550 ile kimlik kartı veya ehliyet gibi belgelerin her iki tarafını sayfanın bir yüzüne tek seferde fotokopisi çekilebiliyor.

Xerox WorkCentre 3550, yüksek hızlı USB 2.0 bağlantısını destekliyor. Xerox WorkCentre 3550, Xerox distribütörleri aracılığı ile 2 yıl Xerox garantisi ile 880 USD + KDV fiyatıyla tüketicilere sunuluyor.
Kaynak : Chip.


__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ofislerin, simidi, yoğun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mahlepli Kandil Simidi AngeL Hamur İşleri 0 14 Ocak 2015 02:40
Patatesli Sahur Simidi Violent Hamur İşleri 0 22 Mayıs 2013 22:56
Ev Simidi Zen Hamur İşleri 0 01 Şubat 2013 19:47
Prestijli rezidansta yaşam başladı, ofislerin yüzde 50’si bir ayda kiracı buldu Sihir Haber Arşivi 0 19 Kasım 2011 12:27