IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mayıs 2013, 13:48   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İNCELEME: WD Black 4 TB sürücü!




Sabit sürücülerde dünya lideri olan WD®, bugün en yüksek performanslı, en yüksek kapasiteli masaüstü sabit sürücüsü olan; WD Black™ 4 TB, 3.5 inç, 7200 RPM sürücüyü duyurdu.

WD Black sabit sürücüler 7200 RPM dönüş hızı, 64 MB ön bellek, çift kademeli hareketlendirici teknolojisi, SATA 6 gigabit/saniye (Gb/s) arayüz ve entegre çift işlemci ile maksimum-kapasitedeki bir sürücüde üstün performans sağlıyor.

‘Oyun, multimedya ve ----- edit gibi zorlu bilgisayar uygulamalarının özelliklerini ve işlevselliğini maksimize eden yeni WD Black 4 TB sabit sürücüler - ödün vermeksizin - kapasite ve performans sunuyor.’ diyen WD’nin son kullanıcı depolama grubu başkan yardımcısı Matt Ruthledge ‘WD masaüstü kullanıcıları, WD Black sabit sürücülerini seçerken, yoğun masaüstü bilgisayar uygulamalarıyla kolaylıkla başa çıkabilmeleri için gereken kapasite, performans ve güvenilirliğin en mükemmel karışımına sahip oluyorlar.’ diye ekledi.

WD Black 4 TB sabit sürücülerin özellikleri:

İkili işlemci - Performansı maksimuma çıkarmak için işlemci gücünü iki katına çıkarır.

Çift Kademeli Hareketlendirici teknolojisi – Çift hareketlendirici, veri yolu üzerindeki pozisyon kesinliğini sağlayan bir kafa pozisyonlandırma sistemidir. Birincil hareketlendirici, geleneksel elektromanyetik hareketlendirici kurallarına göre kaba bir yer değiştirme sağlar. İkincil hareketlendirici ise piezoelektrik hareket kullanarak ince ayar yapar ve kafa pozisyonlandırmasını daha yüksek seviyede bir kesinliğe ulaştırır.

IntelliSeek™ – Güç tüketimi, gürültü ve vibrasyonu düşürmek için optimum arama hızını hesaplar.

StableTrac™ - Sistem kaynaklı titreşimi azaltmak ve okuma yazma işlemleri sırasında doğru izleme sağlamak üzere disk plakaları sabitlemek için motor gövdesi her iki uçtan sabitlenir.

NoTouch™ Meyil Yükleme teknolojisi - Kayıt kafası, disk ortamı ile hiç temas etmez ve bu da kayıt kafasının ve ortamın çok daha az yıpranmasını ve geçiş sırasında sürücünün daha iyi korunmasını sağlar.

Fiyat ve Bulunabilirlik

WD Black 4 TB (model WD4001FAEX) sabit sürücülerini seçkin bayi ve distribütörlerde bulabilirsiniz. WD Black 4 TB sürücü için Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı $399 USD+KDV. WD Black sürücüleri beş-yıl sınırlı garantiye sahiptir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
4, black, sürücü, tb, wd, İnceleme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İNCELEME: HTC One SV! Zen Cep Telefonlar 0 26 Mart 2013 22:03
İnceleme SLyther Otomobil Haberleri 0 24 Şubat 2013 11:27
Fences İnceleme ALeMCi Bilgisayar Donanımı 0 01 Nisan 2012 20:11