IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2015, 10:08   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Football Manager 2016




Kaç yıl geçmesine rağmen eskimeyen ve her yenisi çıktıkça kendisini deli gibi oynatan bir oyun varsa o da Football Manager oyunudur. Çıktığı günden bu yana en çok sevilen menajerlik oyunu olan Football Manager, biz menajerlik severler için adeta bir hazine niteliğinde. Hiç unutmam, Football Manager 2013 çıktığında arkadaşımla beraber geceleri sabah, sabahları gece yapardık.

1000-1500 saat arasında toplam oynama süremin bulunduğu bu serinin oynanan 550 saatini 2013 oyununa harcamışımdır. Gelmez denilen oyuncular geldi, nice oyuncular gitti ama artık bunlar eskide kaldı. Hiç unutmam en son oynadığım Football Manager oyununda Galatasaray’ı 18 yıl arka arkaya şampiyon yaptığımı bile hatırlarım. Nice şampiyonlar ligi, nice Avrupa ligi ve Türkiye kupaları kazandım ben bile hatırlamıyorum. Artık kayıt dosyasından dolayı bilgisayarım o kadar kasıyordu ki, yeni oyuna başlamıştım bu yüzden.

Championship Manager’in devamı niteliğinde olan oyun, 2004 yılından itibaren yeni ismine yani Football Manager’e geçmiştir. Dağıtıcı firma Eidos’tan ayrılıp SEGA’ya geçtikten sonra gerçekleşen bu isim değişikliği, oyuna ayrı bir hava da katmış, şahsen eski ismine oranla yeni ismi daha iyi geliyor bana. Her neyse, daha fazla uzatmadan yeni oyunumuz Football Manager 2016’yı incelemeye geçelim.

Football Manager 2016, yapımcı Sports Interactive şirketinin bu isimle çıkardığı 11. oyunu olma özelliğini taşıyor. SEGA tarafından dağıtımına devam edilen oyun, bu sefer karşımıza ciddi ve güzel değişikliklerle çıkmış gibi duruyor.



Oyuna ilk girdiğimizde her zamanki sade tasarımı ile karşılayan oyun, takım seçme dahil pek bir farklılık getirmemiş ama bu haliyle de gayet hoş zaten. Ayarlarda da pek bir değişiklik gözükmüyor fakat ilk yenilik Yeni Kariyer Oyunu ile devam ettikten sonra karşımıza çıkıyor.



Yeni eklenen iki mod bizi bu alanda karşılıyor. İlki Football Manager Touch ve bu mod bizi mini bir ligde rakiplerimiz ile karşılaşmamızı sağlıyor. Ayriyeten bu modda çapraz kayıt sistemi mevcut ve bilgisayarda başladığınız bir oyunu bulut sistemine kayıt ederek tablet üzerinden devam edebilme hakkınız var. Aynı şekilde tabletten başlatıp bilgisayardan da devam edebilirsiniz. İkinci yenilik ise takım kurmak. Normal oyunda veya Touch modunda kendinize sıfırdan bir kulüp yaratarak oyuna başlayabilir ve bu takımla zaman içinde büyük başarılara imza atabilirsiniz.

__________________
Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan."
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, football, manager


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Football Manager 2015 İNCELEME Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 30 Kasım 2014 13:07
Football Manager 2015 geliyor! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Ekim 2014 21:44
Football Manager 2012 KarakıZ Bilgisayar Oyunları 1 04 Şubat 2012 21:04