IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2010, 18:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Daha Hassas, Daha Net Çekimler




Sony, anıları daha da kolay paylaşmak için bellek kartına ve dahili flash belleğe çekim yapan, küçük, hafif ve yeni on Handycam modelini duyurdu.
Daha uzun kayıt süresi sağlayan yeni Handycam'ler arasında dört özel paketli HDD modeli yer alıyor. Premium HD Flash Bellek ve HDD modelleri (CX550V, XR550V, XR350V, CX305), daha önceki Handycam video kameralara kıyasla yaklaşık 2x daha büyük çekim alanı sağlayan geliştirilmiş geniş açı özelliğine sahip yüksek kaliteli Sony G Lens'i içeriyor.
Bu sayede partilerde, doğum günlerinde ve diğer özel günlerde çekilen kalabalık grup fotoğraflarına herkesi sığdırmak çok daha kolay hale geliyor. CX550V/XR550V modellerin geniş açı performansı, önceki modellere göre daha küçük gövdelerde bile, video için sınıfının en iyisi 29.8 mm ve fotoğraflar için de 26.3 mm'ye kadar (35 mm'ye eşit) ulaşıyor. İsteğe bağlı Geniş Açılı Lens'ler (VCL-HGA07B) hafif, küçük, taşıması kolay formlarıyla daha fazla geniş açı isteyenlere 22.4 mm'ye varan geniş görüntü imkanı sunuyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Üç yeni InfoLITHIUM V serisi pil (NP-FV50/70/100) önceki modellere oranla %15 daha fazla çekim süresi sağlıyor.

Handycam'in orta ve üst modellerindeki yeni Aktif Modlu Optik Görüntü Sabitleyici özelliği optik ve elektronik sabitleme sistemleri ile kameranın titreme etkilerini önemli ölçüde azaltarak şimdiye kadarki en iyi titremeye karşı '3-yollu' performansı sunuyor. Bu sayede zoom ayarlarının geniş açı ucunda 10x daha titremeyen resimler elde edilirken telefoto zoom ayarlarında da daha net ve titremeye karşı 2x daha iyileştirilmiş bir performans ortaya konuyor.
Sony tarafından geliştirilen ve büyük beğeni toplayan, hassaslığı 2x artırılmış Exmor R CMOS Sensör, standart olarak tanımlanan yelpazenin en üst düzey modeli DCR‑SX73'ün yanı sıra, artık bütün HD Handycam modellerinde bulunuyor. Yenilikçi 'arkadan aydınlatma' tasarımı, sensördeki bağlantı kabloları tarafından gölgelenmeden, cihazın ışığa duyarlı alanlarına daha fazla ışığın ulaşmasını garanti ediyor.
Bu da hassasiyeti klasik 'önden aydınlatmalı' yapıyı kullanan algılayıcılara kıyasla artırıyor. Çekim gürültüsünün büyük ölçüde azaltılmasıyla, detaylı ve doğal görünümlü sonuçlar düşük ışıklı mekanlarda bile garantileniyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bütün Handycam modelleri, video ve fotoğraf koleksiyonunu daha kolay yönetmek ve eğlenmek için yeni görünümlü bir arayüz sunuyor.

Yeni ince bir çerçeve tasarımı ile genişletilen Clear Photo LCD çekim alanını kadrajlarken ve izlerken daha iyi görüntü sağlıyor. 6.7 cm'lik ekrandaki piksel sayısı 230k noktaya (219 k noktadan), izleme açısı da çekiminizin herkese daha net bir resim şeklinde görünmesi için 170 dereceye kadar yükselmiş durumda.
Amiral gemisi CX550 ve XR550 modelleri, daha büyük 8.8 cm Xtra Fine LCD ile öne çıkıyorlar. Sony tarafından üretilen amiral gemisi S-Frame dijital fotoğraf çerçevelerinde kullanılan TruBlack teknolojisi özelliği ile bu ekran, mükemmel kontrast ve çözünürlüğü garanti ediyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cekimler, hassas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yabancı dili daha kolay ve daha kısa sürede nasıl öğreniriz? PySSyCaT İngilizce 0 30 Eylül 2014 10:56
Utangaç İnsanların Zihinleri Daha Hassas! xena Ruh Sağlığı 0 18 Mayıs 2014 19:37
Windows 8 daha hafif, daha hızlı ve daha etkili! She Windows 0 28 Eylül 2011 17:02
Projeleri Daha Hızlı, Daha Ekonomik Ve Çevreye Daha Az Etki Yaratacak Şekilde Tasarla Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Ekim 2010 18:09
Erkeklerin Böbrekleri Daha Hassas! Kralice Ah Erkekler 0 28 Mayıs 2008 09:20