IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2012, 19:19   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Digiturk ve LG'den Lig TV uygulaması!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Digiturk’ün LG Smart TV için oluşturduğu yeni uygulaması, Lig TV ile futbol keyfini ikiye katlıyor.

LG Electronics işbirliğiyle LG Smart TV’den takip edilecek bu uygulamayla futbol tutkunları, takımları ve futbolla ilgili her bilgiye anında ulaşabilecek.
İşbirliği kapsamında ayrıca İngiliz Premier Lig maçları da LG Electronics sponsorluğunda 3D olarak Lig TV izleyicisi ile buluşacak.
Teknolojiyi televizyon yayınıyla ekrana taşıyan Digiturk, Lig TV için oluşturduğu yeni uygulaması ile futbola dair her detayı izleyicilerin evine getiriyor. Lig TV izleyicisi için özel olarak geliştirilen ve LG Electronics işbirliğiyle LG Smart TV’den takip edilecek bu uygulamayla fikstürler, kritik pozisyonlar, en iyi goller ve maç yorumları gibi futbola dair pek çok bilgi ücretsiz olarak ve kolayca takip edilebilecek.
“TV teknolojilerinin takipçisiyiz”
LG Electronics işbirliğiyle LG Smart TV’den takip edilecek bu uygulamanın tanıtımı 22 Ocak Pazar akşamı 3D yayınlanan Arsenal - Manchester United maçı öncesinde Reina’da yapıldı.
Futbol tutkunlarının bir arada olduğu etkinlikte konuşma yapan Digiturk Medya Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esin Yazal Koyuncu, 2010 yılında başlatılan yeni nesil 3D yayıncılık anlayışıyla önce VOD stüdyo içeriklerini, ardından İZ TV ekibinin çektiği üç boyutlu belgeselleri LG ile beraber evlere taşıdıklarından bahsetti.
Digiturk’ün televizyon teknolojilerini yakından takip eden bir şirket olarak, internete bağlanabilen Smart TV’lerdeki uygulamalarla katma değerli servislerde de gelişimini sürdürdüğünün altını çizen Koyuncu, “Bu alanda ilk olarak LG Smart TV’lerde yer alan Lig TV uygulamasını hayata geçirdik. Uygulama futbolseverlere Spor Toto, Super Lig ve Avrupa Liglerinden canlı sonuçlara, futbol haberlerine, gol görüntülerine ve maç özetlerine Smart TV’lerinden ulaşma imkânı veriyor. Önümüzdeki günlerde Digiturkwebtv uygulaması da eğlenceli diziler, belgeseller ve futbola dair ilginç içeriklerle LG Smart TV‘lerde yerini alacak” diye konuştu.
“Hedefimiz Smart Cinema 3D TV’lerde bir numara olmak”
LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho konuyla ilgili olarak “LG olarak her zaman yeni teknolojiler geliştirmek ve bu teknolojileri tüketicilerimizin hayatını kolaylaştıracak ekstra fonksiyonlar ile sunmaktan gurur duyuyoruz. Smart TV’lerdeki Smart Menü’yü her geçen gün zenginleştiriyoruz. Bunu yaparken kullanıcıların isteklerini göz önüne alıyor ve onlara en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Televizyon izleme alışkanlığını teknolojiyle şekillendiren Digiturk, fark yaratan 360 derece projeleriyle reklam verenlere çoklu seçenekler sunuyor. Her daim gündemde olan ve her koşulda bir tutku olarak yaşanan futbolun bu uygulamayı gerçekleştirmek için çok uygun bir tema olduğuna inanarak Digiturk ile bu alanda işbirliği yaptık” dedi.
Sözlerine “Teknoloji devi LG olarak bu sene birincil amacımız 3D=LG algısını güçlendirmek ve pazarda bir numara olmak. Bunu başarabilmek için Smart Cinema 3D TV serimizi çeşitlendirip, daha hafif gözlükleri tüketicilerimizin beğenisine sunacağız ve 3D ürün çeşitliliğimizi de geliştireceğiz.” diye devam eden Calvin Cho, LG’nin kendi Smart TV platformunun yeni versiyonu ile Smart TV sektöründe başı çekeceklerini de belirtti ve sözlerini “LG, Smart TV sektöründe de başı çekecek. Yeni fonksiyonları “Sesle Tanıma”, “Sihirli Hareket”, “İşaretleme” ve “Hareket” tuşunu içeren “Sihirli Kumanda” fonksiyonlarının ise müşterilerimizi fazlasıyla tatmin edeceğine inanıyoruz.” diyerek tamamladı.
Digiturk uygulaması nasıl çalıştırılıyor?
Lig TV uygulaması, kullanıcıların kolay ulaşabilmesi amacıyla doğrudan ana ekrandaki ‘YENİ’ başlığının altında yer alıyor. Uygulamayı yüklemek için, “Uzaktan Kumanda” ya da “Sihirli Kumanda” ile seçip, gelen ekranda “KUR”u işaretlemek gerekiyor. Bu şekilde Lig TV uygulaması “UYGULAMALARIM” başlığı altına yerleşiyor. Ardından “UYGULAMALARIM” bölümünden Lig TV’yi seçip çalıştırarak futbol keyfini başlatmak mümkün.
Lig TV’de ekrana gelecek İngiltere Premier Ligi Maçları
Tarih – Saat:
22.01.2012 18:00 Man.Unt. – Arsenal
11.02.201214:45 Man.Unt. – Liverpool
03.03.2012 17:00 Liverpool – Arsenal
10.03.2012 17:00 Arsenal – Newcastle
07.04.2012 17:00 Arsenal – Man.City

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
digiturk, lgden, lig, tv, uygulaması, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İhaleyi Digiturk kazandı Lucifer Haber Arşivi 0 14 Ocak 2010 16:15
Digiturk-te Spormax Yayinda.... birdalksk Uydu Dünyası 0 16 Ağustos 2008 18:54