IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2012, 17:43   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung'tan yeni akıllı fotoğraf makineleri!




Samsung akıllı fotoğraf makinesi ailesini mükemmel kalitede çekimler sunan en yeni modelleri WB850F ve ST200F ile genişletiyor.

Yüksek kalitede fotoğraf çekme özelliğinin yanında paylaşım ve saklamada da büyük kolaylık sağlayan Samsung, kullanıcılarını akıllı teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor.
Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından biri olan Samsung Electronics, Nisan ayında satışa sunulacak olan ST200F ve WB850F ürünleriyle akıllı fotoğraf makinesi ailesine yeni üyeler eklemeye devam ediyor. Wi-Fi özellikli yeni seyahat fotoğraf makineleri serisinde yer alan WB850F ve ST200F model fotoğraf makineleri görüntü paylaşımını ve saklamasını kolaylaştırmanın yanında kullanıcılara son teknoloji gelişmiş optik zum ve görüntü kalitesi de sunuyor. İdeal bir seyahat arkadaşı olan Samsung’un genişleyen akıllı fotoğraf makinesi ailesi kompakt, hafif ve dayanıklı tasarımlarıyla öne çıkıyor.
Samsung, Akıllı Fotoğraf Makinesi Ailesinin yeni üyelerinin sunduğu gelişmiş Wi-Fi teknolojisi kullanıcıların fotoğraf çekme, paylaşma ve saklama tarzlarına yepyeni bir alternatif getiriyor. Samsung’un yeni yüksek zumlu akıllı fotoğraf makineleri ile fotoğraf aktarımında kabloların arasında kaybolmayan kullanıcılar, fotoğraf çekimi ve paylaşımını olduğundan daha eğlenceli ve akıllı hale getiriyor. Fotoğraf makinesi ailesinin yeni üyeleri WB850F ve ST200F sayesinde kullanıcılar, Samsung’un Cloud (Bulut) hizmetleri AllShare Play ve Microsoft SkyDrive’da yer alan ücretsiz veri depolama alanından yararlanarak, fotoğraflarına her yerden erişme şansına sahip olacaklar.
Samsung Akıllı Fotoğraf Makinesi Ailesinin yeni üyeleri farklı yerlerin gelişmiş harita özellikleriyle keşfedilmesini sağlıyor
Samsung’un sürekli genişleyen Akıllı Fotoğraf Makinesi Ailesi tüm kullanıcılarına yeni yerleri keşfederken en iyi fotoğraf çekimi ve paylaşım deneyimini sunuyor. Samsung’un WB850F ve ST200F modellerinde yer alan SMART yüksek zumlu ve Wi-Fi özelliği ile kullanıcılar Wi-Fi bağlantı noktalarının bulunduğu heryerde fotoğraflarını e-posta ile paylaşmanın yanında Facebook, Picasa gibi sosyal paylaşım ağlarına yükleme şansı yakalıyorlar.
GPS ve Live Landmark özelliklerini de sunan WB850F modeli kullanıcıların haritaları indirebilmelerine ve tek bir tuşa basarak yakınlarında bulunan yerlerle ilgili bilgilere ulaşmalarına olanak sağlıyor. Genişleyen akıllı fotoğraf makinesi ailesinin bu yeni üyeleri Dijital Pusulaları ile kullanıcıların yönlerini bulmasını sağlayarak belirli bir yerden ne kadar uzakta olduklarını da gösteriyor. Yeni WB850F modelinde bulunan MapView fonksiyonu da yeni gittikleri bir şehri keşfetmelerinde en büyük yardımcısı oluyor.
WB850F yüksek zum lensi ile kullanıcıların en küçük detayları bile yakalamasına olanak tanıyarak en kaliteli çekimleri akıllıca gerçekleştiriyor. WB850F’de 21x optik zum (Samsung’un bugüne kadarki en yüksek zum özelliğine sahip fotoğraf makinesi) ve ST200F’te de 10x optik zum lensleri yer alıyor. Tüm detayları en çarpıcı şekilde yakalamak için bu zumlu modellerde 16 megapiksel bulunuyor. (WB850F’te 16.2 Megapiksel). WB850F’de ayrıca düşük aydınlatmalı ortamlarda dahi görüntü kirliliğini ve deformasyonu azaltan alanının öncüsü BSI CMOS sensör teknolojisi de yer alıyor. Bu kristal berraklığındaki detay WB850F modelinde de yer alan 3.0 inç VGA AMOLED ekranda tüm netliğiyle deneyimlenebiliyor.
Samsung Akıllı Fotoğraf Makinesi yeni üyeleri Full HD format fırsatı sunuyor
Kullanıcılar dünyanın neresinde olursa olsunlar Samsung’un akıllı seyahat fotoğraf makineleriyle çektikleri görüntüleri HD formatta paylaşabiliyorlar. WB850F Full HD çekim özelliği ile inanılmaz detayları yakalayabiliyor, 1080/60i çözünürlükte manzara resimleri çekebiliyor. ST200F’de ise benzersiz deneyimleri tüm canlılığı ve renkleri ile ölümsüzleştiren 720/30p HD çekim özelliği bulunuyor.
Hareketli Fotoğraf özelliği ile her resim canlanıyor
Samsung’un ST200F modelinde bulunan (Hareketli Fotoğraf) özelliği ile kullanıcılar normal bir fotoğrafta yer alan bir öğeyi canlandırabiliyor ve karenin içinde giren diğer her şeyi durdurabiliyor. Ardından fotoğraf makinesi üzerinde anında istediği düzenlemeleri yapabiliyor ve Wi-Fi özelliği ile bilgisayara gereksinim duymadan istedikleriyle paylaşabiliyor.
Samsung’un Akıllı Fotoğraf Makinesi Ailesi’ne katılan modelleri en iyi fotoğraf karelerini yakalıyor
Samsung kullanıcılara yeni zumlu fotoğraf makineleri ile en iyi kareyi yakalama fırsatı veriyor. WB850F ile kullanıcılar Tamamen Manuel Kontrol modu ile fotoğrafçılıktaki yeteneklerini keşfedebiliyor ve ayrıca tüm yeni modellerde yer alan OIS (optik görüntü sabitleyici) özelliğinden yararlanabiliyor (OIS WB850F ve ST200F’de yer alıyor). Yine tüm modellerde yer alan Akıllı Oto 2.0, kullanıcılara daima en iyi sonucu verebilmek için en uygun çekim modunu tanımlıyor ve otomatik olarak seçiyor. Havai fişek gösterisi, loş ışıklı bir parti gibi birçok değişik ortamı tanıma teknolojisi sayesinde Akıllı Oto 2.0 çekim şartlarını belirliyor ve mükemmel sonuçları elde etmek için otomatik olarak gerekli ayarları yapıyor.
Samsung Akıllı Fotoğraf Makineleri Live Panaroma özelliği ile herkesi fotoğraf karesine sığdıran sığdırıyor!
WB850F ve ST200F yer alan Live Panorama özelliği ile kullanıcılar daha çok hareketi yakalayabiliyor, hiçbir detayı kaçırmadan geniş panoramik çekimler yapabiliyor. Bu fonksiyon deklanşöre hafifçe basılı tutarak ve fotoğraf makinesini çekilmek istenen görüntüyü kapsayacak şekilde gezdirerek çalışıyor. Kullanıcılar makinelerinin LCD ekranından çektikleri karenin tamamını ön izleme yoluyla inceleyebiliyor.
Samsung’un yeni WB850F ve ST200F modelleri seyahatlerinize eğlence katıyor
Samsung’un yeni modelleri seyahatlere hem eğlence hem yaratıcılık katıyor. Kullanıcılar Bölmeli Çekim (Split Shot) özelliği ile ekranı üç ayrı kareye bölebiliyor, maksimum üç farklı görüntüyü harmanlayıp farklı görüntüler elde edebiliyor ve seyahatlerini bambaşka bir görüş açısından görüntüleyebiliyor. Sihirli Çerçeve özelliğini kullanarak, fotoğrafını çekecekleri kişiyi eğlenceli bir ortamın tam ortasında konumlandırabiliyor. Bunun için, önceden tasarlanmış film posteri benzeri fonlardan birini ya da bir bölümü silinmiş olan çekilmiş mevcut bir fotoğrafı arka fon olarak seçebiliyor. Kullanıcılar Resim içinde Resim özelliği ile fotoğrafları, çektikleri göz alıcı bir anıt fotoğrafının, bir portre fotoğraflarının ya da -----larının içine yerleştirebiliyor. Böylece en sevdikleri kareleri kolaj haline getirerek daha da unutulmaz kılabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, Komik Yüz özelliği ile de resimlerini çektikleri arkadaşlarının ya da aile üyelerinin yüzlerini gerebiliyor, eğebiliyor, başlarını ya da burunlarını büyütebiliyor ve eğlenceyi katlayabiliyor. Tek yapılması gereken 5-yön düğmesine basmak. Fotoğraf makinesi hareket ettirildiğinde de Yüz İzleme özelliği, kaydedilmesi istenen komik yüzleri saklıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akıllı, fotoğraf, makineleri, samsungtan, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung'tan Wi-Fi'li dijital fotoğraf makinesi! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 24 Şubat 2012 19:21
Fotoğraf makinanızı akıllı yapan nedir? DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 23 Ocak 2012 19:13
Samsung Conquer akıllı telefon Deep Samsung 0 26 Kasım 2011 03:14
Yeni Samsung Wave akıllı telefonlar Deep Samsung 0 26 Kasım 2011 02:58
İşte ABD'nin Yeni Ölüm Makineleri Kralice Haber Arşivi 0 13 Haziran 2008 18:59