IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mart 2013, 16:34   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Samsung fotoğraf makineleri Türkiye’de!




Samsung Electronics, geliştirilmiş Smart Fotoğraf Makinelerini Türkiye pazarına sundu.

WB250F, WB200F, WB800F, WB30F, DV150F ve ST150F, bu yeni teknolojiye sahip ilk cihazlar olma özelliği taşıyor. Samsung’un yüksek zumlu WB serisi, Dual View DV Serisi ve Stil Sahibi ST serisinin yeni ürünleri olan bu fotoğraf makineleri, yüksek optik performansı ve klasik bir tarzı, Smart Fotoğraf Makinelerinin gelişmiş bağlantı özellikleriyle bir araya getiriyor. Yeni Samsung Smart Fotoğraf Makineleri Serisi Nisan ayından itibaren Türkiye’deki kullanıcılarla buluşacak.
Samsung Electronics Türkiye Dijital Görüntüleme Ürün Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Cenk Güler yeni Smart Camera 2.0 serisi ile ilgili olarak, “Samsung olarak fotoğrafın bugününü ve geleceğini, çekilen fotoğrafların anında fotoğraf makinesi üzerinden internetde paylaşabilmesinde görüyoruz. Smart Fotoğraf Makinelerinde yeni bir dönemin başlangıcındayız. Kablosuz bağlantının geliştirilmiş özellikleri ve kullanışlılığı sayesinde, olağanüstü bir internet bağlantılı fotoğrafçılık deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Yeni fotoğraf makinelerimiz günümüz tüketicisinin ihtiyacı olan görüntü kalitesini ve bağlantı olanağını bir arada sunuyor” dedi.

Pazara ilişkin beklentilerine de değinen Güler, “Türkiye’de 400 TL altındaki fotoğraf makineleri pazarın yaklaşık yüzde 70′ini oluşturuyor. Geri kalan yüzde 30′u da; daha yüksek fiyatlı, katma değerli ürünler paylaşıyor. Bizim fotoğraf makinelerimiz 300 – 1500 TL fiyat aralığında yer alıyor. Türkiye’de yıllık pazar ise yaklaşık 1 milyon adet. Biz pazarın katma değerli modellerin tüketicilere sunulması ve iyi anlatılması ile büyüyeceğini düşünüyoruz. Bizim hedefimiz, ilk aşamada bu ürünlerin satış payını arttırarak, yüzde 30’lardan yüzde 50 seviyesine getirmek. Türkiye’de şu anda pazarda 2. sıradayız ve 2013 yılında, faaliyet gösterdiğimiz diğer alanlarda olduğu gibi dijital görüntüleme alanında da liderliği hedefliyoruz. Tüketicilerin gözündeki teknoloji önderliğimizi fotoğraf alanında da pekiştirerek lider olmak en önemli hedefimiz. Zira bu sektörde de kalıcı liderliği hedefliyoruz, bütün yatırımlarımız da bu doğrultuda gerçekleşiyor.” dedi.
Fotoğraf çekmeye yeni bir boyut kazandıran Smart Camera 2.0 teknolojisi ile tanışın
Samsung inovatif Wi-Fi teknolojisine yeni özellikler ekleyerek, beğeni toplayan Smart Fotoğraf Makinelerini daha da geliştirerek; Smart Camera 2.0’ı ortaya çıkardı. Yeni özellikler eklenen ve eski özellikleri geliştirilen Smart fotoğraf makineleri, istediğiniz an fotoğraf çekme ve beğendiğiniz fotoğrafları paylaşma olanağı sunuyor. Fotoğraf makinelerinde internet bağlantısı konusunda bir devrim yaratan seri, tüketiciye geniş bir Smart Fotoğraf Makinesi portföyü sunuyor. “Tek Tuş” konsepti sayesinde internet bağlantılı cihazlar kesintisiz olarak internete bağlanabiliyor. Böylelikle, etkili bir arayüz ile, çekilen fotoğraflar tek adımda ve kusursuz bir şekilde internet üzerinden paylaşılabiliyor. Akıllı telefon kullanıcıları da göz önünde bulundurularak tasarlanan bu arayüz; dokunmatik ekranı, büyük ekranların işlevselliğiyle bir araya getiriyor. Böylelikle diğer cihazlarda ve sosyal medya sitelerinde daha hızlı düzenleme ve yükleme yapılabiliyor.
Anı yakalayın, anında paylaşın ve saklayın
Samsung Smart fotoğraf makinelerindeki Wi-Fi bağlantı özelliği, internet bağlantısını son derece kolay hale getiriyor. Kullanıcılar, Smart Fotoğraf Makinesinin gerek geliştirilmiş özellikleri sayesinde, gerekse kablosuz Wi-Fi bağlantısının avantajlarından faydalanarak bağlantıda kalmanın tadını çıkarabiliyor. AutoShare özelliği fotoğrafların çekildiği anda Wi-Fi bağlantısı sayesinde eş zamanlı olarak bir akıllı telefona ve/veya tablete gönderilmesini ve burada kaydedilmesini sağlıyor. Yoğun bir yaşam tarzına sahip kullanıcılara yönelik olarak tasarlanan bu özellik, bir kere tercih edildiğinde otomatik olarak varsayılan ayar haline geliyor. Böylelikle değerli hatıralar anında yedeklenebiliyor, paylaşılabiliyor ve saklanabiliyor. Kesintisiz bağlantı olanağı, Smart Fotoğraf Makinelerinin tasarımına da yansıtıldı. Wi-Fi bağlantısını otomatik olarak devreye sokmak için cihazın Direct Link tuşuna dokunmak yeterli oluyor. Kullanıcı, en çok tercih ettiği kablosuz bağlantı fonksiyonunu Direct Link tuşuna önceden atayabiliyor. Böylece, çekilen fotoğraflar Wi-Fi bağlantısı kullanılarak dünyanın her yerinden inanılmaz bir hızla paylaşılabiliyor.
Samsung’un benzersiz SMART CAMERA uygulaması, akıllı telefon kullanıcılarına Wi-Fi bağlantısı sayesinde istediği uygulamaları (hem Android, hem de iOS işletim platformlarında mevcut olan uygulamalar) indirme ve önceden yüklenmiş Smart Fotoğraf Makinesi özellikleriyle bağlantı kurma imkanını sunuyor. Bu sayede internet bağlantılı Samsung Smart serisi fotoğraf makineleri üzerinden istediğiniz fotoğrafları yönlendirme, paylaşma ve yedekleme olanağı sunuyor. SMART CAMERA uygulaması, geliştirilmiş Uzaktan Kumanda Kontrolü (Mobil Vizör), Mobile Link (Mobil Bağlantı) ve yeni AutoShare olmak üzere üç farklı akıllı özelliği bir araya getiriyor.
Yenilikçi özellikleriyle WB250F
WB uzun mesafeli zum serisinin yeni, gözde fotoğraf makinesi kullanıcıya şık ve klasik tasarımlı bir fotoğraf makinesiyle, üstün kalitede fotoğrafları zahmetsiz bir şekilde çekme olanağı sunuyor. WB250F’nin (ve WB200F’nin) üstün optik performansı sayesinde 18 kata kadar optik zum yapılabiliyor ve 14.2 Megapiksel BSI CMOS (WB250F) veya CCD (WB200F) sensör ve 24mm geniş açı lens ile olağanüstü fotoğraflar kolayca çekilebiliyor. Klasik bir tasarıma sahip olan WB250F, dokunmatik LCD ekran ve beş yönlü navigasyon tuşlarından oluşan hibrit bir dokunmatik arayüz içeriyor. Bu sayede kullanıcılar, cihazı kendi tercihlerine göre kontrol edebiliyor. Cihazdan en iyi şekilde faydalanmak isteyen kullanıcılar, tam manuel mod seçeneğini tercih ederek fotoğraf makinesinin tüm ayarlarını yönetebiliyor.
Ayrıca yeni WB serisi fotoğraf makineleri; En İyi Yüz gibi en doğru fotoğrafı çekmeyi kolaylaştıran özelliklerle birlikte sunuluyor. Bu özellik sayesinde, grup fotoğraflarında çekilen bir dizi fotoğraf içerisinden herkesin en iyi yüz ifadesi otomatik olarak tercih ediliyor ve böylelikle fotoğrafta herkesin en iyi şekilde görünmesi sağlanıyor. Ayrıca SMART Mode ve Hareketli Fotoğraf özellikleri kullanıcıya her koşulda profesyonel kalite ve yaratıcılık standartlarında çalışma olanağı sağlıyor. Bunlara Wi-Fi özellikleri de eklendiğinde, kullanıcı yüksek kalitede fotoğrafları hızlı ve kolay bir şekilde paylaşabiliyor. WB250F’yi beyaz, kobalt siyah, silah metali ve kırmızı olmak üzere dört renkte sunulan açılır kapanır flaş tamamlıyor.
Geliştirilmiş Yeni Smart Fotoğraf Makinesi modelleri
21 kata kadar optik zum yapabilen, 16.3 Megapiksel BSI CMOS sensörlü WB800F, düşük ışıkta mükemmel fotoğraflar çekilebilen klasik bir yüksek zum özellikli fotoğraf makinesi... Bu yüksek performanslı fotoğraf makinesinin hibrit kullanıcı arayüzü sayesinde kullanıcılar, cihazı kendi tercihlerine bağlı olarak, dokunmatik ekran veya beş yönlü manuel bir tuş üzerinden kontrol edebilir. WB800F’nin; beyaz, kobalt siyah ve kırmızı renklerde satışa sunulması planlanıyor.
Serinin yeni ‘mini modeli’ olan ve 10 kata kadar optik zum ve 24 mm geniş açılı lensler de dahil olmak üzere WB serisi bir modelin tüm özelliklerine sahip olan WB30F, yalnızca 17 mm olan ultra ince bir gövdeyle sunuluyor. Bu ince ve şık tasarımlı cihazın diğer özellikleri arasında üstün bir fotoğraf çekme deneyimine imkan sunan Sihirli Çerçeve ve Canlı Panorama özellikleri de yer alıyor. WB30F’in siyah, beyaz, kırmızı, mor ve pembe renklerde satışa sunulması bekleniyor.
DV150F Wi-Fi bağlantısını ve 1.48 inç genişliğindeki ön LCD ekranı bir araya getiriyor. Cihaz, kullanıcıların kendi portre fotoğraflarını çekmelerini her zamankinden daha kolay hale getiriyor. DV 150F’in Güzellik Paleti özelliği sayesinde mükemmel portre fotoğrafları çekilebiliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, çeşitli makyaj seçeneklerinden birini seçerek fotoğrafa uygulayabiliyor ve portre fotoğraflarına anında müdahale edebiliyorlar. Ek olarak, Akıllı Filtre 3.0, Hareketli Fotoğraf ve Sihirli Çerçeve gibi bir dizi yaratıcı özellik sayesinde ilginç, benzersiz ve paylaşmaya değer fotoğraflar kolayca oluşturulabiliyor. DV150F’in görüntüleme teknolojisi, 16.2 Megapiksel CCD sensör, F2.5 açık diyafram 25 mm parlak lens ve 5 kata kadar optik zum özelliği sayesinde olağanüstü kalitedeki fotoğraflar, Wi-Fi üzerinden anında internette paylaşılabiliyor. DV150F, şık bir alüminyum gövdeyle birlikte, erik ve limon yeşili ve açık pembe de dahil beş farklı renkte sunuluyor.
Yeni Smart Fotoğraf Makinesi modellerini ST150F tamamlıyor. F2.5 açık diyafram değerine sahip Lens, 5 kata kadar optik zum özelliği ve 25 mm geniş açı sayesinde aydınlık ve geniş manzaralı fotoğraflar çekmeyi kolay hale getiriyor. . Ayrıca 16.2 Megapiksel CCD sensör, çekilen fotoğrafların hassas ve net olmalarını sağlıyor. Wi-Fi bağlantısı, kullanıcıya hareket halindeyken bile çektiği fotoğrafları sosyal medya sitelerine yükleyerek paylaşma olanağı tanıyor. Cihaz, amatör fotoğrafçılar ve yaratıcı bireyler için mükemmel bir internet bağlantılı fotoğraf makinesi olarak öne çıkıyor. Dört farklı renkle satışa sunulan cihaz, olağanüstü fotoğraflar çekmek ve paylaşmak isteyenlere benzersiz bir kullanım kolaylığı sunuyor.
teknoloji

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fotoğraf, makineleri, samsung, türkiye’de, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung yeni telefonu Star 3’ü Türkiye’de satışa sundu DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 02 Mayıs 2012 23:52
Samsung'tan yeni akıllı fotoğraf makineleri! aSi Bilim Dünyasından Son Haberler 0 19 Mart 2012 10:47
Samsung'tan yeni akıllı fotoğraf makineleri! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 16 Mart 2012 17:43
Samsung'tan Wi-Fi'li dijital fotoğraf makinesi! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 24 Şubat 2012 19:21
İşte ABD'nin Yeni Ölüm Makineleri Kralice Haber Arşivi 0 13 Haziran 2008 18:59