IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2012, 18:52   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HP'den Officejet Pro 8600 serisi lazer yazıcılar!




HP Baskı ve Görüntüleme Grubu’nun yeni ürünleri HP Officejet Pro 8600 Plus e-AIO ve 8600 e-AIO’dan oluşan HP Officejet Pro 8600 Serisi düşük maliyeti ve yüksek kalitesi ile işletmelerin yeni gözdesi olmaya aday.

HP’nin 2012 yılına damgasını vurmaya hazırlanan yenilikçi ürünlerinden HP Officejet Pro 8600 Serisi, lazer yazıcılara kıyasla sayfa başı yüzde 50’ye varan düşük maliyet olanağı sağlıyor.
HP Officejet Pro 8600 Serisi, yazıcı, tarayıcı, faks ve fotokopi makinelerinin tüm özelliklerini tek bir yazıcıda topluyor. Aynı zamanda ePrint özelliği ile internetin olduğu her yerden baskı alabilme imkânı sunuyor. Tüm bu özellikleri tek bir yazıcıda buluşturan HP, bu ürünüyle küçük işletmelerin imdadına yetişiyor.
Gelişmiş yeni mürekkeplerle, iki taraflı kenar boşluksuz baskı ve bulut çözümlerini bir arada sunan yeni HP Officejet ürünleri sayesinde işletmeler, teknik sorunlarını da kolayca görerek oluşan hataları yok edebiliyor.
Kartvizit Tarama ve Makbuz Tarama gibi yeni HP İş Uygulamaları, KOBİ'lere ve mikro işletmelere uygulamalarda kolaylık da sağlıyor.
Lazer yazıcılara oranla yüzde 50'ye varan daha düşük maliyetlerle profesyonel kalitede renkli belgeler yazdıran HP Officejet Pro 8600 Serisi, gelişmiş mürekkepleriyle solmaya, suya ve baskı kaymasına dayanıklı belgeler yazdırıyor. Düşük maliyetli, bağımsız mürekkep kartuşları kullanılan HP Officejet Pro 8600 Plus, dakikada 20 sayfa siyah/16 sayfa renkli baskı imkanı sunuyor..
İş uygulamalarına erişme, form yazdırma ve tuş görevlerini denetleme gibi işlemleri, hareket algılama özelliğine sahip geniş dokunmatik ekran üzerinden gerçekleştirerek verimliliği artıran HP Officejet Pro 8600 Serisi’ne kablosuz olarak veya yerleşik Ethernet ile ya da doğrudan Yüksek Hızlı USB yoluyla bağlanmak mümkün.
AirPrint™ sayesinde iPad®, iPhone® veya iPod touch® cihazlariyla da e-postaları, belgeleri, web sayfalarını ve daha fazlasını doğrudan yazdırabilen HP Officejet Pro 8600 Serisi ile doğrudan masaüstünden dijital faks da gönderilebiliyor. Ayrıca bu yeni seri, belgeleri doğrudan bilgisayara, e-postaya veya ağ klasörüne tarama gibi özellikleriyle de küçük ve orta ölçekli işletmelere kolaylık sağlayan çözümler sunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8600, hpden, lazer, officejet, pro, serisi, yazıcılar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung'tan yeni mono lazer yazıcılar! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Mart 2012 18:48
Ücretsiz CD-Key(Diablo 2 serisi, Starcraft serisi, Warcraft serisi) dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Kasım 2011 12:42
Nokia 8600 Luna , Nokia 8600 Luna Hakkında Kralice Cep Telefonlar 0 28 Ekim 2008 22:54
Nokia 8600 Luna Özellikleri Kralice Cep Telefonlar 0 28 Ekim 2008 20:39