IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Şubat 2013, 18:03   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hafif, güçlü ve hızlı!




Acer, mobil bilgisayar dünyasının sınırlarını zorlayacak etkileyici bir Ultrabook serisini daha piyasaya sürdü. Yeni Aspire M5 serisi benzersiz bir performans, rahatlık, bağlanabilirlik ve pil ömrüne sahip.
İnce ve hafif olmasına rağmen 14” ve 15” form faktörlerinden taviz vermeyen Aspire M5, anında kullanılabilirlik ve her yerde mobilitenin yeni deneyimini temsil ediyor.

Aspire M5 serisi ultra ince ve akıllı tasarımından başlayarak, güçlü işlemcilerine ve grafiklerine, gelişmiş ses teknolojisinden kesintisiz bağlanabilirliğine kadar her açıdan etkileyici dizüstü bilgisayarlardır.
Göze çarpan ilk şey, devrimsel yeni görüntü teknolojisiyle bir araya gelen yeni metalik gümüş üst kapak : bu da, kenar kalınlığını üçüncü bir fütüristik efektle kesen ekran çerçevesine dahildir. Aspire M5 serisinin kusursuz hatları,geometrik biçimi ve düzgün açıları bir araya gelerek minimalist ve son derec eşık bir görünüm ve his yaratıyor.
Hızlı ve sorunsuz bir görsel deneyim için fiziksel oyun detaylarını ve efektleri hızlandıran PhysX™ destekleyen 1GB DDR5'e sahip en yeni NVIDIA®GeForce® GT640M'den gelen keskin grafik performansı ve film gibi geometrik detaylar, gerçeğe çok yakın animasyonlar için Microsoft® DirectX® 11özelliklerini barındırır.
Acer Aspire M5 Serisi, dinamik işlem performansı ve daha hızlı çoklu görev sağlarken daha az güç harcayan üçüncü nesil Intel® Core™ işlemci ailesini kullanır.
Hızlı uyanır, hızlı bağlanır...
Benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunan Acer Aspire M5 Serisi, Acer Green Instant-On uyku modundan 1,5 saniye içinde hızlı devam etme özelliği sağlar. Benzer şekilde, Acer Instant Connect kullanıcıların internete geleneksel yöntemlerden dört kat daha hızlı bir şekilde yalnızca 2,5 saniyede bağlanabilmelerini sağlayarak en sık ziyaret edilen erişim noktalarını otomatik bir şekilde tarar ve kaydeder.
Acer hafiflik ve incelik trendinin öncüsüdür: 20 mm inceliğindeki AspireM5, kolay temizlenebilen ve yazı yazma kolaylığı sağlayan optik bir sabit disk ve sayısal tuş takımına sahip (yalnızca15”) arkadan aydınlatmalı chiclet klavye (14” ve 15) içerir.
Geniş sabit disk sürücüsü büyük dosyalar için yeterince alan sunarken, entegre sürücüsü anında açılma özelliği sağlar. Yalnızca SSD yapılandırması da ayrıca mevcuttur. Son derece dayanıklı olan SSD kullanıcıların dosyalara daha hızlı erişebilmelerini, pilin daha uzun süre dayanmasını ve daha sessiz bir çalışma sağlar. Timeline geleneğinde olduğu gibi, bu Ultrabook™ yalnızca tek bir şarj ile tüm gün multimedya kullanımı ve üretkenlik sağlayan 8 saatlik pil ömrü sunar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güçlü, hafif, hızlı, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gelmiş Geçmiş En Güçlü ve Hızlı Jeep, İstanbul Autoshow 2012’de Zen Otomobil Haberleri 0 01 Kasım 2012 16:26
Hızlı Zayıflayan Hızlı Kilo Alır Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 02 Nisan 2012 14:56
Windows 8 daha hafif, daha hızlı ve daha etkili! She Windows 0 28 Eylül 2011 17:02