IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2013, 12:00   #1
coquettishness
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünyanın En Hızlı Yazıcı Serisi Türkiye'de




Dünyanın En Hızlı Yazıcı Serisi Türkiye'de
HP Officejet Pro X yazıcı serisi ve HP LaserJet A3 MFP modelleri artık Türkiye’de.

HP, 12 Kasım tarihinde küresel çapta 200 milyonuncu HP LaserJet yazıcının teslimatının yapıldığını duyurdu. HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu, HP'nin bu başarısını kutlamak ve kurumlara yönelik Officejet Pro X yazıcı serisi ile HP LaserJet A3 MFP'lerinin (çok işlevli yazıcılar) lansmanını gerçekleştirmek için 27 Kasım Çarşamba günü bir parti düzenledi.
HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Filiz Akdede'nin ev sahipliğinde, İstanbul Grand Hyatt'ta yapılan partide Guinness Rekorlar Kitabıtarafından dünyanın en hızlı yazıcısı olarak kabul edilen HP Officejet Pro X serisi ve baştan aşağı yenilenen HP LaserJet A3 MFP serisinden toplamda 8 model gün yüzüne çıktı.
Yönetilebilir baskı hizmetlerinde %50'ye varan tasarruf sağlamak artık mümkün
Etkinlikte tanıtılan HP Officejet Pro X serisi yazıcı Guinness Rekorlar Kitabıtarafından dünyanın en hızlı yazıcısı olarak kabul ediliyor. Seri, özellikle KOBİ'lerin farklı talep ve gereksinimlerini karşılamak için tasarlanan modellerden oluşuyor. Serinin en hızlı modeli olan ve bu yönüyle Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren HP Officejet Pro X 576dw dakikada 70 sayfa baskı alabiliyor.

HP Officejet Pro X, üretkenliği artırması, maliyetleri azaltması ve mürekkep püskürtme teknolojisinin iş yerlerine kattığı değeri öne çıkarması ile iş yaşamını kökten değiştiriyor. HP'nin 1988'de çıkardığı ilk Deskjet yazıcı ile başlayan ve 25. yılını dolduran mürekkep püskürtmeli yazıcı teknolojisindeki en son yenilik olarak öne çıkan HP Officejet Pro X serisi, daha az enerji ve kaynak tüketerek yüzde 50'ye varan tasarruf imkânını sunuyor. Seride yer alan modeller ise şöyle:
HP Officejet Pro X451dw Yazıcı
Kablosuz/mobil bağlantı esnekliği ve web tabanlı yazıcı yönetimi ile profesyonel kalitede, sayfa başına düşük maliyetli, yüksek hızda baskıya ihtiyaç duyan küçük ve orta boy işletme çalışma grupları için ideal.
HP Officejet Pro X476dw Çok İşlevli Yazıcı
Kablosuz/mobil bağlantı esnekliği, kopyalama/tarama/faks gönderme ve web tabanlı yazıcı yönetimi ile profesyonel kalitede, sayfa başına düşük maliyetli, yüksek hızda baskıya ihtiyaç duyan küçük ve orta boy işletme çalışma grupları için ideal.
HP Officejet Pro X551dw Yazıcı
Kablosuz/mobil bağlantı esnekliği, dokunmatik erişim ve web tabanlı yazıcı yönetimi ile profesyonel kalitede, sayfa başına düşük maliyetli, yüksek hızda baskıya ihtiyaç duyan küçük ve orta boy işletme çalışma grupları için ideal.
HP Officejet Pro X576dw Çok İşlevli Yazıcı
Kablosuz/mobil bağlantı esnekliği, kopyalama/tarama/faks gönderme ve web tabanlı yazıcı yönetimi ile profesyonel kalitede, sayfa başına düşük maliyetli, yüksek hızda baskıya ihtiyaç duyan küçük ve orta boy işletme çalışma grupları için ideal.
200 milyon LaserJet satışının ardından yepyeni modeller
HP LaserJet inovasyonunda 30 yılı geride bırakan ve 12 Kasım tarihinde 200 milyonuncu HP LaserJet ürününün satışını gerçekleştiren HP, Türkiye'de büyük ilgi gören LaserJet A3 MFP modellerini baştan aşağı yenileyerek Türkiye'ye getiriyor. Etkinlikte tanıtılan yeni modeller bireylerin ve kurumların iş yapış hızlarını artırmakla birlikte mobil ve dokunarak yazdırma gibi yenilikçi özellikleriyle çağın gereksinimlerini karşılıyor. Toner kapasitesi daha yüksek olan ürünlerle daha verimli ve az maliyetli baskı alabilmek mümkün oluyor. Şifreli hard diskli modeller ile baskı güvenliği sağlanıyor. Mobil baskı teknolojisini kullanıcılara sunan ürünler, büyük ve renkli kontrol panelleri ile kolay bir kullanıma olanak tanıyor. Etkinlikte tanıtılan yeni modeller şöyle:
HP Color LaserJet Enterprise flow M880 Çok İşlevli Yazıcı serisi
Ofisteki kullanıcıları kolayca bağlayan bir MFP ile iş akışlarını hızlandırmak ve kolaylaştırmak isteyen şirketler için tasarlanan seri, mobil yazdırma ve dokunarak yazdırma seçenekleriyle öne çıkıyor.
HP Color LaserJet Enterprise M855 Yazıcı serisi
Hızlı ve profesyonel kalitede renkli baskı ve kolay son işlem seçenekleriyle her çalışma grubu için üretkenliği artırmak isteyen şirketler için tasarlandı. NFC ile dokun-bas ve kablosuz doğrudan baskı teknolojilerine sahip. Yüksek baskı hızı, gelişmiş sonlandırma üniteleri ile bilgi işlem maliyetlerini düşürüyor, verimliliği ve baskı kalitesini artırıyor.
HP LaserJet Enterprise flow M830 Çok İşlevli Yazıcı serisi
Kullanıcıları bağlamak ve iş akışlarını hızlandırmak için tasarlanan ürün, gelişmiş yetenekleri ile belge paylaşımını hızlandırıyor.
HP LaserJet Enterprise M806 Yazıcı serisi
İşletmenizde üretkenliği ve verimliliği yükseltmek için idealdir. En büyük baskı işlerini bile hızla işlemeleri için ekiplerinizi HP'nin sınıfının en iyisi A3 yazıcısıyla donatın ve hareket halindeyken yazdırın. Kolay yükseltebilirliği ile yatırımınız koruma altındadır. NFC ile dokun-bas ve kablosuz doğrudan baskı teknolojilerine sahip. Yüksek baskı hızı, gelişmiş sonlandırma üniteleri ile bilgi işlem maliyetlerini düşürüyor, verimliliği ve baskı kalitesini artırıyor.
HP ayrıca, yeni tek işlevli yazıcılarını, çok işlevli yazıcılarını (MFP), tarayıcılarını ve müşterilerin dijital ve baskı işlemlerini düzenleyerek üretkenliği artıracak çözümlerini de tanıttı. Gelişen mobil işgücü tarafından yaratılan verilerin çokluğu, kurumların işlerini nasıl yürüteceklerini ve gelen bilgileri nasıl yöneteceklerini yeniden düşünmeye sevk ediyor. HP bu zorluğa "New Style of IT” (BT'de Yeni Tarz) ile çözüm buluyor. Bu çözümde kâğıt ve dijitalin birlikte yer aldığı hibrit alanda verim almayı hızlandıran kurumsal baskı teknolojileri yer alıyor.
HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Filiz Akdede, etkinlikte şu açıklamaları yaptı: "Guinness Rekorlar Kitabı tarafından dünyanın en hızlı yazıcısı olarak kabul edilen HP Officejet Pro X serisini ve LaserJet teknolojisindeki 30. yılımızın verdiği uzmanlıkla tasarladığımız yeni LaserJet A3 MFP yazıcı serimizi Türkiye'deki müşterilerimize sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kurumların farklı talep ve gereksinimlerini karşılamak için tasarladığımız HP Officejet Pro X ve küresel işgücünün yüzde 37'sinin 2015 yılında tamamen mobil olacağı gerçeği temel alınarak tasarlanan HP LaserJet modellerimiz bireysel ve kurumsal alanda yazıcıların sahip olması gereken nitelikleri dönüştürerek herkesin hayatına dokunacaktır. 100 milyonuncu LaserJet ünitemizi 2006 yılında teslim etmiştik. O günden bu yana geçen 7 yılda mobil baskı, web bağlantılı baskı ve bulut destekli MFP'lerle, kurumların içeriklerini yazdırma ve dijital ortama taşıma yollarını yeniden tanımladık. Gelecekte de güvenli baskı süreçleri sunarak kurumların üretkenliklerini artırırken maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olacağız.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dünyanın, en, hızlı, serisi, türkiyede, yazıcı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünyanın 'en hızlı cebi'! Deep Cep Telefonlar 0 27 Şubat 2012 18:25
Ücretsiz CD-Key(Diablo 2 serisi, Starcraft serisi, Warcraft serisi) dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Kasım 2011 12:42
Dünyanın En Hızlı Aracı Hesna Otomobil Haberleri 0 16 Temmuz 2010 16:45
Pioneer: İlk 12x hızlı Blu-ray yazıcı xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 07 Ekim 2009 16:23
Dünyanın en hızlı 3G Modem'i Türkiye'de xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 18 Eylül 2009 16:28